Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
Kockamo se sa drugopozivcima, mislimo da je drugoligaš za toliko slabiji od nas...
Već smo zaboravili kako je bilo na Ubu.

Ostaje da naši drugopozivci dokažu da su klasa za jedan Grafičar.
A da li to mogu, uskoro ćemo da vidimo...
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.344
Локација
Brèko, BIH
Skoro pa po broju drugopozivaca kao nekoć kod Kize protiv Pazara..Nadam se da nam neće na nos izaći.
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
598
Reaction score
3.196
Penali su sprecili naseg trenera da postavi jos jedan istoriski rezultat na nasem stadionu ..
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Auu kakva bijeda od igre, taktike i pristupa utakmici.

Pobjede jeste, ali sramota Duljaja i igrača za ovo danas.

Tačno se vidi da mi taktiku nemamo, nama je svaka utakmica improvizacija i veliki faktor sreće.

Jeste Grafičar, pa je možda glupo komentarisati, ali činjenica je da Duljaj nikad neće imati čak ni prosječnu trenersku karijeru.

Ne možeš svaku utakmicu na sreću da se oslanjaš, moraš znati i taktiku postaviti, dati zadatke igračima i sl.
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
368
Reaction score
1.592
Локација
Novi Sad
Kukavički menjaš Baždara na poluvremenu, koji je jedini iole mrdao kurcem do tad, a ostavljaš celu utakmicu Šehovića i Saničanina pored kojih je konstantno duvalo kao na groblju.
Na kraju ti klinac i golman protiv drugoligaša spašavaju guzicu.
Bravo Duci!
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.111
Reaction score
5.166
Локација
vezenemam
SUMa (slobodno umetničko mišljenje..)
Duljaj bi trebalo pod hitno da zakaže egzorcizam ili kako god bi se zvala tehnika (pitati možda T.Vesta?) isterivanja bata-đore iz njega. Protiv drugoligaša, na domaćem terenu mi izlazimo sa 6 defanzivno orjentisanih igrača.
Nakon toga i kratak trenerski kurs, može i kod Tumbe iz prošlog veka, sa glavnom temom pravilne selekcije igrača protiv napaljenih niželigaša...U ofanzivnom delu mi izlazimo sa debitantom omladincem, igračem bez kvaliteta za poziciju na kojoj se forsira (a i upitnih kvalitet inače), sa talentom u kanalu i sa kapitenom veteranom, koji ima fudbal u malom prstu, ali ne može da trči, i nema sa kim da igra.

Kad se sve sabere i oduzme, možda je i dobro što ćemo sa ciganima-1 onu odloženu igrati tek na proleće.
Hajde da vidimo sad taj Niš i jug-što-budi-se..nije ih bilo dugo....
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.132
Reaction score
1.883
Локација
На ЈУГУ Канаде!
malo sam ljut na duljaja što ne dade duciju da ga metne govnima (drugi put danas) ali se išlo na sigurno. bravo momci. protiv naoštrenih smradova nije moglo drugačije. ovo što pre u arhivu pa se okrećemo drugoj mezimčetovoj filijali (koji su odmarali (najbolje) juče).
i za kraj: NE DIRAJTE JOVANOVIĆA
gmazura NAPOLJE!
:napred-partizan:
 

pgd1970

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2023
Порука
93
Reaction score
913
Локација
Петровград
AJMO MILiVOJE pardon MATHEUSE.!!!iii..Partizan je u četvrtfinalu Kupa Srbije!
Dokle nas je dovelo govno žvalavo, pičkousto, da se radujem kao da smo ušli u
AJMO MILiVOJE pardon MATHEUSE.!!!iii..Partizan je u četvrtfinalu Kupa Srbije!
Dokle nas je dovelo govno žvalavo, pičkousto, da se radujem kao da smo ušli u LŠ.
Куп Србије, то је оно што Реал Мадрид игра јел?
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.111
Reaction score
5.166
Локација
vezenemam
Glede (ne)igrača danas.

Šehović...bek koji nema brzinu, ali zato ima očajno čitanje igre, katastrofalno postavljanje, nepostojeću skok igru i centaršut na nivou ženske sekcije predpetlića...
Ko njega dovede i pride plati 300-350 k obeštećenja.:buhaha

Sa druge starne mali Dušan Jovanović, sve čestitke! Bravo, i samo nastavi ovako (uz nadu da te govna iz uprave neće prodajti na prvu/drugu ponudu za džak krompira):clap

Novogodišnja želja, pored odlaska uprave, ostanka igrača, jeste i rešavanje bar dela škarta, pored gorepomenutog, repstativac bih na mestu štopera, dete ajaksa bez pozicije i drugih korisnika socijalnog fonda FKP.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
165
Reaction score
507
Локација
Ruma
Znači neću ništa preterao loše reći ni za jednog igrača, ali da se ne lažemo sa ovim klincima, oni su talentovani koliko i ja. Opet ću čak i dodati da razumem, nemaju minute, pa ni ne znam kakve ljude da rade sa njima, ali brate mili kada neko zna vidiš u roku od nekoliko minuta da štrči u svom uzrastu. Baždar dečko ama baš nikad to po meni nije pokazao. Mislim da dao je neke golove i time je na kratko bljesnuo, ali to su radili i Šćepa, Ninković, Pantić i da nenabrajam, a svi znamo šta su postigli, još prvi prošao i najbolje. Tako da opravdano oni ne vide taj teren, jer jednostavno ne prave nikakvu razliku. Mali Trifunović isto, ne vidi se, niti brzine, niti snage, ima malo tehnike, ali šta vredi kada to ne može da podupre sa prve dve stavke. Naravno stoji to da se verovatno guraju pogrešni, ali opet i pitanje je kakve klince možemo privući, sa ovakvim stanjem u klubu i ambijentom koji vlada na tribinama. Ne znam sada na primer da li mali Jovanović može više, nisam ga nešto pratio, ali i ako kojim slučajem može, ima da ga utopimo do leta (ovako na prvi pogled deluje da ima štofa). Ovi ostali što su počeli isto bledo, Menig se recimo skroz izgubio, a ne možeš reći da je baš toliko loš igrač, sebičan i bezobrazan jeste, ali imao je on svoje dobre minute, kada je hteo umeo je da prosledi loptu, pa i da ubode gol, ali sada ga je Duki baš umrtvio. Zasluga je i njegova, ali mislim da smo ga i olako šikanirali, pa ni nema želju da odigra bolje. O Šćekiću i Saničaninu ne treba trošiti reči, meni je i bruka da smo mi tek tako precrtali Pavlovića, mislim čemu, dečko realno nije ni dobio pravu šansu. Zar nije mogao brat svaki put da upadne sa klupe, jedno vreme je i bilo tako, odigrao je neke sasvim korektne utakmice, ali posle ništa. Razumem ja doveden je Taki, ali on nije onaj gol igrač, a Pavlović to ima u sebi, ali jednostavno smo se i njega odrekli, kao da imamo viška, a ne da nam je tanka klupa. Ne znam, ovo je dobijeno na mišiće, naivno smo ušli u utakmicu, kao da smo ne znam kakav kvalitet. Ovde je jedino dobar taj plasman, sve ostalo za zaboraviti.
 
Top