Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.547
Reaction score
2.593
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ovu utakmicu smo sami krivi sto smo izgubili, nije nam kriv ni sudija (iako penal nije postojao bar iz mog ugla) niti igraci Vozdovca niti bilo sta drugo vec iskljucivo mi. Zasto tako mislim? Pa nikakve reakcije posle penala nije bilo (mislim na igrace) niko se na terenu nije "trgnuo" niti pokusao da nesto ucini vec su i dalje nastavili bezidejno da igraju. Pa nece Vozdovac sam sebi dati gol ili pustiti da se prosetamo do istog. Igracki kadar imamo da ovakve ekipe dobijemo bar sa 3:0 ali sa danasnjom igrom tesko da bi dobili i nekog iz Beogradske zone a ne Vozdovac. Kod drugog njihovog gola totalna konfuzija i panika da se ne primi gol je i dovela do istog. Ovo je najgora utakmica koju smo odigrali ove sezone a da sam ja gledao.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.447
Reaction score
12.039
Локација
Beograd
I mi treba da se cimamo I još navijamo za ove kokeze preko puta u evropi da bi ova usrana liga bila na 15-om mestu? 16-ti bili dabogda doveka. Nakon ovakvog sramotnog kola fudbal se ne komentarise.Ako pravno ne možemo da reagujemo onda da se ni ne cimamo...
 

Залад

Форумски курсаџија
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.204
Reaction score
28.285
Локација
ZATUCANA CIGANJSKA SMRDIJA
Титуле смо изгубили након избора, у марту 2012. и вратићемо их кад ово зло (земља му кости избацивала) оде. То тада ћемо се нагледати оваквих викенда. Бесмислено је оптуживати појединце...систем је против нас. Видимо се у уторак у Арени.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.105
Reaction score
15.895
Локација
Храм фудбала
Sve čestitke Voždovcu!
Mogu im samo poželeti ovakvu igru, i ovakvo suđenje i u Septičkoj.

Što se nas tiče, ovo je Savov poraz.
Neupotrebljivost Uroševića na desnom beku, prevazilazi samo indolentnost Tošića na krilu, a njihovo uparivanje je katastrofa, što se dalo videti. Asano nije špic, i guranje njega i malog Stevanovića u sredinu, uz ostavljanje Markovića/Tošića na krilima (bez "mešanja" pozicija u toku igre) je loš potez. Pokazalo se da je Sadik jedini igrač koji nema pravu zamenu u ovom timu.
Pavlović jedina svetla tačka, bravo mali!

Loš dan, još jedan, šta je tu je, moramo dalje!
Nek crknu cigani, napred Partizan!

Nije mi jasno samo zbog cega je Stevanovic u sredini pored Tosica koji je i sporiji a jedan na jedan ne moze ni cunj prijeci.
Mi snage treba da usmjerimo na LE jer titulu u ovoj drzavi necemo uzeti makar pobjedili sve do kraja, nekim dekretom bi nam je oduzeli.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Trebali smo igrati i sa Miletićem i sa Zdjelarom, Uroševića koji kida na LB prebacuješ na RB, rezultat kiks i vjerovatno sjebano samopouzdanje. Trebalo je da odmara i Tošića i Asana, oba igrača nemaju šta da traže protiv bunker ekipa, pogotovo Asano na špicu. Na stranu sve te fudbalske stvari ali kad znaš da će govna da kradu, umjesto da pustiš momke da kidišu na protivnika jer su u zaostatku ti ih sasiječeš idiotskim pjesmama i ubacivanjem baklji na teren, pa jebem mu mater više dokle će ići ta ciganizacija tribina JNA. Popizdio jesam, ali neću ni A reći našim igračima koji su nam pružili dosta radosti zadnjih mjesec dana. Da je liga regularna sigurno bi bili prvi, ovako smećari odigraju 20 prijateljskih, a u ostalim ih pogura sudija. Jedino što želim je da ih pokidamo u svim preostalim derbijima.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.560
Reaction score
11.107
Prvi problem je sto nemamo rezervnog desnog beka. Kakav mora biti Rajov Perisa kad u ovakvoj utakmici nije ni na klupi. Urosevic je tipican igrac sa nasih njiva, ima neke fizikalije ali je operisan od svega ostalog. Bio je dobar pocetkom sezone pa se evo vec neku utakmicu vratio u svoju formu.

Drugi problem je sudija i nase pristajanje na ovo. Penala uopste nije bilo, ali i da je bilo, igralo se posle toga, covek je promasio prazan gol. Ako je sudija smatrao da je bolja situacija prazan gol nego penal, onda je ovaj tu situaciju promasio i ne vidim kako posle toga moze biti penal. Ovo nikada u zivotu nisam video!!

Za oba problema kriva je uprava. Mi smo danas izgubili 5 bodova. Ponovo cemo da izdamo saopstenje i ponovo ce samo onaj sizofrenicar da vileni i prica o tome, a njega ni rodjena majka ne moze da uzme za ozbiljno jer je po karakteru podguzna muva. Nista sustinski se nece promeniti, ovi ce bez problema delegirati svog sudiju na svakoj gustoj utakmici ,a nas ce da kolje neki degenerik koji ne zna ni najosnovnija pravila, ali zna kad treba da dune u pistaljku.
Mi kao klub moramo da reagujemo. Znajuci da smo slali golmana na Mitrovicevu televiziju da se ponizava i izvinjava masi u seljackoj kic emisiji dok neki Ognjen Amidzic bulji u njega, jasno je da cemo cutati, odnosno raditi sta smo radili i do sada i sto nas je i dovelo ovde.
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Da su nas pokrali, jesu.
Da je Savo lose postavio i vodio utakmicu, jeste. Skroz zeznuo stvar sa Urosevicem desno

Mi lakse igramo utakmice u Evropi i protiv cigana, nego protiv ovakvih timova u nasoj ligi.
Ne moze laka konjica napred da resava ovo. Za domacu ligu mora spic razbijac tipa Skuleta, Djurdjevic...
I bekovi koji umeju nesto ofanzivno. Ovako oni suze pozadi i tu je kraj.

Umesto da odemo na plus 1, mi na minus 4. Kakav dan. Jbg. teraj dalje.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.189
Reaction score
2.830
Локација
Где год ОН да игра!!!
Изгубили смо, боли ме курац, с наше стране часно и поштено. Имало је умора, психичке истрошености. Саву и момцима нема шта да се замери. Искењам ти се на ову пинг - понг - лонг шупичкуматерину лигу.

Треба иступити из лиге па нека играју са својим филијалама. Није ми јасан Стојковић код пенала, кад је већ кренуо, зашто је стао? Ни говора од прекршаја. Нека вам цигани титула. Све ће вам се ово обити о главу, кад - тад.

ПС: Ова говна из Виждовца се поломише вечерас, а ономад су им само фалили курвини дресови! Пу! :angry-smiley-002:
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.404
Reaction score
3.282
Локација
Tamo gde su Grobari
Svako ko kritikuje naše momke, neka se nosi u 3 p.m. i neka tamo glumi realnog Grobara! Svako drugo kolo njih poguraju, a svako treće kolo nas sjebu + njih poguraju!

Svako iole normalan je na početku video da ćemo pobediti sa najmanje 5 gola razlike.
Mada niko nije očekivao da će nas toliko sjebati izmišljen penal. Ali se desilo, i treba im podrška do kraja, ima da jebemo pičke ciganske! Samo borba bre!!!

Ako su se neki zapitali zašto smo igrali u grču posle penala, neka pogledaju tribine...SRAMOTA!
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Besmisleno je pricati o igri, kada se svakom normalnom timu desi da mu jednostavno nije dan, medjutim mi bismo ovo dobili, ali smo mi jedina ekipa na ovoj kugli zemaljskoj koja protiv sebe svaku utakmicu ima i drzavu.

Svakim novim danom treba sve vise mrzeti ovaj bedni, ciganski narod i zeleti mu da brzo nestane sa lica zemlje

VUCICU PEDERU
 

kibo

Početnik
Учлањен(а)
22.10.2018
Порука
41
Reaction score
100
Pre početka sezone se znalo da nam nedostaju napadač i desni bek ali vvv govna je bolela patka i debili nas koštali titule verovatno.

Nedopustivo ponašanje posle gola Pavlovića za izjednačenje 2x lopta kroz sredinu i šumu igrača i oba puta gol šanse voždovačkih cigana iz druge primamo gol, to ne bih komentarisao sad.

Ciganskom govnetu sa pištaljkom da poželim skoriju sms akciju . Primer nameštanja zato i boli onakva završnica uzeli bu titulu preokretom garantujem.
Posle ovakvog kola i ovakvih ociglednih pljacki mislis da bi dosli do titule?
Ne bismo osvojili titulu u Srbiji da imamo Barselonin tim.
U ovom usranom prvenstvu je bitno samo sta uradimo u derbiju, da im se ispisamo samo u titule i to je to.
Treba podrzati cigansku akciju „Hocemo kalcopoli u srpskom fudbalu“. Sem sto cemo se sprdati sa ciganima time, pokazacemo da je ostatak lige cigansko-poltronski. Pozivati javno sve klubove da utakmice igraju sa 15 minuta zakasnjenja „za spas srpskog fudbala“.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Vidi se koliko ne možemo bez špica, pa makar on bio Sadik. Lopta se ne zna na koga ide i teško uradimo šta konkretno. Nismo stvorili dovoljan broj prilika da zabijemo par golova. Uz to, desni bek je užasno falio, a Šehović nije (još) igrač za ovakav Partizan, nevezano za kiks na kraju.

Ne čudi me što Savi prebacujete ovaj poraz, na kraju ispade njegov, ali jednostavno, nemamo (adekvatnu) rotaciju na nekim pozicijama. Domaći teren, Voždovac (koji je protiv cigana igrao kao FK Žitorađa), utakmica 3 dana poslije dugog putovanja u Astanu, pobjede i puta nazad, logično je da je morao odmoriti neke igrače. Nažalost, završilo je tako, kako je. Uroševiću bez obzira na nemogućnost normalne igre, ipak svaka čast za prikazano. Sve se negativno poklopilo večeras, i ta velika pobjeda velike Zvezde u Kruševcu u 97. minutu, pa greška uz nepostojeći penal za Voždovac, onda i povrede. Samo se nadam da niko nije ozbiljnije povrijeđen, bilo bi previše.
 
Последња измена:

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Jeste Savo kriv i tu nema price...Gde je Pesukic, gde je Gigic, cemu odmor igraca pred reprezentativnu pauzu? Pa ne moze da napadas a na klupi ti sede sve igraci ispod metar 70!!! Zasto Stevanovic i Markovic u sredini a Tosic na boku? Rekao je da je nesto naucio protiv Napretka a sad je iste greske pravio i opet smo ga izduvali.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.918
Reaction score
4.257
nemamo mi kvalitet da bilo sta menjamo
znaci
ili ulaziti u svaki mec u najjacem sastavu i maksimalno
ili
cemo prosipati bodove u ovoj njiva ligi

lose je ovo bilo veceras, onako bas slabo, trude se igraci zele oni ali jbg
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top