Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.141
Reaction score
4.575
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Svaka čast za tim koji vodi trener početnik u kojem igraju pojedini igrači koji nisu ni za Teleoptik ali jbga takvi su kakvi su al naši su. Ti isti ostavljeni su na cedilu od strane svoje uprave i ono naj žalosnije od "svojih" tkz vernih navijača koji baš kad klub prolazi golgotu,aparthejd zamisli odluče da bojkotiraju "svoj" tim u koji se kunu kao oči svoje. Nadam se da vam je sada jasna uloga vernih koju im je odredio njihov master šef ili i dalje mislite da su glavni krivci VV a ne Oskar Vučić peder.
Pohvalio bi one malobrojne ,neumorne,fantastične Partizanovce koje ne može da zaustavi vreme,nevreme,Vučić,Oskar,peder,VV,tuga sa juga da bodre i pružaju podršku svom crno belom timu bez obzira ko za njega i kako igra.
 

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
358
Reaction score
2.405
Локација
Pozega
Samo serite REALNI GROBARI, kradu nam i otimaju na našem stadionu protiv kruševca a vi samo nastavite. Čitava država, savez svi klubovi su protiv nas, a vi stručnjaci pričate o taktici. Pa juče je sudija u Topoli rekao igračima lučana koji su na kartonu da povedu računa.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Koliko god da kradu ocekujem da kao klub moramo pobediti tamo neki napredak.. Jednostavno previse stetocina imamo u timu , u i oko kluba. Bekovi uvek ali uvek predaleko od igraca. Bazdar veceras kriminalan. Itd itd

Svuda na planeti je normalno da se nekad i kiksne protiv “tamo nekog Napretka” cak i sa postenim sudjenjem, samo u Srbiji nije, zbog jednog kluba koji nikad ne kiksa.
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
574
Reaction score
3.084
Razumem ja to ali u ovoj smrdiji ne sme.. Jednostavno
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.065
Reaction score
4.236
Локација
Humska 1
Izgoreo sam.

Ovde su resenja samo neki radikalni potezi poput onih od pre neki dan u Rusiji. Neka gerila da se pojavi. Za pocetak neku poruku da znamo gde i kako se krecu, sta jedu, kada kenjaju. Da im se zivot smuci kada vide da moraju da sude Partizanu.

Ili ovo sto se moglo videti u Sarajevu.

Vlazni snovi.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.216
Reaction score
33.540
Локација
vaginamandibularia
Ajmo jos malo bojkota, mozda nasim vodjama ciganjske vodje daju neki poslic, mozda da obezbedimo neko gradiliste negde gde oni mlate milione sto smrdija pere od siptarske droge, ajmo saučesnici sto ostaviste ove nase velikomucenike na cedilu
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.280
Reaction score
10.723
Локација
underground
Dok ne prokuva bice ovako , a kuva sve vise, kad ja to osetim u vazduhu, i bes kod nasih navijaca koji bi se do skora mogli okarakterisati kao relativno umereni.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.503
Reaction score
29.241
Локација
Novi Sad
Kakve price ovde idu.... jednima kriva taktika, drugima bojkot, trecima Duljaj..... zivite u naprednoj drzavi jebote, sramota je komentarisati bilo sta osim kradje koja nam se desava iz kola u kolo i kod kuce i na strani.
 
Top