Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

djole035

Grobar
Учлањен(а)
06.06.2013
Порука
409
Reaction score
441
Sa ovog snimka,najzaliji mi je I dan Dana's ovaj smesni penal za Lacio na kraju prvog dela igre...
Protiv Spartaka Stanojev kiks...
Bolna I mucna podsecanje...
Ipak,drugi nemamo...Srecan rodjendan Nas Partizane...Preziveces ti I ovo...
 
  • Like
Reactions: Dzo

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Krajevi se potroše,
počeci uvek traju.
Početak – eto šta je na kraju!

Da citiram našem dobrog čika Duška. Opet se vraćamo na početak (nadam se ne i kraj) a to je naša vajna uprava, od koje sve kreće i počinje da smrdi.

Vidim da se opet raspravlja (bespotrebno) o trenerima i stvarno ne vidim svrhu toga. Dokle god imamo ovu smrdljivu glavu, ništa se bitnije neće promijeniti ko god da dođe za trenera.
kolega rešio sve diskusije zatvorio temu
 
Последња измена:

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Slabo komentarišem u poslednje vreme, jer ne mogu da pratim uništavanje voljenog kluba, međutim ne mogu da ne odgovorim na "Uvaljivanje".

Savo je uvalio Stanoui ekipu, kojoj je godinu dana pre toga duplirao vrednost i koja je rastavila jedan Man utd.
Samo toliko od mene.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Jbt, kakva spin maainerija? Jel znate vi da citate?

Napisao sam da mu je uvalio ekipu u smislu da mu je vezao ruke za bilo kakva pojacanja. Trbaju nam bekovi, moraju biti domaci igraci, a takvih jednostavno nema. Jel to istina ili nije? Naravno da imamo ogroman kvalitet u napadadu i naravno da je Savo najzasluzniji za to.

Imamo pravila o strancima i bonusima na koja smo reagovali totalno amaterski i tu sada nista ne moze da se uradi.
Imamo strance na slicnim pozicijama, imamo bonuse koji svi odreda igraju na pozicijama tih stranaca i imamo ocajnu odbranu. To nema nikakve veze sa Stanojevicem, pisao sam ja to i prije pocetka sezone. Savo je ovim poslednjim prelaznim rokom i neprilagodjavanjem tim pravilima sam sebi pucao u nogu. A onda i Stanojevicu.

Toliko od mene. Ko zna da cita, do sad je mogao da shvati sta hocu da kazem, ko ne zna, nek i dalje nastavi da brani Savu, Sumu i Sadika od mene.
 

Lik

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
10
Reaction score
9
Локација
Beograd
Stanoje je i podvala i prevara, em što je priredio jednu od veći blamaža klubu Šamrok, em što je bacio kompletnu sezonu porazom u belgiji od šarloa kojeg je nadigrao i izbacio četvrti tim iz poljske lige, koja je dobrih 10 mesta ispod naše na uefinoj rang listi. Dakle ovo nije ni loše jer se na drugi način ne bi mogli rešiti Vazure a on neka povede i Stanoja i Miljkovića sa sobom. Veli Stanoje da nije zadovoljan Sadikom i Sumom pa ne znam baš koliko on radi u interesu Partizana za vreme Miloševića Sadik je vredeo 10m toliko je nudio Monako kičmu lomio dedjeneku, sad će mo izgleda mi morati platiti da ode, a suma vrteo štopera junajteda kao malo dete pred zgradom.Novi sam na forumu i nikad nisam pomišljao da se raspravljam sa braćom grobarima na netu, zarekao sam se da nikad neću gledati Partizan dok je Miljković starter mnogo mi je taj pajser živaca uzeo u prvom mandatu, nisam spreman na reprizu.Sećam se tekme na jna protiv BSK Borča tip je uspeo da prebaci istočnu tribinu dok je centrirao sa zapadne strane. Pozdrav svima.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Evo neka se javi neko ko ima ispod 60 godina sa foruma i kaže: " ja ovaj potez ne mogu da uradim"
Ovde je sve izdvojeno i verujte da bi izdvojio i neki presing,prekinutu akciju...ali je nije bilo.
I njega uporediti sa Miletićem.

Svaka tebi čast kad si mogao ovo da izvučeš. Priznajem da i ja vraćam da gledam ˝fudbalske˝ poteze Miljkovića ali ovo je već mazohizam top klase. Izvođenje auta me je juče u toku utakmice totalno izbacilo iz takta ali ovaj porez u 72. minut... Sam kao duh je mogao da ode napred i centrira ali jok.

@IN 10
Ne znam kako mu je vezao ruke za pojačanja kad Savo nikog nije ni doveo? Imao je Stanojević dovoljno vremena da dovede igrača kojeg želi, te bekove a ne Obradovića i Miljkovića. Ali se slažem da je Savo još u decembru, u tom prelaznom roku, propustio lepu priliku da unapredi igrački kadar. Mnogo loših poteza je imao Milošević ali ovaj tim daleko od toga da je skup amatera a trenutno tako deluju.
I opet kažem, Stanojevića niko nije terao da preuzme ekipu ako mu se nije svidela a on se stvorio 5 minuta nakon što je Savo otišao. Znao je dobro gde dolazi i šta zatiče jer je ta priprema terena dugo trajala, još od prvom pominjanja povratka Miljkovića, kojeg Savo nije hteo.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.728
Miljkovic je neka vrsta kosmicke kazne iliti karme za to sto smo se olako odrekli Bogosavca pa i Sehovica (mozda se i za Cucina vrlo brzo ispostavi nesto slcno). Nadam se da onog malog Radmanovca necemo ispustiti tako olako jer kad Miljkovic moze da dobije bezbroj sansi da pokaze sta ne zna, onda i Radmanovac i drugi buduci klinci moraju malo da se istrpe i da im se da sansa da pokazu sta znaju, a ne da se bace......
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.937
Reaction score
7.347
Локација
Banja Luka
Kad je vec krenulo vracanje bivsih fudbalera, mogli su i Badalovskog dovesti :D

Ovo je Mučno šta rade
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.547
Reaction score
3.854
Локација
Beograd
Просипали смо, али нам барем нису носили игру пропали Рамаданијеви пулени који сви зајдено немају 500 скупљених минута у задње 2 сезоне.

Pa cekaj malo, zar neko ne bi trebalo da to aminuje? Zasto izbegavamo da kazemo ono sto je sustina? Ne Savo, Stanoje, Rasovic, Djukic, Mirkovic nego uprava. Trio VVV.

Svi se bavimo time da li je kriv neki trener, igrac i sl. a sta sa ovim tompusarima?

Mi se zahvaljujuci njihovom radu pretvaramo u Hajduk iz Splita.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Svaka tebi čast kad si mogao ovo da izvučeš. Priznajem da i ja vraćam da gledam ˝fudbalske˝ poteze Miljkovića ali ovo je već mazohizam top klase. Izvođenje auta me je juče u toku utakmice totalno izbacilo iz takta ali ovaj porez u 72. minut... Sam kao duh je mogao da ode napred i centrira ali jok.
Nije stvar mazohizma...stvar je očaja...i načina da pomognem Miljkoviću i Partizanu.
Da ga neko gleda...i da bi trebalo jebeno da igra fudbal,i pomogne Partizanu a ne da zaradjuje platu fudbalsku preko našig živaca.
-Fudbaler koji tri četiri utakmice prethodne nije umirio ni jednu loptu koja nije išla po zemlji.
-Svaku loptu po zemlji koju je primio poslao je nazad
-njegovu stranu konstantno zatvara Vitas
- Kada pošalje dve lopte napred u toku 90 minuta ili centrira deluje kao da je to uradio pokojni Miša Tumbas.
Sramota of mene što sam Mišu stavio u istu rečenicu sa Miljkovićem ali moj poremećaj ličnosti mi ne da mira ukoliko kažu da je bolji od Miletića i kažu da zatvorio potpuno njegovu stranu.
Činjenica da je na glasanju na nšem forumu bio zaradio "neupadljivom sigurnom igrom 20 glasova...nešto pobogu nije u redu sa percepcijom.
-Svi rade za njega a na njemu je da prima dečije pasove i šalje nazad.
Nikad nije uleteo u noge ili stao na presing iza igrača...nema ga ...Ne hvata ga ni wide camera.
VAR ga ne bi našao ... Magija brate.
Aut ne ume izvesti,kada primi loptu obavezno usitni korak i podigne ruke u fazonu "kome sad majstor da baci" pa vrati nazad.
U blok kad uleće skoči metar od njega pa nastavi trk i kad loptu ovaj ispalio ponovo skoči posle 15 sekunda....Koji kurac Miljko?!
A kad opali loptu na gol, e tu nastaje epska priča.
I on prima platu u Partizanu? I on je sinonim za trenerovo zalaganje i borbu za Partizan?
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
545
Reaction score
1.921
Stanojeviceva izjava posle meca-od a do s jadna i bedna!
Od izdvajanje Sume i povredjenog i izmorenog Sadika kao da su oni jedini problem do velicanja igre Metalca.
Cekao sam da se malo slegnu emocije inace bih napisao sve i svasta. Za ovo bih i trenera i skoro sve aktere na terenu kaznio oduzimanjem mesecne plate! Sa jebenim igracem vise ti primas gol protiv jebenog Metalca i igras nereseno?? Nema izgovora. Ali!
Isto mislim i za utakmicu protiv Novog Pazara! Ovde su mnogi jedva docekali da Stanoja nahrane govnima i ispljuju najstrasnije a istina je uvek negde izmedju. Nasledio je tim koji je manje-vise iste rezultate imao u ligi i koji se prosto mucio i to je cinjenica. Tek juce je dobio neka pojacanja i posle samo mesec dana ne moze da se coveku sudi i da se podvlaci crta.
Isto u vezi Miljkovica. Toliko se decko razapinje i pljuje,prave se neki klipovi(gde je imao 3 debilna poteza koja nisu uticala bitno ni na sta a ostalo je bilo skroz ok),jedva se ceka na malu greskicu pa da mu se sece glava...I to je isto jadno i bedno. Aj se kladimo da neko sad napravi klip sa Celom kojeg stvarno volim i mislim da je solidan stoper a bek nije sigurno,klip sa njegovim potezima i ispadanjem i lomljenjem kicme bio bi 20 puta gori od ovog sa Miljkovicem!
I da se razumemo,uopste ne smatram da je Miljkovic igrac za Partizan,ali u momentu gde nece da se otvore 100-200 hiljada za nekog boljeg razumem logiku-bolje i Miljkovic nego niko. I covek je stvarno u odbrani daleko bolji od Cele i samim tim bolje resenje,prinudno naravno.
Verujem i dalje u Stanojevica i sigurno ce jos neko vreme imati moju podrsku i naravno da cu uvek reci kada covek gresi,ali zlonameran necu biti nikada. Ni prema njemu ni prema bilo kome.
Isto bih da se izvinim golmanu Popovicu,u ovom momentu daleko bolje resenje od Stojkovica. I dalje mislim da smo morali dovesti Rockova na primer i resiti na duze vreme tu poziciju i da nam svakako treba bolji golman od ovih koje sada imamo.
Sto se Sehovica tice,prvi sam ovde rekao da je najveca glupost i velika greska sto pustamo coveka,pogotovo sto ga pustamo za dzabe da ide!
Ovde su mi rekli kako je struka u pravu,kao oni ga gledaju svakog dana i znaju bolje..o ovom slucaju ne znaju bolje! Decko je bolji od svih levih bekova koje imamo i jos plus je klinac koji moze samo da napreduje.
I Savova greska jos jedna -Matic! Onaj koji zna da igra u tim brzinama hahaha,ocajna procena!
Nikolic kojeg je najurio je 20 puta bolji igrac od Matica(uzgred,juce je opet dao dva gola za Spartak) i neverovatno mi je da ga Stanoje nije vratio do sada.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Na stranu Miljkovićevi (ne)kvaliteti, ali ovakav klip može da se napravi za svakog od naših igrača, a velika većina ima bolji rejting i veću platu od njega.

Drugo, on igra jer ga je neko pustio da igra. Svi znamo koliko ne ume, ali ne može da odbije da igra. Pri tom, čovek nije ništa kapitalno zajebao od kad je došao. Ako nam je on najveći problem...

Valja se malo izdići iznad ličnog animoziteta.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
@Magelan
Kaži koji.
Koji naš evo imam pola sata mogu to da uradim.
Ako nešto kažeš mora da staneš iza toga.

Koji naš igrač nije poslao ni jednu loptu napred ili Dve za 90minuta,
Koji igrač nije presekao ni jedan pas
Koji je to igrač koji nije osvojio ni tri jarda na terenu?
Koji igrač nije makar jedan put uleteo i peesekao pas.
Koji nš igrač nije uspeo ni jednu loptu koja nine išla po zemlji da uštopuje?
Edit.
Ovo što sam izdvojio od Miljkovića nisu najgori potezi .
Ovo su svi potezi .SVI.90+ minuta...Sve što je uradio
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top