Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
367
Reaction score
1.586
Локација
Novi Sad
Jedini ko može da zaustavi ovu mašinu za mlevenje je vepar, koji će u zimskom prelaznom roku da je raskomada i rasproda pod izgovorom besparice. (Saldanja, Belić, Ilić,….)

Do tad ćemo imati još okruglo 10 puta zadovljstvo, da gledamo ovu timčinu na okupu…a na proleće, nek nam je Bog u pomoći sa verovatno njenom solidno oskrnavljenom verzijom i sa već vidjenim kurvinoproleće sudijskim kriterijumom.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
321
Reaction score
2.050
Локација
Beograd
Daleko od toga da je ovo bila rutinska pobeda i dominacija bez obzira na konacni rezultat. Momcima i treneru sve cestitke i verujem da ce ovaj niz nastaviti. Vise puta je ovde konstatovano da imamo zanimljiv tim i da nas ceka zanimljiva sezona. Ja ovakve rezultate nisam ocekivao i bas zbog tog iznenadjenja svakoj pobedi se radujem kao malo dete! Samo neka potraje!
Sto se Duljaja tice ocekujem dalje pobede, a posle derbija cu o njemu vise stvari reci. Nikada ga nisam posmatrao iz ugla sefa strucnog staba vec iz drugih uglova u skladu sa funkcijama koje je vrsio u klubu. Sto se trenerskog znanja tice nije neki mag za sada, ali verujem mu da zeli dobro Partizanu i to mi je u ovom momentu najvaznije. Ono sto je njemu potrebno jeste da pobedi u derbiju a upravo ta pobeda nam moze vratiti veru da i u ovim vremenima FK Partizan ipak moze da uzme titulu. Sta bi tek bilo kada bi se u decembru jos neke vazne stvari promenile... Napred Partizan!
 

savopfc

Grobar
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
253
Reaction score
104
10-а победа и низу, свака част Дуљају и момцима. Чини ми се да Раднички није много запињао. Такав сам утисак стекао. А видећемо шта ће да буде после избора.
je li moguce da se ovo piše
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.108
Reaction score
5.132
Локација
vezenemam
Jedini ko može da zaustavi ovu mašinu za mlevenje je vepar, koji će u zimskom prelaznom roku da je raskomada i rasproda pod izgovorom besparice. (Saldanja, Belić, Ilić,….)

Do tad ćemo imati još okruglo 10 puta zadovljstvo, da gledamo ovu timčinu na okupu…a na proleće, nek nam je Bog u pomoći sa verovatno njenom solidno oskrnavljenom verzijom i sa već vidjenim kurvinoproleće sudijskim kriterijumom.
sad će još malo tradicionalni svinjokolji pred zimu...dosta se veprina provlačila i tovila, vreme je.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.773
Reaction score
22.918
Локација
Beograd
Nije uopšte bilo toliko lako kako javlja semafor(ali koga bole uši), sramota je da duboko u 21. veku ponajveći grad u državi ima onakvu oranicu za igru po prelepom vremenu i bez reflektora.
Čestitke i samo štikliranje, sledeći je Voždovac.
Ne mogu da ne primetim koliko je Šćekić loš igrač i igrač manje u polju, bukvalno mi oči krvare, a da je bio neki ozbiljniji tim, veoma lako bi popio crveni.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nakon Subotice i Spartaka još jedna naša ubedljiva pobeda. Pao je i Kragujevac. Bravo za momke i Dukija za desetu pobedu uzastopno.

Rutinski smo dobili. Jesmo se malo mučili do tog prvog gola sve boljeg Kalulua (nadam se da se nije teže povredio) ali oni osim te jedne šanse u drugom delu nisu imali ništa. Bili su ti neki pokušaji iz daljine i to im je to. Mi isto nismo mnogo pravih šansi stvorili ali smo zato skoro svaku realizovali osim one dve... šut Severine preko gola i Baždara glavom pored gola. Severina je baš bio aktivan i šteta za onu stativu i što nije dao gol mada je u onoj situaciji kod druge njegove šanse opet bio sebičan ali ne zameram ovaj put jer se stvarno trudio. Saldanja opet gol i opet dobra igra u polju plus asistencija kod prvog gola. Taki Nikolić - opet je odradio sve vrhunski čim uđe - dva laka komada. Menig lepo asistirao Takiju za gol glavom a prvu svoju asistenciju upisao i mali Stjepanović - bravo dečače. Zahid nije imao konkretniji učinak u vidu golova i asistencija ali imponuje njegova igra u polju i ta neka sigurnost kada je on tu. Bili smo bez dva startna igrača danas - Belić i Kanute - i opet smo izneli utakmicu bez većih problema. Vezali smo četvrtu utakmicu zaredom bez primljenog gola...

Idemo dalje... što kaže Duki sad je najbitnija nedelja i Voždovac u Humskoj. Da se nastavi niz.
 
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
208
Reaction score
723
Локација
Beograd
Jel može neko da mi kaže ko se malo bolje razume u fudbal jednu stvar. Kako je Duljaj od apsolutne neznalice (rezultati i igra pokazali) dosao do trenerskog maga (rezultati i igra govore). Jel do njega , pomoćnika ili su igrači dosta kvalitetniji od ostatka lige. Ne secam se kad smo i u najboljim danima rutininski pobedili u Kg i Subotici.

Činjenica je da smo doveli igrače koji su više nego solidni za naše prilike, ali isto tako doveli smo 11 novih igraca kojima je trebalo vremena da se uigraju. Isto tako da se primetiti da smo počeli više pažnje da obraćamo na odbranu. Krila se vraćaju nazad. Nema konstantnog presinga gde nam ispadaju igrači itd. Svima je trebalo vremena i igračima i treneru da sve legne na svoje mesto. Najbitnije je da je bilo ogromne želje i truda da se ovo desi.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
ПРКОС !

Свака част свима од навијача до стручног штаба и играча на овом преласку "плитког потока".....

Имало смо мало неких криза током игре, да је био неки потентнији тим од ових било би то много теже јер ем нисмо у најјачем саставу ем је ванредно коло и друго гостовање заредом тако да осим једног кратког периода мини кризе у другом полувремену код 1-0 за нас све остало смо контролисали и после их убили на контру пошто су они стекли неког самопоуздања па су се осмелили да се отворе и ту смо их закатанчили али уопште није било лако рутинирати тим који је у успону форме, онај босанац зна шта ради и ових 4-0 под оваквим околностима је резултат за сваку похвалу. Некако се осетило и видело да је Салдања мета и противника и судије. Мало је до његовог стила игре али богами мало више до тога да желе на све начине да нас обезглаве јер Салдања језив посао ради, језив и то се још боље види уживо него на тв-у. Човек отвара одбране као секира лобање.
Николић......не сећам се да смо имали таквог GameChanger-a са клупе.
Све у свему још једна лепа утакмица и 3 бода пред кључним мечевима за овај први део сезоне и периодом најтежих испита за овај тим против Вождовца, Н.Пазара, Чуке, ТСЦ-а, НС цигана и Ниша......ово ако изгурамо са бар 5 победа.....уф.....јер кућу дајем да цигани киксају макар још једном до краја полусезоне.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Imajte u vidu da ne igramo evropu. Veliko rasterecenje je cinjenica da posve nova ekipa gradi formu i samopouzdanje u ovoj smećarskoj ligi. Ne umanjujem naše uspehe, naprotiv, vrlo se radujem sve tečnijoj igri na sredini terena.

Isto tako, definitivno smo mnogo opasniji sa Nikolic Saldanja i mislim da to mora da se forsira od pocetka da ne udjemo u problem jurnjave rezultata nakon prvih 45 (ako smo na 0:0 ili ne daj boze u minusu)

Lepo ste sve napisali potrebno je vreme da dodju rezultati. Igor je vrlo disciplinovan i ta disciplina nam daje puno na terenu.

Nadam se uskoro punom hramu, ja svoj post prekidam na JNA. Dolazim da dam i tu a ne samo na strani punu podrsku Duljaju i ekipi jer su oni to zasluzili.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Ne znam ko je komentator na smrdskoj areni, nebitan lik apsolutno.
Zanima me samo utoliko što sam vrlo vrlo zainteresovan da mu pojebem ženu, ćerku, sestru, majku i šta god drugo jebljvo da ima u familiji!
Ja bih dodao, jebo mu pas mater, rak ga izio, što bi rekli ovde.
"Neki bi rekli da je 4:0 previsoka pobeda"

Tačno je nekome smetao prošli komentator, protiv koga imam mnogo toga, i koji je sporne situacije prenosio pičkasto, ali se bar radovao našim golovima.

Ovaj odron je postavljen po zadatku, sve mu živo i mrtvo jebem.

Jedan te isti specijalac nam je glavni u var sobi četvrti put za redom.
Inače, u 11 utakmica, imamo već 6 poništenih golova, najviše u ligi.
Cigani nemaju ni jedan u deset utakmica.

Džaba vam sve!!!

Partizane bravo!
 
Top