Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.483
Reaction score
38.466
Pa nama je jebena Mladost GAT dala 4 u našoj kući, jebeni TSC nam je dao 4 u našoj kući. Ne kapiram šta je problem u tome što se sada svima diže patka?

Igrači ako su pravi znaju šta im je činiti, što više otvorenih preloma i ja zadovoljan, pošto od fudbala ne očekujem ništa. Ako nisu neka se gone u pm.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.121
Reaction score
325
Песимизам је у време летошњих припрема и селектирања тима манифестно лебдео изнад Хумске, дефетизам био доминантна категорија кадгод би се повела реч о трофејним овосезонским амбицијама.

Да буде нијансирано црним и белим: истоветно врхушки Партизана нису мислили Игор Дуљај и збрда-здола ангажовани играчи, тек староседеоци. Утакмица за утакмицом, победа за победом... тако 13 пута! Што, разумљиво, равнодушним није оставило целокупну фудбалску јавност и надасве некадашњег супераса подгоричке Будућности, Партизана, московског Спартака и Шангаја – Горана Тробока.

- Доскорашњи учинак, без европског, далеко је од очекиваног. И, кад се подвуче линија, стручни штаб и играчи су пријатно изненадили. Штавише, за разлику од прошле сезоне, конкурентни остали у трци за титулом и купом. Мало су додуше попустили у финишу првенства, с друге стране, нереално је било да побеђују до краја лиге.

Није до тренутне слабости, сматра.

- Недовољан фонд квалитетних играча, отуд и скроман ростер, поприлично и перманентно су слабили форму. Много бољи актуелни тренутак није ни у Звезди, утисак је, једни и други једва чекају окончање полусезоне.

Такмичарска засићеност умногоме неће умањити драж 171. вечитог дербија, насупрот томе, бодовна изједначеност биће додатни распаљивач и појачивач играчких страсти.

- Изразитог фаворита нема, као и обично, предвиђам тврду и неизвесну утакмицу. Звезда нема тим, искристалисан! Мноштво нагомиланих играча на истим позицијама и невешта ротирања су велик проблем, кад се осврнем, ништа мањи и прескупи странци без видљива ефекта. Звезда, претпостављам, ослониће се сутра на клинце и поједине играче летос скрајнуте, дакле, супротно првобитном плану.
 

Moskri63

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
334
Reaction score
778
SUTRA DA BUDEMO DOSTOJANSTVENI I CESTITAMO SIGURNIM GLASACIMA I NJIHOVOM VLASNIKU, SEME IM SE ZATRLO DA BOG DA :angry-smiley-002:



(samo sam ti malo podebljao: edit by moderator)
 
Последња измена:

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.560
Reaction score
3.930
Локација
Beograd
Sutra se ne nervirajte za teren vec sprdnja onih mongoloida na severu i pevanje za nasu dusu.
Teren sta bude bice. Nek momci izginu. To je jedino bitno.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.601
Reaction score
3.448
Локација
JNA
Polomiti Bukarija i ovog sto je izjavio ovo za sudije i to je to. Jebo vas Terzic u usta, i ceo drzavni vrh.
Samo jako momci, i u meso. Ne dajte se , igrajte kao da sutra ne postoji. :navijac :clap
 
Top