Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.090
Reaction score
5.049
Локација
vezenemam
Dolazaka nema, odlazaka (sekundaraca) nema, uprAVa nikad jača, navijača bez, stanje redovno....ali kreću zimske pripreme, pa srećno nam bilo sa svime!

"...Parni valjak, danas od 10 časova u SC Partizan Teleoptik počinje sa treninzima i pripremama za prolećni deo sezone.
Na prozivci biće samo domaći igrači, a stranci će im se pridružiti pet dana kasnije. Mateus Saldanja i Frenk Kanute, posetili su rodni Brazil, odnosno Senegal, Bibars Natho je odmor proveo sa bivšim saigračem Rikardom, Adlo Kalulu u Njujorku, Kvinsi Menig u Riju…" (ružnal)
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
659
Reaction score
5.286
Локација
Nis

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.700
Reaction score
22.670
Локација
Beograd
Ali ovo pranje para od strane celog saveza preko lige pripremama na Kipru, gde će da igraju između sebe je nešto što mislim da nema u istoriji fudbala bilo koje zemlje.
Niko od novinara ne sme da pita, igramo gotovo između sebe(klubovi iz Srbije)ili sa niželigašima Kipra, a čega je naš FK deo...

Edit: dobre pare realno.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.026
Reaction score
7.668
Ruznal da pusi kurac... Na startu priprema svi osim Saldanje i Meniga iako su stranci imali jos 5 dana slobodno:respect
Tu je i Saldanja seko :D

1000003742.jpg
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Normalno. Opet na pripremama igra jedan tim, posle drugi. I tako.

Pripreme kreću za 8 dana, mi od najavljenih 2 pojačanja prodali 2 (ako je verovati Ivkovicu) i onda djoka.

@Elric pisu se razne gluposti po medijima, ti si stao iza toga sta on pise. Onda se nadam da imamo spremne zamene (imamo kurac moj) za ovu dvojicu plus ta dva pojačanja…
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
160
Reaction score
497
Локација
Ruma
Da se ne lažemo jedini igrači za koje bi se moglo reći da su teško zamenjivi su Saldanja, Jovanović, Zahid i Belić. Tačnije i za prvog bi se mogla naći zamena, ali problem je kao i uvek lopovska uprava, pa kada eto žele da prodaju ruku na srce prosečnog mladog štopera, citiram Ilića, normalno je da ćemo da dramimo. Nebitno što malac realno nema ne znam kakav kvalitet, a već ima dobranih 20 godina. U njegovo vreme Savić, Milenković i Pavlović jeli malu decu za doručak. Da je normalna situacija u klubu i da je pameti, generalno bi se trebao prodati pogotovo ako stvarno nude 5 miliona, pa lepo upariti dva iskusnija štopera i naći pogodno mlado krilo u ligi, pa lepo on da bude bonus. Rotirao bi se sa Stjepanovićem i Jovanovićem. Jer u defanzivi nam je preko potrebna stabilnost. Ali šta ćeš znajući ove naše, oni će verovatno prodati sve što vredi, a kvalitetne zamene neće dovesti. Standardna procedura po pitanju zimskog prelaznog roka.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Pa to, sarkazam. Mi smo rakom zahvaćen klub od 2014te, gde se nažalost odstranjuju samo dobri delovi organa. Raspalo slepo crevo zvano Vazura je napravilo ne sepsu, nego septicku jamu.

Jedino resenje je ubiti ceo organizam ili se mučiti (mi psihopate koje i dalje idu na stadion i nadaju se nekoj renesansi)
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
659
Reaction score
5.286
Локација
Nis
Bog zna sta sve kreteni iz uprave muljaju i na sta ce ekipa da nam lici. U prilog tome, raspolozenje Duljaja sa danasnje prozivke:Duljaj.jpg
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Koja kurac zamena za Belica, sanse da ubodemo takvu Grobarcinu sa takvom zeljom i energijom su 0.001%, decko je motor ekipe.

Nije nemoguce zameniti Belica, problem je u tome sto to kosta, verovatno i oko milion ako hoces mladjeg igraca na kom mozes da zaradis posle i za kog postoji realna sansa da donese kvalitet priblizan Belicevom, a ti ces od Belica na osnovu ove ponude zaraditi samo 2 miliona. To je metak koji cemo u nekom trenutku morati da primimo zbog toga sto Cukaricki ima 50% od naredne prodaje, ali ovo sad je potpuno pogresan trenutak za to. Mnogo vise ima smisla prodati Bazdara za malo manji novac nego 50% Belica, a ne moras da trosis pare na zamenu jer svakako nema nikakvu ulogu u ekipi, nego sada prodati Belica.
 
Top