Slušala sam u nekom podkastu, mislim Edina, da je trener Zadra bukvalno plakao kad je Lakić trebalo da ode.... govorio je prodajte Božića (koji im je ubedljivo najbolji igrač bio) samo ostavite Lakića jer kaže to što on daje ekipi i na terenu energetski, nema igrača koji može da ga nadomesti............
I taj hrvatski komentator za Lakića uvek kaže bivši igrač Zadra (to sam znao) i KK Vrijednosnice Osijek. Nikad čuo.
Pa rekoh da bacim malo pogled na tok karijere, kako je završio tamo.
Ukratko.
Talenat, odlazi u fmp. Potpisuje seniorski sa ciganima. Teška povreda. Malo Borac, malo Sparsi. Malo Vrijednosnice. Pa Zadar, odakle ga svi znamo. Pa institucija. Posle nas ga sigurno čeka neki fin ugovor preko, da se naplati. Trud pre svega. Kad se deru kolena put od Vrijednosnica do najvećeg kluba je moguć. On ga je utabao!
Što se tiče utakmice od sinoć, nije mi bilo dobro poslednja dva i po minuta.. mislila sam da će čuka da mi stane. A nije ni Želimiru bilo sve jedno. Samo da momci odrade protiv musavaca kako treba.. greota da se prekine ovaj zamah koji imamo. U najgorem slučaju, ako i ne daj bože izgubimo (pu, pu, pu.. evo pljujem 3x preko levog ramena), onda da održimo bolji skor.
Sve u svemu, iako je bila baš nenormalna atmosfera, pederovanje i pozdrav za studente su on top sna sinoćnu pobedu.