Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Jedna rečenica spikera mi je urezana u glavi: Igrači iz Surdulice odavno nisu ovako igrali.
Ajmo jedno logično pitanje. Tim koji se bori za opstanak, izginu protiv prvog na tabeli, a protiv direktnih konkurenata igraju kao oduzeti, zašto? Izgleda da nije bitno da li će opstati u ligi, bitno je napasti Partizan i tako svi redom. I onda posle ovakve nedelje u kojoj naš klub napadaju sa svih strana, mi pobijedimo i o čemu pričate na forumu? O dječaku od 20 godina koji je dao jedan od ljepših golova i za koji će se ispostaviti da je odlučio utakmicu u našu korist. Da, bilo je problema.
Da, niko nije bio baš lepršav, ali brate šta očekujete? Da Baždar odjednom u njivi postane Pele? Da Duljaj sad bude Murinjo?
Pa nismo mi sad svi uz Duljaja zato što je najbolje trener što postoji. Nismo mi uz igrače zato što će oni naprasno da uđu u LŠ. Mi smo valjda uz njih zato što su jedini na braniku Partizana i zato što daju sve od sebe. A pored toga evo još i pobjeđuju.

Koliko smo samo postali nerealni to je nevjerovatno. Ljudi, bez glavnog špica smo bili u Surdulici, bez njegove zamjene. Belić je prodat, Ilić je prodat, Severina je pobjegao. I opet dobijamo. Neko drugi pobjeđuje kao da igraju Fifu na easy mod. Sve im namještaju, a mi i dalje prvi.
Imamo šansu da odemo kod njih kao prvi ako dobijemo sledeću utakmicu. Šta još? Šta više? Kakva igra, kakve gluposti? Pa ovdje prasad ne bi pristala da se valjaju jer imaju dostojanstvo neko za kvalitet blata, a vi pričate o igri.
Mi treba da se pojavimo na utakmicama bez ikakvih očekivanja, samo da dajemo podršku.
Prođe dva dana od frontalnog napada na klub i vi pričate o igri u njivi od Surdulice.
 

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
842
Reaction score
2.935
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Evo ja se vratio, nije neka igra ali tri boda su tri boda. Jednu novinu sam danas primetio u Surdulici, svim navijačima Partizana je obezbeđenje i policija tražilo da skidaju jakne i dukseve da se vidi koje majice nose. Pripadnik obezbeđenja mi je rekao da su određene majice ili majica zabranjene. IMG_20240224_133811.jpg
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.330
Reaction score
37.522
Ajmo jedno logično pitanje. Tim koji se bori za opstanak, izginu protiv prvog na tabeli, a protiv direktnih konkurenata igraju kao oduzeti, zašto? Izgleda da nije bitno da li će opstati u ligi, bitno je napasti Partizan i tako svi redom.
Pa danas su imali premiju za bod, t.j. sva tri, protiv ostalih protivnika se slabo plaća.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.083
Reaction score
15.790
Локација
Храм фудбала
Браво момци!
Не може се играти по овоме чуду од терена било шта и због тога морамо много конкретнији и опаснији бити из прекида.

Брат Натко ујебао 5-6 корнера на исти начин и добро је да је Антић преузео извођење.

Вазура и остала стоко умрите на тим фотељама за које сте се тако јако свезали.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
IMG_2917.jpegStigoh pre nekih sat nazad u BG. Surdulica je crno-beli grad, sve tribine izuzev dečije gromoglasno bodrile Partizan!

Igor Duljaj je veliki ratnik, šta god se desilo do kraja sezone on od mene ima beskonačnu podršku jer ovakav čovek mora da sedi na klupi Partizana. Biće uspona i padova biće dobrih i loših rezultata, ali jedno je sigurno, on je digao Partizan iz kliničke smrti, i zapamtite, ne samo Partizan nego i sve nas navijače. Ovakav čovek vraća publiku na stadione.

Pošto sam mu stajao iznad glave, imao sam priliku da nikad bliže gledam kako on vodi meč:

  • Komunicira sa svim igračima tako što ih individualno proziva i govori šta da rade
  • Namešta poslednju liniju i govori gde da se postavljaju
  • Bodri i motiviše Baždara svih 97 minuta
  • Kritikuje Antića jer ovaj to ponekad baš zaslužuje “šta daješ tu petu koji k###?!!”, “šta te vozi bre kao na ringišpilu” :buhaha
  • Pre isteka 90, vadi brojanicu sa kićankom i kaže petom sudiji (govnetu iz Ivanjice) “nemoj da si mi izmislio 5 minuta nadoknade sad” :picka-ciganska: naravno dosudi 6
Eto to je naš Duki.

IMG_2916.jpeg
IMG_2922.jpeg

Tri zaslužena boda uz dva dosudjena penala protiv nas (jedan poništen) i dva dosudjena kurvetini, čisto da se razumemo šta je milojević govedo mislio kad je rekao “svi znamo šta znači zvezdino proleće”

E pa gospodo, mi znamo kako se uzima titula, baš ovako. :partizan-fan::pfc::napred-partizan:



Kako sam krenuo odmeniću čika @Goran Tomić
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.446
Reaction score
2.213
Na ona oranica od igralista i nije se moglo bolje. Bazdar mora malo agresivnije i srcanije da igra zelja postoi. Aldo Kalulu je zalutao kod nas zajedno za Ovusua koji deluje kao zver ali igra mu je sa puno kikseva, ostali standardno u skladu sa svojih mogucnosti. Nije mi jasno zasto je Jovanovic pretpostavljam namerno dobio zuti karton.Pobeda se pise preziveli smo jos jednu nedelju na vrh tabele to je najbitnije.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Srmbskom narodu ne može da bude bolje sve dok se Ivanjicama i Surdulicama dekretom ne zabrani igranje u najvišem rangu fudbala.

Serem vam se u one oranice, armaturu što viri iz tribina, igrače i ceo klub, majke vam ga spalim seljoberske i kostolomačke.

Gazi, Valjče, gazi ciganeriiju i gargameliju!!!
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.248
Reaction score
2.899
Kakvi bezmozgovani ciganski,kakva govna od ljudi..ogledalo sns Srbije.
Oni da kiksnu vise nigde nece, cak i ako dobijemo 9marta,mislim da je i tad titula daleko u ovim uslovima.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.790
Локација
"preko bare"
Ja ne vjerujem da mi možemo da uzmemo titulu, ali to ne znači da ne trebamo da damo punu podršku Duljaju i timu. Ja sam prvi sumnjao u njega i mislio sam da se slizao sa upravom, ali mi je drago da mogu da kažem da sam pogriješio.

Dokazao je da je pravi čovjek na pravom mjestu, ali nažalost u pogrešno vrijeme. Ali je, uprkos svemu, uspio da uradi mnogo za naš Partizan. Ne mogu ni da zamislim šta bi bilo da ima normalne ljude u upravi i da Duljaj ima njihovu punu podršku. Ostaje nada da ćemo i to vidjeti jednoga dana.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.211
Reaction score
7.030
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.504
Reaction score
1.251
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Nece TSC pustiti, ali ce ih sabotirati i preko sudija 100%. Bilo bi odlicno i makar bod da uzmu. Puna podrska nasim momcima i Duljaju, rade nevjerovatne stvari od pocetka sezone, ostavljaju srce na teren i hvala im! Bore se protiv protivnika i na terenu, van terena, unutar kluba imamo protivnika u upravi kluba.
Sto se sledeceg kola tice, mi ako ocekivano dobijemo Zeleznicar, povecacemo prednost nad nekim, ili ciganima pred derbi ili nad tscom u borbi za ocuvanje drugog mjesta. :shal
 
Top