Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.305
Reaction score
15.381
Локација
U pizdi materini
Kurac bi ja nastavio dok se ne isprazni ceo onaj usrani stadion. Posle bacanja one eksplozivne naprave sa ekserima ne bi ovi ni videli fudbala sem opštinske lige. Ko misli da imam neke nacionalističke porive nek mi se sagne i nek pređe istoriju postova na forumu.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.290
Reaction score
8.059
Локација
Космос
Јесте да Нови Пазар није никакав репер, далеко од тога, али лепо је видети заједништво у тиму, и то се мора признати. Само тако и можемо нешто да направимо са овом екипом која је реално доста лимитирана, понајвише у ширини ростера.

Здјелар право капитенски, командује средином!
Урошевић нестандардно офанзивно потентан.
Натхо мајсторица, шта рећи, а Сума је доказао зашто нам је потребан, и ето, ипак је можда играч и за "мале" утакмице. Фина асистенција Баждара, свиђа ми се како се креће по терену.

О ванфудбалским дешавањима сам све већ рекао, и немам шта да додам. Требало је бити 0:3 службено за нас и тачка.
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
167
Reaction score
996
Локација
JNA
Partizan dobio , tamo gde ne dobija , i to prilicno lagano . Ja kiptim od besa , prvo zbog Jojica celu utakmicu , pliva covek celu utakmicu jbt, pa ono sranje i teranje sa tribine , i sada Scekic umalo televizor ne polomih , da ovako primas prvi gol u sezoni , od ovih mrtvaka , uhhh.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Bez obzira na sve, fali nam ovo i ono, igraci ovi ili oni, i jeste da Pazar nije neki reper, ali Partizan deluje mocno. I to je i vise nego uzivati gledati.
I da dodam, znali smo svi da cemo primiti taj gol i u SL, ali ako mora da dodje jedan primljen, neka uvek dolazi nakon cetiri datih i sve ce biti ok. :D
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.950
Reaction score
27.040
Bitno da smo pregazili ova govna.
Odličan početak sezone...
Sad pregaziti i one ruske skotove, i nastaviti niz i dobro raspoloženje...
Gazi PARTIZANE!
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.999
Reaction score
7.610
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Moramo da dolazimo na utakmice u sto vecem broju i da pruzimo podrsku ovim momcima. Oni to zasluzuju. Vide se da postoji zajedinistvo, sto je veoma lrpo videti. Kada vidis kako se svi raduju posle gola, ne moze srce da ti ne zaigra. Ne bi bilo lose da igraci budu u nekom karantinu sto, se tice medija, barem. Ne znam koliko je to izvodljivo, ali ne treba bas da citaju to cetvrtka o vanfudbalskim stvarima i tako gube fokus sa utakmice...
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Bravo momci. Odvratno gostovanje završeno, dakle posle NS i Pazar smo skinuli s dnevnog reda. Lep niz, kao što sam pisao, sad slede malo bolje utakmkce do derbija sa ciganskom pičketinom.

Odlična partija pozadi, stameni smo, šteta za primljen gol.

Drago mi je zbog Sume. Ja njega obožavam, nadam se da će igrati još (imao je 3 loša dodavanja, još nije u ritmu tima).

Ajmo sad Sochi, oni sutra igraju, više će se umoriti od nas bez obzira na taj njihov čarter. Vidimo se u četvrtak na istoku!
:napred-partizan:
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Sto mi krivo sto smo gol primili, jbg. Ali bolje sad nego u cetvrtak.

Rutinska i ubedljiva pobeda. Doduse, nismo tako brzo "otvorili" kao sto znamo ali onda majstorija majstora Natha. Posle i lepa akcija i asistencija Jojica za sjajan udarac Urosevica. Onda velika greska golmana i tu je Rikardo. I zatim sto mi je jako drago bilo, mali Bazdar nesebicna asistencija i Sumica majstorski u mrezu. Jbt, iz aviona se videlo da je sve cisto i ovi iz VAR-a vecaju 5 min da li je gol. Sve u svemu, cetri suta u okvir gola - cetri komada.

Na kraju malo dekocentracije i primamo gol iz njihovog jedinog suta u okvir gola. Prvi primljen gol iz igre u sezoni.

Sto se tice desavanja na tribinama. Nisam za ove sa "Juzne tribine" ali brate, da ti u svojoj zemlji ne smes da skandiras Ratku Mladicu a da jos pri tom ovi Pazarci sve vreme provociraju, gadjaju nase svim i svacim a na kraju jos i uslovljavaju da se isprazni samo "nasa" tribina sto se i desava - pa to je apsurd samo takav. Gde mi zivimo jbt?

Najbitnije da smo i ovo pregmeli i pobedili. Rekoh, nemamo nameru da ispustamo prvo mesto do kraja !!!
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.401
Reaction score
4.637
Локација
Zemun
Kakvi crni porivi @system , totalne budalastine... Pa u nasem timu igra 3-4 muslimana, imamo i legende te verosipovesti, imamo i uvazene clanove sa ovog foruma(nasu bracu), takodje muslimane. Pa jel to treba nekog da definise unapred kao ovakvog ili onakvog??!! Pun mi je kufer vise ovih sranja kod nas, nikada necemo shvatiti da moze da se zivi normalno.
Apsolutno za sve povike sa tribina, ko ih god proizvodio, treba da vaze ista pravila. Ako su domaci zaista uzvikivali ovo sto se ovde pise(Kosovo pored Srbije, Ovo je Bosna...), odmah je trebao da usledi prekid i zvanicno upozorenje svima na stadionu, isto tako i za nase navijace. Ponove, svi napolje!
I stvarno, suzdrzimo se, bar mi ovde, postova koji na bilo koji nacin vredjaju pripadnike drugih rasa, boja, verosipovesti.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.445
Reaction score
12.007
Локација
Beograd
Stanoje je ovaj tim utegao maksimalno.Mislim da ne moze vise iz ove ekipe da se izvuce.Da li ce to biti dovoljno za celu sezonu bez pojacanja videcemo,ali ovo za sada izgleda vise nego dobro.Natho igra u zivotnoj formi na startu ove sezone.Suma odigrao ovih pola sata kao da nije ni odsustvovao.Ne pamtim kada smo ovako sigurno igrali,narocito u Pazaru.Politicka i ratno huskacka skandiranja necu da komentarisem.Da je pravde ovi ne bi ni igrali linglong,al eto moraju...
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Popovic je prvi golman!!!
Gledao sam pomno bas precizno Jojica veceras, ako on zasluzuje da igra pre Lazara Pavlovica (o Sumi da ne govorim) ja se zovem Ričard.
Baždare majstore!
Zdjelar kapiten!
Bravo Ćaki!

@Мали џин nemoj se odjavljujes brate! ima nas koji delimk tvoje misljenje, a ovi drugi koji ne dele, jbg, nasi su i oni, sta da im radimo.

Napred Partizan!
Pazova pusi ga!
Suma Suma!
uprava ostani jebem li vam mamu!
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.916
Reaction score
4.248
Bravo za pobedu

Sta cekaju gmazura i gljivica sa produzenjem ugovora sa bibrasom ?! Kakve smo srece mozda iliev planira neku svoju azdaju na njegovo mesto

Ps kako bi glatko izbacio pazar iz lige pa nek glume ludilo u cetvrtoj ligi
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.259
Reaction score
2.991
Bravo!
Brate mili,ja ne znam sta je sa ovim Jojicem..u svakom potezu se vidi neki amaterizam,ja ne znam kako covek moze toliko da se izgubi..ne lici na profi fudbalera majke mi…
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top