Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
један од топика који најмање волим да посећујем на овом форуму јесте "Bivši igrači Partizana po svetu" ...

када год посетим овај топик прво осетим неизмерну тугу а одмах затим .. бес !!!

па када само човек погледа какве смо ми све играче пустили/продали из тима у задњих 3-4-5 година па да полудиш само !!!!!

па не да би смо имали тим да " презими " у Јевропи него да истакнемо и кандидатуру за освајање ЛЕ у најмању руку ... !!!

продаде банда све што се продати може !!! добри и захвални играчи одлазе а остају нам ови што ни њихов менаџер фаљи не може да их ували ...
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Kolko sam živaca samo pogubio kad su nam odlazili igrači ranije sad mi je potpuno svejedno.

Sale je verovatno poslednji igrač, od te retke vrste, kojeg imamo. Čisto sumnjam da ćemo u nekoj bližoj budućnosti upecati nekoga ko tako ume sa loptom. Svi ostali su manje više zamenljivi.

Aksente nek ti je sa srećom ta Holandija ili gde već ideš, potpuno nebitno, biće ti bolje nego nama svakako.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Ovo za Aksentijevica su govna u upravi jedva cekali. Prvog za koga stigne ponuda odmah ga uvaljuj. Jebes sve bitna je ''pozitivna nula''. Sledeci je Markec i to na zimu.

Мислиш на прошлу зиму. Следећи је Нинковић, перспективан, а за дивно чудо - њега још мутавко није успео да прода.
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Samo sto su se ispilili iz jajeta odose i Aksenta i Markec. Kakva Evropa, kakvi rezultati kad svake godine isto. Prodajom nasih bisera finansiraju se razne mafijaske mutljavine i malverzacije. Dosta je bilo! Mutavo govno i ostala bagro krepajte u patnji!

@akiopaki
Mislio sam da sad na polusezoni ide,a on jeste prodat prosle zime.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.644
Reaction score
5.461
један од топика који најмање волим да посећујем на овом форуму јесте "Bivši igrači Partizana po svetu" ...

када год посетим овај топик прво осетим неизмерну тугу а одмах затим .. бес !!!

I ja, brate i ja. Jedino sto mi vrati osmeh na lice kada se pojavi Jovanca u vestima.Mada, ne volim ni da ga se setim.Jedan od najvecih krivaca za shame od Shamrocka.
Ocigledno su pokrali sve sto je moglo da se pokrade i da nemamo prebijene pare i da kada vec nisu mogli da zavaljaju Tomica, Miljkovica... Princip poslovanja je daj sta das. Bar cemo se pojacati na mestu stopera sto nam je mnogo slabija tacka nego pozicija desnog beka.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.254
Reaction score
2.944
A pazi Nelogicnosti> citiram Vermeza ,,Oslonicemo se na mladje snage,iz nase skole,pa dokle doguramo,, ..i onda prodaju Aksentijevica

Alo bre debilu ,pa zasto onda prodajete te igrace(aksentijevic) ?!?!?
Oslonicete se vi na kurac mamu vam jebem!
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
Zao mi je sto smo prodali jos jednog mladog talentovanog igraca :banghead

Vermez kaze da mu je ponudjen Sretenovic, on ga ne poznaje , al ce ga pogledati ovih dana :pop:prekrsti
Celo leto mi trazimo stopera on sad tek gleda :prekrsti

Vukic,Babovic,Aksentijevic....Ko je sledeci za odlazak 5 dana do kraja prelaznog roka:banghead

Od sve trojice mi je jedino žao što je otišao Vukić mada ni on ne može više ko pre ali je igrač iz nekih drugih vremena i očigledno zna sa loptom a on i Sale su u onom prvom derbiju u kupu bacali cigonjere na dupeta kad su hteli i kako su hteli.
Babovićev odlazak sam već proslavio a proslaviću još jednom. Konačno. Neću da trošim reči o njemu nije zaslužio ni to.
Aksentijević hmmm, mlad i perspektivan al ne za beka već desnog veznog igrača ili krilo. Previše je to promaje u odbrani za iole ozbiljniju ekipu. Plus kiks protiv AEL-a neoprostiv ma koliko mlad bio. Mada i Škrtel napravi slično sranje sinoć. Ako je tačna cifra od 2 miliona to je po meni dobar transfer odnosno bio bi dobar da ne znamo ko će i kako da sprca te pare. Mora pozitivna nula da se održava. Mali me nije oduševio uopšte samo dokazao da u Srbiji jednostavno nema čak ni solidnog beka i to je to. Mada su njega prinudno gurnili na beka jer on to nije nikako.
Jedino što me plaši da će njegovim odlaskom na beka ili ponovo Miljkon od čijih bravura se i dan danas naježim kad se setim ili Pauljević za koga kontam da je teška rupčaga al ga nisam gledao pa neću da sudim.
Inače sam prestao da se nerviram i potresam jer je ovo bukvalno Đurgarden a ja za taj klub nikad nisam navijao. Dok se Đura i mornari ne pokupe iz uprave ja da se nerviram neću jer su mi već previše živaca pojeli. Ako opet dođe samo do onih kozmetičkih promena koje se najavljuju onda će isto da me boli kurac jer živimo u lopovskoj državi i nastaviću da gledam samo KKP i ostale članove SD Partizan.

Još kad bi prodali Šćepovića starijeg ili ga poklonili nekom ili makar platili nekom da ga odvede to bi bilo odlično. Kad sam čuo da ga dovodimo prekrstio sam se i levom i desnom a odma sam se i oprostio od Evrope sa njim kao prvim napadačem ili sa njim blizu klupe uopšte, dečko može da čisti kopačke ili eventualno da šiša travu ili da daje podršku sa tribina ali za fudbal nije. Retko loš igrač u najmanju ruku u klasi vrlog Jovanče. Za njega je mlađi burazer Ibrahimović lično. A ako bude počeo utakmicu protiv Tromza, Trumza kako god ugasiću tv jer bolje je uzeti bilo kog pijanog klinca sa ulice imao bi bolji učinak mogu da se kladim. Nikad neću da prežalim što su ga prošle godine sprečili da ode kod cigonjera sad ne bi morao da ga gledam kako bruka naš klub.
 
Последња измена:

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Putuj igumane. Što se mene tiče ne žalim ni za jednim igračem iz trenutnog sastava. Da se pitam i sam bi ih sve otjerao, pa doveo nekoga ko koliko toliko liči na igrača.
Ovaj Aksentijević je nažalost jedan od boljih u ovom tužnom sastavu, ali o kakvom se igraču radi dovoljno govori onaj potez protiv AELa.
Da je poštena uprava rekao bih da smo ih vrhunski zajebali za ova 2 miliona, jer dečko po meni vrijedi 10 puta manje, ali pošto imamo Đuri & co, u klub će plafon uletjeti taj deseti dio.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Sta kaze cika Crni...

Vermezović: Aksentijević odlazi



Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović potvrdio je da desni bek Nikola Aksentijević odlazi iz kluba. "Ne možemo da pariramo ponudama sa Zapada".



v257353p0.jpg





Ružna realnost fudbalskih klubova u Srbiji je da žive od prodaje igrača. Partizan, iako finansijski najstabilniji od svih, takođe mora to da radi da bi preživeo.

Problem je u tome što crno-beli ne mogu da zadrže mlade, talentovane igrače, koji bi trebalo da čine okosnicu tima na duži period.

Mladi reprezentativac, desni bek Nikola Aksentijević posledji je u nizu mladih igrača koji napušta crno-bele i iodlazi u holandski Vitese. To je potvrdio trener crno-belih Vladimir Vermezović u današnjem razgovoru sa novinarima.

"Aksentijević nije tu, jer je otputovao u Holandiju na finalizaciju dogovora sa Viteseom. Vratiće se i najverovatnije će biti u konkurenciji za utakmicu protiv Tromsa", rekao je Vermezović.

On je govorio o tome da Partizan, u sadašnjoj ekonomskoj situaciji, ne može da se nosi sa bogatijim klubovima.

"Poznato je naše opredeljenje da izbacujemo igrače iz naše škole. Međutim, i biznismeni sa Zapada žele da kupe mladog igrača da bi potom napravili još dva, tri ugovora sa njim. o su neka pravila koja ne možemo da ispratimo. Na žalost, tako je-kako je, moramo da se odričemo nekih igrača da bismo preživeli. Bože moj, trudićemo se da što pre izađemo iz ove situacije. Činjenica je da nismo imali ponuda za starije igrače, koji bi trebalo prvi da odu, a da ovi mladi ostanu još tri, četiri godine...Ali, tako je, kako je, nema kukanja", rekao je Vermezović.

Uskoro opširnije...

(MONDO)

A o odlasku "srpskog" Pirla...

Radomir Antić hvali Babovića novim poslodavcima u Saragosi



Bivši selektor Srbije smatra da je Saragosa napravila odličan potez kupovinom veziste Partizana



13460631022200.jpg



Srpski vezista Stefan Babović će danas biti promovisan u novoj pojačanje španskog prvoligaša Saragose. Babović je napustio Partizan posle žestokih pritisaka navijača koji su ga praktično oterali iz Humske, iako je u prošloj sezoni bio jedan od najboljih igrače kluba. Babović će sa Saragosom potpisati čletverogodišnji ugovor, a još nije poznato koliko obeštećenje će doebiti Partizan. Jedan od onih koji misle da je Saragosa napravila pravi potez je i bivši selektor Srbije, Radomir Antić. U izjavi za španske medije on je skenirao Babovićeve kvalitete. Inače, Antić je u karijeri bio i igrač i trener kluba sa La Romarede.

"Babović je vezista koji pokriva levu stranu u ima odlične ofanzivne karakteristike. Voli da učestvuje u igri, često se nudi i ima sjajan završni pas. Mislim da će biti veliko pojačanje za Sarahosu. Potpuno je različit od igrača koje Saragosa trenutno ima u veznom redu. Uglavnom su to radilice, dok je Babović kreativac. Ima izražene tehničke kvalitete i donosi kvalitet ekipi. U minulim sezonama kapiteni klubova u Srbiji su ga uvek birali u timove sezone i uvek je bio jedan od najboljih igrača tamošnjeg šampionata", rekao je Radomir Antić za španske medije.


Trener Saragose Manolo Himenez takođe ne krije zadovoljstvo što je dobio Babovića.
"Srbin će biti dobro pojačanje. Reč je o interesantnom igraču koga smo pratili u prošlosti i pregledali brojne video materijale sa njegovim igrama. Sjajno se ubacuje iz veznog reda u napad, dinamičan je i biće nam od koristi", rekao je Himenez.

Baboviću će ovo biti treći izlet u inostranstvo, pošto je do sada igrao i za francuski Nant i holandski Fejenord, ali se nije proslavio. Pre njega, Saragosa je već angažovala Apona, Romarika, Cukulinija, Havija Alama, Montanjes i Lukasa Porkara, a na pozajmicu je dovela i Vilčeza.



( Mozzart Sport)
 
Последња измена:

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Dal je moguće da se vodi rasprava oko naših klinaca ko je gde pogrešio, dok ih mutavi sa lakoćom uvaljuje i pored prodeklamovane strategije da će se istrajati u nameri forsiranje mladih igrača. Svi lažu isto, Tumbaković, Vermezović i cela uprava na čelu sa mutavim. Svi su isti.
Mi smo juče imali četiri omladinaca na terenu i gledati na njih kao na formirane igrače je blago rečeno neukusno. Oni bi trebali da sazrevaju uz velike majstore(što je danas na žalost samo Ilić) a ne da budu nosioci igre uz preostale poluigrače. Stavlja im se na leđa nešto što oni realno u ovom uzrastu ne mogu da budu, izlažu ih streljanju navijača i onda im prodaja dođe kao spas samih igrača. Lukavo i pokvareno.
Porediti recimo Aksentijevića i Lazara Markovića, konstantno ih pljuvati zbog nekih grešaka je toliko neukusno, ali i poželjno od strane mutavog, da ih lakše tapne(što je već i uradio).

Zviždanje Šćepoviću je naravno nepotrebno, ali je i normalno za navijače, mnogo većim igračima od njega se zviždalo i što napisa akiopaki, neka da neki gol kada treba i zvižduci će prestati.
 

Bajchela

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2008
Порука
593
Reaction score
137
Mozda stvarno mutavom dolazi kraj pa hoce neku lovu da uzme !?
 

Zagor

Guest
А на почетку је на исту био гадљив? Дај, Боки, не зајебај...
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Dosla ili ne dosla nova uprava, ona ne moze da zaustavi prodaju npr. Markeca posto je to odavno vec gotova stvar. Da se mutavom govnetu blizi kraj to je sigurno. Ja pikiram na zimu, dakle do februara. Neverujem da ce taksista izgurati celu sezonu.
Gazda ti si mozda upuceniji. Da li Vukadinovic mozda ima neke ingerencije da dodje na celo kluba?
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.226
Reaction score
4.038
Локација
Uvek uz Partizan
To je to poslovanje koje nas vodi u sunovrat, prodajemo igraca od 19 godina, e tako cemo da uigramo ekipu, da stvorimo kontinuitet, da napravimo nesto u Evropi ....
Kao i do sada prodacemo svakoga ko iole nesto zna o fudbalu, npr. mali Mitrovic ili ce poceti da igra kriminalno lose ili cemo ga prodati najkasnije za godinu i po dana, Ninkovica mozda i pre kao i Lazara Markovica. Naravnom i od svih tih transfera videcemo jednu veliku nulu i to pozitivnu. U medjuvremenu ce iz zemunela stasati neki novi klinci a cemo imati svezu robu i tako u krug. A fudbal, taktika, rezultati, golovi, pa koga to interesuje vazna je pozitivna nula.
Ako se ovako nastavi za sezonu ili dve igracemo egal meceve sa sampionom malte u kojima ce sitnice odlucivati o prolasku dalje, ili nedaj boze da uskoro igramo protiv Didelanza iz Luksemburga tu bi vec ove sezone bilo cupavo.
Kada smo vec kod cupavih, meni se ovaj prelazak u Saragosu cini kao neka velika prevara. Pa ko njima radi skauting svaka mu cast, jedino logicno objasnjenje je da mi njima placamo da ga uzmu. Samo neka potpise za njih pa neka posle oni razmisljaju sta ce, kako ce i gde ce sa njim.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Опет ме изнервирао овај Вермез - билмез: "ми не можемо да парирамо понудама са запада!" Па, будало једна качкетирана, нисмо се ми утркивали са Витесеом да доведемо играча, па ко понуди више. Овде се ради о играчу Партизана, који је имао потписан уговор са клубом (не знам на колико, али хајде да кажемо 4 године). Како нисмо могли да парирамо, када ОН ВЕЋ ИМА УГОВОР СА ПАРТИЗАНОМ!!!

Кажи лепо, Миљка смо нудили више пута свима живима, само су се јавили Победа из Пиромана и Будућност из Звечке. Лига Шампиона, Лига Европе, какве су то бајке, разбуцаће ову генерацију 1993.-1994. очас посла. За Маркеца се само чека да скупи 5 мечева за "репку", он не иде преко Витесеа као Аксентијевић (иначе, ко не зна, Роман Абрамович је власник Витесеа, иако се нигде званично не помиње).
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Aksent nas najmudovitiji desni bek uz Cirkovica i Rukavinu... Steta sto odlazi, nadam se da je Pauljevic dobra zamena.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Ne mogu da kazem da sam nesto preterano iznenadjen, jednostavno svako ko dobije iole neku ponudu ce otici, takva nam je uprava.

Sto se tice Aksenta, ako bi uspeo da bas popravi defanzivu moze da bude fin igrac, za krilo je on tanak ko sto neko rece previse jednodimenzionalan igrac, sve u svemu ovo ne bi bila losa prodaja kad bi se te pare odmah ulozile u iskusnog stopera i dobrog napadaca, ali s obzirom da cemo opet neke menadzerske igrace vracati u zivot ili dovoditi poluproizvode iz nase lige, jasno je da svaki odlazak steti.

Sto se tice Zabije, decko nije tacan ocigledno, ali opet ima srce, ima to nesto i opet bi voleo da vidim njega protiv Tromsoa kao zamenu za Mitrovica nego onog balvana od Scepovica, cak imam osecaj da ce da ga meti Norvezanima ako dobije sansu.
 

bronx

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2008
Порука
1.344
Reaction score
26
Локација
u drzavi u kojoj budale govore, fukare se bogate a
Srpski vezista Stefan Babović će danas biti promovisan u novoj pojačanje španskog prvoligaša Saragose.

Pored svega ipak sretno ti bilo Baboviću, pokaži im svoje fudbalsko umijeće :)
A od danas vječni potpis jer za mene dugo nije bilo sretnije vijesti. A sad adio, a sad adiooo..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top