Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
E tako. Ti i ja smo ga na sva usta branili, ovo isto, malo sažetije sam napisao dok si nastavio da ga braniš @Matke22

Nije ovo dobro, ali mu dajem da na proleće igramo daleko ozbiljnije sa serijama pobeda. Ako bude i dalje ovako, a sva je prilika da hoće, izgleda da su svi ostali bili u pravu i da čovek ništa nije doneo, niti razmrdao ekipu niti disciplinovao taktiku. U totalnom smo knockdownu i čekam neko bolje vreme samo možda pod palicom nekog drugog trenera ako se Stanojević ne uozbilji.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
@Direktor_Grobar
E upravo sam to i ja pisao, da mu treba dati vrmena. Nek prodje pripreme na zimu pa da vidimo onda sta ce biti, ako nastavi ovako onda jbg ispostavice se da je vecina foruma bila u pravu. Samo ne znam koga onda mozemo dovesti i kolilo vremena tom nekom "davati" i tako u nedogled. Sto i jeste nas problem odnosno stalno menjanje trenera uz sve to menjanje i kljucnih igraca.


Ali ne, vecini je odma lakse reci vidi ga Stanoje dosao da otera strance i da razjebe Partizan. (Jedino mi Miljkovic tu ima neke veze sa tim, ove ostale Obradovice, Jojice bi doveli ko god da je trener, osim ako trener izricito ne bi rekao da mu takva pojacanja nisu potrebna i da radi sa onim sto ima. Sto je donekle slucaj vrv sa Savom)
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Nama treba kontinuitet kad je u pitanju selekcija, a dokle god zivimo samo od transfera to nece biti moguce ( u stvari ne zivimo nego prezivljavamo). Nama trebaju i drugi prihodi, nama treba mogucnost da zadrzimo na duze vreme (bar 3 sezone) svoje najbolje igrace. To je jedini nacin da stvarno napredujemo, a sve ostalo je jurenje sopstvenog repa. Koliko god da je sportski sektor kriv za ovo stanje (a kriv je poprilicno) govna ne padaju u vis nego na dole i jasno je da je sve ovo sto nam se desava samo krajnji rezultat loseg rada uprave. Niko ne treba da se amnestira od odgovornosti ali mora da se zna odakle taj lanac pocinje i ko je najodgovorniji. Koliko smo samo trenera, timova i nosioca igre promenili za samo proteklih 5 godina to je neverovatno, neozbiljno i nedopustivo. Na svakih godinu, godinu i po dana mi rekonstruisemo tim potpuno. Pa dobro i da postojimo u takvim uslovima stalnog seckanja i prepakivanja.
 
Последња измена:

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
@Direktor_Grobar
Po mom mišljenju što se tiče sportskog dela priče, problem je neke dublje prirode. Igrači su uljuljkani, previše plaćeni za ono što pružaju na terenu, uslove imaju boli glava, pripreme po Turskoj, Kataru, Sloveniji... A rezultati su na nivou Čukaričkog i Vojvodine.

Krenimo od Lazara Markovića. Ove sezone je na 9 odigranih utakmica zabeležio 575 minuta na terenu, na 6 utakmica je bio izvan protokola, jednu je presedeo na klupi. Sve u svemu za tih 575 minuta je postigao 2 pogotka. Nedovoljno za platu koju prima. Prošle sezone je u ligi nastupio na 10 utakmica i postigao 5 golova. I to nam je jedan od najplaćenijih igrača?

Asano.
Japanac prošle sezone na 23 utakmice u ligi dao samo 4 gola. Ove sezone je bolji i na 15 utakmica zabeležio je 1297 minuta i za to vreme postigao 6 golova, poslednji put je bio strelac u avgustu. Super je sve to što on radi u odbrani i dosta znači u evropi ali igrač plaćen milion evra obeštećenja i pola miliona plate mora u napadu mnogo više pružiti. Tanko je to do sad.

Tri igrača napred koja ne prave razliku u kontinuitetu, već u nekim bljeskovima. I kad na to dodamo povređenog špica, plus mali Stevanović dobijemo tupu oštricu.

Rajko Brežančić čovek prima 200 hiljada godišnje, a u ovoj sezoni nastupio na tri utakmice. I to dve odigrao komplet, a na trećoj nastupio 6 minuta. A na zimu nismo imali platiti pola miliona Rajkoviću, a dajemo ljudimo koji više vremena provode van terena nego na njemu.
Za čije baba zdravlja primaju plate Lalatović, Pešukić i Vujačić?
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Zato pričam, vratimo se deci. Jebeš ovo, dovedeš da bi doveo i kombinovao. Uzeo bi i ceo U19 ubacio u prvi tim. Dovidjenja smo rekli tituli, prodaj sve, gradi ekipu. Reset je potreban, ovo sve je mlaćenje prazne slame.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
A dosao je kao dobar tehnicar.
Secam se njehovog debija protiv turaka.
Trenutno je na nivou Miljkovica sto se tehinke tice. Razlog nepoznat.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Asano je po mom mišljenju poslednji igrač koji zaslužuje da bude kritikovan. Kada bi svi imali odnos prema dresu kao on, gde bi nam kraj bio. Nije on gol igrač, nije ni neki izvanredan tehničar, ali surove brojke govore da nam je on u dosadašnjem toku ove sezone i najbolji strelac i najbolji asistent u ekipi Partizana, a to mu i nije glavni kvalitet, kako je i većina članova ovde prepoznala.

Inače nisam pristalica toga da se igrač (pa i ofanzivac) meri isključivo kroz broj golova i asistencija, ali uz Asanovo zalaganje i doprinos i u defanzivi, ove brojke (6 golova i 3 asistencije) ove sezone su sasvim solidne, pogotovo ako uzmemo u obzir koliko uopšte golova postižemo kao tim.

I svakako da nam Asanove partije nisu najveći problem u ovom trenutku.
 
Последња измена:
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.372
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Svojevremeno kad nismo kurca mogli da sastavimo u Evropi je krenula kampanja kako je Moreira preplaćen.
Sem njega ni jedan igrač nije mogao da izdrži duel u Evropi, ali on je bio problem jer ne donosi ono za šta je “plaćen” ( if any).
Ovo me podseća, imamo u timu neke igrače kojima se 10 godina kasnije osvežava karijera, al problem su pazi kurče stranci koji ne donose ono za šta su dovedeni, sad što Asano pretrči više od sve naše dece, i osvoji više lopti, to nije ni bitno.
Mi bi za milion evra da od stranca dobijemo kombinaciju Anrija i Trezegea, ali da za milion prodamo Nikolića sa pozajmice.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Da preformulišemo Asano nije dao gol otkad je otišao trener koji ga je doveo. Pri tome nije ni došao kao golgeter.
Leonarda je doveo jedan trener, a nadavao se golova kod drugog. Ne želim da ih poredim naravno (različiti tipovi igrača skroz), samo to je glupo, ti ako znaš davaćeš golove i kod jednog, drugog, petog trenera. Pogotovo u ovoj poluamaterskoj ligi. Kad smo kod Leonarda, da li mislite da bilo koji igrač iz ove postave bi mogao doneti titulu u 16/17 sezoni umesto njega? Mogao bi al juče. To je ono što pričam, nemamo igrača napred koji je konstantna prevaga.

Ovo za milion evra i pojačanje je mit neviđeni, al neka. :D

Asano radi fantastičan posao u defanzivi, odnos prema dresu za svaku pohvalu. Nisam reči rekao o tome, naravno da to treba da se ceni. Što se tiče spremnosti kapa dole, profesionalac pravi. Nadam se da se naši omladinci ugledaju na njega. Uroševića i njega uvek izdvajam što se tiče borbenosti i spreme...

E sad to što je ovde kod nas spektakl kad krilo obavlja poslove u defanzivi to je nešto drugo. Premier liga, primera upališ i vidiš da svako krilo odrađuje posao u defanzivi. Primarni posao krila je da asistira i daje golove, a podrazumeva se da obavlja defanzivne zadatke.. Mali Fića strašno zabušava u defanzivi i ako tako nastavi neće moći igrati nešto ozbiljnije.

Jedina dva igrača za koja bi mi bilo žao da napuste ovu ekipu su Natko i Zdjelar. Za Uroševića i Asana imam poštovanje, zbog borbenosti i profesionalizma. I Ostoja može u grupu Asana i Uroševića, njega sam zaboravio.

I za kraj, poslednjeg iz ove ofanzivne 4-ke bih prodao Asana. Prvi na spisku bi mi bili Marković i Suma.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Vidis Matke u tome i jeste nasa nevolja, a lepo si to zapazio...
Urosevic je takodje spreman, profesionalac, trci dosta, odgovoran, neprelazan u defanzivi, pokusava u napadu koliko zna. A on je defanzivac i to nije dovoljno da poatane idol, nego mu se zamera tehnika i centarsut, sto se slazem.
Momak je solidan igrac, nista vise.
Pritom je domaci igrac, evropski juniorski prvak, igra za dosta manju platu. Ali jok.
Trenutno je Asano Moreira.
Momak je vrlo simpatican i zasluzuje postovanje svakog navijaca.
Ali japanski Mesi, pa igra defanzivu, trudi se, jede heljdu itd...
Ne razumem.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top