Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.009
Vama nije dovoljno što je gotovo ceo urednički tim stao uz Jug?

Grobari nisu i nikada neće biti cvećke, ali da nazivate drukarama i ciganima momke koji su verovatno najispravnija priča i polako ali sigurno vraćaju Grobarstvo na zdrave noge, neće moći!!!

Jedan od njih je zbog borbe protiv uprave upropastio svoju mladost i sada ovde treba da čita da je cigan i drukara!?
Sve kul, samo pitaj ovog sa megafonom o kojoj navijackoj pesmi Grobara sa linka ispod se radi, nesto mi nije poznata

https://streamable.com/trhkmm
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
664
Reaction score
5.333
Локација
Nis
Ja ne vidim nigde da je zvanicno, a klub je objavio da je konferencija za medije u 12 :confused-smiley-013:
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.312
Reaction score
10.866
Локација
underground
Odlozili su derbi posto se od cigana ocekuje da nesto kazu o situaciji na Kosovu , a vrhovnom bolesniku (a samim tim i vodjama na severu) to sad ne treba , malo je skakljivo.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Zvanično je derbi odložen. Sve u službi jednog kluba.

Mada ima tu pozadina i neke druge priče...

..."Danas" piše kako su navodno cigani sa severa popizdeli na njihovog lebdećeg duha i da bi bili potencijalni neredi sutra na derbiju...

... da li se derbi odlaže zbog toga da bi ih žvalavi peder smirio, obavio par razgovora sa njima i doveo ih u red ili zbog toga što se državnoj miljenici drolji ne igra sada derbi plus taman da se pripreme lepo za njihov meč sezone sa Bojsima?

U svakom slučaju mi smo tu nebitni. Sve se vrti oko crvene drolje, žvalavog pedera i ultra-kop cigana sa severne tribine.

Mi smo tu... da bude onako kako oni kažu. Mislim na poslušnike u klubu.

Dan žalosti je samo maska. Mogao je da bude juče pa ako traje tri dana da se igra derbi u četvrtak-petak.

Jebena predstava u zvezdosrbiji.
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.163
Reaction score
28.125
Локација
Из Чикага (моји...)

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.068
Reaction score
4.261
Локација
Humska 1
To sto ce neko da pomisli da su spremni da uvedu dan zalosti zbog prolivene srpske krvi da bi imali legimitet da otkazu jednu fudbalsku utakmicu ne cini ga manjim bolesnim od dela prekoputasa.

Ovde se pise kao da smo mi u najmanju ruku duplo kvalitetniji tim i da smo prodali vec danas 20'000 karata a 10'000 ce biti ispred stadiona pa se usrase - na stranu sto mislim da u ovom trenutku imamo sanse da odbranimo nasu kucu i da je po njih gori trenutak. Al pobogu dajte malo realnosti i ako nista drugo uzdrzanosti. I oni i mi konstantno zivimo u nekim teorijama i fabrikujemo neku sopstvenu pricu. Ne treba nama neprijatelj sa strane, dovoljni smo sabi sebi. Svi, nebitno koje boje.

Inace ovo sto @StrikeFront prica ima mozda i najvise smisla. Pre ce biti zbog tribine (albanska strana je juce tokom pres konferencije spomenula i Brigadire u jednom momentu) nego li zbog aktera na terenu.

@GR88ĆU Ovo se slazem i sa tim se daje prostor ovima sa pocetka moje poruke. Ali da li druge institucije u Srbiji funkcionisu drugacije? Polupano je sve oko nas.
 

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
512
Reaction score
3.239
Локација
Nis
Pa oni da hoce da kazu sta misle i prave nerede uradice to na sledecoj utakmici,ako stvarno hoce nikakvi razgovori zvalonje sa njima ne mogu da to sprece

Tako da mi vise ovo deluje da nece da igraju jer sta ako ne pobede kojim slucajem,nikad se ne zna.Treba se opravdati kako sa onolikim parama nisu mogli da dobiju tim koji nije njihov konkurent a oni Bajern.A do novog termina ce se i uigrati,postaviti koga hoce da sudi,plus ocekuju mozda nas sunovrat i minus od -10 do tada pa da im sve bude mnogo lakse
 

Dr.Inker

Grobar
Учлањен(а)
30.07.2022
Порука
447
Reaction score
3.736
To sto ce neko da pomisli da su spremni da uvedu dan zalosti zbog prolivene srpske krvi da bi imali legimitet da otkazu jednu fudbalsku utakmicu
Nisu oni uveli dan žalosti zbog fudbala nego je dan žalosti izgovor da se fudbal odloži. Oč8gledno ie da cigani nisu hteli ovo da igraju zbog forme ili pritiska šta god, pa je razlog do juče bio sudija, ovo im se samo nacrtalo.
 
Top