Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Nastavak drila

Današnji dan na Pohorju ponovo je osvanuo okupan suncem, ali je dosta prijatnije za rad, obzirom na kišu, koja je padala tokom jučerašnjeg dana.

Pred sam početak treninga u goste je došao još jedan iz plejade bivših asova Partizana, Darko Milanič, sadašnji šef struke Maribora. On je trening posmatrao sa obližnjeg uzvišenja, jer nije želeo da ometa rad svojim prisustvom. Dare je takav po prirodi, izuzetno skroman i nenametljiv, ali je zato morao da se suoči sa novinarima i kaže pokoju o starim danima u Partizanu i svom sadašnjem poslu u Mariboru. Tu je bio i neizbežni Gavran, koji je i njemu spremio dres Partizana.

Trening je bio ponovo jakog intenziteta, a Stanojević je posle treninga u razgovoru sa novinarima najavio još žešći red, bez obzira na trening mečeve koji slede. Posle zagrevanja na poligonu, koje je osmislio Miša Filipović, prešlo se na rad sa loptom, a sam početak je podrazumevao uvežbavanje pasova. Potom se prešlo na ‘skraćeni teren’ i tu se uigravala priprema završnice i sama završnica. Nakon toga na red je došlo uigravanje odbrane, a na kraju treninga igrači su imali prilike da malo ‘povrate osećaj za loptu’ kroz igru na 2 gola u skraćenoj varijanti terena.
Odvojeno od ekipe trenirali su lakše povređeni Saša Marković i Jovančić, koji će večeras već biti u punom trenažnom procesu. Prvi trening sa ekipom odradio je i Brazilac Eduardo.

Posle treninga Stanojević je u razgovoru sa novinarima pojasnio neke stvari oko treninga i dešavanja na njima.



Danas popodne u ‘goste’ stiže i sportski direktor Mladen Krstajić, koji želi da na delu vidi kako se moci pripremaju za novu sezonu.


Zahović častio večerom​
Kao što smo i pretpostavljali, Zlatko Zahović je sinoć posle treniga ‘pokupio’ sve izveštače beogradskih medija i odveo ih na večeru u Maribor. Kroz iće i piće evocirao je uspomene na prelepe dane u Partizanu, početke svoje karijere, boravak u inostraniom klubovima, mečevima između reprezentacija Slovenije i Jugoslavije, a posebam segment za koji novinbari nisu znali je bio odvojen za košarku. Naime, Zlaja je vrlo često dolazio u Pionir na utakmice Evrolige i sa puno sjaja u očima pričao je kako se tada osećao ponosnim što pripada Partizanovoj porodici.



Obavezno poslusati Stanoja
http://www.partizan.rs/13152-nastavak-drila/
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.167
Reaction score
695
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Pred sam početak treninga u goste je došao još jedan iz plejade bivših asova Partizana, Darko Milanič, sadašnji šef struke Maribora. On je trening posmatrao sa obližnjeg uzvišenja, jer nije želeo da ometa rad svojim prisustvom. Dare je takav po prirodi, izuzetno skroman i nenametljiv, ali je zato morao da se suoči sa novinarima i kaže pokoju o starim danima u Partizanu i svom sadašnjem poslu u Mariboru. Tu je bio i neizbežni Gavran, koji je i njemu spremio dres Partizana.


хехехе а мало је фалило да он води тренинге:D

свака част Словенцима, они не пате од амнезије ко ми Срби....



него нешто размишљам, сад да пођем на Похорје, цијеним да би Гавран и за мене имао спреман један дрес:D
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Loše cijeniš, vidi se da ne poznaješ "crnu pticu zloslutnicu"...lakše će podneti i oprostiti ti čak i psovku na njegov račun nego da mu tražiš dres. :D
To za dres za Milaniča je patka. To je bilo samo za eventualno slikanje. :)
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
@ WebGazda
Uspeh ove uprave je taj sto su obezbedili Partizanu posteno sudjenje, sto nisu dozvolili ciganima da nas pobede van fudbalskog terena. Zasluzni su za titule koje smo osvojili(recices da je SS zasluzan,ali ko je njega postavio za trenera). Uspeh ove uprave je sto konacno imamo prave ljude koji su na kljucnim mestima u klubu, mislim tu na transfer politiku. Uspeh ove uprave je sto se ne dovode vise igraci poput Kamberovica, Zajeba, Wasinktona, Cadikovskog i jos 30 takvih. Ima jos mnogo stvari koje mogu da se navedu. Glavna je tu- REZULTATI!!!!
Naravno da ima i mana ova uprava,kao i svaka druga. Ali moramo biti svesni okruzenja u kom zivimo. Stvara se ambijent da je samo zvezda potrebna drzavi, svi znamo zbog cega su nam obustavili izgradnju stadiona, ko koci dolazak novih sponzora. Naravno da bi bilo bolje da oni ostrije krenu u borbu sa mafijom,ali verovatno oni rade u interesu kluba, ne talasaju, ali zato dominiraju. Da uporedim malo FK i KK,posto svi pricate da fudbal pocinje da lici na kosarku.. Do pre 2 godine nismo imali ni jednog sponzora u KK,tek kada je otisla uprava KK SS,doslo je do pomaka i na tom polju.
P.s vama smeta sto ide Savic i to je katastrofa, uprava je lopovska i svasta nesto. A ko je istog tog Savica doveo i Borce??? Za godinu dana smo zaradili preko 5 miliona evra, i imali smo priliku da gledamo takvog igraca u svetom dresu. Ako biste vi jos da ga gledate, pa pomozite ljudi, kupite sezonske karte,dolazite na utakmice, kupujte dresove. A ne da nas bude po 5000 na utakmicama. SRAMOTA. Mnogo ste negativni bre. Za mene je casa polu puna, za vas ne znam ;)
P.S.S i jos nesto, svi tvrdite da je Djuric pokrao pare, necu da ulazim u to da bi za takve optuzbe trebalo da dobijate banove,ali i gazda je na vasoj strani, pa je pljuvanje dozvoljeno, ali aj da mucnemo glavom malo. Djuric mozda ima govornu manu :), ali nije mutav ni malo. Covek ima kesa da vas sve ovde kupi, i on ce da krade. ahhahah Nije vam palo na pamet da je u poslu kojim se on bavi stvar prestiza da ode na sastanak i da kaze da je on predCednik kluba koji je igrao u LS. Manite se supljih prica ili dajte dokaze da i mi vidimo ko krade nas Partizan

Koliko godina imaš... cenim ne više od 17-18 pa ti mnoge stvari nisu jasne! Da si malo upućeniji kako se radi unutar Partizana bio bi veći pesimista od mene.

Govoriš o nekoj transfer politici a zaboravio si da je ta ista uprava prošle godine potrošila samo 30K i dovela jednog Radišu da nam brani, ili igra levog beka. Kad su uvideli da su usrali stvar brže-bolje su doveli Stojkovića. Ista ta uprava je dozvolila Kleu da ode za ispod 4M iako su kenjali kako će to biti transfer od deset+ miliona, a kada je otišao i Moreira kojeg su jebali uzduž i popreko godinu dana zbog plate, brže-bolje su doveli Adija i Tejga i onda im nije bio problem da plate i 600K za samo 4 meseca. Tošiča i Ljajića neći ni spominjati.

Drago mi je da SS i Krle sada rade na ovom prelaznom roku, a koliko će biti uspešni znaćemo tek krajem avgusta.

Tebi je uspeh jer su SS i Krele tu, a da si ti malo upućeniji znao bi da je SS bio prektično pred otkazom. Verovatno bi se setio da je Partizan bio godinu i po bez sportskog direktora, a Krleta su odgovarali sa svih strana da postane SD i da nastavi da igra, iako su svi znali da ide u penziju. Nisu ga nagovarali da igra zbog tima nego da bi i dalje bili bez SD, jer to nekome ipak odgovara.

Kaži gde je neko rekao da je Đurić UKRAO pare. Ajde, prelistaj forum i kaži u kojem postu sam to napisao. Pogotovo si smešan kad kažeš da je bogat i da nema potrebe da krade. Upravo ti bogati najviše i kradu, ali da si malo stariji i iskusniji možda bi to već znao! Siromašan čovek ukrade da bi se prehranio. Bogat krade jer je alav i nikad mu nije dosta!

Ako je njihov najveći uspeh što su izdejstvovali da suđenje bude fer, ili što smo prejebali raspale cigane, onda slobodno mogu da kupe prnje i idu.
 

Alk0

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
290
Reaction score
5
Локација
Dark Towerroom
... kad Stanoje neće da nam svira penal, šta treba da očekujemo od srpskih sudija :D

Ovo jeste simpatican detalj :) ali je i jedna veoma bitna stvar. Igraci moraju da budu psihicki pripremljeni i na najocigledniju nepravdu. Recimo protivnik igra rukom u svom petercu, penal ocigledan da ocigledniji ne moze biti. Ali sudija cuti. Nema aa uu sta kako ovo ono, a za to vreme primimo gol. Nego cuti i igraj.

To je isto kao ono kod ofsajda. Igrac staje, dize ruku da je ofsajd, sudija se pravi lud - op gol. A da nije stajao i dizao ruku nego trcao i dalje za njim sprecio bi da da gol.
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Мало сам се распитао за Металист преко неких мојих ортака из Русије који прате и украјинску лигу. Наравно и ја сам мало копао.

У управо завршеној сезони су имали:

-58 датих голова(пет више од Шахтјора)
-26 примљених голова(трећа најбоља одбрана лиге)
-од 7. новембра прошле године до краја лиге имали су само један пораз, и то од Шахтјора
-заузето треће место и одлазак у плејоф Лиге Европе.

У саставу имају(осим домаћих играча):

-3 Бразилца
-4 Аргентинца
-1 Руса, 1 Молдавца, 1 Словенца и 1 Србина.

Играју атрактивно због толиког броја Јужноамериканаца. Сутра ће вероватно испробавати неке нове варијанте. Можда ће играти њихов нови играч, појачање из Сан Лоренца, Торес.

Мислим да је ово сасвим добар противник, конкурентан. Могуће је да ће Сале играчима које планира за стартних 11 дати већу минутажу.
 
Последња измена:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.440
Reaction score
40.906
Локација
Žrnov
Nepisano pravilo je da ko digne ruku - taj je i zaspao u ofsajdu :D
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
33
Reaction score
2
@ WebGazda
Nit imam vremena sada da ti odgovaram, niti imam zelje. Ti verovatno sve znas cim tako pricas ( o dokazima necemo ovde), ja sam vidis glup, nemam ni 20 godina, ali znas sta? Nisam ogorcen svojim zivotom, pa da moram da pljujem druge. Uzivam u tome da NAS Partizan gazi sve u domacoj ligi. Ne zivim ja kao i Ti u americi ili gde vec, zivim u Beogradu i na zalost sam upuceniji u to kakav je zivot u ovojh jadnoj zemlji. Cudno da neko sa 23 godine mora tebi da pise tako nesto, ali dobro, svi vi strendzeri zaboravite odakle ste dosli. Dragi moj Gazda, kada se budes prisetio kakva je beda ovde, mnoge ce ti stvari biti logicnije i shvatices da je za klub kao sto je Partizan OGROMAN uspeh i ucesce u LE,a o LS necu ni da pricam. Gde bi ovoj drzavi bio kraj da su joj sva propala preduzeca i fabrike poslovali kao Partizan, ali dobro idemo u off.
Kako god, videcemo na kraju sezone ko je bio u pravu. Samo da te podsetim da si prosle sezone povlacio reci, a i ove ces sigurno ;). Znam da bi i ti to voleo, zbog NASEG Partizana. Ziveli
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Станојевић: Николи Нинковићу жути картон



Да је у петак вече прштало тереном потврђује и старт Мохамеда Камаре на Николу Нинковића, после којег је тренер Станојевић везисту прекомандованог из кадета, због псовке упућене момку из Сијера Леонеа, удаљио с тренинга.

- Надам се да је младом играчу то био последњи пут да се тако понаша. Два пута се иста грешка не опрашта. Клинци из наше школе морају да буду срећни ако уопште гледају наше тренинге, а камоли да тренирају – показао је Станојевић жути картон Нинковићу.

Никола Нинковић мирно прихвата укор тренера Станојевића:

- Изнервирао ме старт Меде, ударио ме лактом, али упркос свему, нисам смео да му се обратим на тај начин. Погрешио сам, извинио се Камари, капитену Илићу и осталим саиграчима. Каква год казна да буде, прихватићу је.

Никола Нинковић је уз Лазара Марковића најсјајнији изданак Партизанове „класе 1994”. Велики потенцијал је наговестио и на недавно завршеном Европском првенству за кадете, чији је Србија била организатор. Уколико што пре схвати грешку и промени курс у понашању, биће много боље и за њега, али и црно-беле.


ДНЕВНИК СА ПОХОРЈА: Смех и стрес у истом паковању

Пише: Стефан Бабовић



У четвртак увече одрадили смо врхунски тренинг, изутетно сам задовољан његовим епилогом, а без обзира што се некоме са стране чини другачије, чарке између мене и „Носоње” (Радосава Петровића) су стандардна појава. Навикли смо да један другог прозивамо, на и ван терена, па је и последње кошкање уобичајена појава. Смех и стрес често иду у истом паковању. Било је баш напето, крајње такмичарски, наш најбољи тренинг на Похорју.

Утисци су се слегли још на путу до хотела. Исто вече смо Петровић и ја одиграли партију карата. Актери стандардне игре „мау, мау”, осим нас, још су Стојковић, Живковић, Савић…

Кад смо се повукли у собе, у друштву цимера, Саше Илића, гледао сам филм „Непознати”, са Лиамом Нисоном у главној улози. Капитен није издржао до краја. Као да је беба, заспао је на пола филма.

Све нас је више на тренинзима. Придружио нам се Едуардо Пашеко. Сад ће његов земљак Велингсон, који је на проби, имати с ким да прича на португалском, мада и Стојковић, с обозиром да је играо за Спортинг, добро комуницира с Бразилцима.

Пожелели смо добордошлиду Едуарду, још је рано за оцене његових квалитета, али ми се чини да је добар. Клео је био фантастичан и као човек и као фудбалер. Ако Пашеко буде бар упола као он, бићу задовољан. А и Партизан ће имати користи.

спортски журнал
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Ja za svo ovo vreme koliko je Djura u glavnoj fotelji nisam video nijednu jedinu stvar koju je unapredio... Sto kaze Gazda, trener nam pred otkazom, prosek godina Djurinih mornara je 60+, bez zelje, bez volje, bez IDEJE! I ne vidim kako ce nesto da se promeni u nasem FK iako ga volim vise od zivota, tako da ne znam cemu toliko branjenje doticnog...
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
@Beogradskiparti
oće, na SportKlub+

Što se Metalista tiče, izvanredan protivnik, nikada nisu bili zvučno ime ali nova ulaganja i vlasnici su napravili čudo, dovoljno je reći da im tim vrijedi oko 54 miliona evra, skoro duplo više nego naš.
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
odakle ti to da ce biti prenosa sutrasnjeg meca na SK+ ?

nema prenosa ...
 

komandant

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.102
Reaction score
128
@bogicpfc

Svaka cast za ove podatke koje si iskopao o nasem sledecem protivniku, nadam se da se postovi ovakvog tipa nece izgubiti vremenom na ovom forumu. :clap :clap
 
Последња измена:

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Pa fino su rekli prije nekoliko dana da će biti prenosa za nekoliko prijateljskih utakmica na pripremama Partizana, i onda smo svi ođe zbog toga likovali na forumu.
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
Nešto mi se ne dopada taj Metalist, naročito ako je zaista dobar...svaki loš rezultat u ovom trenutku utiče na samopouzdanje tima, a tim je nov i trebaju mu pobede i samo pobede...
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Pa fino su rekli prije nekoliko dana da će biti prenosa za nekoliko prijateljskih utakmica na pripremama Partizana, i onda smo svi ođe zbog toga likovali na forumu.

Да, али је онда на прошлој утакмици коментатор рекао да није сигурно да ће бити преноса, и да ће они покушати да га обезбеде... С' обзиром да нигде нема најаве значи да нису ништа урадили!
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
@bogicpfc

Svaka cast za ove podatke koji iskopao o nasem sledecem protivniku, nadam se da se postovi ovakvog tipa nece izgubiti vremenom na ovom forumu. :clap :clap

Хвала пуно. То је само мали допринос јер заиста доста дуго пратим руску, а кад стигнем белоруску и украјинску лигу. :ziveli

Металист је озбиљан тим. Много озбиљнији од Олимпије. Не може нико да гарантује да ће играти у пуној снази сутра, али сутрашња провера не сме да се схвати неозбиљно јер се сличних противника прибојавамо у на пример 3. колу квалификација за ЛШ.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.247
Reaction score
3.620
Nešto mi se ne dopada taj Metalist, naročito ako je zaista dobar...svaki loš rezultat u ovom trenutku utiče na samopouzdanje tima, a tim je nov i trebaju mu pobede i samo pobede...

Има ту истине,а опет пораз нам може и помоћи,у смислу да видимо какво им је самопоуздање,да л' су челичног карактера или не.
И на страну све то,ипак су ово припремне утакмице,не би требало превише да обраћамо пажњу на резултат.

3:1 за Металист :D
Креће драма на форуму,све добро постаће лоше...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top