Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.083
Reaction score
4.061
Локација
Beograd
Da, slažem se u potpunosti, uvek, ali uvek igrač kriv, a ne uprava koja osnovne uslove nije obezbedila tim igračima. Nije Jović kriv što Partizan nema boljeg pa on igra, a za to što igra (slažemo se da je očaj) neko mu je dao X eura mesečno i to ko zna od kada video nije.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Ja vidim tri scenarija sledeće sezone:

1. Ispadamo u kvalifikacijama za LK, u ligi smo u top 5 timova. Prelazni rok copy paste. 1-2 nova trenera. Na stadionu prosek <1,000 tokom cele sezone.

Izvesnost 70%

2. Prolazimo u grupe LK, top 3 u ligi, u evropi nas bude do 10k na domacim 1,000-2,000 duša. Prelazni rok copy-paste, samo jedna rotacija na klupi.

Izvesnost 29,99%

3. Na stadionu 10-20k u prvih 10 mečeva. Prekidi utakmica i Vazura i Vučela napuštaju Partizan

Izvesnost 0.01%
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Kratko i jasno:

Ko god u ovakvim situacijama okrivi bilo kog igraca, podvlacim - bilo kog igraca - ne misli dobro klubu i trebao bi sebe da preispita kao navijaca.

Ne moze u ovakvoj situaciji neki stranac da se kida na terenu i igra bolje od "nase dece" , a ta nasa deca da se vuku po terenu kao sline, zato sto mu se npr. duguju pare ili sta vec.

To mogu da razumem za strance koji su tu dosli, vide kasne im plate pa hajde bol u kurcu na terenu. To apsolutno razumem.

Ali ovo da nasi igraci imaju kurcobolju na terenu zbog situacije u klubu, ma nemoj. Onda lepo izadji i obrati se navijacima kakvo je stanje i verujem da bi dobili podrsku od 95% navijaca. Jer svi dobro znamo da nam je klub u bunaru teskom.
Ili okej ako vec ne mozes bas da govoris o stanju u klubu i da pljujes upravu zato sto te ipak oni drze tu, e onda bar mozes da dajes 100% sebe na terenu.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.068
Reaction score
4.261
Локација
Humska 1
Znaci znamo da nam je klub u bunaru teskom i da ne isplacuje igrace ali trazimo od pojedinih (ne svih) da ginu na terenu a ako vec nece da ginu jer ih ne isplacuju, trazimo od njih da nam kazu da ih ne isplacuju i ako znamo da ih ne isplacuju.

Bez ikakve zle namere, ovo si napisao.

Moras da razumes da svi mi nesto radimo za pare, ti, ja, fudbaler, kosarkas, nebitno. Ovo sto ti pises bi imalo mozda pod odredjenim uslovima smisla. Ali posto FK Partizan godinama ne ispunjava vise nijedan uslov, ne bi trebali zalaziti bezveze u tu pricu. Ovakve odluke igraca i sve negativno sto se desava u i oko FK Partizan oduzima manevarski prostor ovoj upravi i potvrdjuje nesposobnost iste. Samim tim svako ko napada u ovakvoj situaciji igraca zeli da amnestira upravu i ne zeli dobro klubu. Ne znam kako nekome to nije jasno.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Pa dobro al' onda se ne treba nervirati kad ih sls livadari otresu u duelu ili ne mogu da ih isprate u kontri...
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.083
Reaction score
4.061
Локација
Beograd
Au, pominje se cifra od 900.000 evra, skoro x4 od onoga što je jutros izašlo kao vest.

Divno...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.775
Reaction score
55.496
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.312
Reaction score
10.866
Локација
underground
Uopste ne sumnjam da mu se duguje kao i drugima. Cak se prica da ce i drugi poci tim putem sto moze da znaci i pobunu iznutra protiv uprave . Ipak cifra je van pameti za igraca koji maksimum zaradjuje 100 k godisnje. Rekao bi da su dodali jednu nulu tu.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
985
Reaction score
4.452
Локација
Nis
Dok su pod sapom uprave, nece niko da Vam kaze nista o klubu ili da iznosi prljav ves, svi se plase za svoje plate i karijere. I prosle sezone sam citao isto, ali dzaba.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.369
Reaction score
37.742
Biću dosadan, ali velika većina nema potrebe da se brine oko "karijere", nema za njih 'leba bez motike. Džaba gube vreme uzalud.

uprAVa napolje!!!
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.758
Reaction score
14.154
Локација
Madagascar
Pojavila se informacija da Samed Bazdar,Mihajlo Petkovic,Aleksandar Popovic i Vanja Vlahovic zele da raskinu ugovore sa Partizanom.Na tragu te informacije kontaktirali smo sve napred pomenute igrace i svi su DEMANTOVALI ove navode uz opasku da nikad nisu ni razmisljali u tom pravcu-instagram pbg.news
 
Последња измена:

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
161
Reaction score
502
Локација
Ruma
Duguje se njima sigurno neki novac, ne verujem baš da je ovoliki, ali nije ni zanemarljiv. Možda i igrači podbadaju radi te isplate, a možda i struje spolja (Ostoja), vrše pritisak kako bi ih konačno ovi naveli da batale. Jer ko će nakon svega ovoga uopšte i doći u klub, a ako još i klinci krenu sa filozofijom, oni nemaju gde, sem da zovu kojekakve Vranješe. Iskusniji povratnici nakon epizode Marković, Jojić itd. sigurno neće ni na kafu doći. Tako da se praktično oko njih krug steže, e sada koliko će biti tvrdoglavi, verovatno dosta zavisi i od nas samih. Ne verujem da će oni još dugo, ali će verovatno biti tu dovoljno da nas dodatno pokopaju po naredjenju znate već koga.

Što se tiče pljuvanja po igračima, nepodržavam, takvi su jer je takvo okruženje. Sve iskvareno i kriminalno, tako se i ti klinci ponašaju. Kako bi ih oblikovali neophodna je zdrava sredina, a toga neće biti izgleda dugo...
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.083
Reaction score
4.061
Локација
Beograd
Ja celu polusezonu pišem da je na delu neka sabotaža, a da je najrealniji scenario da su ko zna kad videli ćorav dinar.

Ako je to zaista u pitanju, iskreno, iako se od ljubavi ne živi, ali to je dokaz da u klubu imaš 2-3-4 maksimalno Partizanovca...

Što je najgore od svega, dug FK Partizan iznosi po zvaničnim podacima oko 35 milona evra, žgadija, gamad, gubavci, imaju duplo više i jače, ali imaju čitavu mašineriju iza njih i državu i umesto da su oni na našem mestu, oni dovode igrače i trenere sa milionskim platama, a kod nas raspad sistema, totalni raspad sistema da se ne zna ni ko pije ni ko plaća... Jedino se zna da na vreme treba obezbediti šleper Bensedina...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top