Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
574
Reaction score
801
Komentator sa arene non-stop baje kad Partizan povede da primimo go.Jos kenja da je ruka igracu imt uz telo a na snimku suprotno.Ciganski sudija da nije Var-a ovo nikad ne bi sudio.Dobro je,mozemo jos bolje!
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Izuzetno raduje sto su sva trojica debitanata dali golove

ALI

nadam da navijaci nece poleteti kada su Kovacevic i Kastiljo u pitanju i da nece ocekivati ovakve partije na svakom mecu. To su momci koji su ocigledno vrhunski talenti i to su pokazali danas, a Kovacevic i u Cukarickom, ali oni ipak imaju 19 godina. Bice i kikseva, losih utakmica, i to je sve normalno kad su mladi igraci u pitanju, najgore bi bilo da zbog odlicnih debija navijaci dignu ocekivanja na nerealan nivo i onda se okrenu protiv njih dvojice ako to ne budu mogli da isporuce. Svakako, pohvale za obojicu za ovo danas, i tu ne mislim samo na postignute golove, nego na celokupnu igru, pogotovo kad je Kovacevic u pitanju, danas je sve zatvorio nazad.

Goh na osnovu ovih 35 minuta deluje kao mnogo bolja verzija Kalulua, brz, posvecen defanzivno, jako nezgodan za cuvanje, igra sa obe noge, odlicno se ubacuje u prostor. Znacice nam mnogo u tandemu sa Severinom koji je drugaciji tip krila i koji je mnogo napredovao od kad je pocela sezona i sad vec igra na jako ozbiljnom nivou.

Sto se profesora Zahida tice, sve ste rekli. Samo nek nam je on ziv i zdrav i da sto duze nosi nas dres.
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
149
Reaction score
1.142
Локација
Pozega
Au, ao, pa nema ništa lepše od petarde za crvene dresove. Još ako su sateliti...Gaja - Goh za debut score Korejca ljubimca...ma prelepo !
Imalo je naravno i grešaka, ali posle petarde, i golova sva 3 debitanta, ja sam prezadovoljan.
P.S. #1 Bravo za trenera
P.S. #2 Bravo za ceo tim
P.S. #3 sudija tendenciozno cigansko goveče
P.S. #4 i dalje ne vidim svrhu praznog Juga na JNA
P.S. svih P.S. - ma : ajmo šut, ajmo borba, sve za kup trofej včrs.
Srećno KKP
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Mene je zabrinulo što je na početku Zahid bio daleko od gola, zadnji vezni, a Kalulu bio ispred njega. Zahid je mnogo opasniji kad igra omiljenu poziciju našeg Gorana Tomića, a to je pozicija ploditelja. Samo da su nam Tatko i Saldanja zdravi, da niko ne odsustvuje i da gledamo kako Partizan meće petarde svima u crveno belom. Bravo i za Takija, prelepa leva noga na onom pasu. Borba bre!
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.420
Reaction score
4.138
Локација
127.0.0.1
Kakvu simpaticnu timcugu je sastavio ovaj veseli Duljaj.

Mislim da je sad jasno zasto Kastiljo nije na prodaju. Nema se on sta cekati, on je vec sad pojacanje a ne tamo neki projekat za razvoj.

Bravo za sve. Ekipa sa karakterom.
 
Последња измена:

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Najbolji igrac u ligi a i sire-Zahid. Za Duljaja i ekipu oko njega svaka cast,napravise jako dobru ekipu sa skromnim budzetom,nemam dovoljno reci hvale za sve to. Ne pamtim da se ikada bolje radilo.
Da imamo makar i prosecne bekove,sve bi bilo jos mnogo mnogo bolje.
Filipovic prilicno spor,Arandjel nedovoljno brz. Prosto ne mozes igrati fudbal na pravi nacin a imati spore bekove,tu smo bas u problemu,bas su nam pravili probleme zbog toga. A Bazdar? Vise puta sam ga gledao i nista video nisam da bi se pricalo o njemu kao o nekom velikom talentu. Dal je brz? Ne. Dal je nesto posebno dobar sa loptom? Ne. Dal ima dobar sut na primer? Ne. Dal ima dribling ili ume da iskreira nesto pa da se kaze,jbt barem je u tome bas dobar? Ne. Koji talenat?? Za sta? Kastiljo ovaj bas obecava,19 godina jbt,vidis da decko ima neke stvari,to je talenat!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Bravo za pobedu. Brine igra pozadi... bas lako nas probijaju i prave probleme. Imali smo velike srece kod one njihove precke.

Igra napred je dobra a moze biti jos bolja kada se uigraju sva pojacanja. Dali smo 5 a imali jos dobrih sansi.

Pojedinacno neki igraci...

Bazdar dosta gresio i cini se da ga bas bas drma ta trema i kao da ima taj neki strah ali kod one njegove sanse mu se nema sta zameriti, njihov golman sjajnom odbranom sprecio njegov gol.

Ovusu takodje bas mnogo gresaka i to na toj njegovoj poziciji gde ne sme da se toliko gresi jer se stvara sansa za gol direktno bas zbog takvih gresaka tu.

Severina dobar danas... gol i par lepih lopti za saigrace... Zahid je majstor, to se vec zna... Kovacevic solidno izdanje plus debitantski gol...

Taki je doktor fudbala ali jedino malo zameram sto ponekad zna da bez potrebe uspori napad i stane dok ima lepo otvorene saigrace ali zato itekako zna i da sjajno asistira kao za Kastilja sto je bila situacija kod gola...

Kastiljo i Goh su mi se bas svideli za ovaj prvi put, jos postigli odmah i golove... verujem da ce biti pojacanja.

Moram i o glavnom sudiji, ciganskom govnetu... jasno se videla njegova tendencija da nas sakati... penal za nas nije video i da ne bese VAR-a ne bi ga ni dobili ali zato za njih brze bolje odmah svirao u momentu cim se akcija zavrsila, iako jeste bio penal i za njih... pa onda par puta svirao neke faulove za nas tek na asistenciju pomocnika, pa i crveni karton onome dao tek nakon asistencije pomocnika... govno odvratno cigansko. Jos onaj komentator kenja ruka uz telo a jasno se vidi kako mu se ruka odvaja i sprecava loptu u gol nakon suta Kastilja... jebena ciganska arena.

I za kraj... da nam se Saldanja sto pre oporavi jer nam je mnogo vazan igrac.
 
Top