Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Milošević treba da ostane minimum 2 godine još kod nas. Neka napravi sistem i neka svih 11 igrača bude po njegovom ukusu kako bismo mogli igrati to što on želi i što se sviđa svim navijačima.

Rekao sam da je lud što nije tražio od govnara iz uprave ultimatum za pojačanja na leto, e biće još luđi ako to ne uradi sad na zimu. Za Sumu sam pisao još pre to je igrač trenutka i labilne psihe trebamo iskoristiti njegove odlične igre i prodati ga na zimu i uzeti što više možemo. Nama na toj poziciji treba igrač tehnike kao što je Natko ne mogu ni da zamislim šta bismo radili sa takva dva igrača u vezi. I uopšte me ne čudi ako je došlo do svađe između njega i Natka. Bambi ako želi da pristane na značajnu manju platu i ulogu džokera može da ostane inače nama je desna strana skroz neupotrebljiva.

Pogledajte samo klupu i ko tu može da donese prevagu kad uđe u ozbiljnim utakmicama? Mi nemamo bre 2 špica pa to nemaš ni u zoni da uđeš u sezoni sa 1 špicom a da drugog pošalješ na tribine pa šta si ga koji đavo i dovodio ako će trenirati a preko vikenda protiv livadara biti na tribinama?

Za Savu i stručni štab puna podrška, ništa se ne pravi preko noći. Za taj njegov sistem potrebno je 2 godine bar iako je kvalitet nebo i zemlja što se tiče liga i klubova pa pogledajte Klopa kad je došao 2015. i tek 2018. uzeo prvi veliki trofej, evo u 2019. gazi ka tituli pl. Hoću reći da je za tako nešto potrebno vreme, a mi Srbi smo poznati po tome da nemamo ni strategije ni planova u fudbalu.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Zašto bi prodavali Sumu?Ne razumem.Imamo 4 strana igrača, cigani su već odradili da se menja pravilo o strancima sledeće sezone, znači imamo prostor za još 3 stranca.Biće prioritet dovesti napadača, zadnjeg veznog nekog Portugalca i ja bi doveo beka takođe stranca.Najkritičnija pozicija u srpskom fudbalu je bek.Nema domaćih igrača.Levog smo rešili kolko tolko, desni je problem.Krila smo rešili i tu nema potrebe za pojačanjima.Ovaj Sadiq ima ugovor do juna, ako ga ne kupe, imaćemo samo 3 strana igrača i veliki prostor, prodavati Sumu i juriti stranca sličnog ili verovatno slabijeg kvaliteta je glupost po meni.Ali ako stigne ponuda od 4,5 miliona treba ga prodati.
Imaju ovog štopera iz Čuke što nam dade gol, dobar igrač, treba da ga kupimo odmah sada, nemoj da se zajebavaju, vidi se da je najstandardniji igrač kod njih.Barem na poziciji štopera nam ne trebaju stranci.Toga ima u našoj ligi.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Mene zanima ima li neki igrač u omladinskoj školi koji je vredan pomena, koji može doći do prvog tima?
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
@Matke sumnjam da ce Savo ostati nakon prvog kiksa sledece sezone. Ovu su otpisali u cetvrtom kolu. Imamo problem selekcije igraca u prelaznom roku vec 2-3 godine i to najvise brine jer ja ne vidim da ce biti bolje i ko bi mogao da napravi bolju.
Mislim da Tosicu kao i Sumi istice ugovor na ljeto i treba im zahvaliti s obzirom na ucinak i plate.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Treba 3 prelazna roka da se iscisti ovo sto se nadovodilo kod nas a realno je neupotrebljivo. Mislim da je Sava izvukao maksimum iz jedne limitirane ekipe i jedina greska mu je sto nije insistirao na dovodjenju jednog ozbiljnog spica i krstenog desnog beka. Jednog od igraca kome vidim mesto u Partizanu je Rajkovic na stoperu. Ja ne vidim ovo sto Vazura vidi ali vidim da Savo ima neku viziju Partizana koja mora da se ispostuje.
 

Tarantino

Početnik
Учлањен(а)
23.10.2019
Порука
118
Reaction score
336
Локација
Stara Pazova
Sumi ne mozemo prodati jer mu istice ugovor,on vec na zimu moze da potpise ugovor s nekim od juna,ne pitamo se nista,nama je problem mali broj igraca (kvalitetnih), bezveze je reci ali bolje bi gurali u prvenstvu da smo ispali iz evrope
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
Moram da cestitam.....ciganima.....

Ipak su uspeli. Trud, visegodisnji, im se isplatio. Totalna histerija medju navijacima FK Partizan-a, kao posledica "losih rezultata".

Cigansko namestanje utakmica, prvenstava i svega ostalog, je urodilo plodom, jer vise nije normalno izgubiti utakmicu u prvenstvu. Ok, tri poraza, boli, ali sveukupno, nije lose : igramo evropu, imamo dobar tim, znamo sta nam treba u zimskom prelaznom roku, znamo i ko nam ne treba iz sadasnje postave, uvodimo klince u pogon, podigli smo cenu svim igracima.....medjutim, zbog ciganskih marifetluka,pojedinci dozivljavaju poraz kao sigurnu smrt. Zamislite, jedan tim je u prvenstvu izgubio vec tri utakmice, a verovatno ce ih biti jos po neki do kraja prvenstva. Kakav uzas, jel' da ? Odmah ne valja trener, igraci su qrac itd...

Pa to cigani i zele. I po svemu procitanom, kod vecine su uspeli.

Ne dajemo im "legitimitet" time sto smo izgubili. Upravo je kontra stvar. Nije razlika 10 bodova zato sto smo izgubili 3 utakmice. Razlika je tolika zato sto su oni namestili utakmice, bar 5, da ne igube niti jedan bod.

Mislite o tome....
Upravo tako, smi smo mi svesni da ekipa ne igra idealno i da ima oscilacija ali ne smemo da ignorisemo sve te stvari i da apsolutnu odgovornost natovarimo na ledja strucnog staba i igraca koji su u poslednje 3 utakmice u prvenstvu osvojili manje bodova nego u poslednje 3 u Evropi, a svi znamo zasto i znamo da je nas los niz u prvenstvu krenuo onom bezocnom kradjom protiv Vozdovca ! Zasto to ignorisati ? Da su igraci okrivili sudiju za taj poraz oni bi imali drugaciji pristup kasnije ali su okrivili sebe i upali u stanje u koje su sada, a poceli smo i mi da ih krivimo za ove rezultate preko svake mere pa i tada smo Savu okrivili za Vodzovac jer nije izveo najjaci sastav. Evo juce kod 1-1 sudija je ukrao 2-3 faula i totalno ubio ritam u finisu i omogucio Cukarickom da se oslobodi pritiska ali mi to ignorisemo ali takodje i igraci to ignorisu i pokusavaju da nadju krivce u sebi jer su borci i sportisti i tako sudije na vestacki nacin ubijaju samopouzdanje nasim igracima i kroje tabelu ove sramotne lige. Sudije nas bezocno kradu, cigane bezocno guraju i sudije i protivnicki golmani, a mi trazimo apsolutnog krivca u sebi kao da patimo od stokholmskog sindroma. Evidentno je da nasa taktika u Evropi bolje prolazi nego u prvenstvu ali ovo stanje na tabeli i ova nasa forma su potpis sudije, a ne Save i strucnog staba. Sa svim manama koje jos uvek imaju nasa ekipa i nas strucni stab stanje na tabeli bi izgedalo daleko drugacije da je ovo fudbalska liga, a ne Gvantanamo. Zato je protiv Spartaka bilo onoliko ljudi, zato sto smo poceli da ignorisemo lopovluk i krivicu sve vise da svaljujemo na strucni stab i igrace koji imaju vece sanse da budu prvi u grupi LE nego drugi u prvenstvu i to najmanje zbog fudbalskih stvari.
Djukic nije bio taj, Bata nije bio taj.....nadam se da smo docekali da je Savo taj uz koji ce ovaj Partizan da raste i posle nekog vremena da preraste cak i sudijske kradje. Za sad deluje da je tako i ako je Djukic dobio onoliko vremena Savo treba da dobije jos vise, od kad je dosao ovaj strucni stab ekipa raste i vazno je da se ne upada u malodusnost i da se ne odustaje od zelje za napredovanjem posle losih perioda. Ne smemo da dozvolimo da nam bilo ko i bilo sta oduzme odlucnost i entuzijazam ! Sve ostalo pada u vodu ako to izgubis.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Mislim da je ipak problem van terena, a ne na njemu.
Protiv Spartaka odigramo onako, a ovde katastrofa.

Nešto se dešava čim Savo ne izlazi pred novinare, a svi znamo da voli da priča.
Nešto tu opasno smrdi.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.068
Reaction score
4.261
Локација
Humska 1
Pre samo mesec dana smo bili na -1. Sta reci. Juce sam se maksimalno smorio, donekle me oraspolozise kosarkasi ali ono...

Kazu ljudi, jutro je pametnije od noci pa ajd...

Iskreno sanjam dan kada ce se pojaviti neka legenda, neki novinar koji ne radi za 50EUR, bilo kakva osoba od integriteta i stati pred sljam najgori koji je ikada hodao hodnicima JSD i reci im svaki put kada se ovako proseravaju u medijima i prave nas budalama kao sto to upravo radi Vazura: Imao je Partizan i losih i dobrih sezona tokom istorije ali se ne pamti kada se Partizan klao u kontinuitetu sa 3, 4 kluba za evropsku vizu sve do skoro kraja prvenstva - a trku za titulu gubio vec u prvoj polusezoni - kao u periodu otkad ste ga vi preuzeli. Nemam vise ni reci da opisem sta osecam prema tim imbecilima.

Opet se obracam frakcijama kao i mnogo puta do sada - mozda je i pravi trenutak: Dokazite simpatizerima i ostalima da ste prava prica s time sto cete konacno naci neki zajednicki jezik, sesti za sto i resiti to ludilo. Samim ti ce te povuci i ostale tribine u razne borbe. Masovnost i organizacija je kljuc svega. Znam da dzabe pisem ovde ali ovako smo apsolutno nemocni. Derbi je pokazao sta se moze, kada je masa tu...

Sto se tice Save, strucnog staba i fudbalera: Zameram mu najvise Tosica a to sam izmedju redova napisao i posle Mancestera. Ja mislim da ne postoji ovde na forumu ta osoba kojoj bi Fica sedeo na klupi. Sto se tice izmena, mi prosto nemamo ni nekih opcija na klupi, treba biti iskren. Jad i beda. Zamislite samo da prodaju 2, 3 bitna srafa ovog tima... to bi preko noci postao raspad.
Savo sto pre da stavi ova govna pre ultimatum sto se tice transfera pa i po cenu da ode - i ako ce vecini nama ovde biti krivo - mi smo se nazalost svakako navikli na ove rezultate zadnjih godina, pa valja sve probati.

Sto se tice igraca u sl transferima: pikirati nase bivse igrace prvo... mozda sam previse ostrascen ali mislim da tu itekako ima igraca koji su voljni da pomognu klubu i vrate ga na staze uspeha (Jojic recimo?) i obavezno bih vec sada gledao zamenu za Stojketa.
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Прво ћу да похвалим голчину Ивановића, волим да видим да неко уме да распали по голу ван 16, јер зна бити корисно оружје против бункера, па иако сам тако нешто чекао од Бамбија од почетка сезоне, дочеках од Марковића, Суме и Ивановића.

Одиграли смо 23 утакмице од почетка сезоне, на 11 смо први примили гол. Успели смо да преокренемо само против Молдеа и нишког Радничког, четири пута смо ремизирали (ТСЦ, Молде, Напредак, АЗ) и пет пута изгубили (Малатија, Вождовац, Лучани, Манчестер, Чукарички). Сад већ постаје навика да скоро сваку другу утакмицу ми вијамо резултат, па иако бих се сложио са колегом Президентом да ни мени лично не прави велику разлику да ли ће на гостовању Чукаричком бити нерешено или пораз, играчима би требало да прави. Не видим сврху таквог нападања где се сви нагурају горе, уз то да доста њих делује статично, а онда кад севне контра, као што је неминовно да севне, или се враћају тешко или никако.

Радује распоред у лиги до зимске паузе :

02.11. Партизан - Војводина
09.11. Партизан - Инђија
23.11. Партизан - Јавор
30.11. Мачва - Партизан
04.12. Партизан - Напредак
08.12. Рад - Партизан
14.12. Партизан - Радник

Седам утакмица, пет код куће, Београд напуштамо само против Мачве. Видели смо у току сезоне и напретке и промене у игри тако да верујем да ће се и из претходних киксева изнети поуке и ући у један победнички низ. Има гомила ствари на које они не могу да утичу и зато немам намеру играче много да кудим, али има и ствари које могу да унапреде, првенствено због себе, јер ако их сјебавају све неправде нек занемаре играње и за навијаче и за грб већ нек играју за себе, да се продају у неке лиге где ће имати фер услове у борбама за трофеје.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.810
Локација
Храм фудбала
Savo je izgubio autoritet jer vlada nedisciplina i ne postoji želja da se igra. Tačka. 3/4 poraza gde si apsolutno jači tim je dokaz. Tačka. Ne vidim da urla na igrače, više urla na sudije.

Prvenstvo je izgubljeno. Sad igrajte fudbal i nek Sava gradi tim za sledeću sezonu, ako već ostaje.

Još jednom, sram vas bilo, osramotili ste sve nas teškom kurcoboljom u ligi. Svi znamo gde igramo ali je znao i Marko Nikolić pa im je jebao svima mater.

U to gradjenje tima jos samo Vazura vjeruje sam sebi.
Koji cemo to tim graditi???
Evo iz ovih prvih 11 sledece sezone nece biti minimum 7 igraca.
Stojkovic polako karijeru privodi kraju.
Miletic ce da zapali.
Urosevic posle solidne sezone ce pokusati da se naplati bilo gdje vani.
Ostojic peMzija.
Pavlovic lagana prodaja mozda vec na zimu, ko ce ljeto cekati.
Tosic moze i sad u penziju.
Zdjelar mozda i ostane.
Scekic takodje.
Suma odlazi.
Natko ce vjerovatno ostati jeduci sopstvena jaja sto je ovde dosao.
Asano ako je uopste i kupljen ce ostati jer ga niko drugi i nece.
Sadika ce kupiti ako budu bili sigurni da ga mogu prodati skuplje.
Malog Stevanovica ce kupiti neki fond, da govna mogu pusiti tompuse i na proljece.
Tako da nam ostaje da tim gradimo oko Vucelica, Vuletica i Vazure.
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Mislim da je ipak problem van terena, a ne na njemu.
Protiv Spartaka odigramo onako, a ovde katastrofa.

Nešto se dešava čim Savo ne izlazi pred novinare, a svi znamo da voli da priča.
Nešto tu opasno smrdi.
Ne mozes da uporedis spartak i kako je igrala cuka juce. Spartak nam ostavio 10 kilometara prostora pozadi, dok su nas ovi stisli jakim presingom i iza bili veoma kompaktni. To sto smo mi uporno pokusavali da probijemo kroz sredinu gde ih je bilo po 6-8 igraca u svakom trenutku je problem taktike. Ne mozemo taj tip fudbala igrati u ding dong super ligi, fale nam igrace kvaliteta sume i natha na svakoj pozicije u napadu, od krila do napadaca cak i do beka. Ove sezone smo bili najbolji kad smo igrali na kontre, dal je to malatija, AZ, Mancester ili protiv Astane.

Ovako ne ide. Napadas ih do njihovog sesnaesterca, oni se zabunkerisu, ko tu da predribla protivnickog igraca? Asano? Tosic? Mozda sadik ako mu ne odskoci lopta do aut linije? Ako ides preko krila i centriras ko to ceka u sredini? Suma? Natho? Toske? Sadik za to da ima 2.50m nisam video dobar udarac glavom od njega ove sezone, nije taj tip napadac. Posle izgube loptu u napadu, ko da zaustavi kontru? Zdjelar? Dal nece mozda ostojice da se trka brzim napadacem?

Lose bre, ako se ekipa namesti ko cuka mi ne smemo da im igramo u karte. Dosta defanzivnije, pokusaj na duge lopte ako se otvore prostori pa sta bude. Ovako izgledamo bledi i bezidejni.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Kada nam vazura svinjska glava ona lopovska, smradovska... kaze da imamo tim za buducnost ondaaaaa...

Njima je ta "buducnost" samo da jasu ugodne fotelje u upravi jos dugo, dugo... Govna jedna lopovska.

A cim dodje neka malo jaca ponuda odmah ce da uvaljaju tu "buducnost" i da se utale i uzmu lovu od kluba.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Kad ne pobjedjujes utakmice koje si apsolutno zasluzio da dobijes (Backa, Mladost) onda nemas pravo na los dan (Cuka).

Od 13 utakmica u prvenstvu 6x samo prvi primili gol na utakmici. Samo jednom smo uspjeli da okrenemo rezultat.

Ne mogu da podnesem to da cu za neki nepun mjesec pratit rezultate Partizana rekreaciono sve do ljeta.

P.S Jebo vas Kup u picku.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Kakva crna buducnost, kako samo nema obraza. Kad ga sljedeci put budu pitali o dugovima reci ce mi zivimo od prodaje igraca. Za klince se samo cekanu ponude, to je buducnost.
 

milanspasic91

Početnik
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
83
Reaction score
105
Локација
Baric
Savo odrzao bukvicu igracima... Rekao km je da ako ih zadovoljava cetvrto mesto, da su obda na pogresnom mestu. Zato i nije bio na konferenciji, jer je odmah otisao u svlacionicu da im objasni neke stvari. Kritikovao je da pristup u prvenstvu i da sve ono sto su dobro uradili do sada vise ne vazi, ponisteno je.
Valjda ce da skontaju nesto iz toga.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.703
Reaction score
23.150
Локација
Академија
Стално се кука како имамо проблем у реализацији, што није спорно, али како нико да не спомене то што имамо проблем у одбрани и често први примамо гол у домаћој лиги? Примимо гол и дођемо у ситуацију да морамо да јуримо резултат. Противник се затвори и чека контру и онда нам следи казна. То је сценарио који смо видели неколико пута ове сезоне. Овде се због јучерашње утакмице највише кривио Стојковић. Колико ја знам о фудбалу, голман је крив само када лоше постави живи зид или када направи неки кикс погрешним додавањем или истрчавањем а све стало иде на душу одбране и везног реда.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.703
Reaction score
23.150
Локација
Академија
Па добро, нека тај гол иде њему на душу. А шта је са осталих 8 које смо примили до сада у утакмицама домаће лиге? Није их све скривио Стојковић. Ми ако не поведемо у првих пола сата, примамо гол и настаје проблем. Да је проблем само реализација ми не бисмо изгубили до сада већ три пута. У Европи је друга прича, као да имамо две различите екипе.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top