Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
541
Reaction score
2.168
Локација
45
Штета што ће због наших промашаја судијска крађа бити у другом плану.

Свакако прво полувреме никакво, друго доста боље али јебига. Мораш користити шансе поготово кад мора да си за 3 гола бољи од сваког.
Да је играо Салдања решили бисмо ово рутински и поред џукеле са пиштаљком.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.966
Локација
Kobasicarija "Venac".
Svi znamo da odbranu nemamo ili ne umemo da je igramo. Kad tad nam se morao desiti dan kad nam glavno oruzje-napad, zataji. U danasnjem slucaju, cak se ne moze reci da smo igrali lose ofanzivno. Veliki broj sansi, precka, stativa…
Zamerke nemam za momke, volim ih sve, i njh i dukija. Sudija poslat po zadatku, odradio sve sto je mogao. VARioce boli kurac da mu kazu da odgleda situaciju sa takijem. O kartonima je suvisno pricati. Momenat kod moguceg faula necu komentsrisati, jer nisam pogledao detalj.
Nadam se da necemo klonuti duhom i da cemo se boriti i disati im za vrat…dok god nam to savez dozvoli
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Valjda je dovoljna slika cijelog stanja,od FSS,preko sudijske organizacije,uprave CZ i saglasne uprave,na zalost nase,preko medijske involviranosti u ovo blato je,kada spiker na Areni posle penal faula i crvenog kartona,lagano kaze ,sudar Nikolica i Savica u kome je Savic sklonio loptu...Nidje veze
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.075
Reaction score
14.315
Локација
Kipar
Vidimo da sudije sada pokazuju na slusalice u sumnjivim situacijama kao da navodno pricaju sa VAR sudijama. Dobra ideja, da se smiri situacija dok utakmica ne prodje. Ima ideja u fss nije da nema.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Penal nije bio.
Stojim na tome, po svim kriterijumima.
Naravno ni gomila ciganski ovog proleća ali to je druga priča.
Faul kod njihovog gola ?, verovatno je bio.
Sve u svemu kako stojimo na terenu takav rezultat i imamo.
Realno 0:0, ukrali nam bod.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Ne znam ko je dovoljno mator da se seca Sipke. Poslednji put da se culo za njega je derbi septembra 1989. u rupi. Ne znam koliko je para uzeo, ali taj metod primenjuju vec decenijama.

@ Vuk23

Jel mozes da obrazlozis svoju "ekspertizu"? Posto smo mi uceni, da kada igrac, golman, sta god, odvali protivnickog, to pod obavezno bude prekrsaj, u ovom slucaju penal, jer je bilo u sesnaest metara...
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
467
Reaction score
2.596
Komentator sa Arene je obicno pseto. Nije bilo igraca Napretka koga on nije sav srecan nahvalio kako je u nekom trenutku karijere u nekom klubu zajebo Partizan i dao mu gol ili bio dio nekog tima koji je dobio neku kljucnu utakmicu. Znamo da vrlo vecinska Srbija, ukljucujuci skoro sve javne licnosti, svim srcem navija da Drzavni Projekat i Stub Srpstva uzme i ovu i sve sljedece titule dok je svijeta i vijeka. To je tako bilo, to ce tako i biti, nama je plivati u govnima dok Cigansture plivaju u toplom bazenu. A ko nam uopste garantuje kad Pickousti ode sa vlasti, i ovi sljedeci nece da tetose Stub Srpstva da pacifiraju gejlije sirom Srbije kojih, sve mu jebes, ima vise nego nas. Dakle, ako cemo samo o tome, onda nema potrebe da pratimo sport uopste sljedecih 10 godina. Ako cemo i o drugim stvarima, onda je opravdano biti makar malo ljut i kad mi odigramo sramotno poluvrijeme kao sto je bilo prvo danas.
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.141
Reaction score
4.575
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.448
Kakve price ovde idu.... jednima kriva taktika, drugima bojkot, trecima Duljaj..... zivite u naprednoj drzavi jebote, sramota je komentarisati bilo sta osim kradje koja nam se desava iz kola u kolo i kod kuce i na strani.
Ako ćemo realno, cela tema treba da ide pod ključ pošto o svemu drugom može i treba mnogo više da se diskutuje osim o fudbalu. Nama državu vodi ološ od raspada SFRJ, kao narod ništa nismo uradili da se to promeni, zašto onda očekivati da fudbal ili bilo koji sport bude bolji od toga? Kao narod smo nula, kao navijači kojima je stalo do kluba smo nula.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
766
Reaction score
1.883
Kradja glavnog sudije, kradja i VAR ssudija.
Ovaj Marković iz var sobe nas je pokrao i u derbiju a i danas a koliko se sečam bio je i VAR sudija u Bačkoj Topoli kada smo brutalno pokradeni a iz kluba ćute či ćutem samo su brzi bili da demantuju ono saopštenj koje je neko napisao o sudijama i u kome se traže strane sidije za derbi.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.503
Reaction score
29.241
Локација
Novi Sad
Ti misliš da je bojkot tužne tribine ok potez i i ne treba ga spominjati

Ja mislim da bojkot juzne tribine nikoga ne treba da zaustavi da dodje na Istok ili Zapad i bori se za Partizan, ali nikog. Ja sam na svakoj bio na Jna ove sezone, izlazio ranije sa posla, danas sam imao udes ujutru i opet sam isao i jebe mi se za bojkot, to je stvar tribine i njihov izbor. Ja sam prvi za radikalizaciju i to ozbiljnu ali ko mene ili tebe pita bila sta.... Samo mislim da to nema veze jer ima kradja i kad ti dodje par hiljada grobara na gostovanje.

A sto to tebe samo taj deo upisa pogodio? Jel pises ovde protiv tribine maltene svaki post? Pises. Jel ti neko nesto rekao, upozorio te? Nije. Izvoli pisi sta ti volja, ja sam izneo svoje misljenje (valjda smem) i stojim pri tome da ni bojkot ni pun stadion, ni Klop ni Murinjo, ni Mesi ni Ronaldo ne bi mogli ovde da dobijaju svaku utakmicu kao drzavna kurvetina ultrasa sa andricevog venca.
 
Top