Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Kriviti Marka u ovoj situaciji je isto što i kriviti pokojnog Slobu zato što nije potpisao "sporazum" iz Rambujea.

Pitam se da li samo mi kolektivno patimo od amnezije i nekog kurčevog racionalisanja, objektivnosti i pravdanja gurbetske države/protivnika u situaciji kada je o tome bespredmetno raspravljati?

I treba da nam se ovakvo nešto dešava. Treba da nas ugase, pa da kenjamo kako je Marko bio šaban, a sve su mu dali. Ipak je trener tu da trenira ekipu, a ne uprava.

O matero!
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
@Puntigamer

O cemu ti to pises molim te!? Lepo je neko napisao da se pogleda lista za "Izbor za najboljeg igraca" i da tu svaka polemika prestaje. Ove tvoje teze su prosto neverovatne. Kao da mi imamo po dva igraca u kadru koji su u rangu Vulicevica, Skuletica i Lazovica. Lepo kaze Stojance - ludi Rusi platili 4.000.000 u jednokratnoj transakciji za napadaca kome mi zamenu nalazimo u Kojicu!?

Mi i sa Lazovicem i ekipom, nismo bili neki ne znam kakav kvalitet - al' smo ipak odskakali od ove nase lige. Sada nismo ni to! Tebi je reper to sto ciganija pobedjuje - a eto mi ne mozemo da se sastavimo. Ma nije nego!?

Realno gledano, cisto fudbalski - ovaj Cukaricki ima boljeg napadaca (#9 Stojiljkovic) od svakog naseg (glupo mi je poredjenje jer mi ni nemamo napadaca), cak i Mirosavljevic u ovim godinama je verovatno doktor! Zatim, ima boljeg stopera (#77 Rendulic) od svakog naseg... Mozda nije taj renome ili kako vec, al' juce je covek gospodario igrom u oba pravca. Kad na to dodas da imaju krilne igrace koji su u rangu nasih ili eventualno 10% losiji (sto je vrlo upitno) - plus bolji zadnji vezni (#20 Regan) koji zapravo radi ono sto mu je u opisu posla - mislim da je sasvim jasno zasto smo prosli onako kako smo prosli. Jos je Cukaricki sasvim otresita ekipa na svom terenu i to je to...

Nema tu mnogo pametovanja. Nasi igraci da nose dresove tog istog Cukarickog bili bi na tabeli gde i oni, ako ne i gori. Jednostavno moramo da budemo posteni prema sebi, a bilo bi moralno da budemo posteni i prema Nikolicu koji je dobio oba derbija, igrao korektno Evropu, zadrzao rejting koji smo imali i nadasve doneo klubu novac kroz selekciju i "svoje" igrace. A da... Ukrali su nam (mu) i titulu bezocno prosle sezone, a ove nam vrlo korektno sude po istom scenariju - al' i to je verovatno njegova krivica. Odmah ga smeniti!
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Djukić će se vratiti ovde kad umru Karadžić i Bik, možda...
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Nema Cukaricki boljeg stopera od nas, vec je njihiv napadac pruzio bolju partiju od naseg pa se stice takav utisak
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.438
Reaction score
11.951
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Verovatno si gledao El Klasiko kad si dosao do tog zakljucka, zanimljivo skroz

Nauciti igrace kojima treba po 3 kontakta da uopste primire loptu da brze odigravaju i bolje se krecu

Znaci individaulni rad mora se podici na visi nivo, odmah preci sa lekcija 2 i 3 na lekciju 9 i 10.

Glavni nas problem je sto Marko nista nije promenio u koncepciji igre od jesenas, a u toj koncepciji mnogo zavisi od dvojca napred, u ovom slucaju Ninkovica i Kojica, a oni su u jucerasnjem mecu zakazali i vise se nije moglo, jos kad na to dodas Babovica na zadnjem veznom, dobro smo mi jos prosli.
Evo jos jednom da iskoristim priliku da apelujem na Babonju kad vec ima mogucnost da bira gde ce da igra, nemoj brate na zadnjem veznom, idi vise napred pokazao si juce da mozes i gol da postignes.

Nisam gledao utakmicu Barselona-Real.

Gledao sam Čukarički-Partizan, zatim Budućnost-Partizan, a onda sam se izalkoholisao.

Komentarisanje grešaka u igri Partizana je uludo koliko i pokušaj da shvatim šta ti pišeš o našoj igri i igračima.

Poruka za Nikolića: Ako nećeš mene, poslušaj PROFESORA.
 

Puntigamer

Grobar
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
827
Reaction score
47
Локација
Humska 1,soba broj 5
Partizan ne moze da ceka MN da mu ovog proleca krene.Nama treba sad i odmah sok terapija ,da zadrzimo ova dva boda do derbija........pa tek posle toga da podvlacimo liniju.

Da se razumemo MN nije jedini krivac.Kriva je uprava za sakacenje i ne kupovinu adekvatnih pojacanja.To ne znaci da NK nikad u zivotu nije igrao fudbal,to ne znaci da Saponjic nikada nije igrao fudbal,to ne znaci da Zivkovic nikada nije igrao fudbal,pa da MN mora sada da ih poducava i gubi vreme sa njima.


Sve ovo ne daje za pravo MN da lose takticki stoji sa ekipom na terenu i da su mu igraci pogubljeni na terenu.Brezancic je juce mali milion puta napustao svoju poziciju,a mi nismo to iskoristili zato sto imamu virtuoza na terenu kome treba 5 min. da ukapira gde da posalje loptu odnosno Kojica koji je sve samo ne fudbaler koji treba da igra u FKP.

Ja ne vidim sta ce sa Markom biti bolje ove sezone,vremena je malo,a i znanja sve manje.Procitana smo knjiga!!!
 

Intruder

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
328
Reaction score
10
Jok ja sam kriv ,nadigrali su nas i mogli dati jos 2 gola na kraju,ali jbg neiskusni su bili u zavrsnicama.Od 5 napadaca sveli smo se na 2,i to 2 najgora od njih petorice ako cemo iskreno.Ja ne znam sta taj Marko radi na treninzima i kako priprema igrace ali ono je smesno,Kojic se vratio izgleda na ono STARO :pop


jednostavno nama su nepotrebne sudije i bivanja van terena ,pa mi sami sebe unistavamo nasim igrama i stvarno mislim da nema potrebe da se vise vadimo na bilo sta drugo ako nismo sposobni sa ovom ekipom dobijati ostale u ovoj njivi sa po 2-3 gola razlike..
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.531
Reaction score
1.354
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Da, Marko je kriv sto su mu prodali Skuletica i otjerali Danka, sto ima samo 2 napadaca, od kojih je jedan Kojic a drugi igrac Anderlehta, Saponjic.

Ne, treba nas jebati. Ne trebamo ni Saleta, ni Jokana, ni Vuka, ni Marka, ni titule, ni pobjede nad ciganima. Nista nam ne treba.

Dovoljni su nam vrsni poznavaoci fudbala na ovom forumu koji imaju tu cast da trose vrijeme sa nama i obogacuju nas svojim velelepnim fudbalskim znanjem.

Enciklopedija ste drugovi, enciklopedija.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Не промашује Марко шансе са 5 м од гола.Наго нападачи наши, нама је напад туп три нападача смо пустили.
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Nama ja godinama sredina terena najslabiji deo tima, iako svi mi kukamo na odbranu i napad. Sto je i logicno, odbrana je kriva kada primimo, napadaci kada ne damo gol.
Kvalitetne centralne ili defanzivne vezne skoro da i ne proizvodimo, ofanzivne tu i tamo, ali oni brzo odu. Para za dovodjenje nema. Spori smo u tranziciji, slabi u defanzivi, trkacki...Kreativnosti nema. Kao imaju neku tehniku, a u stvari Sale kapiten je i u poznim igrackim godinama doktor za sve.
Te nase lose strane nisu toliko dolazile do izrazaja jesenas. Jednostavno imali smo dva dominantna spica koji su pravili razliku.
Pogledajmo derbi. Prvo poluvreme cigani su nas rasturili na sredini. Bili su brzi, agresivniji, lakse i bolje iznosili loptu i stvarali sanse. I onda je u drugom poluvremenu Marko pametno promenio taktiku. Poceli smo sa dugim loptama da gadjamo Skuletica koji je dobio skoro svaki duel i tako prebacivali teziste igre na njihovu polovinu.

Bez Lazovica i Skuletica ova ekipa je k.... od ovce. Nijedan trener tu nece moci nista da unapredi. Mozemo mi da izmisljamo formacije, ko bi trebao da igra, moze da dodje Murinjo, Gvardiola, nista preterano bolje nece biti.

Da se nadamo kiksu ganfura, derbi da se ne izgubi. Verujem da mozemo do titule, ali realno ni carobnjak ne bi od ovakvog tima izvukao neko bolje izdanje od ovoga protiv Cuke.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.750
Trener u Srbiji se ne pita kojeg ce igraca da dovede - nesto mu i odobre ali ako ima srece.....jednostavno mora da radi sa onim sa cim raspolaze. Ne postoji trener, strucnjak koji moze Kojica da nauci da iskoristi 100%-nu sansu...ne postoji...imao mi jos bisera koji nsiu savladali mnoge stvari koje se uce jos u omladinskom uzrastu...i sad neko ocekuje da ih to Nikolic nauci? Ja ne mogu da verujem da pojedini krive Nikolica...prosto ne mogu da verujem da nisu nista naucili....
Stanojevic je nekima bio kriv pa Rasovic...sad je to Nikolic...iskreno ja bi vas sve banovao...u redu je da svako ima misljenje ali slepilo mozga je vec ozbiljna stvar i ne treba da se siri okolo....
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.438
Reaction score
11.951
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ STOKAsJUGA

Koji će nam onda bilo koji trener.

Bolje da se plata preusmeri na smanjenje duga radnoj zajednici, da se da još neka donacija u KK, ili da se internat napravi veći i moderniji.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Чука да има наше или циганске дресове били жестоко у борби за титулу имају јако добро екипу. Ми смо лоше одиграли али створили и прилике које нисмо искористили.Марко не треба да иде сад, јер боље алтернативе у Србији нема.
 

ImaJedanTim

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
441
Reaction score
19
Ako je tacno da su sutnuli Marka(a i ako nije), da iskoristim priliku da mu se duboko zahvalim na dosadasnjem radu i uspesima koje je ostvario u Partizanu.
Ostace upisan kao trener sa stoprocentnim ucinkom protiv ciganije, 2\2. :respect
Ostace upisan kao trener sa stoprocentnim ucescem u Evropi, 1\1. :respect
Ostace upisan kao trener bez poraza u kvalifikacijama. :respect
Ostace upisan kao trener ciji je tim dugo disao za vratom Crvenoj zvezdi koja je tog proleca imala mozda i najjace cuveno ''cigansko prolece'' u istoriji Zvezdinih proleca, i u takvoj situaciji zabelezio fantastican ucinak, 12\2\1. :respect
Taj isti ucinak ponovio i u sledecoj polusezoni, a dok je tim bio kompletan, dakle do 9. kola, parni valjak je mleo bez stajanja, sa neverovatnom silinom za nase uslove.

Sto se ove polusezone tice, svaka kritika je izlisna, ali ako bi se trazila dlaka u jajetu, pomislio bih da je mozda mogao malo da odstupi od svog stila za koji smatram da prilici pravom Partizanu, i da se malo vise prilagodjava igri protivnika, jer nema igrace za taj ultra ofanzivan fudbal koji pokusava da nametne, ali kad bolje razmislim, nema igrace ni za neke cekalice, jer po levoj strani ''ubija'' promaja, a ni desni bek mi nazad ne uliva neko poverenje, oba golmana su nam suvi proseci, tako da stvarno ne znam da li je na mestu bilo kakva kritika upucena Marku Nikolicu.
Marko, hvala za sve, srecno ubuduce.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.750
https://www.youtube.com/watch?v=GQ7kioJHCv4

Nas ponajbolji napadac u akcijama i reakcijama: 1:37, 3:58, 4:40, 7:30, 8:16, 10:46
1:37 - je moj favorit

11:18 - Babonja i Messi style...
5:52 - a evo i sta Babonja misli o presingu na sredini terena...
Ukratko ovo je Babovic, a onaj gol je srecna situacija gde mu je protivnik dozvolio da sutne sa jedinom nogom koju ima.
Slobodno krivite Nikolica sto oni igraju u Partizanu i ja se slazem da je Nikolic mogao da dovede bolje igrace i da ostavi Skuletica i Lazovica ali eto nije hteo. Nikolic napolje Pizon za trenera.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.022
Reaction score
3.226
Локација
GG 1978
Gvardiola da nas uzme ne bi uspeo da nam poboljsa igru..
Sa prvim spicem Kojicem koji jesenas nije odigrao ni 100 minuta i sa jedinom alternativom Saponjicem koji nije ni bio u protokolu jesenas mi ulazimo u trku sa ciganskim prolecem gde od 15 imaju 12 zatvorenih utakmica..

Dajte braco malo realnosti i iskrenosti..

Mislim da i mediji ovo zakuvavaju..
Zna se po cijem scenariju,Vesic je bio sa Kokezom u subotu gledao cigane..

Ne trebamo jos mi dolivati ulje na vatru raspravom koja nema smisla..
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Marko jednostavno nema srece, on je pravi covek na pravom mestu u pogresno vreme.Ne zameram mu nista u regularnim uslovima uzeo bi dve titule i kup jer ne mogu da mu zamerim sto nema resenje za nevidjen vanterenski pritisak i sabotaze, nemamo ni srece, morali smo prve dve utakmice da dobijemo makar pobili sve one iz Vozdovca i Radnickog ali nismo jebiga, fudbal je sport i kiksevi su satavni deo istog osim u Srbiji gde igra tvorevina gurana od bolesne drzave i njenog vodje kojoj vetar u ledja daju kriminalci, makroi, lopovi, najgori talog....
Ako su oterali Marka a nemam informaciju da jesu vidim pominjete Marko srecno u daljoj karijeri i bolje ti je bezi od ove bolescine radikalske ovo je bolesna zemlja sport nije sport nego ludilo i lecenje kompleksa politicara i lopuza!
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Svaka cast upravi Partizana, za samo par meseci predanog rada :pickaciganska
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top