Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Четири године је прошло као трен...

Заувек у нашим срцима!

FK Partizan 2023/24

guzakom

Grobar
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
357
Reaction score
824
Локација
Pozarevac

Zbunjen

Početnik
Учлањен(а)
10.11.2007
Порука
164
Reaction score
398
Znaju da je u pitanju "...ponuda koja se ne odbija;...", ali nema cifre . Dakle, imamo dve mogućnosti:
varijanta a) 1 milion i bonusi;
varijanta b) VazuraSNS ne isplaćuje redovno platu, igrač odlazi za DŽ.
Neizvesnost nas drma do 3-4 dana pre derbija, kad će saga biti razrešena.

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
257
Reaction score
750
Локација
Boston
Jednostavno mora ovako jer klub nema dinar. Tek nećemo imati ako budemo prvi nakon izbora.

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
213
Reaction score
1.136
Локација
Beograd
Polako sa razjebavanjem tima, ima i vremena, a i dogadjaja do tada.... Secam se onog derbija posle 5. oktobra koji je prekinut. Secam se i transparenta koji su tada cigani okacili, a bio namenjen nama.... Ko zna, mozda bude materijala da im se na ovogodisnjem derbiju obratimo slicnim transparentom i to po onom starom principu "sve se vraca, sve se placa"!

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.206
Reaction score
27.198
Локација
Beograd
Шта да напишем...

Сваке године се грчим да купим ту сезонску карту, онда одгледам оне летње утакмице, а после нас или нешто казне па не могу на стадион, или испаднемо из Европе као ове године па нема утакмица, или буде Корона као оне тамо године па нема публике, или морам на посао баш у време текме, или буде бесплатан улаз да још мало унизе нас ,сезонце, колико смо само глупи што уопште и купујемо ту пропусницу...
И тако...
Јеботе, живим у Београду а идем на ЈНА к'о да живим хиљаду километара од њега...
Нервира то човека, троши га, удепресиви га...

За дерби морам да питам колегу да ме мења...али он ради неки други посао, па можда мора да пита колегу који можда ради неки трећи, да дође да га мења на овај други, па да он онда дође да мене мења на овај први...или ако он не може, онда да питам другог колегу...који такође има други посао, и...
А обојица ионако старији од мене...хоће ли бити здрави у време дербија...

И, ако то све и уредим, ко ми гарантује да ће дерби бити баш на датум и у време кад ја утаначим ту неку своју замену...
И све на курац!

Партизан је шампион!

:shal

da1981

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
315
Reaction score
166
Локација
Odakle Bog izvodi korner
Bice tesko bez Saldanje koji ima njuh za gol osim toga stalno vrsi pritisak na odbranu koji se cesto naplati. Naravno uzdam se u Zahida, Nikolica i Natka kozna mozda Severina ili Kalulu nesto prirede.