Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.090
Reaction score
5.049
Локација
vezenemam
Jel miša-pilates, stručnjak sa pravim osećajem za klub i ugovorom za stalno, vodi ove pripreme?
Ako je odgovor -da, džaba smo i kretali sa krečenjem, vratite smiljanića, jojića i ekipu pa da zatvaramo dolazni rok. Dok se Stolica okrene dvaput, bićemo i van jebrope i u solidnom zaostatku za čergom.
Zna li se i zašto je Duljaj otišao? Struka nam je tanka i za bg-zonu trenutno.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
http://instagr.am/p/CfEoxTNKafs/

Stolica ima drugačiji tip rada u odnosu na prethodne šefove. Ilija je trener čiji se način rada bazira na igri, što je kod nas retkost.

Pa sta su oni radili na treninzima do sad, i na cemu su oni bili zasnovani, ako ne na igri??? Koji je to nivo amaterizma, da su igraci sokirani sto na treninzima vezbaju stvari koje ce koristiti na utakmicama? Covek je pre Stolice imao 4 trenera u Partizanu, i nikome nije pala na pamet najlogicnija stvar na svetu, da na treningu treba da se vezbaju stvari koje ce se koristiti na utakmici? Stvarno nemam nikakva ocekivanja od ovog kluba, i opet me je iznervirala ova izjava, po ovome bi mogao bilo ko sa foruma da sedne na klupu Partizana i da vodi ekipu.
 
  • Like
Reactions: Zex

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.745
Reaction score
11.379
Локација
.
Najprostije, kod trenera sa ovih prostora imamo bata Đorinu fudbalsku školu i modernu fudbalsku školu. Stolica je po nekim informacijama neko ko prati moderne fudbalske trendove i on je trener koji je zapravo trener. Vidi se po tipovima igrača koje smo doveli do sad i koje ciljamo. Da li će to da da rezultat, videćemo.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Znam Stolicu i njegov način, ako se sećaš "agitovao" sam za njega kad je Nikolić zapalio kod Orbana.

Čudi me da je Zdjelar ovo izjavio, a radio je sa Savom i Đumijem. I to ne jednom.
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Stolicu vidim kao nekog ko preferira Gvardiolin stil igre. Posed, ulaz u igru od golmana preko stopera i bekova ( nikako duge na napadaca), menjanje mesta tokom jedne akcije (ulazak bekova unutra, izlazak veznih spolja uz liniju)... Posed će mu koristiti da protivnik nema loptu, a kad nema loptu ne moze dati gol. To je temelj te filozofije. Odmah tu ubacujem i negativni str te filozofije: Danas protivnici koji igraju direktno fudbal, bez mnogo rizika, mogu imati posed 30 posto i dati gol ili 2 iz 3 kontre. To je prva opasnost. Druga je da taj posed ne postane jalov, posed radi poseda a ne radi postizanja gola. I treće kako ce se navici nasi igraci na taj sistem. Jedna verzija Gvardiole za siromašne, nama dobro poznat, Arne Slot je uspeo taj nacin da implementira u AZ ilo Fejenord. Ali oni su holandska skola fudbala, totalni fudbal igraju 50 god. Pre par meseci je Fejenord upravo pokazao kako Partizan treba da izgleda jednog dana pod Stolicom, ali....kod nas ima mnogo ALI.

Videćemo, bas me interesuje kako ce to izgledati. Ima moju punu podršku da proba sve, pa i da bude veći inovator, čak i da proba što do sad niko nije ili što još sira javnost ne zna.
Ako smo avangarda da budemo avangarda. Bili smo i kod spor Biće Mladinica, Osima.....
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.745
Reaction score
11.379
Локација
.
Slažem se ali za tako nešto trebaju igrači, koje će i skrpiti nekako, i uigranost koja ne može da dođe posle jednih priprema. Ne možeš ti da "naučiš" igrače kojima je takav sistem stran da napadaju pasom i pozicioniranjem, možeš ali to je krvnički posao za koji se nadam da neće izgubiti volju uz saplitanja koja mu slede. Brat Zdjelar je zlata vredan tu i pored toga što mu fali brzina i prvi korak, samo se nadam da ga neće na silu naterati da se proda.
 
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
349
Reaction score
2.402
Локација
Beograd
Ovo sve do sad deluje fino, deluje mi da Stolica zna sta radi, od mene do daljneg ima respekt i podrsku, videcemo na sta ce to liciti kad krene sezona i kad dodju jos (nadam se) par ovakvih pojacanja, jer ova tri su vrhunska pojacanja u odnosu na sta smo navikli poslednje 2 godine.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.749
Reaction score
29.604
Локација
Beograd
Nije osnovni problem neki ,,sistem,, u fudbalu ili njegova ,,promena,, nego to imaš li prave fudbalere ili nemaš!
Ako su pravi oni se ,,skapiraju,, za 15 minuta, ali ako su takvi da nemaju dve noge, duša im u nosu, a lopta se od njih odbija ko od bandere, džaba je da ih učiš ,,sistemu,,...osim, naravno, ako to nije čuveni ,,srpsko-batađoristički,, stil fudbala gde kad treba da juriš rezultat ti i dalje pojačavaš sopstveni bunker...

Dr Mo, Žuka i Ubica ,,cigana,, su se prvi put upoznali u Partizanu pa su odmah ,,profunkcionisali,, a isto tako i Sadik, Suma, Asano - bar u velikim utakmicama - ah, možda je za male ipak bio potreban ,,sistem,, - ali koji ,,sistem,, da napraviš sa ,,decom Partizana,, koja doduše ,,osećaju klub,, ali ne osećaju više sopstvene noge... :icon-rolleyes:
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.745
Reaction score
11.379
Локација
.
Samo što fudbal pre 15 godina kad su oni došli kod nas i fudbal sad su 2 različita sporta.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
767
Reaction score
1.883
Do sada jedina zamerka Stolici je bila što nije doveo i svog kondicionog trenera, ali ovim je to ispravljeno.

Kod mene kriterijumi kod novog trenera su sledećim redom.
- Dali dovodi svij stručni štab i kondicionog trenera
- Selekcija igrača i odabir pojačanja
- Kvalitet igre
Zasada to dobro ide kod selekcije i odabir pojačanja.
Kakva smo par zadnjih prelaznih rokova imali ovo za sada je OK ali treba do kraja sastaviti tim
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top