Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Free Partizan

Početnik
Учлањен(а)
07.11.2019
Порука
86
Reaction score
284
Локација
Republika Srpska
Мене је то највише пријатно изненадило. Умемо и назад да вратимо лопту ако наиђемо на блок не дешава се као раније да млатимо лопту у 16 и набијамо главу у песак. Давимо противника кратким додавањима. Цела екипа је прешла на тај мод али треба рећи да су главни иницијатори или макар предводници таквог стила Натхо и Захид. Највише уживам кад бек или крило врате лопту везном ако остану без решења напред и кад лопта настави да циркулише и тражи пукотину.....добијам излив беса на мозак кад се набије нека висока лопта тек онако да се ослободиш одговорности. Друга је ствар смислен центаршут и плански изведен у моменту кад имаш решење у 16, а нешто друго кад је Салдања сам окружен главоњама и ти му сад набијаш неку лопту из дубине....
Još malo pa ,,tika-taka,, :D

Ma samo neka nastave, ima tu još prostora za napredak u svim segmentima igre. Ali i ovo je uživanje za gledati. Saldanja je neumoran, stalno presinguje.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.107
Reaction score
270
Lepo vece u Hramu! Partizan odlican! Severina, Zahid, Natko, Saldanja, Belic, bekovi, ma svi odlicni! Ne verujem, ali uboli smo sa strancima! Ne verujem,ali gazimo sve redom! Ko je ove igrace iskopao treba mu skinuti kapu! Taj ocigledno zna svoj posao! Niz mora da se nastavi!!!!! Napred Partizan!!!!!
Pa Ivica Kralj :)
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Još malo pa ,,tika-taka,, :D

Ma samo neka nastave, ima tu još prostora za napredak u svim segmentima igre. Ali i ovo je uživanje za gledati. Saldanja je neumoran, stalno presinguje.
Кад рече "пресинговање", то је главни разлог који нам и омогућује да овако играмо јер од тога све креће, тип и квалитет пресинга дефинише игру сваког тима. Много боље стојимо кад противник има лопту, нема испадања као раније и да нам се шетају око 16 без проблема. Сви играчи раде свој посао у том делу чак и Северина је почео што ми је до скоро било незамисливо. Ко год да Дуљају помаже око тактичких елемената - хвала му:D
Чим смо за овако кратко време прешли из мода распуштене банде у мод спартанских фаланги то говори да су играчи одувек имали тај индивидуални квалитет који је сада коначно компактан на терену.
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.043
Локација
Beograd
Obzirom da sam izuzetno odusevljen jucerasnjom pobedom dacu jos jedan komentar o mom vidjenju cele tekme. Kao prvo, Vozdovac je izuzetno opasna ekipa, veoma brza, sa mladim igracima sposobnim da izvedu kontru verovatno najbolje u ligi. Ko je gledao njihovu pobedu nad ciganima ove sezone,jasno mu je o cemu pricam. Medjutim i ostale njihove utakmice pokazuju njihov kvalitet... Utakmice sa ovakvim ekipama kuci su uvek teske i ja sam se pribojavao da nas pritisak pobede moze sputati. Strucni stab je fenomenalno pripremio tekmu, nismo srljali, nismo napadali grlom kroz jagode. Vrsili smo pritisak na njihovu zadnju liniju ali tek posle prvog pasa (pricam o prvom poluvremenu), sto je dovelo do toga da cesto njihov golman nije znao sta ce sa loptom, verovatno ne sme da je ispuca jer im to nije dogovor iz svlacionice, a gomilu pasova ka zadnjoj liniji smo uspeli da presecemo. Mozda nismo imali puno sansi u prvom poluvremenu ali smo sprecili ono sto nam se ranije desavalo, a to je brz gol protivnika i posle srljanje sto bi protiv ovog Vozdovca znacilo siguran poraz. Drugo poluvreme, druga prica i opet sjajno odradjeno od strane strucnog staba. Od nekog 50-og minuta krecemo sa jos jacim pritiskom na zadnju liniju, a Saldanja krece da juri i golmana, sto sve rezultira prvim golom i utakmica se dalje razvija onako kako nama odgovara....
Navijaci.... Po meni kljuc ove sezone. Za sada je to odlicno jer publika ucestvuje u utakmici na nacin kako to treba. Ima nervoze,nema zvizduka i pogresnog pritiska na igrace. Svaka, iole sumnjiva situacija na nasu stetu pretvara se u protest protiv svega sto nam smeta. To rade svi, od najmladjeg do najstarijeg na tribini jer nam je vise muka od toga da nas goveda kradu, a nadam se da ce i njima to da se zgadi posle ovog i ovakvog leta gde im je dozvoljeno da kupe sve sto nije moglo u ligu petice.
Inace, ja sam juce na stadionu upoznao jednu od legendi Partizana, Čika Paju, kljucara Partizanovog stadiona. Uvek sam imao veliko postovanje za stare prekaljene Partizanovce... Odgledati jedno poluvreme sa ovom legendom i poslusati te price od ko zna kad je zaista nesto posebno... Dao mi je i dve svoje pesme, medjutim ne bih da ih postavljam ovde dok mi ne da saglasnost za to, a eto ne pitah ga!
Elem, nastaviti dalje u istom ritmu! Nece biti lako, narocito u Pazaru, ali i kasnije protiv ostalih ekipa iz gornjeg doma. Vecinu tekmi igramo na JNA tako da bez nervoze, verovati do poslednjeg minuta, ne stvarati prevelik pritisak igracima da odstupe od onog sto im je nalozeno od strane trenera! Ja verujem da ovi momci sa ovim trenerom mogu da osvoje titulu! Napred Partizan!!!!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov
Ono što je najbolje u našoj igri to je da ne paničimo ako posle nekih baš izglednih šansi ne postignemo gol - kao sinoć na primer.
U prvom poluvremeno smo se baš dobro izmašili zbog neke brzopletosti i prevelike želje (čini mi se) da što pre "otvorimo" utakmicu golom.

U nekim drugim vremenima, to bi izazvalo dodatnu frustraciju i ekipa bi ušla u nervozu iz koje smo, ne retko, primali golove, umesto da ih dajemo.

Ja bih vas samo sve zamolila da dobro zapamtite svoje postove o dobroj igri, pa kad ne bude bilo sve kako treba (a takav momenat mora da dođe), kritikujte igru tada, ali setite da su to isti ovi igrači i treneri koji gaze, da ipak nisu nemači pojma.

Samo napred PARTIZAN!!!!
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Ala će da kidaju ovi "naši" kao da im je zadnja. Sve već viđeno. Da je sreće da ih dobro bijemo već u startu, da znaju gde su došli smećari obični. Dobrodošli su kao bilo koji bivši cigan.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Iskreno voleo bi da svi grizu i protiv nas i kurvetine. Samo što je recimo IMT ili crveni kranovi beograda izvukao 5 igrača u prvih 11 koji ukupno nemaju 50min fudbala ove sezone.

Ako se sećaš kurvetina iz NS je ubacila drugi tim u rupi tokom leta.

Sve su to govna koja će tešku sklanjalicu na proleće da igraju. Cigani naravno tada sve osim nas rešavaju, zato moramo da im zavučemo pakistansku kitu u grlo u decembru, pa da proleće dočekamo sa +7 ili 10.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.639
Н.Пазар има најјачи тим у последњих ко зна колико година, можда никад нису имали јачи плус је ту и та еуфорија, фанатизам. Против нас сви гризу и сви излазе у најјачим саставим и нека се настави даље тако, не треба нам репутација цигана. Биће тешко гостовање, по мени теже без публике, боље реагујемо на тензију него кад је позориште на трибинама. Не бих се изненадио да буде неки кикс реми јер не могу да очекујем од играча да добију све до краја полусезоне, а овај меч у Н.Пазару је по мени најтежи до краја овог дела. Чука и ТСЦ ће бити под утиском евро мечева и њих би могли на том раскораку да ухватимо тако да на њих тренутно гледам као на мањи изазов у односу на НП.
 

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
627
Reaction score
2.310
Локација
Beograd
Cenim da nisu razumeli post
Pa da pojasnim:

Ako i posle izbora budemo prvi na tabeli, to znači da naš veliki prijatelj i najveći donator Partizana ikad nije više prvi, odnosno da možemo da igramo slobodno i bez bukagija.
Naravno, to što on nije prvi je dobro za sve u Srbiji, a što smo mi prvi samo za nas Grobare.

Nadam se da je sad jasnije.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.331
Reaction score
37.526
Ja se trudim da ne gledam previše u budućnost nego da uživam u trenutnoj igri. Tek smo odigrali 30% utakmica u prvenstvu i ne da je kraj daleko nego je praktično sezona tek počela. Svi znamo gde živimo, tako da 4 ili 44 boda prednosti ne znači ništa ako se opustimo i sekund. Postoji samo jedna utakmica, ona sledeća, sve ostalo treba da zaboravimo. U svaku moramo ući kao da igramo protiv ne 11, ne 12, nego 14 protivničkih igrača.
 

Elric

Početnik
Учлањен(а)
19.02.2022
Порука
58
Reaction score
1.347
Lepo je biti navijač Partizana ovih dana, atmosfera na stadionu je izuzetno dobra od početka sezone i mislim da je to jako važno. Sećam se na primer 2011. kada smo osvajali ko zna koju titulu zaredom, pobeđivali protivnike sa po dva tri gola razlike pa je sa istoka i pogotovo zapada bilo strašnih uvreda, zvižduka, negative tokom maltene cele utakmice. Ove sezone toga zaista nema, jako je pozitivna atmosfera i na zapadu i na istoku, da li su zaslužni igrači, Duljaj, navijači ili svi zajedno, u svakom slučaju postavljena je dobra osnova, da kada se vrati jug i još dodatno omasovi poseta da imamo 10 - 15 hiljada navijača koji su vetar u leđa i nose tim do pobede a ne prave negativan pritisak i ne vezuju noge svojim igračima kao što se prečesto dešavalo prethodnih sezona.

Što se tiče Duljaja i stručnog štaba, pisao sam i kada nije bilo sve sjajno, ima viziju, zna šta radi, daje srce i sve od sebe, jednostavno za neke stvari je bilo potrebno vreme. Ovo je tek mali korak, ako ga puste da radi ovaj tim tek može da se nadograđuje, ne samo iz meseca u mesec već i iz sezone u sezonu. Naravno da već ima u glavi šta želi u sledećem prelaznom roku, naravno da ima još gomila stvari koje na terenu igrači tek treba da usvoje, samo je potrebno vreme i podrška.

E sad, tu dolazimo do suštine, trenutno ima sjajne rezultate i niko mu ne može ništa, mi navijači takođe uživamo i podržavamo, međutim suština je da nije moguće pobediti sve utakmice do kraja, da će biti možda i padova forme, a verujte mi da se samo čeka kiks da se mediji obruše na njega. Tu će se pokazati kakvi smo navijači, tad ćemo trebati da stanemo iza njega ako verujemo u to što radi i da ga odbranimo. Lako je sada pisati hvalospeve, podršku i pohvale, ovo je sve dug proces na kojem će biti i uspona i padova a mi kao navijači ćemo pokazati svoje pravo lice kada budu bili ti teški momenti.
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
574
Reaction score
3.084
Pa da pojasnim:

Ako i posle izbora budemo prvi na tabeli, to znači da naš veliki prijatelj i najveći donator Partizana ikad nije više prvi, odnosno da možemo da igramo slobodno i bez bukagija.
Naravno, to što on nije prvi je dobro za sve u Srbiji, a što smo mi prvi samo za nas Grobare.

Nadam se da je sad jasnije.
I da ce parizer da poskupi
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
870
Reaction score
1.930
Локација
Kuci
Dodajte na ovaj nas napad i Dijabatea koji je zaboravljen, a mogao je itekako da doprinese, da su mu davali platu??

Tu se ne bi znalo ko pre moze da da gol. On je dve klase iznad Severine i Kalulua na toj poziciji.
 
Top