Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Zamajavanje navijaca ako vrate Tomica, po mom misljenju. NIje da ja ne volim Tomica, al ponekad mislim da je i njega usralo onaj put i to dobro sa pojacanjima. Da li je do znanja il se tako potrefilo, ne znam jebem li ga, nadam se da gresim, al bolje i on nego nashmrkanko.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Kad smo bez novca kao sada potrebna je magija za dobrog igraca. Ja mislim da je Tomic dimna bomba i da od toga nema nista. Ivica mora da ide jer nije samo Suma njegov pridukt nego i ostanak Djukica onoliko dugo. Iliev je insistirao na njegovom ostanku drugu sezonu a sada Bata mora od govana pitu da pravi.
 

ZBR PFK

Početnik
Учлањен(а)
06.08.2018
Порука
173
Reaction score
146
Локација
Beograd
Iliev neće nigde kaže zp, ili će biti direktor za sportska pitanja ili za omladinsku školu, neće ići na dole nego samo gore napredovace ako dodje Ivan
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.744
Reaction score
11.362
Локација
.
Obrisane su poruke i nemojmo nastavljati diskusiju. Ne iz razloga što je pogrešna tema, pomoć za jednan mali, nedužni, grobarski život je prioritet u ovim danima, nego ovakve poruke stvaraju samo kontra efekat.

Još jednom apleujem na sve ljude dobre volje, veoma malo vremena je ostalo za Dušana i ajmo da pomognemo ko koliko može. Neka svaki aktivan član pošalje jedan SMS opet smo napravili nešto konstruktivnije od ovakvih poruka.
 

Milos88nbg

Početnik
Учлањен(а)
18.06.2018
Порука
23
Reaction score
30
Локација
Beograd
Iliev neće nigde kaže zp, ili će biti direktor za sportska pitanja ili za omladinsku školu, neće ići na dole nego samo gore napredovace ako dodje Ivan
Direktor za sportska pitanja..izmisljena funkcija za nadja jer mu se dugovala kinta...gde god da ga stave u problemu smo..jedino mozda da bude trener za napadace jer je delibasic otisao
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.972
Reaction score
25.967
Локација
ante portas
Funkcija sportskog direktora je totalno prevaziđena,zastarela,anahrona i bez ikakvog smisla u modernom tj. današnjem fudbalu.
Direktor čega ? Nek mi neko kaže?

Klubu treba trener sa vizijom i stručnošću koji će imati odrešene ruke i odgovornost za rad.
U tim uslovima funkcija sportskog direktora je totalno bespotrebna.
A ne ovako imaš trenera podguznu muvu kome leđa gle čuda opet čuva podguzna muva na mestu vajnog sportskog direktora samo sa većom sposobnošću da ubaci noge u guzicu upravi i da se ulizuje istoj.

Ako trener treba da kreira tim i da ga pravi po svojoj viziji,želji,nameri šta će tu sportski direktor ?
Ne vidim šta ima dve osobe da rade jednu istu stvar.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.065
Reaction score
4.236
Локација
Humska 1
Po meni Siptar ili Hrvat u timu skoro pa obavezno ako ima kvalitet i zeli da dodje, neka mladje generacije vide da je to normalno i da fudbal kao sport nema veze sa smrdljivom politikom.A ne da odrastaju slusajuci i gledajuci ovaj mulj i talog po Srbiji koji im truje mozgove fasisoidnim idejama.

Bravo Kolega! I ne samo to, vec bi mladji narastaji trebali da nauce sta znaci navijati za Partizan i za sta stoji Partizan. Partizan je pokret, Partizan je ideal koji te vodi kroz zivot! To mi iskreno najvise smeta kada je tribina u pitanju i kada pogledas komentare na socijalnim mrezama, na internetu, cujes na ulici, itd. Ne bih voleo da menjamo nasu istoriju - to prepustamo drugima - i sustinu bitisanja Partizana.

Sto se tice derbija, ko ne misli da mozemo sa ovim sastavom egipcane da tucemo, neka se odjavi sam sledecih desetak dana. Ja sam ubedjen da imamo dovoljno materijala da im se suprotstavimo, dolaze nama na noge, ne mi njima. Igraci ako nisu zeljni da se dokazu protiv ekipe iz LS-a i popisaju im se po facama (izmedju ostalog jedan od razloga zasto bi Lolu stavio u prvu postavu ili bar da odrzi govor pre utakmice) onda ne znam kada ce biti!? Ovakav momenat im zivot jednom ponudi, biti il ne biti.

Druga stvar i mnogo bitna na dan utakmice: Imamo sve uslove da ih sabijemo sve tamo do severa! Igraju nekoliko dana pre toga LS, mnogi se istrosili vec za karte, istrosice se za put te prve utakmice... Imali smo mnogih teskih momenata zadnjih godina gde smo mislili da ce nam preplaviti stadion, pa su uvek bili TESKA manjina na dan utakmice! Prema tome, treba ljude vec sada oko sebe cimati, dizati, motivisati... Nemojmo da prevlada ciganski smrad tog 23.09. :picka-ciganska:

I da, preduslov za sve ovo je da dobijemo sledeca dva meca u sta ne zelim da sumnjam.
 

Марко

Početnik
Учлањен(а)
11.02.2018
Порука
36
Reaction score
20
Повратак Ивана Томића на место СД био би пун погодак, у овим тешким временима где не можемо да парирамо новцем комшијама и са скромним буџетом мораћемо да направимо шампионски тим, а прави човек за тај посао је Иван Томић.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Bio sam blokiran.. a sve hocu da pitam...

Jel neko video Ivicu Ilieva?
 

Igor_RU

Grobar
Учлањен(а)
10.05.2008
Порука
950
Reaction score
5
Локација
Ruma
Ista prica kao i nakon Augzburga, sve se treslo, a klub napustio samo nebitni Zoran Popovic. Kljuc lezi u ostavkama Vucele i Vazure, ljude koje Partizan uopste ne zanima. Vazura, koji je u privatnim razgovorima cak pominjao da ga bas briga za Partizan i fudbal, dok Vucela kada ga pitaju koja utakmica naseg kluba mu je ostala u secanju, odgovori da ne moze da se seti.

Samo ostavke celokupne uprave ovde resava posao, a prica u vezi sa dolaskom Ivana Tomica je samo providan pokusaj da se navijaci umire i skrene paznja sa pravih krivaca. Sve isto kao sto cini i vladajuca stranka....
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.758
Reaction score
19.331
Локација
Nickname
Partizan danas od 16h igra sa Proleterom u Novom Sadu veoma važan meč posle kraćeg odmora. Pored pobede veoma je bitan brz gol u prvom poluvremenu i da ne dođe do neke povrede ili kartona.

Samo da napomenem da neko ne zaboravi. Dešava se...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top