Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.044
Локација
Beograd
@Goran Tomić
Moram i ja da se nadovezem na prethodne komentare... Ni ja nemam nista protiv Dukija, bas mi je gotivan. Prosto uzivam u toj junackoj i prkosnoj borbi u stilu vezanog Cak Norisa, a o izjavama na KZS i da ne pricam. Njih moram da preslusam po nekoliko puta da bih ukapirao da li je zvezda odlicna zato sto ima 50m prednosti ili je mozda nesto drugo po sredi. A ovo oko Darija Srne i Dijabatea mi vise nije ni interesantno, jer samo potvrdjuje onu pricu o razvijanju igraca za potrebe Sahtjora. Duki je svojom harizmom i strucnoscu vise uradio da se i detetu od 5 godina koji nisu culi za dvojac VV ogadi ova uprava od samog dvojca VV.
PS Sve sem poslednje recenice je ironija, a poslednja recenica je surova realnost cetvrtoplasiranog FK Partizan!
 

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
315
Reaction score
925
Локација
Boston
Konacno i taj humantirani derbi da se odigra.
90 minuta kotrljanja lopte i nista. Duplo golo.

Jedino pozitivno sa ovog derbija je gospodin Marko Nikolic i njegove izjave, pre i posle istog. Svaka je isla u metu.
Da se promeni raspala uprava nekako, pa da mu oprostim odlazak u Videoton. Tad me je za srce ujeo.
Razumem ga, donekle. Veliki mulj je ovde.
Imali bi klasican Obra efekat na FK. Siguran sam.
Ne možeš da imaš Obra efekat u fudbalu jer ne postoji fudbalski Žoc sa 9 liga šampiona. Nema ga Junajted a kamo li Partizan.

Nama samo treba struka i nezavisnost ali to je nemoguće ovde.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
767
Reaction score
1.883
Ma da Upravo, smo da Vama odgovara jer fudbal se igra zbog Vas a ne navijača a nedaj Bože nekog trofeja ili uspeha Partizana.
Očigledan dil Uprave sa FSS i naručene kazne a možda čak i isceniran prekid koji je bio od strane istih.
Izgleda da je jedini cilj ućutkati navijače Partizana.

Napolje i Uprava i Upravni odbor iz Partizana
Partizan postoji za navijače a nije Vam dedovina i lična svojina, napolje.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.791
Локација
"preko bare"
A i mi smo se pretrgli da napunimo stadion i kažemo im šta mislimo. Niko nam ne brani da dođemo ispred stadiona za vrijeme utakmica. Veliki dio krivice za sve što se dešavalo i dešava pada nama na dušu, htjeli mi to da priznamo ili ne.
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
327
Reaction score
1.289
Локација
Београд
Овај дерби је опет показао колико су цигани надувана екипа која може да доминира само у овој пародији од лиге где су већина екипа њихове филијале. Наши играчи су показали да ипак нису заборавили да играју фудбал, али се и ово не односи на све јер га неки (попут Јовића нпр.) никада нису ни играли. Нећу да улазим у теорије завере, али ми је ипак превише очигледно да овај резултат одговора свима (сем нама навијачима наравно). Управи и тренеру Партизана одговара да овим ремијем сакрију сва претходна бламирања, а циганима је ионако било битно само да не изгубе. У суштини, највећи трофеј ове сезоне за све нас би био да се ова управа заувек отера из клуба. Толико.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Gorane nijedan trener Partizana nikada ne bi trebalo da pomisli a kamoli da saopšti zvaničnu izjavu televiziji i novinarima da je ponosan što smo napravili prilike ciganima, šta je sledeće? Bićemo ponosni što smo primili samo 2 komada?

A druga stvar, da imamo zdravu upravu mi bi ih uzimali i pored državnog trpanja para u mezimicu , a veliki je problem što je Duljaj pristao da radi u korist skotova iz uprave koji sabotiraju Partizan, i onemogućavaju takav scenario.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Duljaj je kriv što je prihvatio da uđe u kolo sa ološem sa kojim je ušao. To prvo, da stavimo na stranu znanje i neznanje.

A ako ćemo o "znanju", došao je da "gasi" vatru i pomogne pa je klub sa druge pomerio na klimavu četvrtu poziciju, za to ne vidim da im je trebao trener.
Duki je svojom harizmom i strucnoscu vise uradio da se i detetu od 5 godina koji nisu culi za dvojac VV ogadi ova uprava od samog dvojca VV.
PS Sve sem poslednje recenice je ironija, a poslednja recenica je surova realnost cetvrtoplasiranog FK Partizan!
veliki je problem što je Duljaj pristao da radi u korist skotova iz uprave koji sabotiraju Partizan
A ovo oko Darija Srne i Dijabatea mi vise nije ni interesantno, jer samo potvrdjuje onu pricu o razvijanju igraca za potrebe Sahtjora.

Nemam problem s tim da Duljaj nije napravio rezultat u svojih 10-11 utakmica (ili koliko li je već puta vodio Partizan), čovek je trener početnik, da li će nekada, ikada ili nikada postati uspešan trener ili ne, pokazaće vreme...
Mada, on meni deluje kao uporan čovek koji kad odluči nešto to neće da ostavi tek tako kao ,,treneri iz hobija,, - Tomić, Milošević, Petrić...

Imam problem sa time da ga vidite kao nekakvog ,,saradnika okupatora,, i čoveka koji je kao došao da šalje igrače Partizana u Šahtjor.

A šta, kao, prethodnih...koliko? 11, 12, 13, ne sećam se više koliko je trenera izmenila ova uprava oni nisu bili ,,saradnici okupatora,,? Marko Nikolić nije? A jel on beše dva puta sarađivao sa ovima ili sa nekim drugima? I fudbaleri nisu? Samo Duljaj?

I, šta, Partizan kao zadržava igrače po 10 godina u klubu, pa će sad Duljaj da ih sve otera u Šahtjor? Ne treba nam više Falji Ramadani?

Možete 44 puta da mi to napišete ja se 444 puta neću složiti.

Gledao sam Nađa kao trenera Teleoptika, gledao sam tamo Duljaja, gledao sam tamo Stojanoskog. Pratio njihove zamisli, njihova reagovanja, njihov način ponašanja. Nešto mi se dopalo. Nešto nije. Ali sam ih bar pratio. A i Partizan i Zemunelo/Teleoptik su njihova kuća, mnogo više nego Vazurina i Vučelićeva. Šta oni imaju da budu ,,saradnici okupatora,, u sopstvenoj kući? Oni su kod kuće a Vazura i Vučelić su uljezi. Nađ i sada, kad god nije na utakmici Partizana dođe da gleda Teleoptik.

Ali ne mogu vas da zamislim da dođete i gledate Teleoptik i da sednete negde pored Nađa, pa da mu u oči kažete ono što pišete na forumu.
Navijači Partizana su sve više navijači rezultata, kao da to može uvek i pod odmah bez obzira sa kim i sa čim radiš.

A čak ni jedan Željko Obradović nije mogao svoje prve povratničke sezone na F4...

Previše jednostrano gledate na fudbal, verovatno ste nekad igrali te ,,igrice,, (ili ih još uvek igrate), pa vam je sve jednostavno i ili crno ili belo...promeniš igrača ili trenera u kompjuteru ili nekih par opcija i evo ga - odmah uspeh.
Pa nije život (a ni fudbal) igrica.

FK Partizan je u ogromnoj krizi, i preko njega se prelama sve i svašta, slično stanje traje godinama, a što duže traje sve je gore i gore, i - jedan Duljaj na klupi manje ili više - ne čini proleće.
Pisao sam već, šta hoćete? Da smenimo Duljaja? Da imamo četvrtog trenera u sezoni? Za ovih nekoliko utakmica do kraja? A ko će to da prihvati? Nađ? A šta ako neće ni on?

To što neko piše da Vazura treba da sedne na klupu, to su nebuloze - neće taj nikad da sedne na klupu, pa čak ni onu optuženičku, a kamoli trenersku...
I te ideje - bojkot, prekid utakmice, štrajk fudbalera...ma dajte molim vas, da se vratimo malo u realnost.

Imate realnost da će navijači Partizana da plaćaju 300 evra tapkarošima da gledaju Real iz golubarnika Arene.
I imate realnost da neće ni prstom da mrdnu čak i kad bi JNA nestao sa mape grada, a FK otišao u stečaj i bankrot.

Navijači rezultata. Instagram generacija.
Ja nisam takav.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.225
Reaction score
33.644
Локација
vaginamandibularia
Da sam navijac rezultata bio bih samo jos jedan ciganjski mongoloid. Poraz ko poraz, kad se desi, sastavni deo sporta.
Medjutim ono sto se desava u ovoj polusezoni je sve samo ne sport. Da sam hteo da pratim klubove koji se bave nesportskim stvarima tog tipa verovatno ne bih postao navijac Partizana.
 

Kit_Karson

Početnik
Учлањен(а)
27.10.2019
Порука
35
Reaction score
73
Локација
Yuhor
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.044
Локација
Beograd
@Goran Tomić
Meni se bas ne svidja kako tumacis, pre svega, moje komentare. Ne svidja mi se ni kako citiras pojedine delove istrgnute iz konteksta i slazes ih po zelji da bi proizveo sopstvenu teoriju o instagram generaciji i navijacima rezultata sto licno smatram prilicnom uvredom. Podseca me na ono sto gledam na TV svaki dan, kad se emisije na pojedinim televizijama kroje na osnovu par recenica istrgnutih iz konteksta par tvitova slozenih voljom urednika i onda se izvlaci zakljucak o drzavnom udaru, atentatu i sl. Kada sam ja u pitanju, nema crnog ili belog, sve je crno-belo, a ovo sto se desava u FK Partizan je sareno do te mere da mi smeta. Duljaj mi ne smeta kao trener i to sam vise puta ponovio! Nisam srecan zbog njegovih rezultata ali takvo je vreme doslo, moramo se na sve naviknuti. Da, smatram da je saradnik okupatora! Sta je drugo? Trener pocetnik koji pokusava da nadje svoje mesto pod suncem? Spasilac Partizana? Ne,nije, on je pristao da pokusa da spase upravu Partizana koja ga je tu postavila i nista vise. Kazes da trci neravnopravnu trku gde protivnik ima ne znam koliku prednost itd. Druze ovo svi znamo ali ako cemo Duljaja da branimo ovim sto ne bi branili i ostale iz skupstine i uprave? Jel oni trce ravnopravnu trku? Nije meni problem to sto smo mi cetvrti, to sto nismo videli trofej par godina, nego zato sto cutimo i ucestvujemo u svoj ovoj svinjariji. Pitam se kakav covek treba da budes da i pored svih ovih godina ti i dalje sedis u fotelji u upravi FK Partizan? Kakav covek treba da budes da u skupstini glasas za njihove izvestaje i planove? Sta je jos potrebno da se desi da nas konacno ostave na miru? Izgleda da je za to jedino resenje Duljaj sa svojim kvalifikacijama trenera pocetnika i svojim rezultatima kojih bi se i Mladost Gat stidela. Ja zelim da FK Partizan sve utakmice pobedi, ja zelim da vidim da na terenu sve prsti pa cak i kad izgube zasluze ovacije. Nikada nisam zvizdao nasim igracima i oni me u ovom momentu ne tangiraju. Tangira me spas FK Partizan, a preduslov za to su ostavke svih koji klubom rukovode na svim nivoima. U tom smislu svaku akciju podrzavam! Nema fudbala (podrzavam)! Bojkot (ne slazem se ali podrzavam)! Skandiranja, pljuvanja (podrzavam)! Jedino sto ne podrzavam je cist mazohizam i opravdanja za svakog ko posredno ili neposredno u ovim svinjarijama ucestvuje uz napadanje cestitih navijaca da su instagram kucke!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.380
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Navijači rezultata. Instagram generacija.
Ja nisam takav.
zeljko-pantic-zeljko.gif
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.877
Reaction score
13.663
Може ФК и црње од овога.....има још до дна...
Хтео само да напишем "може Партизан и...." али сам одустао......дошло време да ФК и Партизан не могу у исту реченицу......
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
@Batallion
Dobro je da imamo neku raspravu na ovom forumu, jer je dosadno kad svi pišu i misle isto...

Citiram delove koji su mi dobri kao ,,šlagvort,, ali čak i da su ,,istrgnuti iz konteksta,, ipak ih je neko napisao takve kakvi su, evo, ovo je prilično direktno, pa ma iz kog konteksta da dolazi:
Duljaj mi ne smeta kao trener i to sam vise puta ponovio! Nisam srecan zbog njegovih rezultata ali takvo je vreme doslo, moramo se na sve naviknuti. Da, smatram da je saradnik okupatora! Sta je drugo? Trener pocetnik koji pokusava da nadje svoje mesto pod suncem? Spasilac Partizana? Ne,nije, on je pristao da pokusa da spase upravu Partizana koja ga je tu postavila i nista vise.
E, to je ono u čemu se ne slažemo: Duljaj, saradnik okupatora...

Čovek je trener, bio je već na plati kluba u Teleoptiku, pozvali ga da sedne na klupu Partizana, seo čovek, pokušava da uradi nešto, ne ide mu, ali znaš kako je, ja MNOGO više u određenom trenutku cenim nekoga ko dođe i pokušava da uradi nešto za Partizan, pa makar mu i ne uspeva, nego onog ko nije tu pa i ne pokušava... Marko Nikolić je bolji trener, ali kakve mi koristi imamo od njega kad nije trener Partizana? Kao što je Bogdan Bogdanović super košarkaš, ali kakva je nama korist za Partizan što on praši po NBA, kad ne može da igra u utorak za nas? Trenutno više cenim Koprivu, Đušu, Tristana jer oni mogu bar da POKUŠAJU...

I stvarno mi i dalje nije jasno zašto je Duljaj ,,targetovan,, a fudbaleri oslobođeni ,,saradnje sa okupatorom,,? I on i oni rade u istom klubu, za iste poslodavce, ako ćemo tako... A rade zato što od tog posla žive, ili treba da žive u narednim decenijama...

Mislim, lako je reći, neću da radim sa lopovima ili u firmi kojom rukovodi SNS, DS, SPS, ali da sam ja davao otkaz u firmi svaki put kad mi je vladajuća garnitura bila neprihvatljiva, ja danas ne bih imao ni dan radnog staža...
ako cemo Duljaja da branimo ovim sto ne bi branili i ostale iz skupstine i uprave? Jel oni trce ravnopravnu trku?
Posao ovih iz uprave je da obezbede ravnopravne uslove za ,,trku,, tražeći od ,,nadležnih,, tako nešto - a posao trenera je da trenira fudbalere i traži pojačanja od sopstvene uprave, to nije isto. Kao što je i posao fudbalera da igraju fudbal i traže redovne plate...
Kakav covek treba da budes da u skupstini glasas za njihove izvestaje i planove?
E, to je pravo pitanje, ali za pravi odgovor treba da znamo SVE činjenice. A da li ih znamo?
Ja zelim da FK Partizan sve utakmice pobedi, ja zelim da vidim da na terenu sve prsti pa cak i kad izgube zasluze ovacije.
A ja sam sve to doživeo i gledao. Još od Tome Kaloperovića, pa Ante Mladinića, pa od borbe za opstanak u ligi do novih titula, do Milutinovića, Bjekovića, Osima, Tumbakovića, Mateusa...ovo veze nema sa onim što je nekad bio fudbal...ali...da bi na terenu prštalo, moraš da imaš igrače koji to mogu! I trenera koji zna da radi sa njima. I novac da ih sve platiš!
Slažemo se mi druže oko ovoga da nam sve to treba, ali, KAKO da sve to ostvarimo?!
citiras pojedine delove istrgnute iz konteksta i slazes ih po zelji da bi proizveo sopstvenu teoriju o instagram generaciji i navijacima rezultata sto licno smatram prilicnom uvredom
Jedino sto ne podrzavam je cist mazohizam i opravdanja za svakog ko posredno ili neposredno u ovim svinjarijama ucestvuje uz napadanje cestitih navijaca da su instagram kucke!
Paaa...iskreno...ne znam od kog godišta to tačno počinje, ali jeste, smatram vas mlađe ,,instagram generacijom,, mada je to možda loše izabran termin - ne mislim BUKVALNO da se samo ,,slikate,, za instagram, nego da vam veliki deo opažanja, shvatanja i mišljenja određuju virtuelne mreže, aplikacije, mobilni telefoni, instagram, tviter, fejsbuk, itd...možda je bolji termin da ste ,,virtuelna generacija,, ili ,,digitalna generacija,, ili...možete i da mi pomognete oko nekog tačnijeg termina...
Previše verujete onome našta naletite na mrežema i onda to širite kao ,,virus verovanja,, jedni drugima...

Evo ti i primer: neko je negde napisao da je Duljaj glasao za V+V na skupštini i onda je automatski bio ,,popljuvan,,...svi su odmah poverovali u to...e zatim se pojavila informacija, da ustvari nije on ni glasao, nego je poslao nekog ,,ovlašćenog,, da to uradi umesto njega...pa je opet bio ,,popljuvan,, samo malo manje...

A ja vas, ,,instagram generacijo,, pitam - a kako vi možete da proverite šta je ustvari bilo? Preko mobilnog? Tvitera? Foruma?
Koliko god da su mreže moćne, to ipak nije pravi REALNI svet, ali da vas je lako njime izmanipulisati, ja mislim da jeste...E zato vas zovem tako kako vas zovem, a vi možete da mi uzvratite kojim god hoćete nazivom za moju generaciju...
Dovoljno dugo živim da sam video kakva je bila generacija mojih dedova, kakva očeva, kakva moja...a vidim vala kakva je i vaša...iako je nemoguće baš svakog pojedinca generalizovati, ali da smo različiti, različiti smo, ali... sve je to normalno...

Samo me čudi da ti kao mlad čovek ne staviš srpska slova kad kucaš komentar, jer je to već odavno ugrađeno u sva ,,sokoćala,, - napisao si ,,instagram kucke,, pa sad da li kao ,,kučke,, (kao uvreda) ili ,,kucke,,, kao oni koji samo kucaju po tastaturama...

U svakom slučaju, zaista nemam nameru da nikoga vređam, verujem da bismo u običnom razgovoru čak došli do nekih zajedničkih stavova, ali, ovako, kad se kuca po tastaturi i ,,udari tuk na luk,, e onda...ja u klin ti u ploču,,...
Ali i to je normalno...

Žao mi je što nikako da odem ,,uživo,, na neku utakmicu Partizana...ali biće i to valjda jednog dana...
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.044
Локација
Beograd
Na vecinu stvari ti necu odgovoriti jer se vidi da se ne slazemo i glupo je da teramo u nedogled. Necu ni za ona srpska slova jer je moj izbor kako cu da pisem. Na hartiji pisem cirilicom, a ovako na forumu pisem latinicom bez srpskih slova jer mi je, jebi ga tako lakse. Ako me pitas da li sam Srbin, da jesam Srbin, pravoslavac, Partizanovac, sto nema nikakve veze sa temom i molim te da me tu ne citiras jer to sve nije nista bitno. Ne pronalazim se uopste u prici oko instagram generacije jer imam 40 i kusur godina tako da je i tu sve jasno! Reagovao sam iskljucivo zbog pogresne generalizacije i izvucenog zakljucka iz citiranih,izmedju ostalih, i mojih postova.
Vazno je sledece.... Ozbiljno si izvrnuo pricu oko Duljaja i to uvezao sa mrezama i dezinformacijama, naravno sve igrajuci na kartu da covek ne moze na jednoj temi, svaki dan po 6 puta da pise jedno te isto. Ali cu poslednji put napisati to jedno te isto pa nek me kaznjavaju jer smatram da je vazno za FK Partizan! Ja sam taj koji je pruzio info o Duljaju kao clanu skupstine. Tvrdim da su sve tacne!!! Informacije nisam dobio preko instagrama i ostalih gluposti vec preko zvanicnog sajta FK Partizan! Sve izvore za to sam postavio na temi uprave i ti si to sve procitao i tamo smo vodili slicnu polemiku. Vredjas me time sto namerno mesas babe i zabe na jedan krajnje perfidan nacin. Duljaj nije bio prisutan na poslednjoj sednici 31.3.2023., ali je itekako bio prisutan na sednici 30.12.2022. na kojoj su "u svecanoj atmosferi" usvojeni izvestaji i planovi FK Partizan za prethodnu i narednu godinu. Druze, u momentu kada sam to pisao ta skupstina je bila odrzana nepuna 3 meseca ranije. Realizaciju planova za narednu, tj tekucu 2023 godinu vidimo i tu se moramo sloziti da je ista katastrofalna. Dalje, Duljaj je clan skupstine FK Partizan od 22.1.2022. godine kada je izabran sa mandatom od 5 godina po statutu. Nista od toga niti ima niti moze da se procita na mrezama (postoje krace vesti po medijima ali je moj izvor sajt FK Partizan) i dodao bih jos na zalost. Jer da moze da se procita, mnogi od ovih likova bi se povukli. Skoro je i Veliki Dule Vujosevic pricao na ovu temu i istakao da bi i on voleo da zna ko su ti likovi u skupstini koji pruzaju podrsku upravi (postoji ta izjava negde, da je sada ne trazim). Sto se Duljaja tice targetirao sam ga samo i jedino iz razloga njegovog bitisanja u skupstini, a ti to dobro znas jer smo vec na tu temu vodili polemiku. Racunao sam da je veliki Grobar i da bi mogao da bude prvi koji bi se iz te skupstine povukao makar i pod izgovorom da je trener i zeli samo tome da se posveti. Medjutim situacija tada je za FK Partizan bila znatno drugacija, bili smo 2 na tabeli, odigrali muski derbi u rupi i nacelno nismo bili bas u ovolikim govnima da nam visi i Liga konferencija. Duljaj je sada, u ovim okolnostima jos jedna potrosena leganda naseg kluba i on vise nista ne moze da pomogne ni Partizanu ni upravi, ni nama navijacima, a ni timu. Jedino pomaze onima koji ce po principu ponoćne sednice komsinice uz alibi katastrofalnih rezultata da zauzmu mesta u novoj upravi i da nastave dalje urusavanje naseg kluba. Mi nemamo u fudbalu Zeljka Obradovica da se otrgne kontroli i da ispise novu stranicu istorije. Marka Nikolica cekamo da se vrati kada se za to budu stekli objektivni, pre svega regularni takmicarski uslovi. Do tada, ako treba i beton liga je postenija od ovog blamiranja i davanja legitimiteta komsinici u njojzinim pljačkama! Toliko od mene za sada, a u prilogu slika sa sednice Skupstine FK Partizan od 30.12.2022. gde se u poslednjim redovima vidi deo glave Duljaja uz napomenu da ne postoji nikakva dilema da je to on! Vec sam istu postavljao i nadam se da ce moderacija razumeti, jer je ovde istaknuto da se pise bez dokaza, pa rekoh da isti ponovo postavim (nije stariji od 5 meseci)Screenshot_20230501_014436_Chrome.jpg
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Nećemo u nedogled oko Dukija, jer evo i ja završavam:

O.k. nisi od nekoga pročitao o Duljaju i skupštini, nego sam to istražuješ, moja greška što ne mogu da upamtim ko je šta i kad napisao na ovom forumu (a i kako bih pored stotina, pa i hiljada stranica koje se ovde ispisuju i koje svakodnevno čitam?), i svakako da nisam bezgrešan, nije mi problem da to priznam...
nformacije nisam dobio preko instagrama i ostalih gluposti vec preko zvanicnog sajta FK Partizan! Sve izvore za to sam postavio na temi uprave i ti si to sve procitao i tamo smo vodili slicnu polemiku. Vredjas me time sto namerno mesas babe i zabe na jedan krajnje perfidan nacin.
...Sajt je meni takođe virtuealni svet, jer ga opet neko uređuje i kreira za javnost, ali jeste ozbiljan izvor informacija, to priznajem, samo nemam utisak da mešam babe i žabe jer sam perfidan, nego jednostavno, kao što već rekoh ne mogu sve da držim u glavi, pa da pamtim svaki detalj, detalje pomešam, zaboravim...ipak, utisak mi negde ostaje...
Grešim, nisam bezgrešan, retko ko jeste...
Skoro je i Veliki Dule Vujosevic pricao na ovu temu i istakao da bi i on voleo da zna ko su ti likovi u skupstini koji pruzaju podrsku upravi (postoji ta izjava negde, da je sada ne trazim).
Nisam bezgrešan, nije ni Duljaj, ali takođe ni Dule Vujošević: pa baš on lično je svojevremeno pružao podršku jednoj od tih loših uprava FK Partizana...jer je smatrao da ima razloga zbog kojih to treba da uradi...a, eto, bio je ,,svojedobno,, i trener C.zvezde, što baš i nije nešto za ponos...ali...Dule je takođe jedan od najvećih među najvećim ličnostima našeg JSD-a...bez obzira na te neke ,,greške u koracima,,...

Dakle, Duljaj mi i dalje ostaje samo jedan od ,,grešnika,, ali ne neki najveći ili krucijalni, ali mi itekako ostaje i simpatični lik koji uporno pokušava da uradi nešto kada su već ,,sve lađe potonule,, - ili su bar na ivici potonuća...
Ovo drugo meni je bitnije nego ono prvo...

Dobro, ne slažemo se oko toga, nikad se nećemo složiti, oko beton lige donekle možemo, ali mislim da to ipak nije realna opcija...
Na hartiji pisem cirilicom, a ovako na forumu pisem latinicom bez srpskih slova jer mi je, jebi ga tako lakse. Ako me pitas da li sam Srbin, da jesam Srbin, pravoslavac, Partizanovac, sto nema nikakve veze sa temom i molim te da me tu ne citiras jer to sve nije nista bitno.
Ipak ću da te citiram, jer sam poznat kao neko kome nacionalne odrednice stvarno nisu najbitnije, tako da me čudi što si pomislio da te pitam da li si Srbin?
Pomenuo sam ,,srpska (latinična) slova,, samo zato što mi je lakše da čitam kad su tu Đ, Ž, Ć, Č, Š, nego kada ih menjaju D, Z, C, C, S...
Naravno da se po smislu rečenice uglavnom vidi smisao, ali kad pročitam, da uzmemo kao primer, recimo reč - ,,KUCA,, mozak mi pomisli na kucu (mali pas), ili da neko kuca (po tastaturi, kuca na vrata), ili je u pitanju kuća (u kojoj neko živi), itd... Mislim na tri stvari istovremeno, a jedno Ć bi mi olakšalo stvar...
Zato sam te ,,prozvao,, za kucka-kučka, ali neću više, piši kako ti je volja, tvoja stvar...

Da si mi živ i zdrav, današnju utakmicu FK-a neću stići da ispratim u TV prenosu, ali nadam se nekom snimku, reprizi, pa da pišem o fudbalu, zaričem se da do kraja sezone neću ni zucnuti na ovoj temi o nečem drugom...
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.353
Reaction score
37.603
E sad da imamo jednog Grobara u ekipi pa i da se nadam nekoj pobedi makar iz revolta, ako već drugih motiva nemamo...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.446
Reaction score
40.971
Локација
Žrnov
Saničanin starter!
Odoh da se obesim odmah!

Pa jel moguce da je ovaj mali Ilic losiji od njega?!
Ako jeste- pa pustite dete da ide negde da igra a ne sa greje klupu fucking Sinisi Sanicaninu!!!

EDIT
Sta je sporno u saoostenju tsc-a?
Kaznjeni smo. Ljudi rekli, dodjite, navijajte bez obelezja.
Eto, dodjite na JNA kad je tolika zelja.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top