Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
    Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

Uključite se i igrajte sa nama!

TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.152
Reaction score
1.471
Eh da se ovako igralo protiv Madost gat, Kolubara, Radnicki Kragujevac i protiv cukarica sada bi se spremali za kvalifikacije ligu sampiona. Igra se jos 4 kola to su 4 poyencijalne pobede uz ludu srecu mozda i uspemo za to famozno drugo mesto, a posle toga totalni reset u klubu. Upravaaa napoljeeeee!!!!!!!!

Partizan321

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2022
Порука
175
Reaction score
934
Локација
Banja Luka
Znači četiri kola do kraja Čukarički i Tsc trebaju jednu utakmicu izgubiti i jednu odigrati neriješeno a mi sve da dobijemo i drugi smo.Zvuči tesko ali ne i nemoguće.

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.478
Reaction score
2.557
Локација
JNA
Drugi necemo biti sigurno, treci tesko.
U svakom slucaju cestitke na pobedi i lepim golovima. Gledao sam drugo poluvreme, igrali smo sa zeljom, prvi put ovog proleca cini mi se! A vidim da se i prvo poluvreme odigralo dobro, i eto odmah trijumf, i to moze se reci lagano.

The_B

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
571
Reaction score
2.242
Локација
Beograd
Drago mi zbog ekipe i posle svega što nam priređuju.
Ako mi verujete skoro se nisam obradovao kao posle gola Filipovića, gledam ih kako se raduju i onda skidam sve sa nebesa što smo spali na taj nivo da gol protiv TSC-a slave kao da je finale LŠ, a sa druge strane mi drago...

To je Partizan.

Ako ovu sezonu preživimo, mislim da će svako od nas navijača živeti 100 godina.

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.656
Reaction score
17.616
Локација
Nickname
Da l' si realan posle sezone brukanja? Čukarički nas dva puta za redom dobio. Mi bi trebali da se pokrijemo sa ušima ove sezone..

Mislio sam na današnjeg rivala. Skupinu igrača Partizana kao zamenicu ne upotrebljavam u trećem licu množine, baš kao i ti u postu iznad, već koristim samo za protivnike, što bi bilo i logično.

The_B

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
571
Reaction score
2.242
Локација
Beograd
Kada moram to da pitam, šta se na kraju gleda gol razlika ili međusobni skor?
Mi smo bolji od TSC-a, ali od Čukaričkog nismo.

Inače meni jedan od tuga trenera Žarko Lazetić sa onom izjavom kada je bio VD trenera, da utakmica može da se podeli na dva poluvremena, ima poštovanje od mene šta radi u Topoli skoro dve godine već i pokazao je da ima smisla za trenera.

@serAlex
Povodom Saničanina, nije paranoja, nije on u fazonu Trajka recimo, jednostavno čovek ne zna i gotovo, u reprezentaciji BIH mislim da od njega imaju traume kao retko od koga. Jednostavno on je najbolji primer gde se trenutno nalazi naš voljeni Partizan. Čovek je kiksara da mu Branimir Bajić pozavidi.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.036
Reaction score
4.669
Локација
Beograd
Najbolja utakmica od Duljajevog dolaska.
Tuga što nam je ovoliko trebalo da proigramo.

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.201
Reaction score
3.420
Локација
Kobasicarija "Venac".
Pa momci, gde ste bili ranije!?
Danas uvatim sebe da bas imam zelju da odgledam tekmu fk-a, i imam sam dobar predosecaj. Dobri smo bili, obzirom na snagu protivnika. Stvarno dobra utakmica sa obe strane, i velika pozrtvovanost nasih…konacno.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
10.950
Reaction score
25.904
Локација
Beograd
Kao prvo, hvala ti Partizane što si mi za rođendan poklonio ovu pobedu! :D
Kao drugo, moram da kažem da je TSC danas izašao na teren da se nadigrava i da igra fudbal, a to je odgovaralo nama da i mi možemo da prikažemo svoju igru...
Kao treće, danas je Partizan igrao veoma dobro...a ova utakmica gotovo da je bila ,,bez praznog hoda,, - dakle nešto što se baš retko viđa u srpskoj Superligi...
Svaka čast!

Već sam pisao da imam utisak da je Partizan znatno ubrzao svoju igru u odnosu na neke prošle dane (i trenere) - sad se loptom ne dodaju štoperi ispred našeg gola do besvesti, niti vezisti ne znaju šta će sa njom po sredini, nego je prosleđujemo što brže na bok, eventualno ka špicu, i, što jako prija - u prostor gde naši napadači mogu da utrče...
Natho je to (lopta što brže ka napred) velemajstorski (u)radio ili bar pokušavao svih 60ak minuta koliko je bio u igri...
Jović je odigrao svoj najbolji meč u ko zna koliko vremena unazad...
Rikardo je pogodio mrežu, pogodio prečku, dao još jedan gol iz milimetarskog ofsajda...
Dijabate nije pokazao sve što zna, ali treba reći da mu u par slučajeva nije stigla prava lopta u pravi čas, inače...ko zna...
Sve u svemu naš napad je ,,prodisao,,...uprkos tome što danas nismo imali Meniga na raspolaganju...

Kada bi se ovako stalno igralo, i kada bi svi protivnici bili željni nadigravanja i ofanzive kao što je to danas bio TSC - verujem da bi stadioni na kojima igramo bili znatno puniji...

Belka i Kolorado pravi fudbaleri, svako na svoj način...
Pop odbranio nešto. Onu stativu i gol nije. Odbrana ginula - onoliko koliko su ti momci u stanju. Filipović prvo odličan šut iz koga dobismo korner, a posle tog kornera on daje i gol!

Zarad objektivnosti, moram da pitam zašto ono nije bio penal kada je Čaki u naših 16m prvo pokupio mog zemljaka, a tek posle loptu?
Nisam siguran i da li je sudija njima baš svaki put dao karton kad je to trebao da uradi...sa našima je bio ,,lak na kartonu,,...

I eto, teraj dalje, druga utakmica protiv Čuke pokazala je da igramo nešto, derbi da nismo inferiorni u odnosu na ,,cigane,, a ova danas da smo u stanju i da damo golove i da pobeđujemo...
Kakva će biti sledeća - videćemo.

:napred-partizan:

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
671
Reaction score
4.723
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Gorane, srećan rodjendan! Još mnogo godina da nam živiš i bodriš Partizan. A Partizan je danas bio dobar, konačno. Što reče trener odbojkaša, nek krene lavina i nek se ne zaustavlja. Konačno sam dočekao da neki naš fudbaler opali onako muški po lopti i to dva puta, Jović kad je pocepao mrežu i Filipović pre gola , izvan šesnaesterca. Belić je kidao, kapiten je pokazao zube kad je dobio žuti, zaštitio je Belića i konačno nam dao do znanja da ima malo vatre u ovom timu. Kasno ali nikad nije kasno.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.611
Reaction score
12.225
Ако не будемо други онда боље да не будемо ни 4-и. У курац више са конференцијама.
Од старта је било јасно да је проблем тима психичке природе. Јасно је и да нема ту ни неког задовољавајућег квалитета али у ову ситуацију нисмо довели себе зато што Чука или ТСЦ имају бољи тим него зато што је екипа била ментално у курцу......бар се надам да је била и да је то прошлост. Али генерално ако ова говна остану да воде клуб небитан је пласман на табели. Ово ми је био без конкуренције најмучнији фудбалски пролећни део сезоне од кад памтим. Још ми је невероватно како је могуће да су играчи себи допустили све ово......Дуљаја не кривим уопште, све и да је Лимени водио тим екипа није смели себи да дозволи овакво срозавање. Отишли су далеко испод минимума.

Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
4.949
Reaction score
13.930
Kada moram to da pitam, šta se na kraju gleda gol razlika ili međusobni skor?
Mi smo bolji od TSC-a, ali od Čukaričkog nismo.

Nismo bolji ni od Čukaričkog a ni od TSC-a...

... gleda se plasman u regularnom delu lige a mi smo tu bili iza oba ta tima.

Dakle ne vredi ni gol-razlika ni međusobni skor. Tako nam ustvari beže po 5 bodova (iako je 4) ali ako imamo isti broj bodova na kraju - oni su ispred.

Mnogo su nam pobegli, jako teško da ćemo bolje od trenutnog 4.mesta na tabeli.

Laki T.

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
846
Reaction score
3.602
Локација
vezenemam
Svaka čast svim pregaocima, i unutar kluba, i van!
Biće ovo "najbolji" plasman FKP od raspada SFRJ (30+ godina).
Kurvica da se ustoliči kao nedodirljiva, a mi da svršavamo kad se dokopamo drugog mesta, svake treće-četvrte godine u proseku.
Svaka čast, još jednom.
#zasmrdijusveodsmrdijeništa

Статус
Затворена за писање одговора.