Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
532
Reaction score
3.328
Локација
Nis
Ako je Duljaj iskren i nije dobio nikakav mig,u sta ja ne zelim i ne mogu da verujem,verujem u njegovu iskrenost,onda je realno da svako ko malo voli klub ga podrzi i stane iza njega,ne dozvoli govnima da ga najure,igraci takodje,da kazu da nece da igraju ako slucajno ga sklone i nastave ovako,to su neki iz mog ugla normalni potezi

Nesreca je sto nece biti navijaca u Kragujevcu pa nece moci da se posalje poruka,a i do tada pitanje je sta sve moze de se desi.Posle valjda igramo kuci pa moze neki transparent podrske ili nesto slicno,ili cak protiv Mege na basketu

To je nesto sto bih voleo da se desi,e sad...svako drugacije vidi i razmislja.Da mnogo ne pametujem da ne ispadne da dajem ideje.Ali nesto bi moralo da se uradi definitivno
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.110
Reaction score
4.165
Локација
Beograd
Verujem u njegovu iskrenost, ali da je tajming čudan, jeste.
Delovao je da priča iskreno i iz srca i ne želim da verujem u bilo šta drugo.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.014
Reaction score
11.904
Локација
JNA
Moje veliko postovanje za gospodina Igora Duljaja nakon ovoga. Mozda nije najbolji trener, ali je ovime za mene postao legenda, za razliku od ostalih “legendi” Partizana koje nemo cute i posmatraju kako se klub unistava. Nadam se da ce ovo pokrenuti lavinu, da okupatorima konacno vidimo ledja i da vratimo Partizan tamo gde i pripada.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.596
Reaction score
29.922
Локација
Novi Sad
Kakva noć u Subotici....kakva pljačka u pokušaju! Ovo šta se radi Partizanu je sramota, da li ikog ima sa oba oka u toj uefi i da kazni blatnjav savez sa jedno 20 godina izbacivanja iz evrope. Kriminalci jebeni, jebaćemo vam mater. Ovaj Ilić što je sinoć sudio je primer kriminalca u žutom i nadam se da nije stigao kući u komadu.

Koliko smo divljali na sudije sa zapada, ono je bilo predinfarktno stanje, pogotovo posle gola koji je poništen zbog "ruke". VARajte, VARajte, ali doćiće vam kraj cigani smrdljivi.

VOLIM PARTIZAN!
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.260
Reaction score
3.001
Jel u Kg zvanicno bez navijaca? Negde sam procitao da nije kaznjen Radnicki praznim stadionom,jer to nema veze sa onim ,,propustom,,…
 

Kevin

Početnik
Учлањен(а)
26.09.2023
Порука
84
Reaction score
302
Полако расте и самопоуздање, које може да буде пресудна ствар, играчи све више верују у чудо. Могу мислити како би тек заиграли да банда која је зајахала клуб оде, да дођу неки мање лоши људи (пошто добри никад неће доћи, јелте) и да људи крену да долазе на стадион.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Nakon one izjave Duljaja treba konstatovati da igrači i pored takvih užasnih uslova daju sve od sebe i bore se na svakoj utakmici. Njima ne treba ništa zamerati kakvi god bili rezultati dok je ovakvo loše stanje u klubu - a ti isti rezultati su trenutno iznad svakog očekivanja. I juče su pokušavali da nas zaustave na svaki način... što neko reče ja ne videh na drugim utakmicama (mislim pre svega na mezimicu dronfulju) da se toliko baš gleda svaka situacija i postignut gol koji iz aviona vidiš da je sve čisto ali oni opet gledaju i traže neke rupe kako bi li došli do krajnjeg cilja - da nas zaustave. No ni to im nije pomoglo - nakon krađe kod Ilićevog poništenog gola mi dajemo laka tri komada da se ućutkaju govna ciganska i savez ciganski. Taki kako uđe uvek nešto korisno uradi... ovaj put dve asistencije... a ukupno četvrta. A Zahid melje li melje... još jedan njegov gol - već četvrti iz sedam utakmica a započeo je tek dve od starta. Ipak, najbitniji gol je bio taj prvi a Sveta ga je zakucao u maniru najboljih golgetera za njegov prvenac ove sezone. Bravo. Jako važno je što je i Saldanja postigao pogodak - njegov šesti gol u ligi nakon asistencije Severine (njegova prva sist. u ligi).

Ekipi i Duljaju svaka čast. Treba videti šta nas dalje čeka a po izjavi Igora - ništa dobro. Podrška ovom timu treba biti nikad jača. A govnima iz uprave jebati mater sve dok ne odu. Do kraja meseca nas čekaju još Radnički u Kragujevcu već u sredu i za sledeći vikend Voždovac u Hramu - da probamo da nastavimo niz koji je za sad na broju devet.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.789
Reaction score
55.696
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ma Duljaju kapa dole za izjavu. To dal mu je neko dao mig nije dal je trenutak nije, koga boli đoka čekamo ovolko godina da neko nešto kaže svi ćute ko pičke.
Navikli smo se na sve da iza svake pozitivne stvari stoji neka negativna, al jebem mu mater ovo je prvi put da neko nešto kaže i to je samo za čist respekt.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
818
Reaction score
4.323
Локација
Beograd
Zavrsi se utakmica pobedom od 3:0 na gostovanju na kome tradicionalno ili gubimo bodove ili poradjamo pobede, a na sajtu potpredsednika naseg kosarkaskog kluba tekst o utakmici ima ovakav naslov:


Hajka koju ovaj smrdljivi sajt vodi prema nasim strancima je neverovatna, ne propustaju nijednu priliku da pljuju po njima, mozda jer imaju manji prag tolerancije na neisplacivanje plata od domacih. Jebace vas i Kalulu, i Severina, i Kanute, skinite se momcima sa grbace klosari jedni.

Sto se tice Duljaja, sve ste vec rekli tako da ne bih da se ponavljam, ali hteo bih da skinem kapu dole i igracima (pogotovo domacim, jer su oni verovatno najvise pogodjeni kad su plate u pitanju) koje uprava tretira ko robove a ne fudbalere/radnike koje treba platiti, a oni i pored toga pokazuju najveci moguci nivo borbe i karaktera, i kada igraju dobro i kada igraju slabije.
 
Top