Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
Jel neko ima info da li će se deliti besplatne karte ili će otvoriti kapije. Mislim da iako je besplatan ulaz svaki gledalac mora da ima kartu
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Aj da ovde priupitam stvarno neznam,ovaj mali andzeo Duki je....
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja
Cetvorogodisnjak Dusan Todorovic koji je preminuo prosle godine od karcinoma, a kome je idol bio Miletic

Ako na to mislis
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Hvala vam na info,video sam Nemanjinu posvetu na majci,video sliku malisana,istripovao da mu je neko najblizi.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.732
Reaction score
29.526
Локација
Beograd
Мали Дуки је био на лечењу у иностранству, а тамо је уређено да тој деци долазе у посету највећи европски фудбалери, и, када су га питали да ли жели да му дође Меси, он је одговорио, нећу Месија, хоћу мог Немању...
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Oci pune suza 'bem ti lebac!
Duki, gledaj sad sta rade tvoji idoli u LE!
Jos kad bi sve tri frakcije zagrmele "igrajte za Dukija"!
 

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.382
Reaction score
3.198
Локација
Tamo gde su Grobari
Momcovi...šta mislite, jel se pomera derbi zbog evrope? Da li će pomeriti za nedelju ili čak za ponedeljak ili ostaje subota?
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Nisam pisao godinama na forumu.Ali sada u ovoj neviđenoj diktaturi primitivizma,farme,parova,zadruge,kriminala i korupcije moram da se oglasim i dam podršku svim igračima,trenerima,fizioterapeutima,ekonomima svih naših klubova.Danas navijati za Partizan je čist otpor diktaturi,bilo je to i kad su terali Duleta.Krezuba i iskompleksirana Srbija je na vrhuncu svoje bahatosti,bezobrazluka i primitivizma.Teška vremena ali izdržaćemo inatom.
U derbijima ćemo ih karati,titula je već dodeljena miljenici.Hladan tuš za krezube tenkiste je dolazak jednog od 3 najveća brenda u svetu fudbala koji je veći od cele njihove grupe zajedno te im je rezultat pao u treći plan.(izvinjenje za mali off sa teme sa ovom rečenicom).

U teškim okolnostima svaka pobeda je bitna i predstavlja prkos diktaturi.Napred Partizan!Srdačan pozdrav članstvu!
 

ld79

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
172
Reaction score
24
Локација
Beograd
Sve dok je ova vazalna uprava na celu paritzana ,necu dolaziti na utakmice.
Ovo je i njihov uspeh ,ali pre svega Savin i strucnog staba i igraca.
Kad uprava jasno stane i uperi prstom na glavnog krivca za desavanja u srpskom fudbalu ,dobice od mene podrsku...ma kakvi bili rezultati.
Zdreb je sasvim ok. i ima nade da se borimo za 2 mesto u grupi do poslednjeg kola.
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Od sinoć prioritet svakog igrača, trenera, člana uprave, navijača treba da bude osvajanje domaće titule. Budući sistem kvalifikacija to zahteva od nas. Na svako opstrukciju bilo u našim redovima ili spoljnim faktorima treba jasno i vrlo glasno ukazati.

Nema predaje!
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.885
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Duže vreme se spremam da napišem svoje mišljenje o ekipi i igri, ali nekako me uvek "bočni udari" spreče da odvojim vreme za tako nešto. Jbm ti više cigane, pičkoustog, smrdiju, degene-članove (bivše, nije vređanje), frakcije, keltske krstove i ostale vuletiće i pantiće.

Ovo će biti moje viđenje gde se nalazimo sa idejom u igri, gde mislim da ćemo biti, a i šta bih ja pokušao.

Sinoćni plasman u grupe LE me je resetovao, kako mislim da je resetovao svakog pravog Partizanovca, te pokazao nama, a mnogo više ološu oko nas, da smo živi i da "pratimo modu".

Partizan konačno igra direktno, u dubinu, izlazi visoko, igra presing, za sve to ima kondicije i, naročito, voljnog momenta i psihičke stabilnosti... Pohvala za Sava i stručni štab. Zašto naša igra nije u dužem delu utakmica ista, zašto imamo padove koncentracije u pasu i pokrivanju, objašnjavam kratkim vremenom koje je ova ekipa zajedno. Raspored utakmica je zgusnut, vremena za automatizaciju igre na treningu jednostavno nema dovoljno.

Naši problemi, kako i ostali potencirate, su vidljivi i uglavnom se svode na individualne greške, tehničke mnogo više od taktičkih.

Kada igramo u napred, osam igrača učestvuje u napadu, što je način igre koji sve ekipe koje nešto vrede u Evropi primenjuju. Ne srljamo, strpljivi smo, imamo ponavljanje kretnji po boku, imamo trojke... Model igre kakav Partizanu priliči, od nastanka kluba. Ne mogu da dočekam da se Natho privikne na ekipu i uđe u ritam, bićemo pakao za svakog protivnika. Ovde ne mislim na ova govna protiv kojih ratujemo u majčici-Srbijici, mislim na evropske protivnike na proleće.

Kad krenemo u kontru, a lopta je kod Sume, po sredini terena, zajebani smo kao kratko ćebe, vrlo je dobar sa loptom u trku, pravovremeno asistira i nastavlja kretnju u dubinu. Vidi se da ima samopouzdanja i kondicije, tehnika mu ni ranije nije bila problem. Stevanović mali i Asano su takođe opasni, jeadn na jedan naročito. Japanac igra za ekipu što me izrazito raduje, nije debil koji gleda samo u gol. Tošić zna znanje kada ima vremena da odigra, ali mislim da smo od njega već videli najbolje, majstor, ali nije više ono što nam treba na boku. Sadik kada je na terenu radi dosta dobrih stvari za ekipu, od "nuđenja" za pas, prihvatanja igre na sebe, dobrih rešenja za dodavanja, ali mu je tehnika šuta tragična. Nadam se da je to slučaj jer nije fizički spreman pa se lomi u kukovima kada treba da šutira iz koraka. Ako je Savov izbor, podržavam.

Veliki je problem što se Ostojić povredio, ne zbog toga što je Bekenbauer, već zbog toga što njegovo prisustvo na terenu daje sigurnost i slobodu Pavloviću i bočnim odbrambenim igračima. Povreda Ostojića je problem jer je on izgubio samopouzdanje da može da spreči protivničkog igrača da mu pobegne u prva dva koraka i zbog toga stoji po tri metra iza linije odbrane. Mnogo problema smo imali zbog ovoga od njegove povrede, ali jbg protiv više sile se ne može. Asano i Tošić prema nazad taktički odrade svoj deo, kreću se, naročito Asano, ali prave tehničke greške, ne ulaze u igrača, više odrade poziciju pa samim tim ostavljaju mnogo pomaganja na boku za Zdjelara, Šćekića i štopere. Za Asana očekujem da će vremenom postati sigurniji i spremniji da uđe u protivnika u fazi odbrane. Za Tošića ne očekujem. Još jedan problem, po meni nerešiv, u fazi odbrane predstavlja Sumina igra. On i taktički dosta loše pokriva prostor, govorim u delu odbrane kada ne igramo presing, a tehnički ga u odbrambenom smislu ne bih komentarisao, od prilike je obučen kao pionir.

Za ubuduće očekujem da Savo nastavi sa forsiranjem direktnog fudbala, sa dosta igrača u završnici, ali da dolaskom uigranosti ta igra počne na četrdeset metara od gola protivnika, mislim na poziciju na kojoj će stajati igrači od kojih kreće akcija za gol (prvenstveno Natho, pa i Suma i Lazar Pavlović). Još jednom kažem, ne mogu da iščekam da nas gledam za dva meseca.

Sada jedan predlog za Savudina.

Mi nemamo napadača poput Lukakua, Mitrovića, Tavambe, mislim i da nam ne treba (Škuntelar, jbg mi hoćemo da igramo, ne da lešinarimo), pa bih probao u formaciji 4-3-3, sa Asanom u centru, a malim Srevanovićem levo, Nathom u sredini veznog reda, te Lazarom Pavlovićem. Ovo bi vredelo probati kroz srpsko prvenstvo, gde bi Natho bio konstanta, a Zdjelar, Šćekić i Lazar Pavlović u rotaciji u zavisnosti od gustine bunkera koji će svi igrati protiv nas, uključujući govna iz rupe. Suma, Tošić, Sadik u toj formaciji za mene nemaju devedeset minuta na terenu, Naročito Sadik. Ali, Brežančić ima svakako, da nam Urošević ne umre i da protivnik ne zna gde je lopta. Mislim da je Suma u izlogu za prodaju u decembru.

Posle žreba u kome smo dobili Malatiju i, potencijalno, Molde napisao sam da su to manji klubovi i lošije ekipe od nas. Posle Berna sam pisao da igramo proleće u LE, sada očekujem četiri pobede u grupi, makar jedan remi protiv Mančestera, devet bodova za koeficijent i nekog istočnoevropsko-azijskog protivnika za prolaz među šesnaest. Ne mogu da dočekam četvrtfinale LE u martu.

Još jednom, sve čestitke ekipi i stručnom štabu.

@ mrzim_sve

Kako gađam kad se mrači...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Lazare dobar post ali izdvojio bih ovo u ovome se ne slažemo.

Asano i Tošić prema nazad taktički odrade svoj deo, kreću se, naročito Asano, ali prave tehničke greške, ne ulaze u igrača, više odrade poziciju pa samim tim ostavljaju mnogo pomaganja na boku za Zdjelara, Šćekića i štopere. Za Asana očekujem da će vremenom postati sigurniji i spremniji da uđe u protivnika u fazi odbrane
Samo u jučerašnjoj utakmici Asano se nekoliko puta zaboravio u odbrani i ostavio na milost i nemilost Uroševića, Asano mi je iskreno više špic polušpic koji se dobro oseća kad ima prostor ispred sebe, a takođe ima osećaj i da da povratni pas na šut nije škrt. Tošić na primer je opasan po naš gol na našoj polovini obavezno izgubi ili pogrešno doda iz čega se stvori šansa. Po meni je dosta problematična ta desna strana Mileta se ne uključuje u napadu i samim tim je teže Bambiju da igra a Bambi je igrač manje u odbrani. Ali slažem se sa konstatacijom ovde kolega da on prosto zaigra bolje dobije motivaciju kada uđe Natko kapiraju se baš.

Ono što bih ja voleo da igramo u sistemu 4 4 2. Dakle Stojke, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Fića, Šćekić/Zdjelar, Natko, Bambi, Asano, pojačanje špic. Dakle u ovoj formaciji bi Asano bio polušpic malo iza špica gde ne bi imao toliko obaveza prema defanzivi e sad mana ove postavke je što ovde nema mesta za Sumu pa samim tim mislim da ovo neće ni biti realno ali mislim da bi ovakva postavka dala itekako više prostora Asanu.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.885
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
U 4-4-2 bi Asanu bilo najkomotnije, ali nije realno da mi to igramo, nemamo igrače za takvu formaciju (dvosmerne bočne igrače, jake na lopti).

Te Asanove greške, kada se zaboravi nisu taktičke, već tehničke. On inicijalno pokrije prostor, ali pošto nema naviku da uđe u duel, njega uvek izbace na dupli pas. Nekada isprati, nekada ne. To može da se ispravi kroz trening, Tošićeva strana ne može. Jbg.
 

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Stvarno je tesko skockati sistem tj.formaciju
da odgovara svakom.

4 2 3 1- odlicna za nasu ligu sa Nathom i Zdjelar/Scekic na CDM. U Evropi sa ovom formacijom ne mogu u isto vreme Suma i Natho (bar po meni) jer bi nazad bilo bas tanko (doduse jos nismo videli Natha kako se snalazi sa defanzivnim zadacima).

4 4 2 - za Asana idealno, ali opet nema mesta za Sumu.

4 3 3 - ovde bi stvarno imali cvrstu sredinu-Natho, Scekic, Zdjelar, i opet Suma ispasta.

Mozda ne bi bilo lose 4 4 2 diamond( Scekic-CDM, Natho i Zdjelar CM, Suma CAM) i u spicu Asano i pojacanje(nadam se). Ovde opet nema mesta za Tosica. Takodje ovde bi bekovi morali da obavljaju djavolski posao, neprestano trcanje u oba pravca celu utakmicu.

Sve u svemu, morace Savo da rotira i da se adaptira stalno u zavisnosti od protivnika da bi svako pruzao maksimum
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top