Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
ovaj ce ih lozi da mogu.. bice ih mnogo vise u rupi, izlozice se i napasti.. obuzdati napade cekati kontru dve.. posle prve opasne kontre - usrace se i rastzati izmedju napascemo i necemo, preskakace sredinu sto je nama samo prostor vise da im potpuno odsecemo napad.

Meni bi krenuli
Stojkovic - Urosevic - Pavlovic - Ostojic - Miletic -Scekic - Zdjelar - Suma - Asano - Markovic - Sadik

na klupi: Stevanovic Pavlovic Natho Matic Lakcevic Vujacic Brezancic


imaju mnogo mrtvih minuta u igri (imamo ih i mi, ali cini mi se manje), iskoristiti njihove mrtve minute, prazan prostor i naterati spoljne vezne da dupliraju Asana Markovica i Stevanovica, svi dovoljno dobri da guraju u sredinu Zdjelaru/ Nathu i Sumi.. kad malo bolje razmislim poceo bi cak i mozda sa Maticem a Sadika ubacio svezeg kad su vec potroseni, opet ovo sam samo ja, Savo zna najbolje. Svi u rupu!
 
  • Like
Reactions: Dzo

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Uprava, trener, igrači, igra ovakva ili onakva. Sve prethodno je diskutabilno.
Ali, činjenica i nešto toliko očigledno je da nam je "prvi huligan Srbije", "nekadašnji strah i trepet ciganskog kopa" . Uništio, al bukvalno uništio Jug. Sada pred predstojeće izbore. Valjda mu nije prijalo, njegovom osetljivom uhu, skandiranje sa tribina. Ubistvima, premlaćivanjem, otmicama.. Da se ne ponavljam, ali definitivno je ugasio Jug. Žalosno je bilo posmatrati Jug tokom poslednje utakmice. Par desetina "Janjičara" ili "Principicipijevaca".
Menjaće se uprave, menjaće se treneri i igrači. Ali, trebaće vremena i vremena da se, ako je uopšte i moguće, ponovo reafirmiše, danas ugašeni Jug.
Krenuo sa sklanjanjem Duška Vujoševića. Zaokružio sa gašenjem Juga.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Zdjelar i Scekic da jos jednom pregaze njihov vezni redic. Uspesno su maltretirali nemackog cetnika, terali ga da se vraca 50metara po loptu. Ne sumnjam da ce umeti da zakljucaju i ove "talente" koje doktore Terzinjo nije stigao da zavalja nekom.

Mozda posle par sezona imamo i jaci (po imenima) tim od prostitutke. Njihovi stranci su prakticno van tima, ono od domacih sto je valjalo/moglo da valja su rasterali i sad im je ostao Gobeljic za trcanje oko Ade i "dao sam gol Liverpulu" Pavkov.

Markovic, mali Stevanovic, Natho, Sadik i @alboy75 -ev ljubimac :D garantuju da mogu da im pobegnu bar par puta. Uz malo koncentracije pri realizaciji, za *misterove klince* ce biti dovoljno.

P.s. za sada preko neta jos nema kupovine karata za Istok, a na ticketlineu mogu da se kupe za kavez.




Vidimo se na Istoku!
Samo nek on pobegne i resi ih opet, lako cemo za ostalo...
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.164
Reaction score
4.361
Meni taj Stankovic najmanje smeta od svih njihovih trenera u poslednje dve decenije, ni on veselnik nije svestan u kakvo kolo se upetljao. On je nasa sansa, i ako ih pobedimo u nedelju imamo sansu da uzmemo titulu. Nase je da pobedjujemo sve do kraja, a oni ce se okliznuti, mozda vec protiv Vozdovca. Mislim i da im TSC moze uzeti koji bod.... Mada, meni je dovoljno i da dva puta probusimo kurtone....
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
@Baracuda

Po tvojoj racunici za tri kola mi dolazimo ciganima samo na -3 boda.

Bilo bi to lepo, ali... Ne brinem toliko za derbi koliko da ce se desiti ovi kiksevi cigana nakon derbija sto si predvideo...

Da zivimo u normalnoj drzavi i igramo normalnu ligu verovatno bi moglo da se desi ali ovako...
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.499
Reaction score
1.227
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
U ovakvim okolnostima i uz ovoliku razliku, iluzorno je ocekivati titulu.

Jednostavno, 3 godine placamo danak cudesnom preokretu i tituli koju su unaprijed sebi pripisali.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.164
Reaction score
4.361
Nase je da pobedjujemo, da li ce to biti dovoljno, videcemo... Da su propozicije ostale iste kao prosle sezone, smeo bih da se kladim da uzimamo titulu, ovako bice tesko, ako ih pobedimo oba puta do kraja imamo sanse...

U nedelju je kljucno da odbrana odigra dobro, i da ih udarimo brzinom Asana i Markovica.
 

Marko98

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
241
Reaction score
330
Локација
Novi Sad
Evo da potkrepim cinjenicu koju sam rekao,da imam utisak da nas se plase.


Ovo smeće nije ni za otpad
WebCrew edit
 

Прилози

  • Screenshot_20200227-184544_Chrome.jpg
    Screenshot_20200227-184544_Chrome.jpg
    236,8 KB · Прегледа: 231
Последња измена од уредника:

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Pa Savo nijednom nije igrao čekalicu protiv njih.Ali nije išao niti full ofanzivno, već su naši navalni igrači vršili presing na njihovoj polovini i terali ih da ispucavaju duge lopte.Čak je ona nemačka pičkica imala običaj da se vraća i preuzima loptu od njihovog golmana i štopera, što jasno dokazuje da ih je naš stručni štab pročitao u zadnja dva derbija kada nisu šutnuli na gol.A sada imaju slabiji tim od tada a mi jači.
Neko spominje Šćekić da počne, to ne dolazi u obzir, sigurno neće Savo da ostavi Sumu na klupu da bi dobio upitno bolju defanzivu.Čak i kad je počinjao sa njim ranije derbije, nije bila u pitanju defanziva već skok igra pri prekidima.
Imaju solidnog klinca u manevru koji im je najbolji u ove 3 utakmice ovog proleća.To bi trebalo Zdjelar da reši u prvih 15 minuta, a i Miletić bi trebao da pripazi na drugog klinca koji ima dribling ka unutra, što se zaista teško brani u fudbalu.Ali mali Cucin je pokazao kako se to radi i totalno ga zatvorio.
To što oni pušu da su slabiji, nisu favoriti i te floskule kod nas ne treba da pije vodu.Ili njihovo rezovanje alapičkaustasti da naši igrači izađu napaljeniji i pobedjuju samo zbog mržnje prema njima.Ne, naši igrači su bolji od vaših i da, naši igrači vole Partizan i za njega ginu na terenu i useru vam se po faci odvratnoj.I kako onda prostituka je na prvom mestu i ima 11 bodova više ako su slabiji?Da li to aludirate na neka nameštanja, pljačke, što svaki fudbalski radnik u ovoj državi vidi?Ili što Voždovac izgine i pobedi na JNA a sledeću utakmicu nemaju ni klizeći protiv cigana?Pa lako je biti šampion u ligi gde igraš protiv Partizana, Napretka, Inđije, Javora, Spartaka i Lučana a ostalo ti prijateljske.I svi navedeni klubovi su u donjem delu tabele.Videćemo kako će TSK da odigra na svom terenu, pa i njih da uvrstim u ovaj spisak.
Smatram da treba težiti da nam opet ne šutnu na gol, da damo 3 komada i tako im se poseremo u naprednu titulu.Težite ka tome i sve će biti u redu.I realno ja nikad manje nisam strepeo u derbijima nego što je to u ove zadnje 3,4 sezone kada nenormalno kradu.Ranije su imali i slabije timove od našeg a pobeđivali su.Sada imam osećaj kao da njihovi igrači znaju da pobeđuju iz samo jednog razloga, a to je nezalaganje protivničkih ekipa i da kad im izađe tim koji se bori, igra fudbal, useru se u gaće.To je odlika cigana danas.
Imam neki osećaj da če Suma da metne 2 komada a Sadik i Asano po jedan.
 

Marko98

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
241
Reaction score
330
Локација
Novi Sad
Mnogo drugova i poznanika uzelo karte za istok,ja se i dalje dvoumim ali izgleda da cu i ja uzeti za istok na kraju.
 

JocaPfc1970

Početnik
Учлањен(а)
27.07.2018
Порука
46
Reaction score
78
Локација
Beograd
Evidentno je da ce ovaj put cigani biti dosta agresivniji I sa dosta vise zelje nego u prethodnim derbijima zbog one seljacine na njihovoj klupi. Moramo uci jako u meso, prebiti pickice, igrati ofanzivno, napadati ih konstantno I pokazati ko igra najlepsi fudbal u Srbiji. Treba izdrzati njihov prvi nalet I sibnuti im jednu dobru kontru da se cela rupa usere, a da mi na istoku poludimo. Vreme je da im strpamo 3,4 komada u toj rupetini I da im se useremo u njihove cigansko-naprednjacke zivote. Jos u ponedeljak me hvata uzbudjenje ne mogu da docekam... Ajde momci, ajde Savo, napred Partizan...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top