Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Izvinite Gospodine Rajli, nisam vas prepoznao. Nismo svi djeca ovde, matori.

Ništa ništa sinko, razumemo se

....Ko zna zasto je ovo dobro.

Nije ovo ni za šta dobro, ali ako postoji nešto dobro u svemu ovome to je da će lakše igrati ABA.


Onaj ko posle ovakve evroligaske sezone, ostricu svojih kritika usmeri ka igracima - nikada se nije bavio ozbiljnim sportom i dozivljavao teske poraze.

Kada pet meceva izgubis prakticno na jednu loptu, prvo sto treba da uradis je da pogledas sastav tima. I onda vidis da su to sjajni, mladi momci koji, izuzev Luceta i sina Dragana, nemaju cestite minute profesionalne kosarke a kamoli igranja u elitnom evropskom drustvu..

:clap tako je. Igračima se nema šta zameriti. Igraju koliko znaju i koliko im dopusti trener, a to što greše, pa ljudski je pogrešiti... nisu oni mašine.

Za naše košarkaše samo jedan :respect do poda.

Jebga to je ta losa atmosfera koja se uvukla u klub.. Nije ni meni DV drag zbog onog istupa kao predsednik SD-a, ali mislim da niko drugi nebi bolje radio i odradio posao sa ovim klincima. Pojedinci ga ocigledno cekaju na noz, ali dobro, stvarno ga ni ne treba abolirati od kritika.

Naravno da ge ne treba abolirati od kritika, ali ne treba se previše ni baviti sa njim. Čovek je rođen da bude trener KKP, a sve ostalo je sporedna stanica u njegovom životu.

Vidim neki izigravaju dinkica broje novci, analiziraju, izigravaju deloite.
Trudicu se da ne ulazim u neke diskusije i rasprave ipak ne zelim da kvarim zurke u glavi, gde nama dostupni centri rastu na drvetu u parku ispred Humske 1, gde su Kecman, Pera i Rasko oterani :)pop) zbog iskustva a ne para koliko vrede na trzistu ili traze.

Kolega, imamo ovaj tim upravo zbog tih finansija. Ma koliko ti ne želeo da o tome pričaš surova istina je da imamo očajan budžet, a ko je za to kriv ostavljam drugima da analiziraju.

Ne vidim u čemu je problem pričati o izgubljenim novcima zbog neigranja u Top 16, jer svi znamo koliko su nam potrebni.

Da završim sa ovom temom. Od prvog dana sam očekivao da ne prođemo dalje, čak sam i pogodio rezultat. Problem je očigledan, manjak kvalitetnih i iskusnih igrača. Zašto je to tako, upravo zbog finansija. Koliko para toliko muzike, prema tome uživajte dok i kad možete, jer nije ovo ništa novo za naš KK.

Momcima čestitka na borbi uz nadu da će u ABA biti bojli.

Evroliga, over and out!
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Pohvale i podrska za momke. Veoma cudna utakmica sinoc i bez kriminalnih sudijskih odluka. Dosta smo srece imali, i mogli smo lagano da ih dobijemo. Ali se tada postavlja pitanje ``Sta onda?``.

Da smo prosli u TOP16, cini mi se da bi i dalje gledali ovo sto nam se desava do sad- gubimo na jednu loptu u produzetku cetvrtkom/petkom u Evroligi, a onda nas neki prosecni ABA ligas raskantava za vikend. Mi klupu za 2 toliko jaka fronta nemamo. A ako su mislili da krpe budzet kroz top16, tj sigurno racunali na to u finansijskoj konstrukciji, sa ovako mladjahnom ekipom, mnogo su se preracunali...

Besneo sam par puta na greske nasih igraca sinoc, ali se onda setim kako Tepic u svojoj ``izlaznoj`` sezoni iz Partizana nije mogao da prevede loptu protiv PAO-a i bude mi lakse. Nismo svesni koliko smo zeleni! Prava je sreca sto momci igraju mnoooogo iznad svojih godina.

Nadam se da nam slede malo bolja izdanja u ABA ligi. :napred Partizan
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.354
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
ma kako da ne, sta troduplu, bar 10 puta jeftiniji... sad ispadose ko da su kec i rasko igrali za po 400k eura svaki:pop
a ako cemo bas uz dlaku, gagic i andjusic su nas kostali 10 puta vise nego jedan kecman ili rasko... kostali su nas bar 500k eura minusa od arene, i kostali su nas jos 14 utakmica sa top evrospkim timovima(gde bi igraci desetostruko vise napredovali)....
pa ti onda i dalje racunaj kako su gagic i andjusic "3 puta jeftiniji" od kecmana i raska...
Момче, тројка Рашко, Кецман и Пера је имала између 400 и 500, па се ти распитај мало пре него што почнеш да пискараш.

Ja bih voleo da znam Duletovo iskreno misljenje o Gagicu...mislim da neinteligentniji igrac dugo nije igrao za nas (mada bih voleo da me demantuje)
Muslija ne treba napadati jer je sinoc jedva stajao na nogama zbog bolesti.


Mene zanima zasto nekad ne igramo sa Gagijem na trojci, tj sa malo nizom spoljnom linijom...ok je da Dule hoce visoke, visinsku prednost ali moze nekad i niza i brza spoljna (kao sto igramo nekad i sa Gordonom na petici)
ali dobro
Брате, мислим да Гагић није толико неинтелигентан, колико буквално не зна, мислим он покушава да уради оно што му је речено, али нпр Драган му даје онај лоб пас, он уместо да само спусти у обруч, или да финтира па изнуди фаул, он прави кораке ( не свирају их) финтира нешто покушава на други обруч лепи га обруч, или они његови хорози под углом од 3 степена којима покушава да поломи таблу. А не изгледа ми дечко толико тупав.
Мусли мислим да може доста даље да догура, јер има и знања и физикалија, само му треба доста рада, опет једини играч који зна полухорог да погоди.
Ово друго, знао сам да нико не чита моје постове :buhaha
То и ја кажем, мислим да би с Милосавом на тројци на пар минута дотерали боље и одбрану и били покретљивији.
Иначе што се тиче управе и тренера.
Тактички и стратешки ово што је Дуле радио са овим тимом и са 7,8 играча у ротацији је генијално. Оволико егал утакмица са таквим тимом је невероватно.
Што се тиче избора тима сигурно је да је ту било грешака, требао нам је озбиљнији играч од Томаса и Гордића, један озбиљнији од три играча из скупа Чакар, Ђекна, Анђушић и 2 замене, које могу да одраде пар минута.
Драго ми је за обрт у односу Милосав Пексијан :D
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Čestitam momcima na velikoj borbi, znoju i krvi. To je minimum koji sveti dres iziskuje. To su i ostvarili, ništa preko tog minimuma i zato nema velike potrebe za hvalospevima i poeziji o moralnim pobednicima. Takođe, čestitam Vujoševiću na odličnoj taktici za utakmice EL, gde smo sa mnogo jačim ekipa igrali egal i to je ogroman uspeh. On da pobedi nije mogao, za takve stvari su zaduženi veliki igrači.

@ Sensei - nije u redu da se teme o Vujoševiću zatvori iz nekoliko razloga:

1. Neki su već ponešto napisali, demokratski je da se da prilika svakom da kaže ono što misli na temu najnovijeg intervjua.
2. Zašto bi gospodin Vujošević bio pošteđen sledovanja i zašto bi komunikacija bila jednosmerna, nije ovu komunizam. Pa ovaj forum je jedini midij gde mi možemo izraziti sopstveno mišljenje.
3. On jednostavno nema više autoritet da govori o podelama i da ujedinjuje grobare, on je samo trener. O moralu da ne govorim !
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Na 2:33 do kraja regularnog kad je Gordon polovicnim bacanjem smanjio na 2 razlike nestade struja,pa sad posle odgledanog snimka mogu da dam neki komentar.Vidim da se sudije spominju pa osim domacinskog sudjenja koje nadam se nikog nije iznenadilo(jedino ga mi nemamo),moram istaci po meni kljucni momenat.Na mislim 14 sekundi do kraja kada je Leo oteo,tj istrgo loptu iz ruku protivnika pri neresenom rezultatu oni sviraju mrtvu,siguran sam da nije bila i daju im priliku za zadnji napad.Posle toga dolazi do nepaznje Lea,slobodna i auto kos Gordona,koji se na kraju iskupljuje skokom u napadu i kosem za produzetke,koji sa fondom igraca koji je koristen tesko da smo mogli dobiti.Poenta je da bi za tih 14 sekundi dobili jer smo bili u naletu.Na kraju nisam nezadovoljan konacnim ucinkom,jer realno sam tako nesto i ocekivao zbog situacije u kojoj smo,a ako se analizira zasto smo tu gde jesmo treba analizirati period od Pariza pa na ovamo .A oni sto su krvavo branili u tom periodu sve to(jagnjeca brigada),ako imaju imalo obraza u misju rupu.
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Espinosa slazem se ali dosta je zle krvi ne moramo mi jos produbljivati. Evo nek vise ostali urednici pa ako odluce nek je otvore.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Slažem se da je dosta zle krvi, ali nije dosla ni od mene, ni od tebe. A ja ne želim da ostanem nem na takve stvari. Kada smo mu svi odreda čestitali rođendane, uspehe, itd, tema nije bila zaključana...nek se i sada čuje naš glas. Zašto da on bude amnestiran za dil sa kriminalcima !!!??
 

Head_Hunter

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
706
Reaction score
17
Локација
NBGD
Ne iskustvo je presudilo po ko zna koji put ove sezone,licno sam se uverio da je anjdjusa katastrofalan ove sezone ali mislim da je sinoc morao bar malo da menja dragana kome je dusa bila u nosu od silne jurnjave po terenu,krivo mi je sto necemo gledati jos 14 tekmi u el ali sa druge strane bicemo odmorniji i spremniji za aba ligu a tu je pod moranje odlazak na F4,i dalje tvrdim da nam treba centar umesto gagica koji je najgori od sve dece
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.234
Reaction score
2.784
Počinjao sam i naknadno brisao post 10x. Na svu muku od onog tužnog poraza mi se nakalemila dodatna, uzrokovana pojedinim postovima nakon meča. Najradije bi krenuo sa citiranjem pojedinih pa ih pokomentarisao, ali to bi iziskivalo višesatno kucanje.
Elem, postoji ne mali broj onih koji su od mene košarkaški obrazovaniji i koji su već napisali suštinu. Uzroci poraza su vidljivi i košarkaškim laicima, a ponajviše se odnose na manjak kvaliteta i manjak iskustva. Iritiraju konstatacije kako su napravljene greške sa nekim igračima, kako je Dule grešio u nekim odlukama. Sad ste svi pametni. Da uzmemo da potražimo vaše procene o mogućnostima Gordona, ili Milutinova, koje sad u nebesa dižete?! Da odmah iskoristim priliku, i kažem da je za mene najveća pobeda u porazu definitivno saznanje da u nastavak sezone ulazimo sa 2 igrača, čija će nam pomoć biti od neprocenjivog značaja.:clap
Falilo nam je iskustva, prvenstveno. Ono što nas prati celu sezonu, oscilacije, padovi, gomila izgubljenih lopti. Na sve to, glavni igrači nemaju adekvatne zamene za ovako važnu utakmicu. Igraju abnormalne minutaže i greške su neminovne. Ali ne, lakše je pljunuti Milosava za 3 bacanja i Lea za prodate lopte. A ja kažem, momci :respect. Šteta što nisu nagrađeni za krv koju su propišali sinoć, ali i od početka sezone. Kad pomenuh Milosava, neverovatno je koliki je put u mojim shvatanjima prešao za vrlo kratko vreme. Postao mi je ubedljivo najveći miljenik i duša ovog tima. Elem, video se pritisak koji je uticao na česte greške oba tima, važnost meča je bila teg kojeg naša ekipa nije mogla da se oslobodi čitavim tokom utakmice. A prilika smo imali i previše, mada imali su ih i oni. Da zaključim ono što sam već rekao, treći put gubimo na jednu loptu, što ponajbolje govori o neiskustvu. Raduje me što se igrači u najvažnijim i odlučujućim momentima nisu skrivali i bežali od lopte, što je Milutinov bio hladan kao špricer, Luče pljunuo trojku, Leo preuzimao odgovornost. Mentalitet i muda, ili imaš ili nemaš. A šta tek reći za komentar da je Milisav pokazao nemanje istih prilikom izvođenja slobodnjaka?:banghead
Šteta, nije nam se vratilo, vratilo se Bambergu za prethodne sezone. Vratiće se i nama. Problem je što ima mnogo onih koji smatraju da je top16 nešto što se podrazumeva i da je sve drugo neuspeh. Ovo je moralo da se desi, pre ili kasnije. KKP godinama pravi rezultate koji nikakve veze nemaju sa realnošću a koje su mnogi uzeli kao normalne i podrazumevane. Ja sam ipak siguran da će se opet pevati ista stara priča o sezonama koje dolaze. Uz male izmene i dopune, biće sve kako treba.
A sad, svim silama udariti na protivnike, koji su koristili našu nespremnost igranja u ovakvom ritmu, i pokazati ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Jebati mater svima i pregaziti sve! Ono što je sada obaveza je podrška i dobra poseta. Nažalost, očekujem suprotno od toga. Ajte sad, turisti, na zimovanje i zimski san. Sačekajte plej-of ili Divu pa zaždite u Pionir da slikate. ne zamerite na oštrijem tonu, mora tako.
Ništa nas ne može slomiti nego mi sami. Otreznite se, urazumite i pomozite. Ako je iko zaslužio našu nesebičnu podršku, strpljenje i vreme, to je Institucija KKP.
:napred Partizan

jel pojedince nije sramota svog pisanja,pljuvanja ove dece i onih koji su toliko radosti dali svakom navijacu ???

ja ovim klincima nemam sta da zamerim.borba,zelja,krv na terenu,vracanje sa -16,"milion prilika" za konacni trijumf i na kraju,po 4.put ove sezone - PORAZ.

koliko god zvucalo cudno,ovo mozda i nije poraz,a ko je u pravu videcemo uskoro ...

vec sam rekao pre meca da sam "ravnodusan" za top 16,ali posle ovakvog poraza,gde su sudije u velikoj meri krojile tok meca,gde su se turci svojski trudili da litvanci pobede (cak se sklonili zadnji napad :puke) ne mogu da kazem da se tako i osecam.koliko god mislio da cemo sa ovakvim timom mnogo spremnije docekivati meceve ABA lige,gde je prvo mesto u regularnom delu najvaznija stvar u sezoni ...

ono sto sad treba uraditi je prvu sledecu utakmicu u ABA ligi (5.1.2013) ispuniti evroligaski i dati podrsku ovoj deci jer oni jesu sampioni a navijaci treba svojom podrskom da im to pokazu ...:napred Partizan

Pored sveg stresa od sinoc (bukvalno sam se tresao posljednjih 10 minuta) danas malo ohladjen moram i ja nesto reci a slicno su rekli i oni koje citiram. Ljudi, ne znam kako bilo sta smijete zamjeriti ovom timu? Neko je spominjao da su igraci pred odlazak na Final Four u Parizu ispraceni sa 200 ljudi. Dobro, ove godine je bilo malo vise ljudi, ali opet sramotno malo. Umjesto da bude puna sala kao da se igra sa Barselonom, nama se u dvorani Makedonci sprdaju (bez uvrede) a mi se medjusobno koljemo (sto mozda i jest razlog zasto vise ljudi nije doslo). Mi (Grobari) nismo zasluzili prolaz u TOP 16! Ako zelimo da zasluzimo jedno od mjesta koje iz ABA vodi u Evroligu, MORAMO dati maksimalnu podrsku ovim momcima u nastavku takmicenja! I jest da sam i ja psovao sve po spisku Leu kad je na 16 sekundi pred kraj kad smo skocili i uzeli napad dodao loptu direktno njihovom (i tu je za mene bio kraj utakmice), ipak ga ne smijemo ni pipnuti posto momak igra skoro sam na toj poziciji i opet je odlican, a ovo je cist plod mladosti (velike zelje da se sto prije zavrsi) i neiskustva (cinjenice da nisu imali takve situacije ranije i da treba da se smiri napad). :napred Partizan
 

Cleo_PFC

Banned
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
32
Reaction score
0
Момче, тројка Рашко, Кецман и Пера је имала између 400 и 500, па се ти распитај мало пре него што почнеш да пискараш.
pa je ne znam ko koga ovde pravi ludim.. dok su igraci kod nas, onda je prica imamo mali budzet, takoreci delimo stipendije a sad pricate kako su ova trojica imali oko 450?! pa cekaj, ako tu dodamo andjusica, cakara, djeknu, a tek da ne govorim macvana, raduljicu, law-a, jeralsa, dzavai i ostale, onda ispada da nam je budzet u tim sezonoma (a na osnovu vasih prica) bio po 4miliona ?!
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Ja sam iskreno ponosan na nase igrace koji su premladi, ali rodjeni fajteri, borba samo borba nema odstupanja ni pedalj. Oni su sinoc ucinili sve, ama bas sve, sto su mogli da ne izgube utakmicu i ja sam zbog toga na njih vise nego ponosan. Sve ove egal zavrsnice su proizvod zestokih treninga, jednostavno nije normalno da barsa pregazi sve redom, da se sprdaju sa Cska u Moskvi a na nama da lomi kosti do poslednjeg atoma snage.

Evroliga je takmicenje u kojem je potpuno normalno da se u gostima pukne 20 razlike, nista strasno, normalno je i da se pukne kuci. U Evroligi se ne takmice i kurta i murta, ovo je najkvalitetnije takmicenje u evropi, kosarkaska liga sampiona.

Meni je nerealno da sa 6-( 7 ?) premladih igraca izvuces utakmicu na maksimumu i izvuces jos dodatne produzetke, pa tacno se videlo da ne vide na oci od umora i da neznaju vise kud biju. 150% snage su ulozili


Suma sumarum
Los ulazak u utakmicu, potrosili enormne kolicine snage da ih stignemo posle i u tome cak i uspeli, izvukli produzetke ali sa pretankom klupom bez ikakvih pravih zamena.
Falila je samo jedna mirna ruka, makar to bio samo penaldzija i licno smatram da bi to bilo i vise nego dovoljno.

Naklon do poda i zelja da ova ekipa ostane sto je moguce duze na okupu a ako se poklope zvezde, mozda dobiju i starijeg brata kao pojacanje. NAPRED PARTIZAN
 

grobarcirih

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
56
Reaction score
1
Ja sam iskreno ponosan na nase igrace koji su premladi, ali rodjeni fajteri, borba samo borba nema odstupanja ni pedalj. Oni su sinoc ucinili sve, ama bas sve, sto su mogli da ne izgube utakmicu i ja sam zbog toga na njih vise nego ponosan. Sve ove egal zavrsnice su proizvod zestokih treninga, jednostavno nije normalno da barsa pregazi sve redom, da se sprdaju sa Cska u Moskvi a na nama da lomi kosti do poslednjeg atoma snage.

Evroliga je takmicenje u kojem je potpuno normalno da se u gostima pukne 20 razlike, nista strasno, normalno je i da se pukne kuci. U Evroligi se ne takmice i kurta i murta, ovo je najkvalitetnije takmicenje u evropi, kosarkaska liga sampiona.

Meni je nerealno da sa 6-( 7 ?) premladih igraca izvuces utakmicu na maksimumu i izvuces jos dodatne produzetke, pa tacno se videlo da ne vide na oci od umora i da neznaju vise kud biju. 150% snage su ulozili


Suma sumarum
Los ulazak u utakmicu, potrosili enormne kolicine snage da ih stignemo posle i u tome cak i uspeli, izvukli produzetke ali sa pretankom klupom bez ikakvih pravih zamena.
Falila je samo jedna mirna ruka, makar to bio samo penaldzija i licno smatram da bi to bilo i vise nego dovoljno.

Naklon do poda i zelja da ova ekipa ostane sto je moguce duze na okupu a ako se poklope zvezde, mozda dobiju i starijeg brata kao pojacanje. NAPRED PARTIZAN

:respect :respect ooo lotare vrati se :D

stvarno imamo cemu da se nadamo ako zadrzimo ovu ekipu na okupu..bice tesko ali ja vjerujem. bolno je bilo.. ali ipak su fino iskustvo sad stekli za sledecu evroligasku sezonu (ne sumnjam da ce se izboriti za nju).
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.354
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
pa je ne znam ko koga ovde pravi ludim.. dok su igraci kod nas, onda je prica imamo mali budzet, takoreci delimo stipendije a sad pricate kako su ova trojica imali oko 450?! pa cekaj, ako tu dodamo andjusica, cakara, djeknu, a tek da ne govorim macvana, raduljicu, law-a, jeralsa, dzavai i ostale, onda ispada da nam je budzet u tim sezonoma (a na osnovu vasih prica) bio po 4miliona ?!
Како ти то сабираш да ми је знати :buhaha
Ја говорим о чињеницама а ти сабираш и изводиш закључке.
Имали смо прошле две сезоне јаче буџете, тренер је имао мању плату, то је дошло после ф4, били смо стабилнији. Нисмо наравно имали тако грдне буџете али јесмо јаче. Треба узети у обзир да су Мачван и Радуљица играли за мање паре него што су им уговори.
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
U Evroligi se ne takmice i kurta i murta, ovo je najkvalitetnije takmicenje u evropi, kosarkaska liga sampiona.

Za Murtu ne znam al se Kurta vala takmiči dade koš za pobedu nad Ritasom sinoć :buhaha

Šalu na stranu odličan post, sve na mestu.

A ti Cleo PFC sinak ako misliš da su Pera i Kecman(zaslužili su svaki dinar) igrali za stipendijske ugovore onda si se malo zajebao, a što kaže i Stojanče em smo imali nešto veće budžete em si se ti negde debelo preračunao. I batali tu priču više.
 

Cleo_PFC

Banned
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
32
Reaction score
0
pa ako cemo po stojancetovoj prici, onda ispada da su ta trojica igrali za otprilike 150k svaki, jel tako?
a rekoste da oni nisu ostali(pre svega kec i rasko) zbog toga sto su preskupi... a 300k se sada daje samo za dvojicu koji ni ne igraju u prvih 12(caki i djekna), pa bi objasnite kako to onda nije bilo mesta za ovu dvojicu iskusnijih?
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
Je l' ti razumeš da Čakarević ima važeći ugovor sa klubom? Je l' ti razumeš da moraš igraču koji je pod ugovorom da plaćaš ono što mu je tim ugovorom obećano? On neće da ide a mi ne možemo da ga oteramo... Jbt ne razumem što toliko potenciraš tu priču.
 

Cleo_PFC

Banned
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
32
Reaction score
0
znaci ja sam kriv sto andja, caki i djekna imaju po 150k a uopste ne igraju? pa ko im je davao te ugovore?! ja sigurno nisam...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Takmičenje u Evroligi je završeno za Partizan. Imali ste ceo dan da napišete utiske, a pošto ste počeli da komentarišete stvari koje se odnose više na temu KK Partizan, tamo i nastavite.

LOCK do naredne Evrolige!
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Kolega, imamo ovaj tim upravo zbog tih finansija. Ma koliko ti ne želeo da o tome pričaš surova istina je da imamo očajan budžet, a ko je za to kriv ostavljam drugima da analiziraju.

Ne vidim u čemu je problem pričati o izgubljenim novcima zbog neigranja u Top 16, jer svi znamo koliko su nam potrebni.

Stvarno ne znam da li po stoti put treba da analiziramo okruzenje u kome vecina nas zivi tacnije prezivljava i u kom klub radi. A da ne spomenemo sa kojim jos smrdljivim zgadijama zivimo. Ili da analiziramo ponovo zakonodavstvo koje je vezano za sport i ulaganje. Da diskutujemo o trzistima? Ili da uzimamo kredite kao fk zlezda ili da se ponasamo kao u vreme joce pavlovica?

Nije problem da se prica o izgubljenim novcima zbog neigranje top16 vec nacin na koji se prica.

Zelim nam vise iskustva i srece naredne sezone.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Nije problem da se prica o izgubljenim novcima zbog neigranje top16 vec nacin na koji se prica.

Zelim nam vise iskustva i srece naredne sezone.

Nažalost nema tu mnogo lepih načina da se o tome priča. Kako god i s čim god da umotaš govno ono je i dalje govno. Na gvono, naravno mislim na našu besparicu. Umotaj je kako hoćeš isto nam izađe.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top