Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.628
Reaction score
8.462
Локација
Македонија
Da smo mi veceras igrali srcem kao sto Djukic kaze ove ljigave cigansture vratili bi se u Krusevac sa 3 4 komada u mrezi pa nek se opet valjaju kao epilepticari. Ako ova gola kurcina od igre je igra sa srcem onda :pop
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Ovima sto fali Nikolic, neka se sete da su njemu utakmice resavali Leo i Djuka koje Djukic nema.

Pa on da bi se uvukao u dupe upravi dao amin da idu.Sto nije podneo ostavku kad su mu prodali dva najbolja igraca,sto??? Zato sto cuti kao kurva.E zato je Nikolic imao Lea i Urosa,a gospodin "idemo po protivnika" ima Solomona i glodara aka #51.
U ovom timu vredi samo Stojkovic i donekle Tosic,ovo ostalo krs koji niko nije hteo da odvede u prelaznom roku.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.014
Reaction score
26.082
Локација
ante portas
Djukic nema pojma.
Ne pamtim anemicniji Partizan.
Sve je ovo na staklenim nogama.
Ekipa je katastrofalno fizicki spremna.
Igre nema.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.916
Локација
Tu, odmah iza tebe
A Nikolic je urlao na sav glas kad su prodali Skuletica i Lazovica.

Svaki nas trener je marioneta, to je uslov da bude na klupi.

Djurdjevic i Leo ni sami nisu ocekivali da ce dati onoliko golova, ali eto potrefilo se. Sve utakmice su njih dvojica resavali, dok sada imamo dlucaj i da vezni red resava.

Inace smorili ste sa Misom, nema ovo veze sa njim nego sa cugom i cigarama.

A sto imamo glodara treba da zahvalimo njegovoj agenciji.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Osim utakmice protiv Mačve i one u Mađarskoj koja je bilaspecifična na svoj način, sve ostale su uglavnom bile kao ova večeras... pa mi posle nekoliko godina nismo imali šut na gol na derbiju... napisao sam nedavno, a sada ponavljam: to je to od Đukića, ne može biti bolje, što pre ode bolje po Partizan.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Djukica treba oterati sto pre dok ne bude kasno,mada i sad je vrv vec kasno.Ne moze on da bude trener kad je non stop slatkoreciv....alo bre izadji pred novinare i reci ...dosta je sad cemo da menjamo nesto,ne moze vise ovako,nek te se igraci bar malo uzentaju kad dodju na sledeci trening....a ne kao cava neka...od njegovih konferencija zgadi mi se zivot.Kao retard
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.014
Reaction score
26.082
Локација
ante portas
Prelazni rok je čist promasaj.
Sem Vladimira Stojkovića tu i nema nekog upotrebljivog i istinskog pojačanja.
Jbt Sale Ilic mora da ulazi.
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
15/16 reakao sam davno, mozete proverite. Jedino sto sad imamo mOndijal na kraju pa nas boli kurac za Partizan. Jos samo malo i Rossija nas ceka. Jel ostala jos koja karta za Bec ?
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
I da, posto umemo da kukamo na sudije, treba biti posten danas i reci da je sudija bio veoma korektan, sta vise priznao nam je gol iz cistog ofsajda.

Lopta udara u rame/ruku igrača Napretka (ovoga koji se nalazi između Tavambe i Ožegovića), i skreće do Evertona. Ofsajd ne postoji. To se vidi na ovom snimku na 0:31 Gol Evertona. Svi dižu ruke da je bio ofsajd, jedino on ne.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
A dole na terenu, ubedljivo, ali ubedljivo najgora utakmica Partizana koju sam gledao uživo.

Uuuu pa ti izgleda nisi bio na mnogo nasih utakmica :wink: Bez uvrede.
Imali smo mi dosta ovakvih utakmica proslih sezona.
Imali smo ih i pod Stanojem i pod Nikolicem :wink:


Kada sam pricao da Iliev nije uradio nista u prelaznom roku davali ste mi ove negativne reputacije, i prozivali me odje. Evo vam sada Ozegovic i Suma i ostala kompanija koju je doveo.

Bambi i Stojke ne mogu da nadoknade gubitak Lea i Djuke!!!

Iliev nije doveo golgetera a prodao je takva dva komada!

Dje ti je pojacanje od dva miliona eura sramoto jedna? Dje si sada da vices kako te mi napadamo i kako su nam svi krivi samo si ti posten i najbolji.

Dajete mi opet milion ovih negativnih reputacija ali opet cu da kazem da Tavamba moze samo da igra kod nas i nidje vise. Njega niko zivi nebi kupio. Covjek igra napad a gola ubost ne umije.

Ps..nisam vidjeo kako se Bambi povrijedio. Nadam se samo da nije nesto ozbiljno.
Podrska Djukicu!
 

Maler

Disident
Учлањен(а)
17.08.2007
Порука
1.666
Reaction score
138
Локација
Višegrad
Zaglebje u gostima, derbi kad je Obradovic dao autogol,e ova utakmica je bila ruznija nego obe zajedno... vise ciganluka u zivotu nisam vidio, ovog nemanje petrovica mi je bilo zao u PFC, ali kontam dijete nase... ma goni se sto dalje smece jedno, isti si cigan ko i cijeli naprdak, zajedno sa ciganskim filijalama vojvodinom i cukarickim.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Da ne pametujem mnogo posle bitke, ali ne mogu da ne primetim dve stvari:

- Igras sa Evertonom i Jevtovicem protiv superligaske ekipe koja je parkirala autobus ispred sesnaesterca.
- Drzis u timu danas neke igrace za koje je jasno da su tu zbog Evrope i zabole ga patka da se po kisi maltretira sa kasapima iz Krusevca. Iako ga podrzavam oduvek zbog toga sto ga licno poznajem i znam koliko je vredan covek i fanatik, Djuka je danas usrao za sve pare. Od postavke, izmena do nesnalazenja tokom razvoja utakmice.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Pošto vidim da niste upućeni i trošite vreme na ono što nećemo uzeti, da vam objasnim. Direktno nam je rečeno da titulu nećemo uzeti i da se fokusiramo na Evropu.

... a vi sada verujete šta god hoćete!

Ovo je bez dileme najpičkastiji Partizan koji sam gledao u domaćoj ligi, ali i jedan od boljih u Evropi. Ukoliko ne prođemo grupu Đukić je "bivši"!

Uopšte više neću da se nerviram, pa ni pratim Partizan u Kokeza ligi. Nema smisla trošiti dragoceno vreme!
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Za ovakve postove su se nekada dobijali banovi.. gde je dokaz za gore napisan post ?
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Slobodno neka me banuju... nemam ništa protiv!
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Ne kažem da trebaju da te banuju nego samo da je tako nekada bilo.. ili su možda ovde pravila selektivna kao zakon u sns "državi " ?
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Ne znam da li je iz prošlog mandata ili onih utakmica protiv svinjskog, ali sam mnogo više očekivao od Đukića. Nebitna je ova utakmica, jer nije ni prva ni posljednja koja je bila loša, iako je protivnik bio kriminalan. Ovakav bunker se izgleda igra samo protiv nas, ali jbg to je njihovo pravo. Drugo je to što mi ne umijemo da ga probijemo. Mada, da smo imali napad sličan onom od prošle godine ovo bi bila rutinska pobjeda, jer Tavamba može da promaši što rijetko ko može.
Ipak, bode oči i smeta ova bezidejna igra. Mislim da je glavni krivac Đukić, jer ova ekipa nije loša, jer da je loša ne bi igrala LE. Ima tu i njegove zasluge, ali PARTIZAN treba da kida makar u srpskoj ligi, a bacili smo u vodu makar 8-9 poluvremena za svega 9 utakmica ove sezone.
Neko je pomenuo za zadnje vezne i ja to pričam godinama. Meni je nevjerovatno da Partizan igra sa dva zadnja vezna ovakve utakmice. Kad je Everton na terenu Jevtović dođe kao igrač manje, jer je u ofanzivi beskoristan.
A ovo za izgubljenu titulu posle svega 9. kola je smiješna priča.
Koliko smo se puta toga naslušali.
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Covek (gazda) je izneo svoje misljenje, ja mislim isto mada se potajno pibojavam i neke bruke u evrooi sa ovim stitarskim zgoljom.
Ako se vec pozivate na pravila koja su vazila nekad jedno od njih je bilo i da se banom kaznjavalo svako glorifikovanje Cigoslava Djukica pa makar da je i donirao bubreg nekom.

Meni uopste nije problem da budem i treci i drugi i cetvrti, pratio sam fudbal kad nas je Olimpija dobijala sa 5-1 sa sve narkomanom Durdjevicem (ne Urosem) i Milkom u sastavu (eto i nas su jebali slovenci, a ne samo vas srbe hnjo hnjo) ali da igram ligu sa fk cz 99% i njihovim latentnim pusikuronjama-realnim grobarima koji su u cacak kao nikad dosad poslali domare. Jos nam sa 0:2 na svakom gostovanju salju poruku da smo kmetovi u ovoj njihovoj govnari. Pa malo smeta. Mozda ne vama, vas ceka mOndijal i kalasnjikovi kojima cete ugrozavati zivote ljudi, meni je to ono kind of sranje. Mislim bice mi drago ako u nadoknadi izgubite od hrvatske ali opet
 
Последња измена:

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.322
Reaction score
3.990
Локација
Kobasicarija "Venac".
Za one mladje i zaboravne, djukic je i u proslom mandatu imao dva ili tri vezana remija,tako da se ne treba preterano čuditi ovom čime nas časti ove sezone. Sve i da održimo ovih minus pet, on nije sposoban da dobije cigane koji imaju svu moguću logistiku uz sebe. Jednostavno, nije lok koji ne jebe živu silu.
Ako bambi bude ok,navatacemo se bodova u evropi. Po svoj prilici,trener su zalegli za poklicem uprave "europa zdaj!"
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top