Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.277
Reaction score
10.718
Локација
underground
Moram reci da sam sokiran da se neko usudio da ovo napise.
Ipak ovo nije dovoljno. Mora da se trazi da SVE utakmice nase i njihove sude strane sudije.
Jer ovakvo sudjenje oni imaju protiv svakog tima koji se unapred ne sklanja, i to ne od juce nego u zadnjih 8,9 godina.
A znamo da nama salju Ivkovice , ilice i ostale. Oni bukvalno drze SVE sudije osim Jovanovica a i njega su sada sklonili. Ovo sam pisao ovde i pre oko 4 godine i sigurno je ostalo u arhivi upisa na forumu.
 

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
541
Reaction score
2.168
Локација
45
А одакле је ово? Не видим нигде
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.319
Reaction score
37.446
Neko hakovao sajt 100%. Rekoh podržavam ukoliko se stvarno istera do kraja u šta sumnjam 99.99% pošto je ovo verovatno trenutno mazanje očiju, a i realno mi bi kao što je neko već primetio trebali da tražimo strane sudije na svim mečevima.

Edit: Eto govna bila brža. :buhaha :banghead:
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.591
Reaction score
13.569
Локација
Yaoundé
Kakav je ovo majstor... Tek sad vidim najavu utakmice sa njegovog tviter profila:

GILKg7eW0AAP_jn.jpg

... i propratni tekst: ''Nikoga ne interesuju oluje sa kojima si se suočio, samo da li si vratio brod...'' U pitanju je citat pisca Vilijama MekFija...


I onda jedna umetnička, ne sa njegovog tvitera ;) ;-)

GIQIzW4XIAAQXOH.jpg
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
Јуче ме мало спуцао адреналин, од чекања краја утакмице које никада да дође. Стао сам иза семафора, па нисам ни знао колико има до краја. Још оно понижење на крају, када морамо да чекамо сат, сат и по закључани ... Само је фалило да нам пусте оне њихове дебилизме на разгласу.

Желео бих, пре свега, да објасним да термин "Цигани" користим да означим навијаче ФК Црвена з. (и КК ФМП). Због коришћења тог термина искрено се извињавам припадницима ромске националне заједнице. Има добрих, вредних, поштених Рома који раде да прехране своје породице. Има и пропалица, бараба, исто као код нас. Али нису заслужили да користимо исти термин за њих као и за ону безумну хорду која је јуче обитавала на Крцун-арени преко пута нас.

Посерем се на сваку управу Партизана која у будућности поклони више од 2000 карата за север за дерби на ЈНА. Посерем се на њих опет, ако то Цигана не буде задржано тамо сат и по времена након завршетка утакмице.

Што се дербија тиче, очекивао сам максимум бод за нас ако одиграмо са сто посто. Ми смо мало танка екипа, тања од њих. Ипак они имају 80 милиона евра буџет, а ФКП зимус није има 900 хиљада динара да за једног кадета плати тренинг-компензацију. Нисмо играли са сто посто, одиграли смо нешто лошије. Они су максимално користили нашег десног бека, просто невероватно колико је човек успео да испадне пута. Неки мој утисак, са стадиона, је да су се цигоши изгледа мало и издопинговали. Није им први пут, Драговића су "убили", видећемо ко им још неће играти следеће коло. Са те стране ми је овај бод још дражи, јер они не само да су очекивали победу, изгледа да су очекивали и пар хиљада наших навијача разбијених на три стране. Изненађени су на терену борбом, изненађени нашом бројношћу. Само их судија није изневерио. Што се наше бројности тиче, мислим да овако није било од 2010., и оне утакмице када су им Вукић и Шћепакадбра завукли по један, а они имали пенал на 0-0 јер је лопта Рнића погодила у бутину.

Шта рећи за судију? Говно циганско, као и цео смрдљиви савез. Човек измишља фаул на 18, помера живи зид на метар испред 5, и још даје Калулу-у жути картон што му је корачао? Да ли се клуб жалио на тај картон, и зашто није?
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
766
Reaction score
1.883
Uprava sad demantuje i izgleda stidi se svega što je u interesu Partizana.
Sada pohvalite cigane i sudije i umesto stanih sudija tražite da isti sude i sledeći derbi ili neke sudije koje će ipak završiti posao ciganima do kraja.

Napolje iz Partizana bruke kluba i svega što je vezano za Partizan.
Okupatori i izdajnici,
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.131
Reaction score
1.878
Локација
На ЈУГУ Канаде!

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.038
Локација
Beograd
Ja smatram da je ovo jedna fantasticna ideja koja moze dalje da se gura brutalno. Uprava kluba koja ne organizuje skupstinu kluba da izabere novog predsednika suprotno statutu je nelegalna, a o legitimitetu (nelegitimitetu) i da ne govorimo. Ko ima vise prava da koristi memorandum kluba od nas navijača. Jedini uslov je da saopstenja budu po ovom principu, pismena... Sto se mene tice, oni koji su pismeni i reciti, a znaju da se igraju memorandumima samo napred. Neka govna demantuju, mi cemo ih uciti kako se za klub bori, pa ko duze izdrzi! Napred Partizan!
 
Top