Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC_D

Banned
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
2.631
Reaction score
161
Локација
Pljuc !
Видим дигла се халабука, али знали смо да се спрема медијски рат против нас. Јесте да је лукић џукела али није наиван, његове изајве од пре пар дана су дате да би се осуло дрвље и камење по нама управо ако се догоди један овакав сценарио.


lukic je dzukela, a ne da je naivan nego je glup kao 3 kurca. ono sto mene brine je sto je njega sve manje u medijima, dok su njegov posao na mnogo prljaviji, perfidniji, efikasniji nacin preuzeli sami mediji.

dok je sopotski farmer lupetao sve je islo kao po loju. setite se pred proslogodisnji derbi (raca sa pola terena) njegovog retardiranog saostenja o velikosrpskoj zvezdi, raznim glupostima, 6. zvezdinim zvezdama, ma kao da smo mi pisali scenario.

njega sada nema, nisam cuo ni da je nesto likovao posle pobede u kupu. da se to desilo pre godinu dana citali bi njegova saopstenja od malog kekeca do pan erotike. igru su preuzeli jaci, prljaviji igraci.

pravicemo mi lukica, butuliju, mirka pavlovica u pozlati...
 

Гпб

Guest
Није баш да га нема, ми смо му дали алиби. После победе је кењао да ће бити прваци ако првенство буде регуларно и да чак није задовољан ни суђењем на дербију али очито да је држао језик за зубима собзиром да је била Пирова победа.

Слажем се да су много крупнији играчи сада у питању и да се цела машинерија укључила против нас, али кад што сам већ рекао, осетили су нашу крв и сада као лешинари чекају да липсамо. Ево спортске.нет преносе изјаву неког ''пољског менаџера'' који каже: ''Овако је било код нас пре 15 година.'' Заједница ћути а првенствено се руши њен углед а о ФСС не би требало ни да причао, сад је свима јасно да нас је Толе искористио као гузпапир и пустио низ воду.
 

drumo

Grobarčina
Учлањен(а)
19.10.2009
Порука
1.695
Reaction score
80
Локација
tumba libre ...
Ako je ovo najbolje sto umeju i mogu i nije nesto. Tek kad na CNN-u se pojavi tako neki naruceni tekst tek tad cu da se zabrinem. Do tad mogu da ga duvaju.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Kreću opet priče za Racu


Valensija i Santender za Raću Petrovića
Novosti online | 11. april 2011. 18:14 | Komentara: 0
Španski radio „Kadena Ser“ navodi da su klubovi iz Primere zainteresovani za fudbalera Partizana, koji bi na leto mogao da privuče pažnju vodećih timova iz Evrope
sp-radosav-petrovic_310x186.jpg

Radosav Petrović

Vezni fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Radosav Petrović ponovo je interesantan španskim klubovima.

Popularni radio „Kadena Ser“ je prenela da su za 22-godišnjeg igrača kluba iz Humske zainteresovani Valensija i Rasing iz Santandera.

Petrović je u poslednjih 14 mečeva u crno-belom dresu postigao osam golova i uz ivicu Ilijeva najefikasniji je fudbaler Partizana.

„Kadena Ser“ navodi da bi Petrović u letnjem prelaznom roku mogao da privuče pažnju vodećih klubova u Evropi.

Ranije se pominjalo da bi visoki fudbaler sredine terena mogao u Fiorentinu, Olimpijakos, Mančester Junajted...
novosti.online
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Ма немогуће бре да се ово објави баш уочи битних утакмица, не никако!
Сада озбиљно, и да је тачно зашто баш сада, када прелазног рока нема ни на видику... Логично!
 

Nenad

Početnik
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
99
Reaction score
11
pitanjce

Moze li neko da mi objasni zasto nema vise linka za mip radio na oficijelnom sajtu ??
Zasto se niko ne oglasava od zvanicnika povodom ove halabuke koja se vodi protiv nas??
Zasto se postavlja sajt online dok jos nije gotov i menja u roku od samo nekoliko dana,kad moze sve da se uradi u offline modusu i kad bude gotovo pusti online.A ne ovako puste pa prepravljaju,jebenisu nesto i samo nerviraju.
Dali oni znaju ko je zasta odgovoran uopste ili tamo sede sve sami amateri?
Ili ih zabole za sve i samo gledaju kako da dzabalebare.

Pitanja nisu bas po redosledu, ali sam toliko iznerviran u zadnje vreme da to nije zdravo. U 21 veku oni nisu sposobni jedan jebeni radio da odrzavaju, cute ko picke na ovakvu presiju koja se vrsi nad nama ,umesto da skoce i pojebu mater svima na jedanput i to za sva vremena.

hvala na razumevanju za moj gnev..
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
А бре шта сте се дохватили.Војислав је тренутно теренац и ради на ундерцовер ....,пустите сад сајт,а линка нема јер претпоставлјам није плаћена реклама за радио од стране Бакија.
 

Astore

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2007
Порука
844
Reaction score
80
Racu Petrovica uprava nikako ne sme da proda za manje od 10 miliona evra! Tako smo prodavali igrace koji nam trebaju, Rukavinu, Smiljanica, Obradovica i ostale za po 2,3 miliona evra raznim Zaragozama i ostalima, a od tih para nikada kvalitetne zamene nisu dosle, pa evo jos uvek nam fale desni i levi bek!

Nemojte se pecati na ove spekulacije o prelaznom roku i nadovezivati, samo treba da se zna koliko Petrovic vredi.
 

Фидел

ex PAKY 92
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.423
Reaction score
73
Локација
Havana
Само да похвалим изјаву Станојевића
Свака част, апсолутно подржавам овакве изјаве тренера јер је то на неки начин и одбрана екипе од стране циганске жуте штампе која на све начине жели да умањи било какав успех Партизана, изнова и изнова се потенцирају приче о Толету Гробару и његовој вези са нашим успесима у претходном периоду
Још нешто, овакве изјаве колико-толико чувају углед клуба у јавности јер очигледно је да та тактика ћутања, одмерености и кулирања у једном оваквом стању се апсолутно не исплати
Цигани тренутно држе ФСС и Толета у шаци, за кога ме заболи она ствар, али таква врста притиска на врх фудбалске организације би могла нас поприлично да кошта
Е зато је важно одговорити одмерено у тренутку када је то потребно а ова изјава Просинечког је свакако био прави повод за овакву реакцију из клуба, у овом случају тренера
 

Svinje_vracar

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2010
Порука
472
Reaction score
22
nemoj se zanositi tim ciframa od 10 miliona evra...nema nista od toga...prvo zato sto i pored toga koliko je raca kvalitetan fudbaler, ne vredi vise od 5 sigurno, a drugo zato sto je uprava nesposobna po pitanju prodavanja igraca...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Moze li neko da mi objasni zasto nema vise linka za mip radio na oficijelnom sajtu ??...
Zato što MIP nije više naš (Partizanov) radio, pa je naređeno da se skine link sa sajta. "Tehnički" je to ok, samo što bih ja (da se pitam) ipak taj link ostavio do kraja maja - pod uslovom da se tamo i dalje prenose Partizanove utakmice. Taj radio mnogim navijačima rasutim po svetu znači i to mnogo, tako prate naše utakmice. Čak i mnogi koji prate tv-prenos (da li preko nekog "spoljnog" stream-a ili preko sajta) vole da uz sliku prate ton komentatora sa MIP-a, jer je on ipak naš...naš navijač. A uz provereno naše je naravno lepše.
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Газда легендо! :buhaha :clap
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Hofenhajm: Tejgo je naš, Partizan mora da ga vrati u junu!

I.Đukić | 12. 04. 2011. - 19:06h | Komentara: 18

Nemački prvoligaš Hofenhajm zatražio je od Partizana da mu obavezno i bez mogućnosti pregovora vrati napadača Princa Tejga po završetku sezone.
Vest je objavio sportski sajt Ghanasoccernet.com pozivajući se na informacije s kojima je raspolagao u Hofenhajmu.



Nemci bi želeli da svog igrača vide sa ostatkom tima na pripremama za sledeću sezonu koje će obaviti u Austriji i u Sjedinjenim Američkim Državama.
Tejgo je zablistao u Partizanu tokom pozajmice skrenuvši pažnju Bundesligaša na sebe.

Postigavši šest golova za Partizan, reprezentativac Gane se nametnuo Hofenhajmu koji sada ne želi nikakve pregovore sa klubom iz Humske. U izjavi za portal Ghanasoccernet.com, Tejgo je istakao da se on najmanje pita u celoj priči.

"Naravno da bih želeo da ostanem u Partizanu, ali je malo toga do mene jer imam važeći ugovor sa Hofenhajmom", rekao je Tejgo.

Budući da će se vratiti u redove ovog Bundesligaša, portal konstatuje da će Tejgo propustiti priliku da možda igra i u Ligi šampiona, jer se očekuje da Partizan osvoji titulu i moguće prođe u kvalifikacijama za ovo takmičenje.



Blic


----------------------------------------------------------------------------------------------------


Pocelo je pocelo ......


Mozda je ciganska propaganda, jer dosta toga vidjamo ovih dana.
Nadamo se da jeste,jer bi u protivnom to bila laz i obmana od strane nase uprave.
 

Nisavac

Grobar
Учлањен(а)
09.02.2011
Порука
236
Reaction score
3
Mene vise od ovih govno-jedaca iz cigan mahale i kuro-pusaca iz medija nervira to sto se SS baca na izjave u medijima. To je ipak posao za snajdera i njegovu bulumentu, a SS-u bi bilo bolje i pametnije da razdrma ove nase primadone na terenu. Nedao Bog da se nesto ne predvidjeno desi protiv slaninara, nece nas spasti ni Savet bezbednosti.
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Pa dal je propaganda ili nije ostaje da vidimo,ali nista me nece cuditi da se tako nesto i desi pitaj boga sta je radio Djura sa tim transferom. Realnije je da ostane Adija. Ali sve u svemu picke novinarske to nisu morale sad da pisu ako je tako nesto uopste istina.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
сви су од реда написали тј. пренели ... У92 Блиц Спортал Спортске .... све доајени интернет новинарства.

Напушите ми се курца сви ви који читате ......



Нама је сад ТИТУЛА НАЈБИТНИЈА ! Шта ће бити на лето то је тотално небитно у овом тренутку !
 

Zagor

Guest
Тејга неће погодити, поуздано знам да наше новине не чита, одвратне су му... А ви се знојите ако немате преча посла.
 
Последња измена од уредника:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top