Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
568
Reaction score
2.178
Sanicanin jedini pravi grobar u ekipi. Sahranio nas je vise puta, ali ovo danas je sramota.
Decko zavrsi karijeru i otvori kafic i posadi jabuke.
Uzas sta uradi, ono u petlicima znaju da se ne dodaje onako.
Sad derbi, pun gas pa sta bude.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Jbg da nemamo amatere tipa Sanicanin veceras bi uzeli 3 boda i pored ovakvog sudjenja. Utakmice odlucuju detalji a detalj utakmice je dodavanje Sanicanina za Jovanovica na metar udaljenosti u svom petercu, dok prostora da se izbije lopta ima.
 

Bokili

Početnik
Учлањен(а)
04.03.2023
Порука
195
Reaction score
1.167
Локација
Tamo daleko
Retko tupim o igracima, ali ovo veceras ne zasluzuje ni komentar. Ne pljujem Igora, svestan sam da ne zna o taktici mnogo i da nadomescuje motivacijom igraca. Nadao sam se da ce motivacija ici uzlaznom putanjom, ali ovo ne lici ni na sta. Sreda... Nadam se pobedi, ako nista drugo bar da pokazu igru. Volim Partizan!
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Ma, jel ja jedini ne vidim da mi danas nismo uopste bili bolja ekipa? Ono sto je Sanicanin uradio je zlocin, ali generalno, igra u odbrani i postavka gde stojimo predaleko od igraca nas je dovela do toga da je neresen rezultat jos i dobar. Ja sam zadovoljan ovom sezonom,jer sam ocvekivao nista, a dobio sam IMT, Radnik, Cukaricki i Vojvodinu. Kad bi nas jos nagradili skalpom ciganskih picki, to bi za ovaj tim bilo kao da je osvoji Ligu sampiona. Realno, mnogo smo tanki, narocito takticki.
 
Top