Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
275
Reaction score
520
Локација
blizu
...
Што се тиче бојкота сопствног стадиона, играча, тренера, а зарад управе, о томе мислим да је једна од већих глупости у нашој историји, која неће нокат на малом прсту померити управи, а камоли гузицу из фотеље, али ће зато оставити играче и тренера без веће подршке кад год смо домаћини, а ,,циганима,, данас омогућити да праве велику ,,фешту,, у нашој рођеној кући...

Али, став је став, поштујем то што нећете доћи док је ова управа ту, па баш да видимо које ће их то године или месеца отерати...
Ja se i dalje nadam da će principijelni navijači učiniti ustupak koji će inače biti masovno pozdravljen i da će danas preuzeti ulogu koja im pripada od kada postoji fudbal:

DVANAESTI IGRAČ

Ostaviti igrače na cedilu, bez "dvanaestog igrača" i dozvoliti mraku da u našem Hramu seiri i iživljava se je potpuno neshvatljivo, do bezumlja.

Pa po nama su se našli da preko medija pišaju klinac koji je juče došao sa Novog Zelanda i koji ni srpski ne zna kako treba i Afrikanac koji je sastavio ovde par sezona. Ovo nisam još doživeo.

Pada mi na pamet, pored molitve koju sam gore objavio i Lazareva kletva:

Ko je Grobar i grobarskog roda, a ne došao na boj na JNA...

Ne pamtim, a dugo pamtim, da mi je ikad ovako mrzlo u kostima bilo pred početak derbija. Čini mi se da nam je ostalo samo u Boga da se uzdanmo. a momcima na terenu poruka, sa štitom ili na njemu.

Srećno nam svima nama dans bilo... daće Bog.
 
Последња измена:

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.132
Reaction score
1.883
Локација
На ЈУГУ Канаде!
janjičarima sa juga DOŽIVOTNO zabraniti prilaz stadionu (do 5 km)! ostaviti igrače ovako NA CEDILU je NEČUVENO (i to protiv ZAKLETOG NEPRIJATELJA)… :gaah: ne kažem da gubimo (čak NAPROTIV) ali mi se ovo UOPŠTE ne sviđa! za 40 minuta hoću da dres bude ZNOJAV pa šta bude!
još nešto me brine (nije direktno (a možda i JESTE) vezano za sam meč): zašto je prenos na RTSu? šta li su smislili???
 

Free Partizan

Početnik
Учлањен(а)
07.11.2019
Порука
86
Reaction score
284
Локација
Republika Srpska
Svi gledamo u Saldanju, Zahida pa i Natha, naravno. Ja bih jos dodao i Kalulua, ima i on te neke lucidnosti, ako bude sreće da se ne spetlja, kako nekad zna :D .

Ili, recimo Belić da mu legne lopta na nogu sa 20ak metara.

Možda iz odbrane neko, nakon prekida da postane heroj.

Ko hoće nađe način, a mi hoćemo!

Ajmo do pobjede, da se nastavi pobednički niz, dan za danom!!!

Daće Bog.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.753
Reaction score
6.286
Dajte neki link, za one koji su na poslu a imaju Eon.
 
Top