Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.404
Локација
JNA
Jos je pocetak sezone, ne znam kako mi deluje, mozda ocekujem mnogo pre svega zbog Zeljka, mozda jesu iz kategorije nebitnih, ali ne volim poraze..rad i rad i samo rad, ako neko zna zna Zeljko!
Sve na qrac, Partizan je sampion! :navijac
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
Ovo je lose
Nismo igrali nista
Sve nesto individualno ali slabo
Kao da niko nije bio raspolozen za igru

Ps fali centar ali nije samo do centa
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.304
Reaction score
10.843
Локација
Beograd
Za mene ovo nije težak poraz, malo glup doduše jeste, ali se ne uzbuđujem previše, prosto ja i dalje nekako ovo doživljavam kao igru nepotpune ekipe, zapravo više kao prijateljske nego kao takmičarske utakmice. Nisam, naravno, toliko glupa nego očekujem i pobede i poraze i centra, tako da...
 

Kalimero

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
46
Reaction score
71
Локација
Beograd
Brine da je i pored ogromne disproporcije između npr. slobodnih bacanja meč izgubljen. Takođe samo 6 asistencija. Nerezonska odluka Željka da finiš igra Koprivica umesto Smajlija. Mislim da je Smajli na silu odigrao ovaj meč i da se nije dovoljno oporavio od virusa. Visio je poraz i u nekim prethodnim utakmicama ali nije baš dobro što se desio pred derbi. Na sve ovo još se treba vratiti iz Andore što znači da će sutrašnji trening verovatno biti slabijeg inenziteta. Andora baš prosečna ekipa (14 u prvenstvu) ali kada nekog krene onda to i nije toliko bitno.
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
401
Reaction score
2.208
Локација
Gde god on da igra
Poraz nije nikakva tragedija, ono što je zabrinjavajuće je da mi nemamo akciju u zadnjem napadu posle tajm auta. Protiv Huventuda tri zadnja napada jurimo rezultat i sva tri puta solaža igrača i šut preko ruke iz teške situacije. Večeras isto.
Druže, Panterovi šutevi protiv huventuda su sve samo ne solaža- tu je bilo veliki broj kretnji da bi se iznudilo to preuzimanje za izolaciju.
Elem večeras teška utakmica i dobili nas na jednu foru - brza tranzicija i to je to. Oni ni jednu posebnu akciju nam nisu odigrali. Moramo samo da se naviknimo na čvršću odbranu i koncetrisanije da radimo svoje kretnje i biće sve ok.
Daj sad kurvu da se igramo.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.670
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Željko je imao neki razlog što je igrao bez rotacije i sa Smajlijem koji ne može da diše... Videcemo u nedelju...

Jedino raduje igra Balše...
Vidi se ogroman napredak.

Samo pod hitno moraju da ga nauče kako da se postavi za skok. 2 skoka za 17 minuta....

Nekako se nabija pod tablu previše, nzm gde je to naučio.
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Imamo tri odlična pleja.
Nedostaje centar.
Mi nemamo unutrašnju igru.
Sav fokus je na našoj spoljašnjoj liniji.
Beskonačna dodavanja u krug na liniji za tri poena. Nikako da se težište igre, spusti ispod obruča.
Nama nedostaje centar, zbog igre u oba pravca. Ne zna se, dal nam više nedostaje u napadu ili odbrani.
Danas su i Smajli i Koprivica odigrali, kriminalno u odbrani.
Centar tipa Aleks Marić, dominantan centar.
Samo što, koliko ispratih iz medija, traži se drugačiji tip centra. Lakši, pokretniji, dobar na zastiti obruča, koji može i da preuzima.
Kakav god.. Što pre konačno rešimo pitanje centra.. Smatram da bi se to lančano odrazilo na celokupnu ekipu.
Smajli bi prodisao. Udvajanja na Panteru bi se lakše kažnjavala.
Maa bre, ne bi primali onakve koševe pod našim obučem, kakve smo večeras primali.
Porazi, kao i pobede.. Sastavni su deo igre. Bilo ih je i biće. Malo boli, jer je valjda subjektivni osećaj, kako bi trebalo, sve redom da gazimo.
Ovaj poraz možda i nije tako loš.
Malo nas je otreznio, probudio..
Možda i ubrzao dolazak tog centra.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
634
Reaction score
3.899
You've got to lose, to know how to win.... Steve Tyler

Mora tvrdo da se oseti, ne može bez toga... Neokaljeni su ovi momci... Neće ih svaki put vaditi Panter. Preveliki je naboj trenutno i previše se očekuje, MORA da se nađe način da se spusti pritisak zbog toga što ih trenira Žoc. Želje ne manjka očigledno, ali baš zbog toga ne bi valjalo da nam burn autuju pre nove godine. Ne sviđa mi se uvod u derbi nevezano za ovaj poraz. Već neki komentarišu 3, 4 mesto i šire nebuloze. Do juče sve osvajamo... Pa jel ne sme da se izgubi? Samo igrači da sačuvaju mir sad, derbi će biti prljav do bola. Moraju sa obe noge na zemlji da budu.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Nazalost morao je da dodje u taj dan, da ZOC izgubi od kad se vratio u svoj Partizan, ali sto bi rekao Bogdan nikad poraz uvek lekcija. Tako i ovo neka bude lekcija igracima, da malo mucnu glavom i slusaju vise sta Zeljko prica i savetuje.

Poraz nije strasan toliko, na neki nacin je dobrodosao da nas malo otrezni i spusti na zemlju, plus ako ne daj boze izgubimo od limenih pantera sa malog kalemegdana necu morati da slusam cigane oko sebe kako se hvale da smo eto pobedjivali dok nismo naleteli na njih. Ne znam u vasem okruzenju ali u mom su vec poceli da spremaju teren osokoljeni pobedom nad Panatenaikosom, al im Andora malo pokvari planove, a nadam se da cemo i mi u nedelju da ih zgazimo sa sve Stefanom Markovicem u timu kojim se toliko hvale.

Idemo dalje u nove pobede, i da krenemo od nedelje.
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
ovu utakmicu smo izgubili zbog slabe odbrane u reketu!!a i pantera su procitali pa na zadnje dve utakmice poceli sa udvajanjem kadon dobije loptu!!samo ZOC ce sve to dovesty u red!!
u nedelju pobeda pa idemo dalje!!
 

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Нова екипа са доста младих играча, сасвим нормално да ће бити осцилација у игри (другу четвртину добијемо са 12 разлике, а трећу изгубимо са 16).... Недостаје центар да бар покупи одбитке и за пар акција у нападу.
Све у свему, терај, биће свв боље и боље.
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
491
Reaction score
1.758
Losa igra na momente nas je kostala pobjede. Trifunovic ne moze da se sastavi sa sutom, previse slobode mu se daje.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.433
Reaction score
11.820
Локација
Beograd
Razlog poraza je naravno treca cetvrtina,nije tesko to primetiti.Ali mene vise brine suvise lako odsecanje iz igre Pantera iskakanjem na piku i brzim udvajanjem.Tu nam je lopta isla presporo,suvise se dugo zadrzi kod njega umesto da odmah prepozna visak i resimo to bez mnogo problema.Srecan sam sto je Zeljko na klupi i sto ce sigurno resiti ovaj problem na koji su nam ukazali izmedju ostalog i oni iz zeleznika(a ovi samo prekopirali sa boljim igracima),i da je bas na to mislio kada je rekao da se lopta kretala suvise sporo u napadu.Drugi problem su one silne banane...Izlepise nas kao da su igrali protiv petlica.Pa digni ga na fintu suta,a ne 4 puta da te lepi na istu foru:confused-smiley-013:
Ne razumem zasto je Kuruc zaboravljen na klupi?
Poraz ne boli,moze samo da ojaca ovu ekipu!!!
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
У трећој четвртини смо га баш укењали. Ја се нисам претерано потресао. Па мора и неки пораз да дође. Могли смо и да добијемо. Андора ни мало није наиван противник. Фали нам озбиљан центар. Овај пораз је дошао у правом тренутку. Јебаће им Жоц кеву наредних дана. :D
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
272
Reaction score
793
Локација
Vojvodina
Napatih se sinoć prateći naše crno-bele ...bio sam ograničen vremenom i već kasnio tako da nisam mogao stati i ispratiti završnicu utakmice pored puta.Jbg,kako dobismo Huventud prošlo kolo tako ovu sinoć izgubismo.Biće tu još ovakvih rolerkostera i treba se naviknuti na to.
Nedeljni meč nam je mnogo,mnogo bitniji i predpostavljam da je Žoc tu malo i taktizirao.viber_slika_2021-11-10_21-30-59-008.jpg
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top