Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
Volkov jeste sirovina i ima problem sa koncetracijom ali moze da nosi u zubima oba nasa leva beka...za evropu ga nikad ne bih racunao ali je za nase prvenstvo idealan. Kako god bilo verujem u odluke Nikolica...do daljnjeg. Kad je Tomic dobio sansu onda mora i Nikolic i to jos vise sa vise strpljenja. Ne ocekujem pobedu danas ali ocekujem da licimo na ekipu koja zeli istu.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Jebote na šta smo mi spala kada ne očekujemo pobedu danas, ne mislim da tebe lično, nego koliko su nas nisko spuštili cigansko-naprednjački klan, uzmi, pokradi, otmi. :confused
 

Desperado

Početnik
Учлањен(а)
08.08.2016
Порука
1
Reaction score
0
Najpre pozdrav za sve na forumu, nakon visegodisnjeg citalackog staza, resih i ja da se prikljucim diskusiji i svemu ostalom sto se ovde zbiva.

U reprizi proslogodisnjeg finala kupa, ocekujem da ishod bude isti - pobeda naseg tima. Za ocekivati je tvrd mec, odbojan za gledanje, Ivanjicani su tradicionalno dobro "ukopani" na svojoj polovini, sto uz nasu neefikasnost garantuje pravi JelenSuperLiga susret.
Danas ne zudim za leprsavom igrom, samo zelim da nasi konacno podese nisanske sprave, i jedan gol vise od domacih i donesu 3 dragocena boda u Beograd.

Nadam se i da ce nam fortuna danas biti naklonjena, da necemo iz prvog suta protivnika vaditi loptu iz mreze. Sigurno će opet biti gresaka i nervoze, ali sve se zaboravlja kada se zabelezi pobeda, mi pobediti moramo, kako znamo i umemo.

Partizane igraj i pobedi :napred Partizan
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Dobra odluka celavog (ako je tacna informacija) da Bozinov opet pocinje. Jedini je kojem verujem da moze trenutno dati gol a i sam je dao oba gola ove sezone :D Pored njega Djurdjic, drugaciji igrac koji vise trci i vrsi pritisak na protivnika. Bice zanimljivo!
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
I ovo je bilo za titulu. Jebi ga, bolje pamtim lose trenutke. Secam se i kad je zabo pesnicom Fofanu iz Siraka i dobio crveni karton. Isprovocirao ga Fofana. Pravi profesionalac. Fudbalska starleta. Taj nema sta nije povredio dok je bio kod nas. Sto rece Stojance, i picku je jednom prilikom uspeo da povredi. Daleko mu lepa kuca.

Ako Nikolic posalje Bogosavca na klupu da bi Volkovu spasio karijeru, nek se nosi u tri lepe.

Dzukelsko ponasanje,uvijek.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.915
Reaction score
7.831
Da se ne zanosi mnogo Nikolic. Ne menja se ceo tim kad pocne sezona. Smeni druze takticku postavku, atmosferu, ritam utakmice sa jednom-dve izmene.

Ne mirise nista na dobro ni pred Javor.

EDIT: Bogosavac pre Volkova!
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.980
Ilyasova druze samo da te pitam: A koji to tim? Pa nijednu utakmicu pod Tomicem nije odigralo istih 119ys
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.236
Danas bice tesko dobiti Javora, jer su igraci totalno nespremni, igraju nula od fudbalu a i nekako deluju nezainteresovano. Samo da ne izgubimo i bod bi bio puna kapa.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Vova je imao strasnih utakmica a bilo je i velike kurcobolje ponekad. Danas Nikolic proba Miletica i ako dobro bude igrao mislim da nece potpisati Volikov, medjutim ako bude truba vrlo vjerovatno bi mogli vodjeti Vovu opet kod nas.

Radovic i Vulicevic na desnoj strani uh uh. Radovic moze jedno sat vremena a onda da udje neko drugi. Posto nema Jankovica najvjerovatnije ce to biti Alen sto nije dobro. Volio bi da vidim Marka Golubovica opet, sasvim ok je bio proljetos.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Vucic nam je pojacao motiv da mu zacepimo usta igrom kad ovi nece drugacije, pa se nadam da cemo konacno proraditi. Ne vjerujem da je neko u ovom timu da mora od nekog da pozajmljuje jer mu nije legla plata (Vazura, Vazura :angry) kao sto neki koji ih gledaju to moraju da rade, tako da to ne smije biti izgovor. Sparina je samo takva, tako da ne smijemo srljati, a pobjedi se nadam uvijek, pogotovo ako je istina da ce zaigrati sa dvojicom napadaca. Ono sto me interesuje je ko ce nam biti stoperi.

Momci, culi ste sta vam je sef rekao. Sad se formira tim. Nece se gledati ni babo ni stricevi, nego samo ono sto ucinite danas pa nadalje. Ajmo!
 

Maler

Disident
Учлањен(а)
17.08.2007
Порука
1.666
Reaction score
138
Локација
Višegrad
Zamolio bi Aleksandra Vucica da nam ne daje pare ako ce nas prozivati... nije halalio, zato ovako gubimo u fudbalu i kosarci.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.491
Reaction score
13.457
Локација
tamo daleko...
Zamolio bih vucica da se obesi, spali, skoci sa mosta, ili da proguta metak, nije ni bitno, samo da skonca.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Nikad u Ivanjici nismo dali vise od 2 gola..
Tradicionalno tezak teren,mali,sa autobusom ispred gola..
Djurdjic danas resava pobednika..
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Добијамо данас сигурно. Прва победа за почетак серије.
Сложио бих се са примедбом да би Марко могао да размисли о увођењу Голубовића макар део утакмице и свакако пре Алена.
Дечко је имао добрих тренутака прошле сезоне, а уме да шутне са добре дистанце, што је димензија која је до сада била сасвим непостојећа у нашој игри.
Одбрана озбиљно и одговорно, добро је да доминатор мало одмори, само Бразилац на задњем везном и два играча у шпицу.
Одмах оштро на гол, што пре падне то ће их бити више до краја.
Потпуно сам релаксиран и спреман да проведем пријатно вече. Што би рекли - Партизане играј и победи.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Куд више да се плашимо? Какви год да смо, слабији нисмо. Момци морају коначно да наместе главе и уђу у меч решени да победе, а не да се плаше и килаве.
Какав Јавор, какви бакрачи.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top