Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.175
Reaction score
18.454
Локација
U Kinšasi
Miroslav Djukic, mogu samo da kazem da mi je jako zao sto nije drugaciji karakter, previse je mekan i miran, previse je covek, ocigledno da za ovo govnjavo podneblje to je preveliki minus. Tamo gde je trebalo znanje, pokazao je koliko zna i ume. Kuci se nije snasao i mora da ide. Hvala mu za prelepo izdanje u l.e., i sto je prihvatio poziv u trenutku kada su veliki Grobari bezali od Partizan, kao djavo od krsta.

Da li je to onaj sto nas je u prvom mandatu namerno osakatio pred derbi i zapalio? Ili onaj sto posle Zemuna izjavljuje kako navijaci ne prepoznaju kvalitet, sto je i normalno, jer i Vucicu zvizde? Ili onaj sto pijucka espreso sa Terzicem posle derbija u rupi? Divan covek, bez dileme, jebo mu pas mater.
 

БранимиРС

Početnik
Учлањен(а)
06.06.2017
Порука
69
Reaction score
97
Jedan sam od onih koji su podržali dolazak Đukića. Tačno je, pokazao se kao promašaj. Pamtiću ga kao jednog od najgorih trenera. Nikad neću osuditi Ilieva jer je doveo tog istog Đukića (kao što sam ja, taj potez je podržalo mnogo, mnogo forumaša) ili Tošića koji se takođe, nažalost, približava kategoriji u kojoj su Đukić i Mire Radović.
Zamjeram mu što se Đukiću nije zahvalio nakon sramne, najsramnije partije u Češkoj. Ožegović, Tavamba i Đole i saigrači bili su više nego dovoljni za izbacivanje skromne Viktorije. Rezultati nakon tog kraha, logičan su slijed.
Nadam se dobrom treneru koji će do kraja koliko-toliko ukockati tim. I dalje mislim da igrački kadar nije loš i da može biti baza za naredne sezone.
Sudbinu Ilieva bih vezao za rezultate sljedećeg trenera.
Kad već ne može Marko, volio bih da to budu Stanoje ili Ivić.
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.348
Reaction score
1.327
Stanojeviću dati veliku platu,kazati da do kraja prvenstva nema imperativ rezultata već da isfiltrira postojeći sastav i obećati mu kvalitetna pojačanja na leto.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Nevjerujem da ce Stanojevic biti trener nisu ovi voljni da imaju covjeka koji je spreman da kaze NE. U prevodu boje se scenarija od prosli put...

Ivic mi djeluje ok. Medjutim isto mi se cini kao blag covjek. Ako bi prihvatio posao sigurno da bi mu dao podrsku...

Bata Mirkovic je nas Gatuzo. Nebi bio razocaran da on dodje.

Sto se tice Ivice dzabe se nadate. Ivica uz Vucelica ima najstabilniju poziciju. Napravio je pun kurac sranja ova zadnja dva prelazna roka ali ce se sva odgovornost povodom toga pripisati Djukicu.
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Jedan sam od onih koji su podržali dolazak Đukića. Tačno je, pokazao se kao promašaj. Pamtiću ga kao jednog od najgorih trenera. Nikad neću osuditi Ilieva jer je doveo tog istog Đukića (kao što sam ja, taj potez je podržalo mnogo, mnogo forumaša)

Ja ili tad nisam bio ovde ili se toga ne secam. Kada je dolazio, cak i da mu se zaboravila zaista ruzna proslost (govorim o prethodnom mandatu), ama bas nikakva sadasnjost (u smislu trenerskog kvaliteta), on je iz utakmicu u utakmicu dokazivao da mu ovde mesto nije.

I uopste, iz mog ugla, niko ne prigovara ljudima koji su tada mislili da je Djukic dobro resenje, vec prigovaraju ljudima koji su kad je svakome pa i njima bilo jasno da je rec o sarlatanu o nadritreneru, nastavili da ovde panticuju i botuju, i to vrlo drsko.

Gazda je svojevremeno 2010.godine nakon izreziranog poraza u kupu od vojvodine na jna 1-3, smene Plavog (treceg clana cuvenog naseg tria, cika crni, plavi, gospodin dzuka) i dovodjenja Aleksandra Stanojevica , napisao preko cele stranice fontom velicina 772 boldovanom narandzastom bojom "rip PFC". Pogresio covek, kao i ja i svi mi mnogo puta.

Ali ajde da vidim sendvicare od pre par dana.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Ivić, ja mislim da će njega biti teže dovesti nego Stanoja. Kod toga mudonje nema "ja garantujem za ovog igrača", "ja biram i dovodim igrače". Već dolaze igrači koje on isključivo želi. Stanoje meni možda najdraži, onaj u koga sam video lik i delo fudbalskog Duška Vujoševića.Cigani ga mrze kao Duleta. Što je najbolji predzanak i najbolji CV za mesto trenera Partizana. Stanoje je bio za Bika, a to znači protiv ovih, a ovi to ne zaboravljaju, a sami smo videli šta priča Pantić, iz kancelarije Ilieva. Međutim ako je pravi Partizanovac, mora preuzeti naš Partizan , njegov Partizan. A ako već mora "veštica iz Blera" da bude šampion, daj da je bar kvalitetno jebemo.
KO god da dođe od ove dvojice mudonja, više neće biti ništa isto, Iliev će dosta izgubiti, biće sporedan lik, što po inteligenciji ako ćemo pošteno i zaslužuje. A Iliev je veoma veoma egoističan lik. E sad kako će na to da reaguje kvislinška uprava ostaje da vidimo.
Samo se nadam da neće biti neki levak kao Ćurčić.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Bitno da je ovaj bivši, pa ko je bio za, ko protiv, više nije važno...

Samo da dođe trener koji će dovoditi igrače po svom ukusu, i nek onda Ivica bude sporedan lik, što kaže @grobar-do-groba, jedva čekam.
Najviše bih voleo Ivana Tomića za SD-a, ali teško da će mi se ispuniti želje i za mesto trenera, kamoli za trenera i SD-a istovremeno.

Mada ja i dalje stojim iza toga da igrački kadar nije toliko loš, da je u odnosu na Plzen i cigane više nego ok, a svi ćemo se složiti da je i ovakav morao da pregazi svakakve Mladosti, Spartake, Čuke i ove danas...
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Ivic ili Stanojevic! Moze i na eci peci pec, svejedno je. Imam neki osecaj sto se Ivica tice, mnogo sam ga gotivio i kao igraca. A Stanoja svi znamo, znamo ko je i sta je. Ko god prihvati od njih dvojice dovodi odmah!
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Ivic je previse kulturan za ovo blato Stanoje je idealan. Cigani ga mrze i nikoga nije njih strah kao Stanoja. Pravi lik da opet dovede mrak u Srbiju.
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Pa da, najvise bi voleli Tomica za SD, Stanoja za trenera, Klea i Dijaru za napadace, desetka Moreiri, a da Ratko Dostanic zameni ovog glavatila u zvezdi.

Mozda ovde padaju i sabotazice, klasicna prica, vidjena sto puta, videli i ti igraci da ih vodi budala. sta god da je, ajde bar za pocetak da laznom gospodinu, ciganskom licemeru, nikakvom treneru, seljackom demagogu, vrlo vrlo losem coveku - vidimo ledja. Jer petardu u derbiju zbog njega i samo njega, mozda ne bih preziveo.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Daj Boze da je tacno u vezi smene Djukica,ali nisam ispratio cemu tolika euforija i optimizam oko eventualnog dolaska Ivica? Svaka njemu cast na Grobarstvu i svemu sto je pruzio do sad,ali ne znam sta sam epohalno propustio u njegovoj trenerskoj karijeri? Uz sve to ne vidim neku drskost i sportski bezobrazluk kod njega,delim misljenje sa jos nekolicinom da je previse blag i da ne bi doneo neki uocljivi napredak. Dovesti Stanojevica i dati mu blanko cek!:napred Partizan
 

Shata

Početnik
Учлањен(а)
24.03.2011
Порука
45
Reaction score
12
Nadam se da je ovo za Đukića tačno... Stanojević, naravno prije svih ako ima ikakvih šansi... Ne znam samo šta ste zapeli za Ivića...Meni je bio ok kao igrač ali mi je malo previše maneken za trenera
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
I ja mislim da nije toliki problem u igrackom kadru koliko je bilo do trenera. Pogledajte cisto igracki, nemamo neku rupu na terenu kakve smo oduvek imali, uvek je bio neki Miljkovic, neki Rnic, Petrovic(Nemanja), Asprogenis...i slicni. I ne znam zasto se Suma toliko proziva ovde, to izgleda po navici, decko se ove polusezone stvarno trudi, igra skroz solidno, proigrava, pravi nesto od nicega, nije to sad ne znam sta, ali mnogo je bolji nego na pocetku. Uz Pantica trenutno jedini kojeg mogu da izdvojim u pozitivnom smislu. Naravno Tavamba je posebna prica, najbolji igrac trenutno(iako nije u nekoj formi trenutno) , samo nije spic i ne treba ga gurati tamo, jbg,spica i nemamo, Ozegovic decko se trudi, ali daleko je to od kvaliteta kakav nama treba, on je ok kao zamena.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
568
Reaction score
2.178
Ma kakav Stanoje, rekao Pantic da ce on licno zabraniti njegov dolazak :D :buhaha
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Ali uprava je vrlo "principijelna", kao i u slucaju masnokose amebe ljubimca juga kize , i evo sad ovog trenera u pokusaju, rastanak se desava na sigurnih -14. Slucajnost ili ne? Da se ciganska populacija ne stresira. Dosta im je toga od prosle godine a i ovaj kup u basketu ih je zaboleo, bas, bas...
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Ivic je meni jedan od omiljenih igraca ikada ali mislim da nije za ovu nasu ligu. I u Grckoj je svinjarija a on je i tamo zbog toga popizdeo, a to je zemlja u kojoj ako nista postoji demokratija. Osim Stanojevica ja ne vidim trenera za Partizan.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Neće picousti dozvoliti da se Stanoje vrati, a on je glavni za kadrove. A ako nema Stanoja, meni je bitno da trener bude neki "teški" partizanovac.
 
Последња измена:

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
na zalost stanojevic nece doci jer je covek svestan da pored ove bagre u upravi i ovakvog igrackog kadra i ovakve namestene lige nema sta da trazi.
on je vise puta rekao da nece da se vraca u srpski mulj.
marko nije slobodan, mirkovic nema iskustva.
ivicev rad u grckoj nisam nesto posebno pratio, tako da nemam neko misljenje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top