Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.717
Reaction score
44.166
Локација
Žrnov
...........

I taj hrvatski komentator za Lakića uvek kaže bivši igrač Zadra (to sam znao) i KK Vrijednosnice Osijek. Nikad čuo.
Pa rekoh da bacim malo pogled na tok karijere, kako je završio tamo.

Ukratko.
Talenat, odlazi u fmp. Potpisuje seniorski sa ciganima. Teška povreda. Malo Borac, malo Sparsi. Malo Vrijednosnice. Pa Zadar, odakle ga svi znamo. Pa institucija. Posle nas ga sigurno čeka neki fin ugovor preko, da se naplati. Trud pre svega. Kad se deru kolena put od Vrijednosnica do najvećeg kluba je moguć. On ga je utabao!
Slušala sam u nekom podkastu, mislim Edina, da je trener Zadra bukvalno plakao kad je Lakić trebalo da ode.... govorio je prodajte Božića (koji im je ubedljivo najbolji igrač bio) samo ostavite Lakića jer kaže to što on daje ekipi i na terenu energetski, nema igrača koji može da ga nadomesti.

Što se tiče utakmice od sinoć, nije mi bilo dobro poslednja dva i po minuta.. mislila sam da će čuka da mi stane. A nije ni Želimiru bilo sve jedno. Samo da momci odrade protiv musavaca kako treba.. greota da se prekine ovaj zamah koji imamo. U najgorem slučaju, ako i ne daj bože izgubimo (pu, pu, pu.. evo pljujem 3x preko levog ramena), onda da održimo bolji skor.

Sve u svemu, iako je bila baš nenormalna atmosfera, pederovanje i pozdrav za studente su on top sna sinoćnu pobedu.

Kayak

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
917
Reaction score
4.317
Локација
#вчћпдр
Predivno jutro, obozavam nakon pobjede ujutro klincima pa pozakem onaj 4-minutni snimak sa EL-kanala na youtube. To je uvijek obaveza prije skole. Poslije skole ide duga verzija :)
Gledali Zeljka na kraju na repeat bar 10x :D

Obecao sam im da sledece kolo mogu da gledaju uzivo, iako u 20.30h idu u krevet kad je skola.
Zato molim ekipu ovog puta jos vise nego inace da poderu mutiranu ciganku na sto brutalniji nacin. Vole deca!

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.297
Reaction score
7.092
Локација
Beograd
Jako potcenjen faktor na ovoj utakmici je sto smo je izneli sa prakticno 8 igraca, ako ne racunamo Balsinih 2 minuta na pocetku, protiv ekipe koja onoliko rotira i koja igra u onakvom intenzitetu. Treba to izdrzati i fizicki i mentalno.

Definitivno je da su momci zbili redove zbog povreda i skracene rotacije, ali je potrosnja ozbiljna i tesko odrziva na duze staze, tako da ce nam jako znaciti povratak prvo Vasingtona, a nadamo se uskoro i Nilikine i Vanje. Takodje je jako bitno sto imamo poprilicno laganu utakmicu u ABA ligi, tako da ovi igraci koji su se najvise trosili nece morati mnogo da igraju i bice odmorni i spremni za duel sa klubom iz predgradja.

Jones

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2010
Порука
199
Reaction score
824
Локација
Stari Košutnjak
Sad malo kad su se slegli utisci. Pariz je jebeno zajebana ekipa. Voleo bih da se vise ne susrecemo sa njima ove godine. Uopste nisu divljaci, itekako se zna ko sta radi. Odbranu peglaju ozbiljno, svaki nas prodor stize pomoc uvek, grub faul uvek, i posle sviranog faula prave jos jedan faul da smanje mogucnost 2+1. Ono sto me je najvise iznerviralo, jedno 4,5 puta nakon njihovog probijanja u 1 na 1 igri, lagano polaganje do kosa i niko od nasih ne pomogne i to ne zato sto nece nego zato sto svi njihovi igraci oko kosa prave tzv 'livadu' ne mozes da dodjes do igraca koji ide na prodor. Vidjao sam to po 1, 2 put na mecu ali ovoliko puta kao po komandi svi u klinc i ne daju pomoc. Uffff....bas su zajebani. Brat Lakic, Vesa Petrovic, njegova energija i pozrtvovanje je zarazno, mnogo doprineo pobedi. I napokon, posle raznih Rici-a i trojki o tablu eto i nas sreca da pogleda, brat Poku!
Studenti!

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.801
Reaction score
6.759
Локација
Na vještičinoj sisi
Preko tv je utisak o navijanju takav da sam poželio da organizovani više ne dolaze. Zvižduci kad oni napadaju, navijanje kad ih mi tresemo, to je bilo ono pravo.
Organizovani out, obični navijači in.
P. S. Željko je car careva!!!

Последња измена:

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
451
Reaction score
4.316
Локација
Kući.
Glupo mi je da naširoko pišem utiske koje je podelila i većina ovde - Arijanova i Bongina borba, Željkovo energetsko pražnjenje, dobro navijanje, podrška za Studente...

Zato bih malo više redova posvetio ličnom utisku.

Nakon tekme odlazim u lokal koji sad već postaje tradicija. Sedam naspram vrata, da mi ne promakne kada unutra uđe Karaičić (jednom sam ga sreo tu posle utakmice, mislim da je bio Oly, pa sam u fazonu možda dođe opet :) ). Sinoć nije svraćao. Nakon toga hvatam poslednju šesnaesticu. I dok sam čekao bus priđu mi dva Skandinavca (valjda Finci, ali jedan nosi duks Hamarbija), da pitaju kako da stignu do centra grada.

Već posle par minuta smo počeli priču o sportu i kažu da su bili na utakmici. Inače, sve to vreme ne znaju ni za koga navijam, niti da sam i ja bio na utakmici. I pitam ih kako im se čini.

I likovi u glas (na engleskom naravno): "Brate, bili smo na fudbalskoj utakmici Lige Šampiona ovog jednog kluba i na košarkaškoj utakmici Evrolige drugog kluba. Na fudbalu je bilo onako, OK. Na košarci je bilo NESTVARNO!!!"

Tad sam im pokazao šal ispod jakne i krenula je priča. Likovi nisu mogli da veruju da je ovo bilo otprilike 30-50 posto regularne atmosfere u Areni, i da je sinoć bio dan žalosti pa se nije navijalo. Bukvalno sam ih ubeđivao par minuta i objašnjavao im dok mi nisu poverovali. Ja ne pamtim da sam skoro video nekoga ovako oduševljenog.

Ono što hoću da kažem - mi smo se navikli na ovo!

Navikli smo se da imamo Najbolji Klub na svetu celom! Navikli smo se na Najvećeg na našoj klupi!

Sada već polako počinjemo da se navikavamo na pobede. I još važnije - počinju i igrači! Izgubio se gubitnički mentalitet, izgubio se strah kada se lomi u trećoj i četvrtoj četvrtini. Igrači su počeli da veruju da mogu da pobede svakoga. U Areni apsolutno svakoga, a sada je sve više tuđih dvorišta u kojima smo pokazali da smo mangupi.

To je moj utisak.

Kada smo ovakvi, krivo mi je što nema utakmica svaka 2-3 dana. Ipak, sa druge strane raduje me što je Cibona u nedelju u 5 pa šugavci tek u petak uveče.

Jer to znači puno treninga. A na treninzima je sve više igrača. A kada je tako - kada se puno trenira i kada nas ima na treningu - Trener priprema najlepše utakmice.

Jednu po jednu!

:napred-partizan:

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
517
Reaction score
1.432
Posle cigana kao najbitnije,mada je svaka finale,crtaju mi se utakmice sa Monakom i Bajernom.Pored medjusobne kos razlike bitno je imati i 2.pobjede protov potencijalnih protivnika,jer daju sigurnu prednost u nekoj buducoj tabeli.Nisam siguran da ce Spanulas nesto vise postici a u Minchenu cemo imati fine tribine.Zalgiri je nasa musterija,Virtus bice zajeban zbog bradatog Ivanovica ali dobicemo zbog suvog kvaliteta.Tako,ne vidim gdje mozemo da izgubimo a protiv Olija i Barse mozemo rastereceni a tada smo najopasniji.Malo ,ali samo malo vise optimizma..

Статус
Затворена за писање одговора.