Kao prvo, hvala ti Partizane što si mi za rođendan poklonio ovu pobedu!

Kao drugo, moram da kažem da je TSC danas izašao na teren da se nadigrava i da igra fudbal, a to je odgovaralo nama da i mi možemo da prikažemo svoju igru...
Kao treće, danas je Partizan igrao veoma dobro...a ova utakmica gotovo da je bila ,,bez praznog hoda,, - dakle nešto što se baš retko viđa u srpskoj Superligi...
Svaka čast!
Već sam pisao da imam utisak da je Partizan znatno ubrzao svoju igru u odnosu na neke prošle dane (i trenere) - sad se loptom ne dodaju štoperi ispred našeg gola do besvesti, niti vezisti ne znaju šta će sa njom po sredini, nego je prosleđujemo što brže na bok, eventualno ka špicu, i, što jako prija - u prostor gde naši napadači mogu da utrče...
Natho je to (lopta što brže ka napred) velemajstorski (u)radio ili bar pokušavao svih 60ak minuta koliko je bio u igri...
Jović je odigrao svoj najbolji meč u ko zna koliko vremena unazad...
Rikardo je pogodio mrežu, pogodio prečku, dao još jedan gol iz milimetarskog ofsajda...
Dijabate nije pokazao sve što zna, ali treba reći da mu u par slučajeva nije stigla prava lopta u pravi čas, inače...ko zna...
Sve u svemu naš napad je ,,prodisao,,...uprkos tome što danas nismo imali Meniga na raspolaganju...
Kada bi se ovako stalno igralo, i kada bi svi protivnici bili željni nadigravanja i ofanzive kao što je to danas bio TSC - verujem da bi stadioni na kojima igramo bili znatno puniji...
Belka i Kolorado pravi fudbaleri, svako na svoj način...
Pop odbranio nešto. Onu stativu i gol nije. Odbrana ginula - onoliko koliko su ti momci u stanju. Filipović prvo odličan šut iz koga dobismo korner, a posle tog kornera on daje i gol!
Zarad objektivnosti, moram da pitam zašto ono nije bio penal kada je Čaki u naših 16m prvo pokupio mog zemljaka, a tek posle loptu?
Nisam siguran i da li je sudija njima baš svaki put dao karton kad je to trebao da uradi...sa našima je bio ,,lak na kartonu,,...
I eto, teraj dalje, druga utakmica protiv Čuke pokazala je da igramo nešto, derbi da nismo inferiorni u odnosu na ,,cigane,, a ova danas da smo u stanju i da damo golove i da pobeđujemo...
Kakva će biti sledeća - videćemo.