Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.037
Reaction score
26.179
Локација
ante portas
PARTIZAN (4-2-3-1): Stevanović – Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jevtović – Terzić, Marković, Menig – Rikardo
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.198
Локација
Žrnov
I da... ova poslednja izjava/intervju Saše Zdjelara je meni znak da on sigurno ide... tuga je moja pregolema. On je za moje standarde primer kako igrač Partizana treba da se ponaša, na terenu i van. Dečko vaspitan, elokventan... svaki put kada skine traku tokom utakmice, da preda nekome, deo duše mi odumre.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.037
Reaction score
26.179
Локација
ante portas
Kada smo mi bili prvi osećao se neki nemir u državi, kao da ne sme da se dogodi da Partizan bude šampion, tako se oseća u vazduhu, tako se zaključuje kroz pisanja u medijima. Sada kada su oni prvi stiče se utisak da je zavladao mir, kao da je svima laknulo.

Ovo da se urami.
 

Moskri63

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
333
Reaction score
778
Nadam se da je sada mladjima jasno kako su u proslosti nastajali nasi nizovi godina bez titula i njihove lazne titule. To se desavalo i kad smo imali publiku koja je volela Partizan pa vi vidite s kakvim zlom se decenijama suocavamo...
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Hvala Zdjelaru, Uroševiću, Nathu, Rikardu......možda još nekoliko igrača zaslužuje pohvale. Stanojević je odavno zaslužio da ode, cele sezone nam je prosipao demagogiju po uzoru na ludaka koji je uzurpirao vlast u čitavoj državi. Da je čovek, sam bi otišao, u 5 derbija nijedna pobeda. Ajde da je igrao hrabro, pa izgubiš. Kukavički do bola, tako ne zamišljam trenera Partizana. Nogom u guzicu čitavu upravu i trenera, uz to i gomilu povratnika koji osećaju klub do poslednjeg evra.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.562
Reaction score
29.604
Локација
Novi Sad
Stanojevic najveci krivac za ovaj neuspeh.
Ko god je tokom sezone podrzavao Stanojevica taj je radio protiv Partizana.
Cuj ovo sad.... Ja sam podrzavao Stanoja svim srcem do posle derbija i cuvenih +5 ili +2.. od onda opada podrska a vec par kola sam za to da ode...ne znam cemu ta recenica, cemu prozivanje clanova koji su pruzali podrsku...
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Niko nam nije kriv nego mi sami, 5 bodova prednosti smo prokockali, derbi nijedan nismo dobili.

Imali smo sve u svojim rukama ali ne i umece trenera da zajedno sa ekipom sacuva tu prednost. Licno ja necu da kukam i derem se da je kriva uprava, krmak ili ko vec iz nje, ne gospodo igraci i gospodine treneru krivica je iskljucivo vasa. Nisu ni sudije ni savez ni tvorzan niti bilo ko vec vi.

Da je Marko Nikolic bio na klupi videli bi svi da bi drugacije bi bilo.

Neko ce reci ostali su igrali sklanjalicu pred musavima i davali im bodove, mi nismo ali nismo musave ni pobedili u ovoj sezoni, a sposobni smo bili da ih pobedimo i da smo to bar jednom uradili danas bi titulu slavili.

Toliko za ovu sezonu mada sam je povrsno i pratio a i komentarisao. Valjda ce sledeca biti plodnija.

p.s. Ostaje kup daj boze da bar tu nesto uradimo, nadam se ali i strepim.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.466
Reaction score
5.835
Локација
beograd

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
815
Reaction score
4.306
Локација
Beograd
Licno ja necu da kukam i derem se da je kriva uprava, krmak ili ko vec iz nje, ne gospodo igraci i gospodine treneru krivica je iskljucivo vasa.

A cija je tacno krivica to sto u ovaj klub nece da dodje da radi nijedan trener bolji od Stanojevica, jer cak i ako izuzmemo faktor finansija, nijedan trener koji drzi do sebe a da ima neko ozbiljno znanje i kvalitet nece ni da prismrdi klubu koji lici na ovo na sta lici FKP? Stanojevic (koji je u najboljem slucaju prosecan trener) je u trenutnim uslovima premija, a za to su zasluzni samo i iskljucivo krmak i ekipa.
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
277
Reaction score
1.779
Локација
Beograd
Za sva vremena Nathovi rekord penali i Rikardovi gol rekordi stoje i slava su Nama Bg, Srb, Svet, Vaseljena crno-belima koji smo šampioni zemlje, univerzuma celih.

Hermetička društva, slobodarski pokreti, džamahirijski kružoci, lokalne kolonije, jehove, svake decenije po koju titulu ili zabranu igranja Evrope, Partizanu nametnu preko derpe saveza i nambla skupština im.

I jedno 3 rata koja su uticala na crno-bela pokoljenja su sebi pripisali, kontrolom štampe i medija...jogiji, sodomi, okultisti.

Titule koje mi osvojimo, u reptilskim organizacijama prikažu kao njihove, a kasnije putem njihovih anarhičnih društava i korumpiranih vlasti, svima.

Partizan je sa 27 titula prestigao za sezonu čergaše, pre 5 godina,.. a onda tiranija pacova.
Partizan 35 titula...i sve ratove pobede, objaviti u svim vestima. Je naša i svačija stvarnost i njihova zlobna, štetna paranoja.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top