Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
272
Reaction score
793
Локација
Vojvodina
Stekao sam utisak da je ulazak Balše u poslednjoj četvrtini doneo tu prevagu pod košem koja nam je celu utakmicu falila i koja je na kraju rezultirala pobedom.
Kevin se polako vraća u formu,što svakako raduje.Ostali manje više standardno.
Taj fenomen domaćeg terena na "gostujućem" terenu je svakako sve fascinantniji i definitivno još daje vetra u leđima momcima na parketu.Svakak čast našim navijačima iz Pariza i okoline,večeras su bili i 6 i 7 igrač na terenu :navijac.
Idemo dalje,sada naredne dve utakmice igramo u Areni :pfc: .
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Каква два домаћинска гостовања.
Браво момци, Копривица премоћан у задњој четвртини.
Права је штета што нема поред себе неког искусног центра.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Svaka čast svima, a najviše Koprivici koji je zajedno sa Grobarima večeras prelomio utakmicu. Bravo Grobari! Bravo igrači, bravo Željko i ostali treneri, izuzetno odigrana utakmica sa naše strane.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Eto, polako se kompletiramo, stigla je i ta zverina na petici, baš kao što su mnogi (da ne spominjemo imena sada :ziveli ) predvideli još u avgustu... Ovo je bilo kao ono u Fuenlabradi - cela hala navija nas. Još da "dovedemo" par igrača i biće drž gaće, drž pištolj...
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Kakva tekma braco. Ovi nisu masili. Bravo za Koprivicu u cetvrtoj i Dangubic je korektno odradio i Madar. Ovu cetvoricu necu komentarisati. Samo guramo napred i bravo za grobare!
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
‚Ovoje najbolja utakmica Partizana još od ere Vujoševića.
Neverovatno čitanje odbrane i pronalaženje rešenja u napadu.Vrlo,vrlo retki ,možda na jednoj ruci može se prebrojati iznuđena rešenja.
Iako su nas napunili poenima pogotovo u prvom poluvremenu utisak je da su dosta dali iz drugog napada posle odlične odbrane.
Metropolitans je iznenađujuće dobra ekipa,sigurno ne evroligaškog kalibra ali još od Mekejleba i Veselog nisam uživao u smislenoj košarci kao večeras.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Ova utakmica je stvorena da se pusti svakome koga zanima ko smo, šta smo, šta možemo, kolika su nam muda, koliko imamo (ne)iskustva, kakav nam je trener, ko su nam navijači. Sve to može da vidi neko koga zanimamo.

Siguran sam da ovde svi to već znaju, ali će i pored toga pustiti ovu utakmicu još jednom, znam da ja hoću.

Sekvenca Balšinih skokova i Madarov pogodak preko ruke, pa asistencija za kucanje...sve to će se puštati u rubrici "Kako je sve počelo?"

Bravo za Grobare, ovako se "kupuju" stranci, na dva gostovanja - kao kući.

Bliži nam se jedno prelepo proleće...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Da sutra ne moram ustati rano, gledao bih reprizu nekoliko puta do zore! Ovo je jebanje keve (K)evine! Ovaj reče na kraju da da Francuzi nisu kompletni, ne znam ko im je toliko falio al smo odigrali EXTRAAAAAAAAAA!!!!

Žoc je prof. dr a Balša je večeras položio ispit! Sutra obavezno repriza! Svaka čast majstori!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Doktorski odigrana utakmica danas :respect Videlo se da smo raspolozeni za igru jos od starta i necemo da imamo problema sa sutom veceras.
Pre kraj trece cetvrtine dok je jos bilo nereseno kaze hrv komentator na sk da ce ovo biti veoma neizvesna i tesna utakmica da ce odlucivati bukavlno jedna lopta. Na to ja kazem kurac moj zadna lopta, ima da ih rutinski odradimo u zadnju cetvrtinu. Prosto se osecalo da ovo nece biti utakmica tipa Andore.
Cestitke svima i momcima , Zeljku i navijacima koji su kao momci na terenu perfektno odradili svoji deo posla na tribinama :clap

5-1 Teraj dalje nek se spremu i cedevita i olimpija :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top