Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Potenciras u svakom postu neki slabiji rad, tj kako se lose radi na treninzima...pa jesi prisustvovao istim? Jesi prisustvovao treninzima i pre 3-4 godine pa znas kako se ranije radilo!? Ja jesam, pa te zato pitam ili pises cisto da bi napisao.

Mogu i ja sad da kazem, Besovica su unakazili, on je trebao ove godine u NBA iako pojma nema. Tako ti pises o Gagicu i Musliju.

Ako su ti reper prijateljske utakmice, posle 10 treneniga u Parizanu...i ako mislis da je on posle tih 10 treninga napredovao toliko da su partije na prijateljskim utakmicama prava njegova slika, onda nema o cemu da se diskutuje vise. Daj mi jedan njegov potez koji je izgledao kosarkaski od pocetka sezone, pa cak i na tim pripremama, to je neko bacanje lopte bez osecaja, guranje bez ikakvog smisla...
I da se ne zaboravi da je on bio treci centar Hemofarma u konkurenciji Mladena Pantica i Ivana Marasa. Mislim da je to dovoljno. A ako ne moze da izdrzi pritisak trenera onda i nije za ovaj sport.

Musli je inace svugde igrao sa mnogo zara, zato je i napravio sjajne uspehe sa Kahaom...naigrao se. Molili ga da ostane tamo, a on nije hteo.

Kako se ne setite u ovim trenucima i Brace Milosevica, Vukasina Aleksica, Rasica, Besovica....svi su oni bili ubijeni u pojam i sputani od strane naseg trenera da pokazu sta znaju. Nego su sad bitni Cakarevic i Andjusic sto su izabrali da sede na klupi a ne da idu, pa se odmah zakukalo posle utakmice za njima.

Sta ima da prisustvujem treninzima,dovoljno je da pogledamo rezultate i igru generalno da vidim gde smo.To je jedino merilo a mogu oni da rade sta hoce na treninzima,parket je pokazatelj,surova istina.

Vujosevic je trebao da dobije svega 2 meca, i to da dobijemo u Pioniru sa vise razlike Bamberg i Lijetuvas nego sto puknemo tamo i da prodjemo.To je necuven slucaj u EL,i opet ni to ne mozemo....to ima veze sa trenerom i radom a ne sa kvalitetom,jer ako ovo gore ne mozemo da izvedemo treba da se ugasimo odmah sad,ako ove usrane ekipe ne mozemo u dvomecu da izjebemo.

Gagic je dao 27 poena Himkiju,bio MVP turnira u Laktasima,on sada ne zna gde stoji na terenu.Jel moguce to?Da su igrali posle 2 dana priprema,ovakav skok nisam jos video u zivotu,tj ovakav pad.

Dalje bas me briga da li je Musli kidao po inostranstvu,on je dosao u Partizan i mora da ore parket,on je dosao da postane bolji uostalom a ne da ostane isti.

Sto se pritiska tice,nije jedini Gagic koji tu ima problem sa glavom,pola ekipe je tako a zasto pitajte trenera,eto ako prisustvujes treninzima pitaj ga,bas me zanima zasto mu tim koji nema imperativ igra plasljivo.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
ko je kriv sto kecman i rasko fakticki "oterani"?
ko je kriv za to sto ostavis andjusica umesto kecmana a onda tog istog andjusica ni ne koristis?

A ko je kriv sto Rasko i Kecman nisu dobili ko zna koliko plata? Evo odgovoricu, krivo je poslednjih 11 godina i ova ciganska drzava, jer koliko god da je neko u upravi nesposoban niko me nece ubediti da drzava ne moze da obezbedi normalno funkcionisanje bar sa ovako mizernim budzetima kakve imamo godinama u nazad.
Znas li ti koliko Rasko kosta, a koliko kosta Gagic, znas li koliko kosta Andjusic a koliko Kecman. Ovi koji su trenutno kod nas su troduplo jeftiniji, pa ni njih ne mozemo da isplatimo na vreme jer vucemo repove od ranije.

I ta prica Dule oterao Kecmana i Raska je takva glupost, servirana iz ciganske kuhinje, kao i prica da je nas budzet najveci u ABA ligi.

@Army

Nema sta nikoga da pitam, ako tebi nije dovoljno to da je ova ekipa najmladja u istoriji evrolige, da 80% tima nije omirisalo evroligu, neki prvi put igraju seniorsku kosarku, onda nema sta dalje da se prica. Mi sa ovakvim rosterom nemamo sta da trazimo u evroligi, i ove 2 pobede su najblaze receno čudo.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Apsolutno se slažem sa ovim što si rekao. Ali zašto se onda iščuđavaš kritikama na račun Vujoševića? Zna se ko se najviše pitao oko dovođenja igrača.
I Anđušić i Čakarević su nasleđeni... Obojica imaju reprezentativni pedigre, pa valjda se Dule vodio onom da i taj Duda zna nešto.

To što su njih dvojica ove sezone totalno u autu je potpuna enigma... Mada Anđušić se letos oženio, pa možda i tu ima nešto. :D
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.428
Reaction score
40.816
Локација
Žrnov
Aha, sad je Duda "alibi" :D

Na stranu to šta ja mislim o Anđušinom (ne)igranju... ovo si malo izvukao iz mog konteksta...
 

Nepozvan

Početnik
Учлањен(а)
12.10.2006
Порука
102
Reaction score
5
Blago vama kad ste prolaz dalje gledali samo kroz te pare.Iserem se na njih.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Apsolutno se slažem sa ovim što si rekao. Ali zašto se onda iščuđavaš kritikama na račun Vujoševića? Zna se ko se najviše pitao oko dovođenja igrača.

EDIT:
@Divan post....

Dzasmin, ne kazem da ne treba kritikovati neigranje Andjusica. To je cinjenica, niko to ne izmislja ili iz zlih namera nabacuje.
Ali je meni neverovatno da se sad odjendom to neigranje Andjusica koristi za novo prozivanje Duleta! Pa on ne igra vec duze vreme ali posle najnovijih problema sa nasim trenerom, mnogi vide sjajnu priliku da ga ispljuju.
I ja kritikujem mnoge stvari za koje mislim da nisu dobre a mogu biti bolje ali nikako razlog tih mojih kritika nisu pokusaji da nacrnim Duleta jer imam nesto licno protiv njega... Ovde neki pisu samo kad treba da se pljuje Vujosevic a pre i posle toga ne napisu ni jedan jedini post na KK delu foruma!

I da, da ne bude zabune ne branim ga a uopste sto se tice selekcije tima. na to sam i aludirao u prethonom postu kad sam rekao da treba da sednu onu koji su krojili tim. U tom sastavljaju ekipe znamo da se on tu najvise pita!
 
Последња измена:

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
zaboravio sam jos nesto da napisem...

Radije bih svake godine gledao ovakav Partizan, na granici samounistenja, bacanja po terenu kao u bazen...nego onaj Partizan od prosle godine gde predsednik i sportski direktor moraju svake druge nedelje da obavljaju razgovore sa igracima zbog njihove kurcobolje zbog kasnjenja plata.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.267
Reaction score
18.296
Локација
Kej Republika
Кад ће више тај четвртак проклети ? :D
Имам осећај неке лудачке драме у последњем колу,да буде неки продужетак можда. Само храбро и стрпљиво од почетка и добијамо 100%.
По мени је кључ у рукама наших плејмејкера. Уколико они буду на нивоу,поготову Лео,ми смо много ближи победи. Шта год да буде знаћу да је то наш максимум сад и да су се момци борили.

Како је лепо навијати за црно беле. Туга секирација и чупање косе сваке недеље. И тако стално и тако у круг.
Неку анлаизу да правим нећу,има више стручњака на форуму овде.
Ја од наших играча тражим борбу и 200% себе сваку утакмицу. Неку ћемо добити неку не али живот иде даље.
Они су синоћ дали све од себе ,неки чак и више. Све нам се намештало али једноставно није ишло. Јбг.
Можда смо све кредите испцали тројком Богаоца у Загребу или гужењем Барсе пре пар година...нисам паметан.
Сад се клуб окреће првом месту у АБА лиги,то је прва и једина опсесија сад. Па да и догодине паламудимо овде од ТОП16 и Дулу.

Момцима капа доле и глава горе ...идемо даље . Нама остаје да се и даље секирамо и нервирамо. Ипак ми живимо за тај Партизан.
 

Jegda

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2007
Порука
2.123
Reaction score
61
Локација
Autokomanda
Objektivno, trenutno i nemamo kvalitet za top16. Svaku utakmicu smo odigrali na ivici samounistenja i dobre partije idu na konto toga. Za sinocnu predstavu momcima ponovo naklon do poda, svaka tekma novi rat. :respect
I ako je tim mlad, evidentne su greske u selekciji, ali to je vec za neku drugu temu i neko drugo vreme. Ostaje nam ABA, nju ne smemo usrati, ne igranje EL naredne sezone je ravno katastrofi (ma sta bili ciljevi za ovu sezonu, niko me nece ubediti u suprotno). Pamet u glavu, pojacanje se mora "izmisliti", tanko je ovo i za ABA ligu kakva god da je.
Ponavljam, kapiram "zrtvu" sezone, ali ako zbog toga ne budemo igrali EL sledece godine, onda smo dzaba krecili i mlade igrace koje smo trpeli, trpeli smo za nekog drugog. Pamet u glavu i podrska za ovaj tim.:partizan_fan:
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
Ajde sad lepo pljuvači prestanite da navijate za KK jer nije prošao u TOP 16 i gotovo. Lepše nama, lepše vama. Kako vam ne dosadi tolika pljuvačina?
Razumem ja konstruktivne kritike al da neko posle onakve borbe sinoć i još tri na jednu loptu izgubljena meča sere po treneru i igračima nije mi jasno.
Svi ste pametni i svi sve znate al eto mi smo se posle 0-4 vratili u borbu za prolaz dalje. Ponašate se kao da smo i sa iskusnijim timovima prolazili u top16 ko od šale a ne kao uglavnom poslednji iz grupe.
Šta je bilo, bilo je i nema svrhe raspravljati o tome. Mi smo bar 2 od 4 utakmice na jednu loptu izgubili zbog kriminalnog suđenja. Je l' i to trenerov posao?
Nije smak sveta.
Ja sam jedini put kritikovao tim posle Igokee i to je jedino što ne mogu da oprostim da odigraju meč protiv nekog onako mlitavo i slabo, bezvoljno. Kad odigraju onako kao sinoć ne mogu bre da im zamerim, ne mogu. Jer su igrali do kraja na jednu loptu a imali smo i minus 14.
Pojedinci ne zaslužuju dres Partizana ali i to je već prežvakana priča. Znate zašto su svi tu i nema šta tu da se priča više. Para nema i to je to.

zaboravio sam jos nesto da napisem...

Radije bih svake godine gledao ovakav Partizan, na granici samounistenja, bacanja po terenu kao u bazen...nego onaj Partizan od prosle godine gde predsednik i sportski direktor moraju svake druge nedelje da obavljaju razgovore sa igracima zbog njihove kurcobolje zbog kasnjenja plata.

Bravo! :clap
Klinci izginuše bre a nekima ni to nije dovoljno.
 

Cleo_PFC

Banned
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
32
Reaction score
0
Znas li ti koliko Rasko kosta, a koliko kosta Gagic, znas li koliko kosta Andjusic a koliko Kecman. Ovi koji su trenutno kod nas su troduplo jeftiniji, pa ni njih ne mozemo da isplatimo na vreme jer vucemo repove od ranije.
.
ma kako da ne, sta troduplu, bar 10 puta jeftiniji... sad ispadose ko da su kec i rasko igrali za po 400k eura svaki:pop
a ako cemo bas uz dlaku, gagic i andjusic su nas kostali 10 puta vise nego jedan kecman ili rasko... kostali su nas bar 500k eura minusa od arene, i kostali su nas jos 14 utakmica sa top evrospkim timovima(gde bi igraci desetostruko vise napredovali)....
pa ti onda i dalje racunaj kako su gagic i andjusic "3 puta jeftiniji" od kecmana i raska...
 

paokara

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
655
Reaction score
60
Jebga to je ta losa atmosfera koja se uvukla u klub.. Nije ni meni DV drag zbog onog istupa kao predsednik SD-a, ali mislim da niko drugi nebi bolje radio i odradio posao sa ovim klincima. Pojedinci ga ocigledno cekaju na noz, ali dobro, stvarno ga ni ne treba abolirati od kritika.

Ne zaboravite da nismo stigli ni do pola sezone, nismo mi cigani.. Zna se u Partizanu vrlo dobro sta je prioritet.

Vrlo je tesko raditi mnogo stvari istovremeno: uzimati bodove, igrati dopadljivo, unapredjivati ekipu, unapredjivati pojedince, razmisljati o umoru, razmisljati o finansijama.. Ne moze se svakom udovoljiti i ne moze bas sve kako smo zamislili, ali ja cu svoj sud (poucen nekim iskustvom u prosloj deceniji) dati na kraju sezone..

Dobro su pojedinci rekli, iz aviona se videlo da mi ekipu za TOP16 nemamo. Svi smo ocekivali cudo al se nije desilo. Al nismo bas ni praznih saka - posle prve utakmice sa CSKA u Beogradu ja sam bio zadovoljan jer sam video da ova ekipa moze mnogo.
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Počinjao sam i naknadno brisao post 10x. Na svu muku od onog tužnog poraza mi se nakalemila dodatna, uzrokovana pojedinim postovima nakon meča. Najradije bi krenuo sa citiranjem pojedinih pa ih pokomentarisao, ali to bi iziskivalo višesatno kucanje.
Elem, postoji ne mali broj onih koji su od mene košarkaški obrazovaniji i koji su već napisali suštinu. Uzroci poraza su vidljivi i košarkaškim laicima, a ponajviše se odnose na manjak kvaliteta i manjak iskustva. Iritiraju konstatacije kako su napravljene greške sa nekim igračima, kako je Dule grešio u nekim odlukama. Sad ste svi pametni. Da uzmemo da potražimo vaše procene o mogućnostima Gordona, ili Milutinova, koje sad u nebesa dižete?! Da odmah iskoristim priliku, i kažem da je za mene najveća pobeda u porazu definitivno saznanje da u nastavak sezone ulazimo sa 2 igrača, čija će nam pomoć biti od neprocenjivog značaja.:clap
Falilo nam je iskustva, prvenstveno. Ono što nas prati celu sezonu, oscilacije, padovi, gomila izgubljenih lopti. Na sve to, glavni igrači nemaju adekvatne zamene za ovako važnu utakmicu. Igraju abnormalne minutaže i greške su neminovne. Ali ne, lakše je pljunuti Milosava za 3 bacanja i Lea za prodate lopte. A ja kažem, momci :respect. Šteta što nisu nagrađeni za krv koju su propišali sinoć, ali i od početka sezone. Kad pomenuh Milosava, neverovatno je koliki je put u mojim shvatanjima prešao za vrlo kratko vreme. Postao mi je ubedljivo najveći miljenik i duša ovog tima. Elem, video se pritisak koji je uticao na česte greške oba tima, važnost meča je bila teg kojeg naša ekipa nije mogla da se oslobodi čitavim tokom utakmice. A prilika smo imali i previše, mada imali su ih i oni. Da zaključim ono što sam već rekao, treći put gubimo na jednu loptu, što ponajbolje govori o neiskustvu. Raduje me što se igrači u najvažnijim i odlučujućim momentima nisu skrivali i bežali od lopte, što je Milutinov bio hladan kao špricer, Luče pljunuo trojku, Leo preuzimao odgovornost. Mentalitet i muda, ili imaš ili nemaš. A šta tek reći za komentar da je Milisav pokazao nemanje istih prilikom izvođenja slobodnjaka?:banghead
Šteta, nije nam se vratilo, vratilo se Bambergu za prethodne sezone. Vratiće se i nama. Problem je što ima mnogo onih koji smatraju da je top16 nešto što se podrazumeva i da je sve drugo neuspeh. Ovo je moralo da se desi, pre ili kasnije. KKP godinama pravi rezultate koji nikakve veze nemaju sa realnošću a koje su mnogi uzeli kao normalne i podrazumevane. Ja sam ipak siguran da će se opet pevati ista stara priča o sezonama koje dolaze. Uz male izmene i dopune, biće sve kako treba.
A sad, svim silama udariti na protivnike, koji su koristili našu nespremnost igranja u ovakvom ritmu, i pokazati ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Jebati mater svima i pregaziti sve! Ono što je sada obaveza je podrška i dobra poseta. Nažalost, očekujem suprotno od toga. Ajte sad, turisti, na zimovanje i zimski san. Sačekajte plej-of ili Divu pa zaždite u Pionir da slikate. ne zamerite na oštrijem tonu, mora tako.
Ništa nas ne može slomiti nego mi sami. Otreznite se, urazumite i pomozite. Ako je iko zaslužio našu nesebičnu podršku, strpljenje i vreme, to je Institucija KKP.
:napred Partizan
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.141
Reaction score
4.575
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Objektivno, trenutno i nemamo kvalitet za top16. Svaku utakmicu smo odigrali na ivici samounistenja i dobre partije idu na konto toga. Za sinocnu predstavu momcima ponovo naklon do poda, svaka tekma novi rat. :respect
Ovim delom svog posta @Jegda sve objasnio.Nije tu problem u igračima,Vujoševiću,upravi kluba,ima tu nešto i do nas navijača.Stvarno smo se razmazili,svake godine smo sve razmaženiji,slepi kod zdravih očiju.Na početku svake sezone dižemo tim(pojedine igrače) u nebesa gurajući im pod nos titule,TOP16.....i onda nastupa otrežnjenje,progledaavanje koje nije ništa bolje od onog slepila na početku.Partizan jedva dobija ekipe iz ABA lige a tražite od njega da uđe u TOP16,Juče su momci odigrali maksimalno,dali sve od sebena tome im:respect.Da su u finišu pogodili za pobedu danas nebi bilo kritika,sve bi bilo bajno,napisano 20 str.hvalospeva za odličnu igru,Dule bog itd. Podržite ove momke jer oni to zaslužuju borbom za sveti dres pa makar i gubili u toj borbi:napred Partizan
 

Vlada_022

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
669
Reaction score
224
Ali je meni neverovatno da se sad odjendom to neigranje Andjusica koristi za novo prozivanje Duleta!


Niko njega ne napada, taman posla, nego njega NIKO ne sme da pita nista u vezi Andjusica, Cakarevica i Gordica, gledao sam i Tegija pre par nedelja kad je isto to rekao, novinari se plase da mu postave pitanje jer znaju da ce im se posle toga mozda zabraniti da izvestavaju iz Pionira jer ce biti proglaseni za "izdajnike" kao i ovde ljudi koji postave prosto pitanje "Zasto na klupi imamo Andjusica, Cakarevica, Djekica, Gordica ako oni ne igraju?"

- Leo 39 min
- Lučić 38 min
- Gordon 37 min
- DMB 32 min
- Gordić 5 min
- Anđušić 0 min
- Čakarević 0 min

( kopirano sa Avangarde )

Da li je ovo normalna minutaza za igrace koji konstantno igraju 30+ minuta u svakoj utakmici? Da li su Andjusic i Cakarevic TOLIKO losi da ne mogu ni na par minuta da zamene neke od igraca i ako jesu TOLIKO losi, sta jos uvek rade u klubu?

E to je ono sto bi trebao jedan novinar da postavi pitanje Duletu, ako postoji osoba koja sme to da ga pita. Dule ima kredit narednih X godina ali to nije razlog da se ljudi plase da mu postave prosto pitanje a da posle toga ne budu okarakterisani kao izdajnici kluba. Ljudi mi svi mislimo dobro klubu, tj bar vecina nas, ja sam i pre ove utakmice rekoa da mi ne bi bilo zao da ispadnemo samo zato sto bi onda osvojili lagano ABA ligu i sto bi ozbezbedili EL lagano, ja sam ocekivao ovo i pre utakmice jer nemamo dovoljno igraca za 2 fronta a jedan od ralozga je i to sto neki igraci UOPSTE ne dobijaju sansu zbog nekih internih problema o kojima niko nista ne sme da pita.
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
ma kako da ne, sta troduplu, bar 10 puta jeftiniji... sad ispadose ko da su kec i rasko igrali za po 400k eura svaki:pop
a ako cemo bas uz dlaku, gagic i andjusic su nas kostali 10 puta vise nego jedan kecman ili rasko... kostali su nas bar 500k eura minusa od arene, i kostali su nas jos 14 utakmica sa top evrospkim timovima(gde bi igraci desetostruko vise napredovali)....
pa ti onda i dalje racunaj kako su gagic i andjusic "3 puta jeftiniji" od kecmana i raska...

Ma jok bre sine Kecman je igrao za klikere, pa ne možeš ti njemu legendi kluba da nudiš pare koje imaju Anđušić ili Bogdanović :banghead A mi nismo kao neki da obećavamo plate koje ne možemo da isplatimo.
I drugo nisu nas koštali tri puta skuplje jer mi te pare nigde nismo imali zagarantovano.


A sad, svim silama udariti na protivnike, koji su koristili našu nespremnost igranja u ovakvom ritmu, i pokazati ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Jebati mater svima i pregaziti sve! Ono što je sada obaveza je podrška i dobra poseta. Nažalost, očekujem suprotno od toga. Ajte sad, turisti, na zimovanje i zimski san. Sačekajte plej-of ili Divu pa zaždite u Pionir da slikate. ne zamerite na oštrijem tonu, mora tako.
Ništa nas ne može slomiti nego mi sami. Otreznite se, urazumite i pomozite. Ako je iko zaslužio našu nesebičnu podršku, strpljenje i vreme, to je Institucija KKP.
:napred Partizan

Prvo bravo za ceo post :clap
A drugo bravo za ovaj citirani deo!
Idemo BORBA BRE!
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Veliki ponos i jos 5x vise tuge zbog onog sinoc. Prava rec je steta. Znacilo bi i klincima i finansije ali kraj sveta nije. Leo nas je sjebao u produzetku zbog mladosti, zelje, umora ali nek nastavi sa radom i bice sigurno pravi.
Jedino mi smeta los ulazak u utakmicu. Ali opet momcima naklon do poda zajedno sa strucnim stabom.

Uz svu nasu mladost i nedovoljni klvalitet za visoke domete se nameste ona govna sudija. Neverovatno.

Zamerka medicinskom timu oko povrede Bogdanovica, vrteli su 2 price a mislim da je to podloga za losu dijagnozu i terapiju, mnogo bi nam znacio u rotaciji u nekim utakmicama koje nije igrao.

Vidim neki izigravaju dinkica broje novci, analiziraju, izigravaju deloite.
Trudicu se da ne ulazim u neke diskusije i rasprave ipak ne zelim da kvarim zurke u glavi, gde nama dostupni centri rastu na drvetu u parku ispred Humske 1, gde su Kecman, Pera i Rasko oterani :)pop) zbog iskustva a ne para koliko vrede na trzistu ili traze.

I da cuveno nudjenje :buhaha Tacno sam znao da ce Stojance da prvi presecu tu glupost :clap Mi igramo, a Zemlje se okrece oko nas.

u odnosu na sta nazaduje,na 5 minuta u proseku u hemofarmu, ili u odnosu na nasu projekciju u glavi, koji smo mi neosnovano stvorili... decko nije taj kapacitet kakvim ga smatrate
to je moje misljenje mozda gresim:ziveli

Projekcije u glavi su cudo :D

U odnosu na pripremni period,ja se ne secam da je neko bio tako dobar na pripremama a da u zvanicnom delu ama bas nista ne moze.
Ja sam prvo mislio da se sprdas sa nama, ali vrag odneo salu.
Raduljica, Tripko i Luka kako su u prvoj sezoni (03/04) na pripremama topredovali CSKA na turniru u Vrscu pa kakve je onda parije pruzao Luka, u fudbalu Srdjan Radonjic kralj priprema, itd itd

Potenciras u svakom postu neki slabiji rad, tj kako se lose radi na treninzima...pa jesi prisustvovao istim? Jesi prisustvovao treninzima i pre 3-4 godine pa znas kako se ranije radilo!? Ja jesam, pa te zato pitam ili pises cisto da bi napisao.

Mogu i ja sad da kazem, Besovica su unakazili, on je trebao ove godine u NBA iako pojma nema. Tako ti pises o Gagicu i Musliju.

Ako su ti reper prijateljske utakmice, posle 10 treneniga u Parizanu...i ako mislis da je on posle tih 10 treninga napredovao toliko da su partije na prijateljskim utakmicama prava njegova slika, onda nema o cemu da se diskutuje vise. Daj mi jedan njegov potez koji je izgledao kosarkaski od pocetka sezone, pa cak i na tim pripremama, to je neko bacanje lopte bez osecaja, guranje bez ikakvog smisla...
I da se ne zaboravi da je on bio treci centar Hemofarma u konkurenciji Mladena Pantica i Ivana Marasa. Mislim da je to dovoljno. A ako ne moze da izdrzi pritisak trenera onda i nije za ovaj sport.

Musli je inace svugde igrao sa mnogo zara, zato je i napravio sjajne uspehe sa Kahaom...naigrao se. Molili ga da ostane tamo, a on nije hteo.

Kako se ne setite u ovim trenucima i Brace Milosevica, Vukasina Aleksica, Rasica, Besovica....svi su oni bili ubijeni u pojam i sputani od strane naseg trenera da pokazu sta znaju. Nego su sad bitni Cakarevic i Andjusic sto su izabrali da sede na klupi a ne da idu, pa se odmah zakukalo posle utakmice za njima.

Potpis

@Army

Nema sta nikoga da pitam, ako tebi nije dovoljno to da je ova ekipa najmladja u istoriji evrolige, da 80% tima nije omirisalo evroligu, neki prvi put igraju seniorsku kosarku, onda nema sta dalje da se prica. Mi sa ovakvim rosterom nemamo sta da trazimo u evroligi, i ove 2 pobede su najblaze receno čudo.

Ne vredi truda :wink:

Elem koliko para toliko i muzike, samo sto se nekada zajebemo taj sistem, jebiga vise srece drugi put.
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
jel pojedince nije sramota svog pisanja,pljuvanja ove dece i onih koji su toliko radosti dali svakom navijacu ???

ja ovim klincima nemam sta da zamerim.borba,zelja,krv na terenu,vracanje sa -16,"milion prilika" za konacni trijumf i na kraju,po 4.put ove sezone - PORAZ.

koliko god zvucalo cudno,ovo mozda i nije poraz,a ko je u pravu videcemo uskoro ...

vec sam rekao pre meca da sam "ravnodusan" za top 16,ali posle ovakvog poraza,gde su sudije u velikoj meri krojile tok meca,gde su se turci svojski trudili da litvanci pobede (cak se sklonili zadnji napad :puke) ne mogu da kazem da se tako i osecam.koliko god mislio da cemo sa ovakvim timom mnogo spremnije docekivati meceve ABA lige,gde je prvo mesto u regularnom delu najvaznija stvar u sezoni ...

ono sto sad treba uraditi je prvu sledecu utakmicu u ABA ligi (5.1.2013) ispuniti evroligaski i dati podrsku ovoj deci jer oni jesu sampioni a navijaci treba svojom podrskom da im to pokazu ...:napred Partizan
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top