Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Kao sto sam napisao, Lalat je govedo, ali nije paramecijum.
Ristic i Jovic ce po svemu sudeci ipak poceti derbi, dakle, idu na prekid, miran pas i kontre.
Pecnik ili govedo iz OFK- za njih je bolje da pocne alpski srbin.
Pravice strasan pritisak na nasoj levoj strani.

Nikada manji optimista nisam bio pred derbi.
Nadam se da gresim.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
ovaj sastav je mocart prepisao od mene jer sam ga juce izdiktirao:D
DVOGLAVI delim tvoje misljenje da nam najveca opasnost preti iz prekida, ali sam za razliku od tebe dosta optimisticniji.
POSEBNO OBRATITI PAZNJU NA POMOCNE SUDIJE I (NE) DIZANJE OFSAJDA.
mazic osim seckanja ne bi trebalo da ima ovoga puta neki veci uticaj na igru, mada smrad ostaje smrad.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Без обзира на говедо, алпске србе и притисак на левој страни, опет све зависи само од нас.
Ако одиграмо ангажовано, ако се будемо кретали и притискали узалуд им све, а ако демонстрирамо рапсодију са Пелопонеза, гледаћемо и слушаћемо рапсодију о величанственој победи читаве следеће недеље, а вероватно и дуже.
Појма немам којем ће се царству приклонити ови наши, али сасвим сам сигуран да ако им буде на руку и ако их не буде хватала мрза да се баве својим послом има да буде - оп-трт-гевезен-зајн.
За разлику од Двоглавог коме мањка оптимизма, нисам ни био неки оптимиста још од Станоја, али волим да терам своје онако у зинат.
Па тако и сутра, ако ништа друго, ми увек имамо као опцију да нешто ваљано урадимо бар у зинат, кад је све друго у овој земљи и тако против нас.
У зинат пеналима и полицијским претресима, у зинат стадиону ВС и медијским дроновима који вазда лете изнад стадиона ЈНА....
Не ломи се и не решава се ништа сутра, али барем би џукеле могле да заћуте на неко време и подвију репове, а ни то није тако мала ствар.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Ma ja se plašim ovakvih indijanaca kao što je ovaj Lalatović! On dok je igrao, imao je uspeha protiv nas! Mada to nema nikakve veze sa obavljanjem trenerskog posla! Nama je najbitnije da u prvih 20 minuta ne primimo gol! E onda se mi pitamo o konačnom ishodu. Kada se setim Asterasa i načina na kakve smo primali golove i kako su se "grci" šetali pored Volkova i Voje, plašim se da ne doživimo neki ubedljiv poraz. Jer, ako bi se desilo da rano povedu, plašim se da bi naši krenuli otvorenije, pa u nekoj želji izgoreli, izgubili kompas, a onda kola krenu nizbrdo! Ne znam, ali imam neki loš predosećaj!

Po meni, ne treba ništa taktizirati, prepuštati im teren, da igramo na kontere i sl. Ovaj naš tim tako ne zna da igra! Od prvog minuta ih stisnuti, napasti, pa šta bude! Neočekujem od Mažića da im svira penal, ali se plašim Danka i njegovih nekih eventualnih gluposti zbog kojih bi govno jedva dočekalo da izvadi crveni karton! Imali smo tih ispada poslednjih 10-ak godina da tekmu ne završimo kompletni!
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Opet mi se nešto priviđa da će ono đubre Mažić sutra morati da svira penal za nas, kada obore Škuletića s leđa. Ono, klasičan penal, pa nema izbora nego da dune.

O nekom razbijanju cigana nema govora. 2:1 ili čak 2:2. Cigani su go kurac, ali i mi smo daleko od neke ozbiljne ekipe.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Prvo, bolji smo, a nadam se i dovoljno naprzeni. Ako je drugi uslov ispunjen i ako Danko ne usere motku, jebali smo im kevu.

Ako udjemo u mec ko babe, to je njihova jedina sansa.

Mazic je cedo fss. Ne bi taj sudio svetska prvenstva, LS, kavlifikacije i uzimao kintu da ga ne gura savez. A, Tole je od pre dve nedelje konacno u otvorenom ratu sa gmizavcima- ocekujte penal posle 19 godina (samo daj da ga iskoristimo, mozda naredni dodje opet posle 19). Prosle godine kad su dosla ona dva penala Srbija je cekala titulu, a Tole cuvao dupe, ali sad nema nazad.

Inace, bas lepo od junaka, branioca zemlje, ratnika na ratistima, arkanovog (i kebinog) sina, pokretaca petooktobarskih desavanja, pa ako hocete i ratnika na kosovo (jos onomad u 14. veku) sto pruza ruku glodarcetu, sirocetu, ustascetu, sto ga priznaje kao svog, pravog srbina na 15 minuta, da ga uzme u narucje da bi propevali nesto zajedno. Trebao bi glodar biti zahvalan, pruziti ruku i zapevati u glas, sav nasmejan, ej, ne pruza ti pravi srpski delija ruku svaki dan.

More mrs, majku vam jebem u picku prokletu, da pevam sa otimacima titula, s onim ko bije igrace Partizana gde god stigne, prekida utakmice da bi uzeo titulu u kupu, s onim ko mi gasi svetinju, moju ljubav- KK Partizan i najboljeg vaterpolo kluba svih vremena. Pevajte vi dronu, hasimu, rami ili vasem gospodaru, koji vam je omogucio titule i budzete, ali i da ga siptar zajebava u sred BG (a ne, ambasadori su ga pritisli), pa i stojketu ako hocete pevajte, nase je da vam jebemo nanu naninu.

Marko Nikolicu, Sasa Ilicu i Danko Lazovicu- sutra vi dobijate utakmicu jos u nasoj svlacionici!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.915
Reaction score
7.831
Ako krenemo najjacom postavom, u napadackoj formaciji, i igramo kao da nije derbi, znaci napad i napad i napad, bice 5-0.

Ako krenemo sa opreznom postavom i formacijom, sve je moguce, pa i 0-1.


Ovaj derbi nije isti kao mnogi prethodni! Moramo da iskoristimo sansu koja nam se ukazala.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
824
Reaction score
2.833
Mislim da vec sada mozemo da izdiktiramo sastav, naravno ukoliko se Drina oporavi:

Lukac, Volkov, Voja, Cirkovic, Vulicevic, Drincic, B. Ilic, Kapiten, Grbic, Danko, Skuntelar.


Cisto da se zna ko je prvi, pre tacno 7 dana :p


Da vam iskreno kazem, meni se mnogo svidja ovo zatisje pred derbi.Koliko smo ih samo puta vracali u zivot poklonjenim pobedama sve zbog velike zelje i najavljivanja da cemo da ih nakantamo, pa jurnemo svi u napad, stvorimo 10 sansi koje promasimo jer smo obecavali javnosti da ih necemo promasiti, pa onda damo sami sebi gol ili nam Milijas da gol glavom ili Mazic odreaguje....Ipak mi se cini da Celavi zna znanje, pogotovo sto se tice psihe, ocekujem pobedu ili u najgorem slucaju nesrecan (tu spada i Mazic) remi.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Партизан – Црвена звезда (19,00 ТВ Аренаспорт 1)
Стадион Партизана. Капацитет: 32.710. Судија: Милорад Мажић. Помоћници: Милован Ристић и Далибор Ђурђевић.
ПАРТИЗАН: Лукач, Вулићевић, Б. Илић, Станковић, Волков, Грбић, Дринчић, С. Илић, А. Живковић, Лазовић, Шкулетић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Печник, Павићевић, Лазић, Мијаиловић, Ковачевић, Лазовић, Босанчић, Ристић, Гаврић, Ракић.


žurnal.rs


http://www.zurnal.rs/fudbal/zvezda/...ranko-ilic-samo-od-nas-zavisi-19-sati-sastavi
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
318
Reaction score
8
Bolji smo od gulanfera, ali u derbiju ne pobedjuje uvek bolji. A ove price o spustanju tenzije i opustanja nasih igraca zbog incidenta sa siptarima padaju u vodu. Ako u nesto ne sumnjam, to je mentalna priprema igraca Marka Nikolica pred derbi. Ajmo momci, jako i u meso! :napred Partizan
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Smirili su pricu da bi nas uspavali.
Ali od toga nema nista.
Samo govno mazic da nas ne osteti drasticno.
Da izadjemo i da odigramo prosecan mec u odnosu na prethodne iz ove sezone i nece biti problema.
Ajmo bre
Gazi govna ciganska
Oduciti ih od fudbala
Da ih dobijemo
I da ih prebijemo
Ajdeeee borba
:napred Partizan
 

Chalmers

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
591
Reaction score
69
Mazic...Bojim se da je dobio direktivu da ne svira faulove ispod 25 metara od gola cigana a o penalima da ne govorimo ni u ludilu.
Navijaci...ovo za zajednicko navijanje je neko fb sanjarenje,ocekujem presretanja,tuce,vredjanja i pozare na severu (to rade kada izgube).
Mislim da je napaljeni lalatovic u fazonu Tole lopoveee i da na taj nacin priprema svoje igrace...usadjuje im neko ludilo u glavu da daju 110%.
Ali sagorece kada vide da im noge ne prate glavu posle 60. minuta a da Partizan igra mudro i zrelo.
Ocekujem 1-0 za nas...kladionicarski iz x-1...
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Uopšte mi se ne sviđa stanje među navijačima Partizana pred ovaj derbi, nigdje napaljenosti do koske, ujedanja, skretanja pažnje na sve moguće ciganske marifetluke. Ja i dalje ne provaljujem šta je "odlučeno" da li se navija "zajedno" ili šta...

Još i podatak da slabo ide prodaja ulaznica nam nikako ne ide u prilog, bojim se da nismo prepoznali ovaj trenutak. Brzo će i proljeće i derbi na čmarakani pa će nas udbaško-zvezdaška mašinerija podsjetiti kako se rade neke stvari.

Mi moramo da damo sve od sebe u navijačkom smislu, u organizacionom oko samog terena, svlačionicama, kako bi imali pravi domaći teren protiv ciganske rulje. Onako kao što smo ih navijački devastirali npr. u prošlom i pretprološlom derbiju na našem stadionu.
Mnogo je bitan ovaj derbi, pogotovo za nas, nadam se da će igrači i trener biti daleko iznad cigana u svakom smislu i da imaju mudrosti da iznesu ovaj meč na pravi način.

Bojim se prvo naših gluposti, pogotovo Volkova, Stankovića i Lazovića, onda lopine Mažića i treće neadekvatne pripreme Grobara za ovaj derbi.

Nadam se da će nas i sreća poslužiti, a ne sviđa mi se što mnogi ovdje potcjenjujuc igane, imaju oni nekoliko izvanrednih igrača za domaće prilike - Lazović, Kovačević, Mijailović, Rajković, Gavrić. A i pavijan na klupi zna da našteluje taktiku za domaće livade.

Nadam se dobrom fudbalu Paritzana :napred Partizan :D: :pfc:
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Много се тога скупило за наплату, посебно из прошле сезоне, ми имамо мотива и да се игра 5 дербија данас.
Очекујем да је Марко припремио наш тим за све што може да се деси, од оног што треба да очекујемо на терену до свих оних играрија којима је комшијски клуб склон, као што се прошли пут десило кад су у сред дана пустили дезинформацију како спремамо прекид дербија а потом су наш тим претресали до голе коже.
Верујем у искуство нашег тима.
Верујем у дух и менталну снагу коју су већ пар пута показали ове сезоне.
Верујем да ће свој силни мотив усмерити у правом смеру, да неће наседати на провокације, већ да ће сву своју снагу усмерити ка игри, што је једини прави пут до победе.

За све што су нас покрали прошле сезоне, и за све што нам још раде, мало је и да поновимо легендарних 7:1, али резултат уопште није битан, било која победа ће нам бити злата вредна.

Ми смо бољи састав, само паметно, концетрисано и борбено, и неће бити проблема.
Мајстори, верујемо у вас да ћете оправдати наше наде и њихове страхове.

Долазе нам на лопату, газите без милости.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Samo hrabro Partizane danas..
Izrazitifavorit@ sve objasnio..

Iskustvo I kvalitet koje imaju naši igrači u odnosu na garave treba da donese na terenu agresiju od prvog sekunda, rani gol, mir u ekipi a da nervozu presele ekipi koja nema ni rep ni glavu..

U sportu je sve moguće ali vreme je za pobedu sa hendikepom (-2,5H )
:napred Partizan
Grobari, pamet u glavu , nikada ne verujte bićima sa druge strane brda..
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Ne svidja mi se nikako atmosfera, jos kad se uzme u obzir ovo da mora da se udje pola sata ranije na stadion, ne bi me cudila neka zvrcka da bude sa policijom, a to nam nikako ne treba, u prednosti smo, u boljoj formi, sa boljom pozicijom na tabeli.
Moramo danas biti hladne glave i vrela srca, i mi na tribinama i oni na terenu!
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Ja se nesto neslazem sa ovom konstatacijom da smo mi u dobroj formi. Mi smo blago je reci - daleko od toga. Ako je Nikolic uspeo da u ovih tri dana nesto promeni, onda zaista mozemo biti optimisti. Ono sto zabrinjava je da je nama neopisivo lako dati gol. Bukvalno svaka iole krstena ekipa, a nazalost i one indijanske to mogu, tako da nam ostaje da se nadamo da ce napad odigrati priblizno svojim mogucnostima i napraviti neku razliku. Nadam se i da nismo ispucali svu srecu u Lucanima i da ce se malo okrenuti jos na nasu stranu.

Ono sto mi daje nadu je, sto mislim da i pored 45 minuta kvalitetnog nastupa mi mozemo da uradimo nesto. Tesko da cemo igrati vise od toga, pa daj Boze da ono sto treba da se desi, upravo i bude u tom periodu. Da nisu cigani i da nema pritiska, mislim da bi dobili bez problema protiv tog tima jer ipak je JNA u pitanju i bice sansi. Jos kad bi odbrana nesto odigrala, pa da sacuvamo malo zivaca za KK.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top