Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
 
  • Like
Reactions: Dzo

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Graditi pozicioni napad s ekipom gde ti je cela ofanzivna linija zavisna od prostora, trčanja, brzine... u najmanju ruku će dovesti do svega ovoga što smo gledali danas.

Pričati o fudbalu u ovom svinjcu u momentu kad su tukli čoveka na tribini samo zbog majice je besmisleno.

Gori je problem to što je kretanje bilo loše tokom cele utakmice i ispumpano. Za Larnaku će ovo biti tanko.

Makar su nam dresovi lepi dok se tompusi pale.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Cemu li se mi nadamo pitam se, tj kome i koga da dolazimo i gledamo. Situacija oko kluba je kao finansijska provalija koja nema dna. Delovalo mi je da ce ove sezone nesto krenuti na bolje, da ce se stvoriti neka nova klima i energija ali nazalost nije. I prosle sezone sam vec na pocetku odustao da gledam utakmice, tako ce biti po svemu sudeci i ove. Nek nam je bog upomoc!
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
809
Ilijev dzanki doveo najboljeg igrača. Pu po sto puta puuu! Jos one sto smo svi kudili pa i ja, Jojić, Marković... za neke od ovih su igracine.
 

rajko123

Početnik
Учлањен(а)
31.01.2014
Порука
39
Reaction score
45
Meni je Stanoje bio veoma veoma dobar...Onoliko bodova sa ovakvom upravom i u ovakvim uslovima stvarno je za pohvalu... Ne znam sto se islo na zamenu trenera kada od onoga bolje ne moze, nikada nisam bio za to...Tj. moglo je bolje sa nekim malim sitnim promenama, ali drasticna promena na onoliko proslosezonskih bodova pa to je promasaj decenije...
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.249
Reaction score
3.656
Ajde narkomančino, izađi sad da te čujemo kako je ovo najbolji tim u istoriji!

Tvoju drogu počeo i trener da konzumira jer kako drugačije objasniti ovakvu postavu, Lutovca umjesto Meniga.

Zahvaljujući tome što ćutiš na sve ovo, što ti je štoperski tandem Saničanin - Vujačić ok, što ti je Lutovac prvi izbor i sl, isto si govno kao i lopovčine u upravi, a jedino što te može oprati jeste da na pres konferenciji kažeš kako stvari stoje, ali kad čujem na kraju tvoj komentar da smo odigrali "dobru utakmicu" mogu da kažem da si isto smeće kao i tvoji poslodavci.

Na dobrom smo putu, ne trebaju ti pojačanja, potrebno ke vrijeme.

Govnaru jedan!
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Imamo tri profesionalna igrača u klubu i to je to. Godinama pričam da su paraziti iz uprave tu da nas zakatanče. Vidim da su ovi sa tribine tužne imali neke transparente verovatno je neko sns govedo bacilo oko na FKP.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Небулозна прва постава. Столица направио солидан селективни рез али води те играче као да је у оној флашици нека дрога, а не вода. Човек је погубљен начисто, он не зна у ком је делу свемира. Било би најбоље да што пре останемо ускраћени за ову његову туки-таку. Не могу да верујем колико је тактички неписмен. Трећа српска лига. Шта рећи кад онај Станојевићев фудбал наспрам овога изгледа као бундес лига........
Изгубили смо титулу после 3 кола.
Кроз читаву историју већа говна нису седела у управи од ових. А доћи ће иста или гора после њих јер у таквом делу Европе живимо.
Мрш.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top