Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
@vlad

Uz duzno postovanje, zar ocekujes da elaboriram fabrisia, nemanju i babovica?
Ili kizino cuveno vodjenje takmice?
rekreativac nas je slomio.
majstor.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.252
Reaction score
3.707
Да се ја питам, торњао би се маснокоси из клуба, колико вечерас.
Уз куратог, лијевог ''бека'', руменог...

Сезона само што је почела, ''стручњак'' је уписао два пораза?!

И послије причамо како овај систем одговара гурбетима.
Како да не!

Тренер сланине га је појео.
Ја не могу да дођем себи како га је тактички уништио.
Питам се да ли је он био под дејством алкохола?
Па на шта му је оно личио тим?!

Толику недисциплину у игри нисам видио дуго, дуго...

Форумаши који знају фудбал су лијепо примијетили да је овај тим пун рупа, а утакмица вечерас је само отворила очи онима који су вјеровали да ти недостаци нису толико мали да могу да се замаскирају.

Па довољно је да противнички тренер нареди да 80% напада иду преко наше лијеве стране и побједа је загарантована, али не, ми ћемо да дамо шансу нашем ''дјетету''... нема везе што је он иначе немач појма.

Живко ме разочарао.
Онакав гол да прими, еееј?!

Брашанац као наш лажни капитен једном у европи.
Показао да има низак IQ.

Маснокоси мора да оде колико вечерас, а појачања на црним рупама морају да стигну у што краћем року. Иначе, Бате Б. неће морати да ради скаутинг, биће довољно што су вечерас видјели нашег лијевог ''бека'' и лажног капитена.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Kad ovako uđeš u utakmicu, tako i završiš. Već viđeno hiljadu puta, zapravo Partizan je sinonim za takve utakmice.
Zato, igrači SRAM VAS BILO za ovu predstavu.
Kizo, ti se srami najviše, ovo je dugo neviđena kečina iz znata !!
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
I da pozdravim sve one bajne drugare '' Grobarcine'' Ivanica... da svi ti grobari i navijaci Partizana daju golove ciganskoj kurvi kao nama gdje bi nam bio kraj.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Они киксати неће сигурно много времена док се не одвоје од нас. Тамо добити нећемо јер ће се судије то средити. Вечерас нас судија уништавао фауловима, а њима сланини ни нокаут нису свирали.
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
vidjeh sljedeće (intervju sa abubakarom (namjerno malim)):

:eek: :prekrsti :pop :banghead

Pa majku ti tvoju, 'oćeš tako da kažeš i za komšinicu i za terzanku?! Da se ja pitam, kao što ne, ovaj bi iz OVIH STOPA LETIO IZ KLUBA (bez obzira koliko dobar bio)!!!

Ma samo vi pljujte naše igrače (ko god to bio) a što nas onaj u žutom OSAKATIO to „nikom ništa”...

Matori aj se ti za početak odluči da li treba pljuvati nase igrače ili sudiju i da li jedinom igraču koji je danas igrao fudbal treba psovati majku njegovu i da ga oteramo iz kluba.

Verovatno bi voleo više da imamo 11 Petrovića u timu, da skače i psuje klupu Spartaka za trijumf u kom je on najmanje doprineo.

Što se tiče same utakmice, Vojvodina je grizla protiv nas, nadam se da će biti pošteni i da će ovako da pristupe i protiv cigana(optimizam). Mi nismo igrali dobro, taktički su nas odučili, za Andriju sam tek u 25-om minutu saznao da je na terenu, to ne znači da je on krš od igrača, to je isti onaj igrač koji je dao gol Steaui. Čak i sa ovakvom igrom smo mogli do pobede, samo da su igrači bili pribraniji u završnicama akcija, ali danas nije išlo i šta da se radi. Izgubio je Arsenal za vikend kod kuće 0-2 od West Hema, pa Venger nije dobio otkaz, kao što ga nije ni dobio ni Stanoje kad je izgubio u Novom Sadu sa sve golmanom koji nije linijaš.

Teraj dalje, šta da se radi, sve misli usmeriti na BATE, zaboraviti ovu utakmicu što pre, pričati da su ovi momci lažni igrači a pre samo par dana kako nismo imali ovakav tim zadnjih 200 godina je mnogo neozbiljno! Molim vas i da se dogovorite sami sa sobom da li je Božinov zver za našu ligu ili amater jer je promašio jednu šansu. Mnogi članovi na ovom forumu treba da pogledaju šta su pisali par postova unazad i nek sami daju sebi dijagnozu.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
najveci problem je trener !!!!! on ne sme da trazi pojacanja ,sta dalje o njemu reci ?

ova vojvodina je go kurac od ekipe, samo nama i raspalom zengi mogu da ubace 3,4 komada..

jbt 2 poraza u 5 kola a takmicimo se protiv cigana koji su namestanjem uzeli 9 POENA u prvih 5 kola !!!
pozdravite se sa titulom braco grobari.. valjda ce nam le/ls biti uteha.

pickousti i sns upravo nabijem vas na kurac !! olosi mrtvi
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Svi vec znaju gde smo tanki i gde smo losi, tu nas i buse i busice i dalje, samo se uprava pravi luda. Ako posle ovog poraza ne pojacaju tim, u pitanju je cista opstrukcija. Kako ono bese, dadose Nikolicu otkaz zbog dva neresena rezultata (koje nije ni mogao da vodi zbog kazne)? Sta cemo sad? Usput da se najebem mame sudiji koji je jedva docekao da pokaze crveni Brasancu. I sa desetoricom smo mogli do noda, da nije sebicluka znamo vec kojih igracina.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.325
Reaction score
2.567
Локација
Humska 1
HAHAHAHAH Bozinov gospodar JSL... :D
I dalje tvrdim da je ekipa oslabljena odlaskom Lazovica, Drincica, Ilica, Volkova...
Kakva je bre Bozinov zamena za Lazovica? Jevtovic za Drincica?
Pa taj Jevtovic svaku utakmicu do ovu danas igra kolko da se kaze da je na terenu. Popunjava mesto. Nema pojma decko, ne zna se koja mu je uloga u timu. Defanzivno-nula, ofanzivno-nula!

U jelen super ligi, ako nemas izvodjaca prekida, mozes da se slikas! Ciljano se dovode igraci za JSL!


Ovo danas je bila samarcina. Da se osvestimo gde smo, i koliko mozemo. Ja ne mogu da verujem da se smejemo ciganima, koji su iskukali tim, cim vide da neko ne zna da igra, odma mu nadju zamenu, ne jebu zivu silu. A mi se na forumima i portalima kurcimo, kao, pisaj po sirotinji. Pa ovo je sirotinjski tim takodje, bez dinara za pojacanja. Skrpljen tim. Kad cigani budu sampioni, a to se gleda sa kosarkarskim timom, nece se stideti da trose milione na pojacanja. Nasa uprava kao da je u rukama velikog vodje. JEBEM MAJKU sns upravi!


Zivkovic, Petrovic, Jevtovic, Babovic, Bozinov. OVO NIJE ZA PRVI TIM!


Kiza doktor! :D :roll: :D hahhahahahaha


Smesno u picku materinu, ajde svi da se cerimo :puke

Pojacanja pod hitno, drugi poraz u 5 kola, i umalo jedan remi protiv spartaka, ne valja ovo, jos kad se zna kako igra sa 13-14 igraca nas najveci rival, crno nam se pise u ovoj njiva ligi.
 

Voyconic

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
603
Reaction score
47
@espinosa Ne znam sto sve igrace treba biti sram za ovo. Vecina je odigrala solidno, neki i odlinco, ali nas je Vojvodina odlicno skautirala i razbila kroz nasu najslabiju tacku. Za tacku koju svi ovde na forumu znamo da postoji, veliki krater. Nije Petrovic kriv sto igra, vec uprava i trener. Meni je njega iskreno zao, verujem da i on sam zna da nije za prvi tim Partizana.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Petrovic i Fabrisio:banghead Bozinov :pop Evo, peta utakmica sa ozbiljnijim protivnikom da Bozinov nije lopte uspeo da primi kako valja, jos je ovde i gol cist sjebao jer je iz ofsajda dirao loptu... Poslao unazad pogresan pas iz kojeg nam dvojica dobise po zuti, a Brasanac posle i drugi... Sudijski majmuni nastavili po starom, dok gurbetska govna posle svakog prelaza i namestaljke dovode po igraca mi smo osakaceni na svaki moguci nacin... Ali jbg, ako kaze kokeza da je cisto sta da se kaze, mora da je tako... Trebali smo da pitamo lice sa poternice za kljuc slaninarske svlacionice, to je ove sezone oproban recept... Samo da vidim hoce li se rastrcati ovako i protiv ovih iz krcunovskog kolektora, naravno,odgovor se vec zna... Cari loptanja u drzavi sizofrenog, pickoustog manijaka, samo za mazohiste...
 

Nelson

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2014
Порука
604
Reaction score
1.227
Локација
BL
Najjace mi je skandiranje: lopovi, lopovi...posle svake odluke u nasu korist. Ovo prvenstvo nije ni pocelo a ima materijala za jedno 900 godina ciganske robije ali kad se odsvira aut za nas.....lopovi, lopovi. Ovo svijet nije vidio....
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Ne bih o igri veceras, igracima, njihovom kvalitetu, levom beku i SB10, sta nam nedostaje od pojacanja i tako tome...
Vise bih o treneru.

Bilo je i gorih i ubedljivijih poraza Partizana. Od mnogo losijih ekipa nego sto je Vojvodina.
Bilo je i svakakvih dunstera na klupi Partizana.
Ali ovo veceras je UBEDLJIVO najgore vodjenje ekipe od strane trenera koliko ja pamtim u poslednjih 20 godina.
Mnogo vece ludilo od Bata Djorinih egzibicija protiv Rusa u Beogradu, Vermezovih bravura, pijanog Granta, Tumbinih petardi...

Za pocetak katastrofalna psiholoska priprema. Nisam video zelju kod nasih igraca (cast izuzecima) da zele pobedu. Na kraju se svi lepo izljubise, svi srecni i zadovoljni.
Start Brasanca cisto ludilo mozga.

E, sad. Igras lose, gubis, Brasanac i Jevtovic po zuti, SB se vuce kao prebijen i ti prvu izmenu vrsis u 65.minutu!!!!!!! I to vadis spica (bio je ocajan, Ozegovic za njega kao Sevcenko) i ubacujes Saleta. Znaci, Sale i Babinjo, a em gubis, em nas unistise iz tranzicije. Pa koliko mozes glup da budes Kizo Kizice :banghead

Onda mag ubacuje Ninkovica koji daje doprinos igri koliko i ja.

A na klupi Saponjic i Lukic. Pa da li si krsten, da li si normalan, da li imas dve vijuge u glavi, Sunce ti zarko?!!!

I nemoj, Kizice da trazis pojacanja! Nemoj, Kizice da uvredis Necu pricom o levom beku! Igraj, Kizice sa Bozinovim kao sidrasem! Nemoj nikada, ali nikada, Kizice, da se zajebes i zamenis SB10! Nemoj, Kizice da zakopas dronfulju, nego je vrati ekspresno sa -4 na +2 u tri kola! Boli tebe, Kizice. Koji kurac ima da te zanima prvenstvo i LS, usao si u LE, sve ostalo su sitnice!
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
ddd.jpg


Jedan prst uperen na pravo mesto je veći nego tri!
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Red bi bio da pored levog beka ,za koga smo znali da nema pojma ,spomenemo i desnog !!
Vulićeviću ,šta bi ono danas ? Koliko pogrešnih pasova ? 10 ? 15 ?

Božinov tragedija !
Opet Ninković ,koga bole kurac da malo potrči !
Babović u svom elementu !
Sale kapiten ,kao da je igrao 180 minuta ,a ne kao da je ušao pred kraj . Duša unosu posle 3 minuta .
Fabrisio kiks za kiksom, mada realno ,kad vidim koje pored njega na levoj strani,ne znam ni dal da ga kritikujem.
Golmane,moj golmane,ipak si suvi prosek . Ko zna kad ćemo opet imati nekog Stojketa ?!

Ne znam, nisam se mnogo nervirao ,video sam posle 10 minuta da ova ekipa večeras ne može da pobedi . Možda bude nešto dobro iz ovog poraza .
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.759
Mozda ponovo posle 2:3 pobedimo narednu utakmicu sa 4:2.. :roll:
Mada mi se cini da smo ipak zeleli da sakrijemo pravu sliku i namerno odigramo lose ne bi li zbunili bateovce...Kiza obmana...
Kiza je kriv "samo" zbog toga sto veruje u mladog lava Petrovica :respect:pop

Jeste li vi svesni da smo danas na levoj strani imali krstenog igraca ovi cigani ne bi ni prismrdeli nasem golu ?? Jeste li vi svesni koliko je to jedna velika CRNA RUPA nase ekipe u koju je danas totalno usisan bio Fabricio ? Ni Zivkovic ni Jevtovic nisu bolje prosli s obzirom da je prvi primio drugi gol kroz usi, a drugi uklizao pored Petrovica i asistirao igracu Vojvodine koji je potrcao prema golu.....
Svi oko Petrovica nekim "cudom" malo, malo pa postanu tragicari...

Propali smo bez krstenog levog beka....to mesto je rak ekipe vec drugu sezonu za redom i tacka....
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
827
Reaction score
2.860
Fabriciova igra se nece moci oceniti sve dok igramo sa Petrovicem i bez zadnjeg veznog.Na njegovom mestu bi i Paolo Maldini delovao kao dunster.Gde je tanko tu se cepa, dajte Lomicu koliko god trazi, ovo vise ne lici ni na sta.

Nego, namazani ovi sa Arene, naucili se zanatu od javnog servisa.Ponisten gol Bozinova prikazan samo jednom i kad se videlo da mirise na liniju sa loptom odjednom smetnje na vezama.

Brasancu ne zameram nista, coveku BUKVALNO dvojica skacu po glavi i raskrvare je na dva mesta a pritom sve to daleko od lopte i ne bude dosudjen ni faul.Tu je i Kiza zajebao sto ga nije izveo ranije, mirisalo je da ce neko da dobije drugi zuti.

Ninkovic je kratko i jasno - olicenje neinteligenicje.Ne fudbalske, vec one izvorne.Ljutiti se na njega je kao ljutiti se na rotvajlera koji laje na vas iz obliznjeg dvorista i nadam se da je danasnjom utakmicom zavrsio svoj boravak u Partizanu.

Nego, rekoste Ivanic grobar?Koliko bi tek podigao ruke u vazduh nakon gola da je cigan...

I tako, sta nas boli uvo sto smo cetvrti na tabeli, bodovi se ionako dele, a u plejofu ce cigani kiksnuti protiv OFK , dacemo im gol iz penala na derbiju i osvojicemo titulu.A ni novac od Evrope se nece baciti, evo vec smo platili Donalda...
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Petrovic je rekreativac ne fudbaler, Fabrisia necu da pljujem decko je tek stigao iz Brazila (dovodimo stopera iz Brazila koji ne zna ni engleski:banghead
) momak jeste gresio ali ume da odigra, i oduzimao je lopte, nista gori od Balazica ali ljudi oni su na vetrometini , mi smo u veznom redu krminalni defanzivno i kad dodas levu rupu to je horor.

Kad igras ovako ofanzivnno i srljas moras golove da dajes a mi imamo bugarskog rekreativca a u srcu manevra cupavu stetocinu i odmah kazna, raspali cigan Ozegovic zakucava, sprdaju se s nama, izlaze sami na zicere...

Milinkovic je amater i krpa obicna koja onako ko mrtvo puvalo vergla istu plocu a ova govna iz uprave niti koga dovode niti imaju nameru seme li vam jebem 6 miliona ste uzeli i umesto da se pojacamo oni serendaju po novinama:banghead

4-3-3 izaso saner na Crnog Djordja duvaju promaje sa svih strana a prva poluprilika u 30 minutu, pa Sampdorija sa Ederom i masom boljih igraca Sorianom juri 4:0 pa nije izasla golog dupeta covek je amater!

Apropo Fabrisia ne dovodi Sahtjor dzabe Brazilce pa po pola godine =godinu oni igraju za Sahtjor B dok se ne aklimatizuju, to su ozbiljni klubovi ne dovlace rekreativce preko jutjuba!
 

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Kada se ovde ljudi okome na nekoga ne pustaju... Glavni krivac za poraz Petrovic ? Pored 2 Fabrisiova ispadanja zbog kojih u mom kraju mali fudbal ne bi igrao. Balziceva dodavanja po zemlji u noge protivniku... Zivko je i manje kriv, udarac je bio sasvim dobar, precizan i jak, samo golman vrhunske klase bi ono odbranio. Po meni je Petrovic bio najbolji u odbrani veceras, a Fabrisio za izmenu u 25. minutu.

Ne kazem da je Petrovic klasa, ali porediti ga sa Miljkonom, mislim stvarno ljudi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top