Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.708
Reaction score
5.308
U jednom momentu izgledalo je kao da iramo protiv pionira Milana, a ne protiv prvog tima. Bili su izgubljeni u svemiru dok je Tajrik zakucavao, karlik probijao o Sterling pogadjao.
Kanda se zver oslobodila, masina upalila.
Sad onaj ruzni Pariz da prebijemo, pa onda redom.

GraveDigger88

Grobar
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
242
Reaction score
1.360
Локација
Netherlands
Kakav Partizan, strašan Partizan!
Čak ni ja koji sam najveći optimista nisam mogao da pomislim da će naš tim ovako da se uklopi za ovako kratko vreme.
Najlepša utakmica koju sam gledao u poslednje vreme. Sterlingu skidam kapu,
kakva igra i u napadu i u odbrani, bravo!
Evropo drži gaće, mašina se upalila.
Napred Partizan!!!

peptidde

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
106
Reaction score
1.201
Локација
Beograd
Lomi nam se sezona u Evroligi, ulazimou duplu nedelju sa dva gostovanja protiv direktnih konkurenata sa osakaćenom bekovskom linijom - i mangupi izađu i zgrome prvo Asvel, pa onda Armani koji je u strašnoj formi već duže od mesec dana. Kakav masterklas najvećeg trenera u istoriji evropske košarke!

Ima još dosta da se igra, ali ako zdravlje posluži ovaj tim, nebo je granica!

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.439
Reaction score
13.177
Nekako su i pobede na strani krenule od kada Marko Vlahovic ne komentarise nase utakmice!
Da je srece da ga vise nikad ne cujemo u prenose Partizana.
Dzaba oba brejka, ako se ne potvrdi sve to protiv Pariza i limariju.

Drugari nista jos nismo osvojili niti smo u plej in zoni, ovo je samo jedna veelika pobeda.

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.665
Reaction score
4.352
Ilyasova, ti samo javi da su nam sanse 50- 50 na sledece dve, pa da odmorimo.

Kakav Partizan, strasan Partizan!!!

Sterling je ono sto mi je u zivotu trebalo umesto terapije koju uzimam.
A, Karlik i Tajrik da ipak izadje srce iz grudi i za razbijanje stolova.

Muda do poda, Zeljko napaljen... sve spremno.

Mr Cempi

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
144
Reaction score
389
Локација
Kragujevac
Bravoooo! Kakva borba želja, doktorski spremljena utakmica! Nemam više šta da dodam. Što bi rekao ludi Pantić: ,,Radujte se, a miševi ćutite". Samo ovako do kraja.
Na kraju još samo da vam se izvinim što mnogi nismo verovali u ove dve pobede dve pobede.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.162
Reaction score
5.939
Локација
Beograd
Veliki pobednik ove turneje je Lakić. Makar na 5 minuta, uđe, preuzme, odbrani, spusti loptu dole kako treba. Svaki igrač nam je važan.

Šta reći, Braun je svakako MVP ovog meseca u EL, bila bi sramota da bilo ko drugi to ponese. Poništili smo i Zaharija i Mirotića, sjajan skok, neverovatna snaga u prodoru i Tajrika i Karlika, fizikalije koje nismo imali prošle godine.

Shodno okolnostima, najboljih pet dana otkad se Želimir vratio. Pretukli smo dve dobre ekipe u gostima bez problema. Bravo i za Grobariju na tribinama.

Kako lepo veče.

bistro_NANA

Početnik
Учлањен(а)
09.08.2009
Порука
137
Reaction score
836
Upravo sam gledao tabelu i pravio neku računicu... Mi bez problema dobijamo sve tekme ako budemo hteli. Samo ako Željko bude miksao u pogledu spuštanja i dizanja forne nekim igračima pred F4 može da nam se desi neki poraz.

Ovo i nije loše možda nešto izgubiti pred F4 pa da se tamo pokida.