Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.384
Reaction score
37.824
Hehe, jeste, samo nikako da prevali preko usana: Fantastična atmosfera u Pioniru :D
 

deda_zr

Početnik
Учлањен(а)
24.05.2008
Порука
40
Reaction score
0
Локација
Zrenjanin
samo reci hvale imam...komentari su suvisni dr.dule je sve rekao u izjavi!
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Cestitke igracima i strucnom stabu na teskoj ali zasluzenoj pobedi.Maric je odigrao fantasticno,mnogo skokova u odbrani pogotovo u napadu od kojih su odmah usledili i poeni,jos i mnogo poena uiz igre pa odbrana,mnogo blokova i izlazaka na pik,sve u svemu briljantno.Sad sto se tice slobodnjaka,pa verovatno je to rezultat umora zbog svih ovih segmenata u kojima je ucestvovao.Bo takodje vrlo dobar,Kecman postigao kljucne poene,ostali u funkciji tima.Moram da naglasim da se moja teorija zbog koje imam visegodisnju raspravu sa ciganima da kad Rakocevic igra sa puno poena,njegova ekipa po pravilu gubi pokazala ponovo tacnom.Svojim soliranjem razbija kolektiv ,igra slabu odbranu i zbog toga samo dalje od reprezentacije.Dule nije bez razloga igrao napade upravo na njega.Navijaci su dokazali da su ipak najbolji i mnogo sam srecan sto je ovo sinoc pretvoreno u pravi spektakl.Sudije su imale ujednacen kriterijum,ali takav koji odgovara Turcima,svaki kontakt se svirao sto je odgovaralo individualcima u Turskoj ekipi.E sad sto oni to nisu koristili na pravi nacin to je njihov problem i umesto da igraju na centre i opterete Marica oni su forsirali sut spolja.Mozda je bilo par gresaka na nasu stetu ali ne treba zaboraviti da su progledali sutiranje Marica koje je moglo da rezultira iskljucenjem sto bi za nas bilo ravno katastrofi.Ne znam kako je ovaj uspeo da ga isprovocira,ali verujem da ce Dule i na ovu temu imati sta da poprica sa igracima.Na redu je Cedevita momcima ce trebati pomoc navijaca i nadam se pobedi i vecoj minutazi mladjih igraca.E sad sto se tice ovih mladjih koji treniraju sa prvim timom osim Besovica,Lucica i Lesica primetio sam jos dvojicu,ako se ne varam jedan bi mogao biti Balaban.Ako je to tacno i ko je drugi mogao bi neko da napise,to bi bilo vrlo ohrabrujuce da ih Dule uzme pod svoje.Jos ako je moguce prikljuciti i Vlahovica to bi bila pesma,naravno i dalje da igraju za b tim .Izvinjavam se zbog duzine teksta.
 

Dr.Hofmann

Guest
Rapsodija u crno-belom se nastavlja, zaista sam oduševljen , priznajem nisam očekivao ovoliko od ove ekipe, ja koji sam "večiti optimista" , koji sam pred svaku sezonu govorio oped ćemo biti prvaci ove sam godine zaista pomislio gledajući naš sastav i uzevši u obzir sve aspekte da u evroligi nećemo biti ni približno kao protekle 2 sezone, sa zadovoljstvom mogu da kažem da sam se prevario!!
Da se razumemo i da smo izgubili sve utakmice u grupi,i dalje bi sa istim žarom podržavao ove momke i Duleta , naravno uz malo više kritika heheh!!
Hvala im za sve što nam čine svih ovih godina, šteta je samo što nemamo lovu da iskoristimo to što imamo Dule, Grobari, Igrači(koji se prodaše), mogli smoda budemo prvaci evrope samo da neko u ovoj našoj Srbiji hoće i može da prepozna i vidi ono što mu je pred nosom!1
 

ZS

Početnik
Учлањен(а)
06.11.2009
Порука
53
Reaction score
6
Локација
Šumadija
A u kojem svojstvu je uvek prisutan Stevan Milosevic? Uvek sedi iza kosa, izlazi posle utakmice sa ostalima na teren... Zar on samo ne trenira sa nama?
 

forestman

Početnik
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
48
Reaction score
0
Auu... nisam se nadao ovakvoj igri Efesa.Strahovit napad, Rakočević neuhvatljiv.
Ući u egal završnicu,sa ovako iskusnom ekipom...uhhh.
Možda nismo imali dovoljan broj raspoloženih šutera, ali je Mr Marić bio raspoložen za dvojicu. Svaka čast momci.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Na zalost nisam bio u situaciji da gledam utakmicu ,ali po ovome sto citam i statistici MARIC ih je totalno overio kakva igracina:respect:respect
Jel zna neko dal ima snimak na RTS ili SPORT KLUBU??
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Kada bi sada bili pametni i doveli jednog dobrog beka sutera , mogli bi da se nadamo plasmanu u F4.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.384
Reaction score
37.824
Na zalost nisam bio u situaciji da gledam utakmicu ,ali po ovome sto citam i statistici MARIC ih je totalno overio kakva igracina:respect:respect
Jel zna neko dal ima snimak na RTS ili SPORT KLUBU??

Sport Klub, 23:00, bar tako piše na teletekstu. Ja sam bio na tekmi, ali ne mogu da dočekam da ponovo pogledam celu, na miru, uz kokice...:ziveli
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Ma sta... Odjebavanje u velikom stilu zlatnog sponzora,sudija i :pickaciganska kojoj bi najradije slomio picku bar nekim kamenom kad ne mogu rukama i nogama :D
Aleks Maric covek kao da je pao sa druge planete pa pravo kod Dulenceta na dril. Niko za njega nije cuo,a on decko UBIJA,odbijaju se od njega sve usrane zvezde i zvezdice kao od zida.Trpa ih kako stigne jos da popravi ta bacanja i imamo masinu za ubivanje :D.
Dule Kecman,sta za njega coveka reci.Kao vino sto je stariji to je bolji. I u prethodna dva navrata kada je bio kod nas na pocetku je uvek belezio slabije partije,ali kako vreme odmice on igra sve bolje i bolje.Ono sto je sinoc uradio kada je :pickaciganska prvo vratio 2 bacanja,pa trojku zasluzuje naklon do poda :respect. Drao sam se kao budala da njemu daju loptu na kraju i tako i bi,Dulence me cuo i poslusao :D. On ce tek sada da pocne da igra,videcete...
O Duletu nemam sta da napisem sto se vec ne zna,tako da bolje i da ne komentarisem jer sve sto napisem bice suvisno
I na kraju Grobarai,fenomenalni kada je najpotrebnije.

P.S. El se zna info koliko je parica skupljeno u akciji izaberi partizan,Meni su one kutije izgledale smesno,tj mnogo malo para je bilo kada sam ja ubacivao iste.
 

joca kkp pfc

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
805
Reaction score
14
Локација
Knjazevac/BG
Nemojte sad da poletite i da mislite da ce biti lako.Bice vrlo tesko sad u Francuskoj.Iskreno, nisam se nadao ovakvom timu,mislio sam da mozemo da budemo dobri ,ali ovoliko dobri tesko da je bilo ko mislio.
Videti Munjinu radost-neprocenjivo.:D
 
Последња измена:

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Fantastična pobeda.Momci su ostavili srce i dušu na parketu i uz pomoć sa tribine došli do pobede.Možda naša odbrana nije bila onakva na kakvu smo navikli ali je zato napad bio maestralan,a pre svega 20 ofanzivnih skokova.
Od početka sam verovao u ovaj tim,i ako sam bio jedan od retkih,jednostavno videlo se da tim ima kvalitet i da će sa radom sve doći na svoje mesto i sad se to pokazuje.
Veoma važna pobeda koja na lagano otvara vrata TOP-16.
Aleks Marić :respectsvaka čast,49 indeksnih poena,kakvog samo centra imamo,kada sam video njegove klipove pre nego što je stigao shvatio sam da dobijamo centra starog kova koji će da razbija ali ovo niko nije mogao da predvidi.
Dušan Kecman :respectnajači kad je bilo najpotrebnije,i za njega sam rekao da na dvojci može da nam bude od velike koristi da je njegov šut veoma dobar i konstantan,upravo u ovakvim situacija kad treba da se skoči i da lagano 2 poena.
Bo :respecttakođe zaslužuje sve čestitke za igru.
Ne treba zaboraviti ni ostale koji su dali maksimalnu podršku ovoj trojici,pre svega borbenošću u kojoj su prednačili Božić i Roberts.
Ove sezone još čekamo Veselog,ali ne brinem se proradiće i on kad bude trebalo.
Što se suđenja tiče,možda male sitne greškice ali to je apsolutno nebitno.
Ovako dobro suđenje kakvo smo imali u zadnja 3 meča ja nepamtim čak ni u Jadransoj i našoj ligi.Mada su nas samo pre nekoliko meseci u četvrt-finalu odrali ovo sada je ipak sjajno i ja sam zadovoljan.Zbog toga i ne razumem pojedince sa ulaza A koji su u onakvim momentima slavlja,plus sudije su bile dobro,našle vremena i razloga da gađaju sudije SRAMOTA.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.078
Reaction score
8.411
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Hvala kosarkasima na jos jednoj lekciji svim clanovima sportskog drustva Partizan kako treba da se bori i gine za boje kluba. O onome sinoc ne postoje prave reci da opisu realno atmosferu i samu utakmicu. Evo i posle prospavane noci utisci se ne slezu jos uvek, emocije su tu itekako!
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Дан после

Све је речено синоћ на паркету београдског Пионира, нема шта да се дода ни одузме, то је то. Побеђен је богатији противник, противник који, на папиру, има квалитетније играче, али немају Дулета и немају муда до земље.

Гробари, пред сам почетак утакмице - да се најежиш, много пута виђено, а увек тако ново. :respect

Ефес је играо одлично, срао их је шут "к'о будалу qурац", све их је ишло, чак и судије. Разумем да судија може да погреши, али увек на нашу штету, то никако не разумем.

Упркос свему одиграли смо, можда, најбољу утакмицу ове сезоне, наравно до сада, биће тога још.

Нема шта, даље без икаквих калкулација па шта буде, а биће добро.
 

Дебело дете

Grobarčina
Учлањен(а)
16.10.2009
Порука
1.381
Reaction score
15
Локација
Humska 1

BlackReaper

Početnik
Учлањен(а)
02.02.2007
Порука
135
Reaction score
16
Локација
Бор
На званичном сајту кк партизана пише да је синоћ сакупљено 472.540 динара и 335 евра што је приближно 5000 евра.

И наравно да честитам момцима на сјајној нападачкој утакмици и посебне честитке Марићу који је права животиња под кошевима. :clap
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Potpuni uspeh akcije časopisa Izaberi Partizan 11.12.2009.
381.jpg
Košarkaški klub Partizan se zahvaljuje svojoj vernoj publici na sjajnoj atmosferi koju su priredili na jučerašnjoj utakmici. Na pravi način su bodrili crno-bele momke, fer i korektno navijali i što je najvažnije ponašali su se dostojno jedne evropske košarkaske predstave.
Ni jedan papirić nije ubačen na teren, fantastična koreografija bila je prikaz i odlične atmosfere, što su momci u crno-belim dresovima na najbolji mogući način i nagradili.

Svi navijači našeg kluba su juče u okviu akcije časopisa Izaberi Partizan “Izaberi KK Partizan i Grobare u Evroligi” imali priliku da ostave novac u posebne kutije, koji je namenjan plaćanju kazne koju je Evroliga odredila Partizanu nakon utakmice sa Olimpijakosom.

Sama akcija je potpunosti uspela jer je najveća dobit koju svi zajedno imamo upravo ona slika koja je otišla u Evropu, slika prepunog Pionira, crno-belih srca i publike koja je tokom čitave utakmice bila jedan od važnih pokretača crno-belog tima.

Na jučerašnjem susretu je prikupljeno 472.540 dinara i 335 evra što je ukupno oko 5 000 evra.


KK PARTIZAN
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top