Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.375
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ono da li je uspeo van Srbije je nebitno, u pravu si i nisam na to ni mislio. To sam napisao zbog njegove izjave za strance
Generalno se slažem sa tobom, ali ovde ne.
Naravno da je bitno.
Zašto?
Pa i Kime Bogojević je odveo KKP na f4 da li bih ga želeo 7 godina 10 godina kasnije za trenera? Ne naravno.
Vremena se menjaju i sport, bio je izuzetan radnik i talenat i na kraju ništa nije ostvario. Niti je napredovao kao trener niti se usavršavao.
Došao je kada je sve karte ispucao.
Došao je u tim koji je pravljen za prethodnika, za potpuno drugi tip igre. Ja recimo ne vidim šta će Asano da radi kod njega.
Kao najveći uspeh ja mu vidim lš, tako i vrednujem rezultate, sledeće su derbiji i polusezona 2010e i 2 titule. Isto tako sama lš je epizoda koju bih voleo da je se ne sećam, ali objektivno ni igrački kadar nam nije bio na nivou.
Da titulu osvoji u ovom brlogu ne verujem ( poješću sva govna), u evropi smatram da je Savo mnogo bolje postavljao igru.
Inače ovi klipovi o motivaciji su tek posebna priča, taj Bogun je igrao fudbal karijere kod Jokana kod Stanoja nije znao gde bije, ne znam dal je neko igrao neki sport u kome za nešto što ne ume mu se jebe majka i to ga kao motiviše. DV je jebavao majku za bezobrazluk, neodgovornost za promašaj otvorenog šuta - ne.
I onda na kraju kao uprava ova je navodno ostavila Savi ceo tim, a za vreme tog Đurića koji je krao pilićarski je praktično svaki trener osvajao titule na kraju sezone, postojala je i logistika i želja da se osvoji bar. Dok ovi ćute i puše. I onda se kao porede te sezone i titule s ovom ligom.
A ko ne ume da čita Stanoju sve najbolje i da ponovi 2010u.
Da je odnos smena trenera i uprava bar 1 prema 3 pa da pomisliš da je do trenera.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Ali zato Stanojevića dva puta za redom dobije pijani Kiza Milinković sa istom tom Vojvodinom.
Tako je,nema sta. Plus Samrok,i jos neki minuscici,jbg kiksevi se desavaju i najboljima,ali generalno odlicno nas je vodio u svakom smislu,igrali smo disciplinovano,borbeno,osvajali titule...mislim da je glupo spominjati ga na negativan nacin. I sto je podjednako vazno Stanoje je nas covek,do koske!
Ja ne zameram ni Milosevicu ovaj zadnji poraz od Vojvodine,sudija nas je unakazio i da je bilo sve kako treba ubedjen sam da bi im dali jos 1 ili 2 gola. Ne zameram mu i jos neke poraze i kikseve,ne samo ovaj zadnji. Mislim da nam je bio odlican,posle 100 godina smo igrali moderan i brz fudbal,rezultati i igre u evropskim utakmicama pokazuju sve.
I mislim da ima potencijal da bude vrhunski trener,ali ne ovde,ne pod ovakvim okolnostima,ne pod ovakvim pritiskom.
Zbog svega toga covek se pogubio,izgubio je poverenje u sebe i u igrace(one sa klupe),kasnio je cesto sa zamenama ili ih nije ni pravio zbog svega toga.
Govorio je da ima sve sto mu treba a slepac vidi da je to daleko od istine. Plus forsiranje Miletica na beku i netalentovanog golmana na golu. Eto to su neke zamerke.
Ali Savo je i ovim pokazao da je gospodin i zelim mu sve najbolje i da se vrati jednog dana ako okolnosti budu takve da postoje ravnopravni uslovi za takmicenje.
A u ovim i ovakvim okolnostima najvise ocekujem upravo od trenera kao sto su Stanoje ili Mare!
Da ih nabriju,da kada izadju pojedu i protivnika i sudiju i loptu i kameru i teren i sve u kurac! Da im carape budu natopljene krvlju a dresovi toliko mokri da su samo za bacanje!
E to ocekujem od Stanoja. I da naravno konacno dovedemo pristojnog desnog beka,nekog domaceg stopera i jos jednog napadaca.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
@Sacayak cesto sam u to vrijeme gledao posjetu, stranica je biljezila koliko je bilo koji dan. Taj dan preko 4000, bas taj dan derbija, sjecam se da nas je bilo milion nismo sebi mogli doci da su nam dali gol. Bilo je prelijepo iz danasnje perspektive, nismo bili zadovoljni sto smo prosli, zamisli. Grande Stanoje.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Savo hvala na svim lepim momentima, a bilo ih je i pamtice se.

Stanoje....ne mogu da opisem koliko sam pozitivno sokiran da ce on naslediti Sava. Drzi gace crvena marvo!

Ali zato Stanojevića dva puta za redom dobije pijani Kiza Milinković sa istom tom Vojvodinom.
Nije ni Stanoje bio bezgresan u toj trci ali je na kraju prvi stizao na cilj......onoliko koliko mu je djura mutavi tada omogucio on je cak i vise od toga Partizanu dao i ne znam koji bi trener u onakvim uslovima totalne rasprodaje i mizernih ulaganja uradio vise od Stanoja. Tako da ako je vec Savu bilo sudjeno da ode Stanojevic je jedna od malobrojnih idealnih zamena.

Motam konferencije tog doba i pokusavam da se prisetim kako je Stanoje tada posmatrao fudbal....jedva cekam da vidim kako ce sve to danas izgledati.
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Stojanče, nije ni DV imao neke zapažene rezultate preko.. Jasno, neuporedivo je, iz hiljadu razloga, ali postoje treneri koji se snalaze samo u svom dvorištu.
Inače, Miloševiću ne zameram mnogo toga. Lepo je bilo gledati evropski opasan Partizan.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.083
Reaction score
15.791
Локација
Храм фудбала
Ne znam za vas, ali ja konacno jedva cekam neku konferenciju u nasem Fudbalskom klubu.
Ajde Stanoje, pozelio si se kuckine krvi napiti.
To sto cigani "gaze" redom je djelimicno jer ne postoji bilo kakav pritisak, igraju opusteno jer nema ko da ih ugrozi.
Ako konacno pokazemo glad i zelju, i krenemo da meljemo protivnike a ne da strahujemo na svakom jebenom gostovanju, vjerujem da ce i kod njih druga prica biti.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Koliko znam Stanoja ekipa ce nam izgledati ovako:
Stojke
Miletic Vitas Banjak Urosevic
Suma Zdjelar Scekic Natko
Sadik Asano(Markovic)

Hvala Savo bilo je dobro!
Srecno Stanoje!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
367
Reaction score
2.290
Локација
Kraljevo
Da postoji trener koji će svojim odlaskom da izađe u medije i kaže da je problem Partizana već godinama u upravi, to bi bio čovek kojim bi trebalo da se ponosimo. Savo je izgleda bio blizu toga, ali opet sa nedovoljno hrabrosti. Sve je jasno kada Sale kapiten gleda utakmicu sa Istoka i ne preuzima nijednu funkciju u klubu.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Inace, Curcic ode, a nadam se da ce Marko Stojanovic i dalje ostati u strucnom stabu jer je bas kvalitetan strucnjak i njegov odlazak bi bio gubitak za nas. Kao da je prizivao dolazak Stanoja od kad je dosao jer se lice kao da su braca rodjena :D
 

vukMKD

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
599
Reaction score
785
Локација
Tamo gde vecno sunce sja...
Hvala ti Savo!

Konacno sam video fudbal kakav dolikuje nasem Partizanu, konacno, nakon dugo vremena sam se osecao ponosno sto se klub ravnopravno takmici sa izuzetno jakim evropskim ekipama, sto nas ne izbacuju neki amateri poput samroka, sto nas ne rutinira sa 3:0 neki jebeni Tun, sto se ne ponizavamo u grupnim fazama sa 0 osvojenim bodova...

Ali ocigledno da nekima merilo kvaliteta nije evropa, vec pobede u Jagodini, Surdulocu, u Batajnici.

Osvojice Sale ponovo titulu, al malo sutra, pod ovim okolnostima, i pod ovim terorom od strane cele drzave, bagro debilna.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.871
Reaction score
10.927
Занимљиво, нисам ово очекивао, а нисам очекивао и оволики опрез и песимизам на форуму. Видим да ће бити нових фронтова :D

Ако ништа друго, добили смо тренера који има неке резултате иза себе. Неке титуле, неко карање циганке, неку Лигу шампиона.

За разлику од њега имали смо "тренера" који се крио иза помоћног тренера, а и оно што је ваљало, изгубили смо одласком Ђумија. То се видело у свим уткамицама ове сезоне, око поставке игре, дисциплине, мотивације.

Саву немам шта да захвалим и никакву срећу да му желим, јер је своје лице показао одавно, а квалитет и рад смо видели.

Веровао сам у њега прошле године, али по овој сезони, мишљења сам да екипа зависила од Ђумија, а не од Сава. И лоше и добре ствари иду на рачун помоћном тренеру, док је главни ту био маскота. Да ћути и пуши, да буде задовољан тимом, да пизди на припремним утакмицама и да просто нема утицај ни на шта.


Радује повратак Станоја, иако сам мишљења да титула може да буде искључиво инцидент као под Марком. Очекујем борбу, тучу и да повратимо достојанство за почетак.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top