Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.749
Reaction score
29.602
Локација
Beograd
Večeras je bilo važno da pobedimo, da se ne potrošimo i da se ne povredimo. Čime je vaskoliko grobarstvo nezadovoljno?
Pobedom, prolazom i nepovredama sigurno nismo nezadovoljni, naprotiv. O potrošnji bi se već moglo raspravljati, jer je fudbaleru u opisu posla da se troši i trči a ne samo da trčkara...

Ja lično, nezadovoljan sam što naš ,,oprez,, traje 45 minuta, a to onda nije oprez nego nepotrebni strah od protivnika koji je za klasu-dve slabiji od nas...
...naši aduti su napad, ne odbrana, i čemu onda 45ominutno ,,cinculiranje,, na ,,nulu,, - valjda je bolje da u prvom poluvremenu više napadamo i damo gol-dva, pa po cenu i da primimo taj jedan, nego da čekamo da primimo taj jedan-dva na kraju utakmice i da ispadnemo iz takmičenja (ko je zaboravio AZ, trebao bi da ga se seti, ovi sinoć nisu bili AZ, ali ne znači da nam takav neki neće ,,pasti,, u sledećim kolima)...

Drugo poluvreme je pokazalo kako treba - više smo napadali i pokazali da i nije tako strašno kad napadaš, niti ćeš odmah primiti gol - jerbo i taj protivnik mora da bude pozadi kada ga ,,stisneš,,...dakle nije stvar u tome da ne možemo, nego trener zaplaši naše igrače i onda svi najradije odigraju poluvreme ,,a la Šćekić,, - dodaj prvom (iza) sebe i nema da brigaš...nisi ništa kriv, pa ma šta da se desi...
Šta ima da se desi? To je fudbal, igra, igra se da pobediš, ne da se plašiš i brineš hoćeš li biti kriv! Primiš gol, pa šta, nije smak sveta, daćeš dva, tri, koliko bude trebalo...
Inače Šćekić JESTE dobar u defanzivi, ali to ne znači da Partizan treba da igra skoro pa defanzivno celo poluvreme...NJIMA odgovara 0:0 na poluvremenu, ne nama!
Evo, igramo sa Vojvodinom, pa posle i sa nekim sledećim Linglongligašima, KOME više odgovara ,,nula,, na poluvremenu?!
Mi smo Partizan, ne oni, mi jurimo titulu, ne oni...Dakle?

Ja više volim da pišem o greškama kada pobedimo, nego kada izgubimo, jer kada izgubimo, onda je kasno reći bilo šta, a nezadovoljan sam i time što naši igrači (a i ,,štab,,) opet ništa nisu naučili iz nekih prethodnih grešaka i poraza...

Miletić nam je bio jedan od najaktivnijih u napadu, a zna se da mu je taj segment najslabija ,,fudbalska karika,, - i tako celu utakmicu...dakle, zar nije bilo svrsishodnije da se i neki drugi fudbaler bar nekim delom utakmice ,,pojavi,, tamo gde se može napasti?
A koliko je samo puta Nema ostao u tom napadu, bez da se odmah vrati nazad?
A i kad se vraćao, setite se samo kako se zaleteo u igrača otpozadi i gurnuo ga rukama, iako je već bilo izvesno da će ga ,,pokupiti,, drugi naš igrač - čemu to? Da dobije karton i da im omogući pri kraju utakmice da svi dođu u naših 16m na skok?!

Šta tek reći za ,,ubilački,, start Vitasa - bez preke potrebe. Da je stigao da potkači onog mučenika kako je hteo, dobio bi direktan crveni karton.
1. To je bilo na sredini terena dakle ima još prostora i vremena da neko od naših igrača spreči taj njihov napad.
2. Pa čak i da smo iz te akcije primili gol, imali bismo vremena do kraja utakmice ili u produžecima da pobedimo - ali sa 11 igrača na terenu!
3. A da je Vitas ,,pokupio,, onoga kako je hteo, igrali bismo do kraja utakmice (a ako ovi stignu da nam uvale gol, onda i u produžecima) sa igračem manje! I plus ga ne bismo imali za neku sledeću utakmicu!
4. I, šta je pametnija odluka, ići na direktan crveni karton u jednoj takvoj ,,đene-đene, situaciji ili ne?

Dakle, loše procene naših igrača, neka loša dodavanja, teren koji je očigledno tako mekan da se pretvorio u neko busenje do kraja utakmice, kontre koje smo upropastili, sudija koji ne pušta prednost...i sve one stvari koje više nisu ni važne - jer ta utakmica je prošla, ide sledeća...

Ali to zaista ne znači da naši fudbaleri treba OPET da imaju loše procene šta se radi a šta ne na terenu...juče smo ,,prošli,, uprkos tome, na znači da ćemo stalno tako!
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Ja sam poraz u finalu kupa teško podneo. Ne zbog samog poraza, jer je toga uvek bilo. Ali da se ona kreatura tako popiša po nama, uf... to me ubilo. I to sa onakvim momentumom na našoj strani. To je moj najveći minus za Miloševića za sada. Taj meč je morao da dobije.

I sad opet igramo sa njima u prvenstvu i ako opet ne pobedimo mislim da će to biti najbolji pokazatelj dometa našeg trenera. Jer jedno je gubiti, a drugo da onakav indijanac ponižava klub, navijače, igrače...

Uzgred, ako sam ja dobro razumeo, razlog zbog koga Vojvodina počinje kvalifikacije od 3. a mi od 1. kola je gubitak kup finala, što je dodatni problem izazvan tim porazom.

Ponavljam ovo po stoti put, najjači adut Miloševića nije u njemu, već u potencijalnim zamenama - Vermezu, Plavom, Ljubinku... I sve dok je tako ja sam za to da ostane...
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Radovan Curcic liked rutiniranje.
Protiv madjarske kurve ulazi Markovic Lazar i siluje droljetinu.

Izvinite sto preterujem i sto sam u euforiji, ali za mene je ovo utakmica sezone!
Zelim najbolji Partizan do sad, zelim da im pokazemo ko smo i sta smo, i da posle utakmice sede u cudu i placu koliko su pregazeni!

Boli me kurac ko ce da igra! Daj Lolu daj Pavlovica.. daj Stevanovica na golu, hocu 11 ludaka na terenu da izginu za pobedu!
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Radovan Curcic liked rutiniranje.
Protiv madjarske kurve ulazi Markovic Lazar i siluje droljetinu.

Izvinite sto preterujem i sto sam u euforiji, ali za mene je ovo utakmica sezone!
Zelim najbolji Partizan do sad, zelim da im pokazemo ko smo i sta smo, i da posle utakmice sede u cudu i placu koliko su pregazeni!

Boli me kurac ko ce da igra! Daj Lolu daj Pavlovica.. daj Stevanovica na golu, hocu 11 ludaka na terenu da izginu za pobedu!
Prelomni trenutak sezone. Sa kiksom bi cigani lagano šetali kroz njihov “pakleni” raspored. Ovde tri boda u bilo kakvom obliku su pod moranje.
Obzirom da je Asano nedavno dao gol grudima, želim Sadiku da ga utera Sa Dik ciganskoj kurvi 2 i psihijatrijskom slučaju na klupi.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Ako budemo htjeli da igramo i da se borimo, dobijam u NS bez problema. Sumu i Natka pitati ko je voljan da se lopta taj dan, da olaksaju i nama i sebi.

Ovo je jedna od utakmica koja ce da nam usmjeri sezonu, zbog toga se pribojavam dal ce svi u ekipi i strucnom stabu da uvide znacaj.
 
  • Like
Reactions: BaX

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Bilo bi dobro da je to utakmica za titulu, realno je samo jedna od 38 u Kokeza / SNS ligi.
Od Save nema ništa, to jest sistem nam je provaljen odavno.. Naša pobeda će zavisiti isključivo od raspoloženja igrača u navali.

P.s. Milošević da je čovek od obraza, posle još jednog eventualnog kiksa od onog uber ciganskog seljaka, morao bi da podnese neopozivu ostavku.
Mada i ja budala, tripujem se da ne živim u Srbiji..
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Menjanje trenera dok je ciganima zagarantovana gotovo svaka pobeda u ligi je gubljenje vremena za naš Partizan. Mi moramo da se vežemo za jednog trenera, da istrpimo 3-4 godine (ili dok ne crkne govno koje nam sve ovo radi) ako mislimo nešto u Evropi da uradimo. U našoj ligi su treneri nebitni, sve je nebitno sem cigana.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Bitno je i te kako.
Nije isto imati nekog ko ce cutati i nekog ko ce izaci i reci kako stoje stvari.
Nije isto imati Djukica i Nikolica! Ni u svlacionici ni pred kamerama.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ide se iz krajnosti u krajnost.
Šta znači ćutanje? Eno čitao sam za menadžere Mančestera posle Fergusona, niko od njih nije uspeo da dobije igrača kojeg je želeo, klub je dovodio koga je hteo. Konte je isto imao izjave da mu nisu doveli igrače koje je želeo, samo njegovim ličnim angažovanjem oko transfera je Lukaku završio u Interu. A svetski, top treneri, ćutali su i ostajali da rade.
Kad se pominje Đukić, zašto se onda zanemaruje činjenica da je on pretio otkazom ukoliko Moreira ne potpiše za Partizan? Naši se ciganisali oko plate, Štitarac rekao da ide ako mu ne daju koliko traži. To je jedinstven slučaj u našem fudbalu. A takođe i Nikolić i njegova reč ili bolje reći ćutanje. Đemba-Đemba, Malbašić, Ćirković, Kljajić (sve Stojić kombinacija), pa Gulan, Marinković, Babović... Trpeo je i on svašta. 99% njih ćuti na sve i radi, tek kad krene stolica da se mrda neki progovore, ali kasno.

Nema bezgrešnih. Savo me mnogo nervira sa nekim stvarima ali mislim da ima šlifa.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Pa nije isto kada ti se igras vuce po terenu i onda mu trener u svlacionici j*be mater(ne bukvalno) i kada za takvo isto ponasanje trener kaze da je sve u redu. Tako isto nije isto i kada trener stoji mirno pored terena dok sudije kradu, ne izvrsava nikakv pritisak ili kada se buni samo na nekoj prijateljskoj. Razumem da nije svako istog temperamenta i da svako ima drugaciji nacin radnje, ali bas zbog toga ne moze svako da bude trener Partizana, pogotovo ne u ovom vremenu.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
da, slazem se! u nedelju je vrlo bitno!
nisam neki preterani optimista samo zbog toga sto partizan kao klub verovatno ne kapira znacaj utakmice u ns.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ja sam i dalje ostao na evro modu, totalno sam zaboravio na najretardiranije pravilo o ograničenju stranaca, a znak jednakosti može da ide i na u21 pravilo. Baš je bedak što jedan od stranaca ne može nastupiti u sutrašnjoj utakmici.

Znači odluka će pasti na Natko/Suma.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Pa to je ocekivano on i Suma ce da se menjaju kroz sezonu kad je prvenstvo u pitanju. Mene vise zanima da li ce bekovski par ostati isti, a ostalo je poznato.
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.384
Reaction score
5.165
Локација
Beograd
A šta mislite na ovu formaciju:

Popović
Ostojić Banjak Vitas
Lutovac Zdjelar Brežančić
Natho Suma Stevanović
Sadik

U drugom poluvremenu zamene Asano-Stevanovic i D.Stojković/Šćekić-Natho/Suma
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
A šta mislite na ovu formaciju:

Popović
Ostojić Banjak Vitas
Lutovac Zdjelar Brežančić
Natho Suma Stevanović
Sadik

U drugom poluvremenu zamene Asano-Stevanovic i D.Stojković/Šćekić-Natho/Suma
Imaš 5 strendžera u protokolu. Natko mi ne bi igrao kad bi probao ovo već Asano.

Nadam se da Savo polako razmišlja o 4-4-2 pošto je rekao da ga je korona sprečila da uigravamo to.

To bi izgledalo ovako. Partizan u našoj ligi mora sa dva isturena, imamo i tim za to. Asano bi bio Iliev iz svog prvog perioda u Partizanu. Stavio sam i alternativna rešenja s tim što Lazar može u svim bočnim kombinacijama. Jaguar je dokazao ono o čemu sam vam pričao, on može ladno da da 20 komada u ligi.

Niko neće moći da me ubedi da mi ne možemo da igramo 4-4-2 u bilo kom formatu. Muka mi je od 4-5-1.

085591FB-CF60-40EF-9D44-25B785CC6BD8.jpeg
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Na danasnji dan pre godinu dana, lezim u bolnickom krevetu sa 3 sveze ugradjena stenta, i na objasnjavanje doktoru da MORAM da gledam Molde-Partizan, on mi kaze da na koronarnom odelenju, samo 2h posle intervencije ne moze telefon uopste, kamoli utakmica da se gleda.. Ja mu kazem “doktore razumi me, ili gledam ovde ili idem napolje do prvog televizora”
Uz negodovanie i nevericu mi dopusta.. ja gledam na bromazepanu i infuziji, sa cevcicama u nosu i ustima..

Hvala Celavi, hvala ti do neba! Hvala Djumi za nacrtanu akciju, hvala Savo.. hvala svima.. to hvala nikad necete razumeti dovoljno dobro.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top