Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Sad došao sa utakmice, puno mi je srce. Zbog pionira, atmosfere, pobede, Željka, igrača, svega!

Avramović pokidao odbranu, a bogami i laktove za onu loptu - bravo majstore, itekako ima važnu ulogu u ekipi.
Panter - čovek ubica, kao i Dalas Mur rodjendandzija. Jebu mile mame.
Kurucs, Koprivica zatvorili reket, banane samo sevaju sa svih strana.
Leday uziva dok igra, Zagor, Trifa i Dangubić će biti mnogo bolji nego danas, uveren sam.
Malom Glasu treba dati najveću podršku (kao Željko što ga je šmekerski zagrlio posle onog promašenog zicera), pojela ga je atmosfera, sad kad je ovo pregurao ići će samo na bolje.
Yam Madar je Yam Madar, ali pomalo je i Tony Parker, uživanje je gledati ga. Tek će da napreduje, nema granice za njega.
Za kraj, većini omiljeni, kao i meni lično - Smajli bratina, koji radi bukvalno sve na terenu i još stiže da zabavi masu.

Svaka čast crno beli za ovo demoliranje, izrazito bi pohvalio udvajanje ispod koša, borbu za svaku loptu i agresivnost u oba pravca.
Kojih god 5 da su na terenu prosto melju!
Željko - hvala ti za sve, ovo je samo početak!
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Mur.gif
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
823
Reaction score
2.825
Meni je najjaci utisak taj da nakon ovakvih utakmica uopste nemam osecaj kao da nas je nesto posebno isao sut ili da nam je nesto posebno bio dan. Jednostavno, ovo je standard ove ekipe i ovo je standard najboljeg evropskog trenera svih vremena. Toliko suvog kvaliteta kad je sut u pitanju ne pamtim da smo imali, a Zeljko je idealna osoba da ucini da vecina tih suteva budu otvoreni. Videcemo jos par ekipa u Evrokupu, ali sto se tice regiona, jednostavno ne postoji odbrana koja moze da brani ovo sto mi igramo a sto moze samo ici na bolje.

Drago mi je sto je Zeljko uspeo da objasni Radetu da navijaci Partizana razumeju kosarku i da ne mora da uzima herojske suteve da bi se dokazao i izasao iz dubioze koja polako ali sigurno ostaje iza njega.


Mozda ce ovo zvucati sentimentalno, ali kakva je samo nepravda sto neki ljudi, pre svih Misa i Dalibor, nisu doziveli ovaj povratak starih vremena...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Meni je najjaci utisak taj da nakon ovakvih utakmica uopste nemam osecaj kao da nas je nesto posebno isao sut

Pa realno, nije nam išao šut. Imamo 2 igrača sa 0 poena i 4 igrača jednocifrena. PUNTER, KEVIN igrao 18 minuta samo i imao 19p

LEDAY, ZACH - 7 /a videsmo kako inače može/
ZAGORAC, RADE - 2 /u više tekmi bio dvocifrenog učinka/
DANGUBIC, NEMANJA - nije se upisao /a davao je oko 6 poena/
GLAS, GREGOR - nije se upisao /a ima prostora za 6-8 poena/
KURUCS, RODIONS - 2

MOORE, DALLAS - 8 /ima 100% šut ali se malo odlučivao koliko inače može/ (videli smo ne pričam napamet
MADAR, YAM - 12/ima pušku za više, daleko više/ imao 2/5 za 2 i 2/5 za 3

Da je išao šut, tek bi onda bilo svega. Naravno, osvrnuo sam se samo na deo o tome da nam nije išao šut. Ovo se svakako ovako ne tumači niti se može ovako bilo šta analizirati. Eto samo se osvrnuh na šut i da "nije nas išao" u tekmi gde smo dali 85 poena /kakve li ironije i koliko smo jaki majko moja!!!/... :ziveli
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
823
Reaction score
2.825
Mozda sam se lose izrazio, upravo sam i hteo da kazem da trpamo stoka-razlikom, sipamo sa svih strana, a zapravo pruzamo jednu prosecnu (za nas) partiju za koju se, sto bi rekao General, nikako ne moze reci da ce je biti tesko ponoviti :ziveli
 

bolex

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
319
Reaction score
1.019
Oni uzivaju na terenu, a mi sa uzivanjem pratimo njihove igre. E, to je PARTIZAN. MELJI, GAZI, KIDAJ U ODBARINI, CEPAJ MREZICE!! Svaka cast i za sinocnu predstavu i atmosferu! Kevin i publika, njegov izlazak, ma bre SVEEE..
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
490
Reaction score
1.754
Dobra igra, posebno u odbrani, Donat me odusevio, airball prvi put vidim sa slobodnih bacanja. Ako se ovako nastavi, za neke vaznije meceve ce Arena biti mala. Takodje bih volio da se prestane sa klanjem turaka na tribinama.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.816
Локација
Beograd
Центар нам изгледа и не треба! :šal
После толико година, титула, трофеја, клубова, питам се одакле Жељку онолика енергија??? КРАЉ! :respect
Zaboravljaš... :D Za život je potrebna svakodnevna doza košarke... Žoc je životario dok nije radio, a sad se/nas digao iz mrtvila i letargije... :napred-partizan:
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.902
Reaction score
7.791
Avramovic maltene bez greske, konacno da pruzi ono sto se od njega ocekuje, pre svega u odbrani i da je siguran u organizaciju napada.
Kod Koprivice je evidentan pomak u igri, radi ono sto trenutno zna, ne petlja previse sto bi se reklo ne izmislja toplu vodu.
Sa kojom lakocom igra Panter to je neverovatno, da hoce bukvalno bi svaki mec ubacivao 30+ poena.
Jos kad se sa centrom dobije balans unutrasnje igre i spolja, pojedini igraci ce biti bolji za 20% najmanje.
U subotu Zeljko i puleni u Cacak, docekuju Borac :D
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Ne razumem se u kosarku bas ni malo pa da pricam o igri. Ali moj najjaci utiasak je da je ovo jedna RADOSNA ekipa! Za ocekivati je da u onoj atmosferi da Smajlagic padne u trans. Kad ga gleda covek kako prica o igrama pred navijacima, on samo sto se ne rasplace od srece, ne moze to covek da gleda ravnodusno. Ali reakcija Lideja na trojku i izlazak pantera iz igre, zagrljaj sa Obradovicem i posle dizanje navijaca sa onakvim osmehom, to je bas prelepo videti. Lepo je videti da igraci grizu ko kerovi u odbrani, ali da ekipa igra onako 'SA OSMEHOM' to je nivo vise! Mnogo lepo!

P.S Tegi bi mogo malo da iskulira, nabija im se u facu bas kad ne treba i vidi se da im to smeta. Paneter se bas smorio kad je ovaj seo pored njega u svlacionici...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top