Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Samo još ovo i kraj rasprave o ovom klipu:

Izasao jos jedan dio ... ima cak i isjecaka sa ovog Foruma...

O da, ima isečaka sa ovog fouma, a u tim isečcima ovaj forum je prikazan kao deo "frustrirane mase koja ruši Partizan".

Decko ima svoju pricu, svoj stav ...
Forum za to i sluzi, da bi se diskutovalo o slicnim a i drugacijim razmisljanjima. Ne vidim da vrijedja nekog ...

Forum služi da bi se diskutovalo o stvarima sa foruma i iz medija, a ne o nečijem pamfletu. Kome se komentariše, neka ide na YouTube. A vređa ceo ovaj forum, predstavljajući ga kao deo snaga za rušenje kluba.

To je to, samo nam još fali da se ovde napiše još 30 strana o nečemu o čemu se piše već godinama.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
slagao se ti ili ne, znamo sa kojom si namerom ovo izbacio, u prevodu provaljen si.
sto se tice mutave spodobe zelim mu od sveg srca sve najgore u zivotu, i nadam se da ce uskoro u mardelj gde mu je i mesto.
al polako bez euforije, da se ljiga ponovo ne izvuce.
edit: nigde te nisam uvredio, samo sam objasnio tvoju nameru, sa druge strane mozda si nesvesno to uradio.
 
Последња измена:

Feanor

Grobarčina
Учлањен(а)
16.03.2012
Порука
1.141
Reaction score
93
Локација
Vranolujni
Koje bi bile prednosti a koje mane ako bi Bogicevic postao predsednik kluba? Sta mozemo da ocekujemo od njega? I da li je on od svih trenutno imena, najpodesniji u ovom trenutku za nas?
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.098
Reaction score
15.850
Локација
Храм фудбала
Онако из срце и без икаквих информација, главна предност је свакако та што ће мутаво ђубре да сјаше. А онда је на госн. Богићевићу да покаже да ли је спреман и да ли може да донесе неке промјене које ће клуб повести ка бољем и да заустави овај константан пад из сезоне у сезону. Надам се да ће само дати прилику правим легендама нашег клуба да му помогну у оздрављењу, а не као до сада да главну ријеч воде људи који везе са клубом и са спортом немају (Раша,Вукадиновић,Ролекс...)
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Prednost mu je ta sto bi bio bolji u svakom pogledu od trenutnog predsjednika, makar iz razloga sto od ovoga ne mozes biti gori. A za sve ostalo, odgovoriti se moze tek nakon konkretizacije akcija, do tada mozemo samo da pretpostavljamo, makar mi koji nemamo informacije iz prve ruke i ne poznajemo covjeka (ima znatno uspjesnije firme, velika vecina radnika ga postuje i cijeni, nije unistavao uspjesna preduzeca, bio je sportista, djeca mu ne navijaju za cergu i sl).

edit: Inace, imajuci u vidu ko nas je i kako sjebao prosli put u toku prikupljanja potpisa, mozda bi i iz tog razloga bas on bio optimalan kandidat.
 
Последња измена:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.475
Reaction score
41.260
Локација
Žrnov
U startu sam podržavala Bogićevića (još onomad)... cenim njegov doprinos u našem RKu... to mi pokazuje da je zaista Partizanovac... ko zna šta bi bilo sa klubom da nije on utrčao sa kintom (i sada je gusto, očigledno da to nije dovoljno, no dobro, to je neka druga priča)...

Ne sviđa mi se breme koje ima na leđima zbog Novosti i celokupnog nekog "duga" koji očigledno ima prema SNSu...

Da se razumemo, Vučić i Nikolić su uspeli da mi sa trona omraženosti skinu večnog Slobu... nisam verovala da će to neko uspeti, ali -eto...

Imamo jednog člana koji je rekao da će o Bogićeviću izneti neke stvari (koje nisu pozitivne) onda kada bude on zaista i ušao u klub.

Do tada, za mene je on neko ko je uspešan u poslu, Partizanovac, neko za koga se nadamo (na osnovu i tog zalaganja njegovog u RKu) da će doneti boljitak.

Naravno, dok se delima ne dokaže - nema blanko podrške. Ali, takođe ga ne treba "avansno" smatrati zlom i lopovom. Dok se ne dokaže kao takav, naravno.

U svakom slučaju, ja sam optimista ... DUM SPIRO SPERO :D
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
To da nisi ni sanjala da će iko ikada dostići Slobu na tvojoj listi omraženih, školski je primer da se nikad ne zna šta nas čeka sa nekim novim ljudima. Ovo nema veze sa Bogićevićem, pričam uopšteno. Nismo ni sanjali šta će nas zadesiti posle 5.10. a još manje smo očekivali ovo posle Zeke i Bjeke. Dakle, uvek od goreg ima i gori. Nadam se da to ovoga puta neće biti slučaj. Verujem da su mlađe snage prikupile dosta iskustva u godinama unazad i izgubile iluziju o poštenom Predsedniku kluba, koji će osvajati trofeje, trošiti racionalno klupski novac, raditi isključivo u interesu kluba i biti nezavistan u svom radu. Važno je menjati sve dok ne bude bolje. Problem je što se teško menjaju a klub propada sve više.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Pa mogu ja da kažem za Bogićevića da nekim proizvođačima mleka (farmerima) duguje velike pare, da neke njegove fabrike ne ispunjavaju ekološke norme, da truju svoje radnike, ljude i decu koji žive u blizini tih pogona. Mogu da kažem da je promenio političku opciju i u roku od par meseci prebegao iz DS u SNS. Vrlo dobro znamo kakav šljam prelazi iz DS u SNS, iz SPS u DS... i tako dalje...

Od one prve impresije tim čovekom pre godinu dana kad se pojavio u priči i neispunjenih obećanja (uopšte me ne interesuje zašto nije uspeo i ko ga je sprečio), moje mišljenje o njemu se apsolutno promenilo.
Ne kažem da sad treba ovi da ostanu, najveći sam neprijatelj svakog od njih, ali se plašim da se skoro ništa neće popraviti i ako dođe "Mikoje".
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012


Ma jadna ona, eto ubi je Nađ, a ona nikako da pobegne od njega. Drolja, pljuc!!! Ne sumnjam da je Nađ povremeno terorisao, jer on jeste takav čovek, ali da ostaneš 6 meseci, ili čak i duže sa njim... sestro dobiila si što si zaslužila!

Decko ima svoju pricu, svoj stav ...
Forum za to i sluzi, da bi se diskutovalo o slicnim a i drugacijim razmisljanjima.

Tako je, forum i služi tome, a što se samog video klipa tiče, meni je u 3. delu bilo jasno gde to sve ide pa nisam ni gledao 4 i 5 deo, mada moraću da pogledam 5, jer kolega reče da se tu i ovaj forum pominje.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Bogicevic je bio dobar sa Tadicima, sada je dobar sa Nikolicima, a kao nokat i meso je sa Ruzicem jer zajedno snabdevaju mlekom jednu firmu koja proizvodi slatkise kod nas a ciju direktorku Roleks krese.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.885
Reaction score
11.033
Da se razumemo, Vučić i Nikolić su uspeli da mi sa trona omraženosti skinu večnog Slobu... nisam verovala da će to neko uspeti, ali -eto...

Иста је ситуација и код мене, само што је у мом случају у питању 5.октобарска клика, илити претходна гарнитура :D Ја заиста нисам веровао да ће ми неко бити одвратнији, антипатичнији и љигавији од господина Извињење, али Пичкоусти га је за кратко време надмашио.

Што имплицира да која год смо опција, већина (Партизановаца) не може да свари ове нове говнаре.
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
Da mi vidimo mutavom govnetu i metuzalemima iz uprave leđa a lako ćemo za posle. Svakom prema zasluzi, ko god da dođe na mesto predsednika a da nije u pitanju igračka legenda kluba ne sme da dobije podršku po difoltu već mora da se dokaže. Pošto znamo da bivši igrač neće sigurno da nam bude predsednik znači ko god da zameni mutavog, ako ga uopšte neko zameni u šta ja i dalje ne verujem, moraće da se dokaže što se mene tiče.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Evo, pogledao sam 5. deo i mogu samo da kažem da mi je drago što je stavio i tekstove sa našeg sajta, jer to apsolutno dokazuje ono što sam i mislio.

Brani Đurićevu stranu, napadom na opoziciju. Ni na jednom snimku nisam video gde se bar malo pljucne po Đuriću, Mr. Rolexu, Bureku i ostalim ljudima iz ove nakaradne uprave.

Namerno napada opoziciju i sve probleme svaljuje na nas koji smo protiv Đurića. To mogu da kažem za sigurno, jer kada je već pomenuo naš sajt znam da iza mene i našeg sajta ne stoji NIKO i NIKO nas ne finansira!

Uostalom zašto i diskutujemo o video snimku koji je pogledalo jedva 150 osoba.

KRAJ PRIČE!!!
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Jebiga Gazda trebao si iz zajebancije od mutavog da uzmes lovu za godinu dana placenog servera, naravno da mu obecas promjenu uredjivacke politike itd. Ali kad bolje razmislim bolje sto nisi i to bi on platio iz klupske kase..

Nego posebno me zabolio onaj sampanjac nakom mog posta ocekujem da sebi udijelis bar 5 poena ako budem morao da gledam mutogena od utorka..
A sto se Nadja tice, sve ce to Lola pozlatiti..
Zivjeli , ja otvorio Stellu...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Ево још мало о пословним способностима мутавог криминалца. Претрага дужника у принудној наплати, сајт НБС, данас.

1 EUR = 111,2286 RSD

Ветеринарски завод, блокада од 881.014.944,45 RSD = 7.920.759,09 EUR


2rwkbk5.jpg


Зекстра, блокада од 401.660.206,67 RSD = 3.611.123,46 EUR

orqntj.jpg


Укупно, у само два предузећа блокада у противвредности од 11.531.882,55 EUR, и словима - једанаест милиона евра!

У каквом су стању финансије Партизана, то нико не зна. Да видимо ко ће у понедељак подржати овог олоша...
 
Последња измена:

Dr.Greenthumb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
649
Reaction score
18
Локација
Beograd
Koje bi bile prednosti a koje mane ako bi Bogicevic postao predsednik kluba? Sta mozemo da ocekujemo od njega? I da li je on od svih trenutno imena, najpodesniji u ovom trenutku za nas?

Prednost - da ode botoks konacno.
Mane - da krene da radi pa cemo ih lako reci.
Sta mozemo da ocekujemo - obzirom da predsednik Partizana ne moze da postane ko hoce vec mora da ima amin od odgovarajucih struktura, ne ocekujem mnogo. Ako me radom demantuje utoliko bolje.
Ocekujem dve stvari, manje da se krade(dok ne bude privatizovano, svi ce krasti samo je pitanje mere, a trenutni mere nemaju) i da se manje minira sportski sektor(sto je povezano sa kradjom para).
Da li je najpodesniji - za onoga ko stoji iza njega jeste, za navijace cemo videti.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top