Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Upravo sam krenuo ovo da kucam, decko je osvezenje za razliku od Vlahovica.Da još napomenem da je ovaj komentator puno bolji od Vlahovića![]()
jednostavno nisam se navikao da je kosarkaski bog bio na nasoj strani... obicno smo baksuzi... izlaze nam lopte iz kosa, ubacuju nam trojke na isteku napada preko ruke sa 9 metara od table... u tom smislu je post... u tom smislu nas je sralo... inace priprema utakmice jos jedna doktorska disertacija ZocaKrenuo sam sa da ti napišem nešto, repliciram, onako na prvu, vruće glave.
Nema razloga. Hoću sa shvatim poentu upisa.
Jel možeš da pojasniš ovaj upis molim te? Sekund posle utakmice, tebi je utisak da nas je sralo. Možeš li detaljnije?
Hvala unapred.
Jesu svi loši, ali ovaj je bar malo manje loš od Vlahovića koji bi verovatno za igrača utakmice proglasio neverovatno lošu igru AsvelaGrenland je srce Danske!
Ife zatvorio utakmicu dvema trojkama na kraju 2/4.
Komentatoru sam se načestitala svega kad je na početku 4/4 počeo da kuka i mrači kako nije gotovo i kako ne bi smela da se izgubi takva razlika.
Svi komentatori su na SK su očajni!
EDIT: Evo sad se izvadio što je rekao da je Ife igrač utakmice zbog te dve trojke.
Od iste ekipe izgubismo kuci, u momentu gde se provlaci da Wash ima boginje a Carlic ne igra zbog pasoša, ja sam prvi rekao da ne verujem u pobedu a kamoli u ovakvu.Sta kazu realni Grobari?Nemamo sanse protiv pazi sad, ASVELA. Realniji su jedino oni koji tvrde da su Zoc i Ostoja dosli da uniste Partizan.
Idemoooo breeee u cetvrtak rasterecno pa posle jedna serija do kraja!